• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بچه ها طرف می گه گوشی فلش نمی شه
نمی دونم چه مرگش شده
گفت امروز یه مهندس کامپیوتر میا ببیندش
می گه احتمالا آی سی فلش گوشی سوخته:( که گیر هم نمیاد
بدبخت شدم

کسی قیمت 1100 رو نداره؟
با چه گارانتی بخرم خوبه؟!!!!!!!!!

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
سلام به همه. من ورژن موبایلم R1L002هست . موقع آپدیت اون 10 مگ اول رو دانلود کرد ...اما بعدش که نوع فیش ها رو تعیین می کنیم و سیم رو در میاریم و وصل می کنیم و ...بعد از یکی 2 دیقه می گه برای این مدل ورژن جدیدتری در دسترس نیست و گوشیه من آپدیته . کسی می دونه چرا؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از farshad_1983 :
بچه ها طرف می گه گوشی فلش نمی شه
نمی دونم چه مرگش شده
گفت امروز یه مهندس کامپیوتر میا ببیندش
می گه احتمالا آی سی فلش گوشی سوخته:( که گیر هم نمیاد
بدبخت شدم

کسی قیمت 1100 رو نداره؟
با چه گارانتی بخرم خوبه؟!!!!!!!!!

مال منم دقیقاً این طوری شده بود :eek: برده بودمش علاءالدین . چند بار سعی کرده بود تا بالاخره گرفت . شما هم زود تسلیم نشو ، شاید اونا بلد نیستن .

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دقیقا باید چی کار کنم؟convert k750 to w800 من می خوام بدونم برای
agha mishe inja ba fonte english type kard ravan shodam ye khat neveshtam

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rafifar :
ميگه كه وقتي الرمس خدا بيامورز شد از خاكسترش سيتادل متولد شد!!!!:lol: مثل سيمرغ
مثل ققنوس نه سیمرغ :D

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از se_k750i :
سلام
دقیقا باید چی کار کنم؟convert k750 to w800 من می خوام بدونم برای
agha mishe inja ba fonte english type kard ravan shodam ye khat neveshtam

از طریق نرم افزار مختلفی که وجود داره میتونی اینکارو بکنی ام برای مرحله آخر باید پول بدی .
برو به سایت www.davinciteam.com

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mmj :
از طریق نرم افزار مختلفی که وجود داره میتونی اینکارو بکنی ام برای مرحله آخر باید پول بدی .
برو به سایت www.davinciteam.com
agha mer30
vali man shenidam mishe bedoone pool ham convert karda
age kasi chizi midoone bege plz

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه سوال دارم
آيا مدل k750 با k750i با k750 c فرقي داره يا همشون يکي هستن

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
من يه سوال دارم
آيا مدل k750 با k750i با k750 c فرقي داره يا همشون يکي هستن
oon pasvand ha neshooneye mantagheiye ke gooshi barash sakhte mishe ke i=international va c=china va.....

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا! برای قطع کردن صدای فوکوس و شات دوربین کسی راهی بلده؟ آخه ضایع است که هر وقت عکس بندازی هم بفهمن!!!!

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از Spidermard :
آقا! برای قطع کردن صدای فوکوس و شات دوربین کسی راهی بلده؟ آخه ضایع است که هر وقت عکس بندازی هم بفهمن!!!!

سلام به همه. من ورژن موبایلم R1L002هست . موقع آپدیت اون 10 مگ اول رو دانلود کرد ...اما بعدش که نوع فیش USB رو تعیین می کنیم و سیم رو در میاریم و وصل می کنیم و ...بعد از یکی 2 دیقه می گه برای این مدل ورژن جدیدتری در دسترس نیست و گوشیه من آپدیته . کسی می دونه چرا؟
MY VERSION IS: R1L002

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Spidermard :
Mute نميشه؟

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Spidermard :
اگه گوشی رو تو حالت Silent Mode بذاری، صدا قطع میشه.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
يعنی اينجا هيچ کس نميدونه اين تنظيمات picture msg چجوريه؟ يا منو آدم حساب نميکنيد؟:D

