به نظر شما تو اين رنج قيمت 750 خوب هست يا چيز ديگه اي جز اين رو پيشنهاد ميدين؟
به نقل از gray_wolf :من فقط D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver رو نصب كردم...
farshad jan man ye bar too ye site khareji khoondam ke in kar shodaniehبه نقل از farshad_1983 :دوستان می خواستم بدونم اگه گوشی رو فلش کنم می تونم f/w گوشیw800 روش بذارم؟
احتمالا باید گوشی رو فلشش کنم چون اینجا cdهای جانبی کامپیوتر رو ندارم و نمی تونم ویندوز رو دوباره نصب کنم
نمی خوام خونه ی دوستان هم برم
اینجا یکی رو پیدا کردم که گوشی رو فلش میکنه
بگین اگه میشه برم فلش کنم
به نقل از mmj :خود برنامه در ابتدای کار درایور های مورد نیاز را دانلود می کند . می تونید با انتخاب جستجوی اتوماتیک ویندوز یا از آدرس C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\setup\drivers\USB آنرا به کامپیوتر معرفی کنید .
امروز من 334، 320 و 314 با گارانتی های مختلف ديدم....به نقل از fireboy :كسي قيمت روز اين گوشي رو داره؟
گارانتي خوبش چي هست؟به نقل از CyberArchitect :امروز من 334، 320 و 314 با گارانتی های مختلف ديدم....
كسي در مورد گارانتي سيتادل تلكام چيزي نمي دونه؟به نقل از fireboy :گارانتي خوبش چي هست؟
به نقل از DamnX :سلام دوست عزيز،
موبايلها يه نرم افزار داخلي دارن که البته بهش نميگن نرم افزار ترجمه عجيب فارسيش ميان افزار هست. يا Firmware
اين به اصطلاح ميان افزار براي گوشي حکم برنامه اصلي يا مادر رو داره. در مورد گوشي هاي SE (البته نه همه مدلها) اين امکان وجود داره که از طريق internet اونها رو به روز کرد. که معنيش برطرف شدن ايرادها و بهبود کلي کارايي گوشي است.
شما به پست هاي قبلي مراجعه كنيد جواب خودتون رو مي گيريد!به نقل از sart70 :ممنون
حالا ميشه بگين مثلا از چه سايتي و چطوري
( اي se که الا گفتي يعني چه ؟ )
به نقل از noisymind :یه سوال:
این گوشی مدت مکالمه ( تماسهای گرفته شده و وارده ) رو چه جوری ثبت میکنه؟ فقط آخری یا ...
به نقل از sart70 :ممنون
حالا ميشه بگين مثلا از چه سايتي و چطوري
( اي se که الا گفتي يعني چه ؟ )
به نقل از Spidermard :برو تو منو--- بعدش setting --- بعدش calls --- بعدش call timers ---- بعدش مدت اخرین مکالمه و جمع کل مکالمه و تماسهای گرفته شده رو میبینی......توی service info هم جمع کل مکالمه ها رو میتونی ببینی..........
خسته شدم از بس alt+shift زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نقل از noisymind :نه اینو که میدونم . میخوام ببینم تایم فقط آخرین تماس رو میده یا مثلا 20 تا تماس آخر ؟ ( هر کدومش جدا ) ؟
مرسی
به نقل از rafifar :كسي در مورد گارانتي سيتادل تلكام چيزي نمي دونه؟
كلا بهترين و مطمئن ترين گارانتي براي اين گوشي چيه؟
ميگه كه وقتي الرمس خدا بيامورز شد از خاكسترش سيتادل متولد شد!!!!:lol: مثل سيمرغبه نقل از fireboy :كاري به خدا بيامرز ها ندارم. بهترين گارانتي موجود در بازار براي SE چيه؟
به نقل از fireboy :كاري به خدا بيامرز ها ندارم. بهترين گارانتي موجود در بازار براي SE چيه؟
به نقل از DamnX :سلام،
نه عزيز جان اين گوشي فقط 3 تاتايم ميده:
1- آخرين تماس
2- مجموع تماسهاي واصله
3- مجموع تماسهاي گرفته شده