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adameh_bahal :
يعنی اينجا هيچ کس نميدونه اين تنظيمات picture msg چجوريه؟ يا منو آدم حساب نميکنيد؟:D

سلام،

خدمت شما دوست عزيز عارضمم که اون گزينه که مشاهده فرموديد مربوط به پايامهاي چند رسانه اي يا MMS هست که متاسفانه در ايران فعلان و تا اونجا که من ميدونم اين سرويس فعال نيست. اون تنضيمات هم مربوط به مرکز MMS ميباشه که خوب چون ما نداريم يه جورايي ول معطليم.

موفق باشيد

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :

سلام،

والا مال من که وقتي Silent ميکني صداش قطع ميشه ولي من خوندم که بعضي ها نتونستن اين طوري هم صداشو قطع کنن. حالا اين Silent رو (همونطور که اون دست عزيز هم اشاره کرد) يه تستي بزن.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
سلام به همه. من ورژن موبایلم R1L002هست . موقع آپدیت اون 10 مگ اول رو دانلود کرد ...اما بعدش که نوع فیش USB رو تعیین می کنیم و سیم رو در میاریم و وصل می کنیم و ...بعد از یکی 2 دیقه می گه برای این مدل ورژن جدیدتری در دسترس نیست و گوشیه من آپدیته . کسی می دونه چرا؟
MY VERSION IS: R1L002

سلام،

شما با چه برنامه اي داري Update ميکني؟ يه ورژن جديد اخيرا روي سايت گذاشتن. اگه اشتباه نکنم 2.2.11b بايد باشه با اونهم يه تست کني بد نيست.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از DamnX :
سلام،

خدمت شما دوست عزيز عارضمم که اون گزينه که مشاهده فرموديد مربوط به پايامهاي چند رسانه اي يا MMS هست که متاسفانه در ايران فعلان و تا اونجا که من ميدونم اين سرويس فعال نيست. اون تنضيمات هم مربوط به مرکز MMS ميباشه که خوب چون ما نداريم يه جورايي ول معطليم.

موفق باشيد
سلام
پس اينايی که عکس ميفرستن چجوری اين کارو ميکنن؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون به پیر به پیغمبر به جون خودم!! من سایلنت میذارم نمیشه!! صداش رو هم کم میکنم نمیشه؟! تو پروفایلها هم چیزی به نظرم نیومد که مربوط به این مشکل بشه!!ورژن گوشی شما چییه؟ تا حالا آپدیت کردید؟ اگه کردید قبلا هم تو حالت سایلنت صداش قطع میشد؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
داستان : اگه بخواهید از یه نفر که دست کرده تو دماغ عکس بگیرید این صدا دار بودنش یه سری مزیت و یه سری عیب داره!!
وقتی که فوکوس میکنه طرف (مثلا استاد) تو همون حالت بر میگرده و دروبین رو نگاه میکنه!!!! برای همین عکس بهتر میفته!!
ولی بعد از این احتمال زخمی شدن خودتون و یا صدمه دیدن گوشیتون زیاد میشه!!!!!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adameh_bahal :
سلام
پس اينايی که عکس ميفرستن چجوری اين کارو ميکنن؟

تا اونجایی که من میدونم فرمت عکسهای این گوشی باید wbmp (اکثر عکسهاییی که با نوکیا فرستاده میشه رو قبول نمیکنه و مسیج خالی دریافت میشه) باشه...برای فرستادن عکسها هم باید در حالت نوشتن مسیج add item رو انتخاب کنی و بعدش عکست رو انتخاب کنی!! ولی نمیدونم که عکسهای مربوط به picture message رو کجای گوشی باید ریخت!! در ضمن ارزش نداره که حدود 3 تا اس ام اس رو به خاطر یه عکس حروم کنی!! مگه طرف چقدر ارزش داره؟ بیشتر از 45 تومن؟!!!!!!!!!!

بالا