• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
آپديت كردن با ويندوز 98 امكان پذيره

سلام،

متاسفانه خير. تا اونجا که من ميدونم خود سايت SE ميگه براي نرم افزار Update بايد از Windows XP يا Windows 2000 استفاده بشه ولي من Windows 98 رو تست نکردم.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
بابا يكي هم فكري واسه كسايي كه مثل من بكنه از اول تا آخر اين تاپيكو واسه آپگريد كردن خوندم ولي فقط بيشتر گيج شدم يكي مراحل اين كارو از اول دونه به دونه بگه ماهم بتونيم آپگريد كنيم اون صفحه اول تاپيك كه براياين كاره يه سري از لينكاش كارنميكنه ومن گيج شدم
حالا كه امكان آپگريد كردن از طرف se فراهم شده من ديوانه وار به فكر آپگريدم
لطفا اينكارو براي من انجام بديد خواهشا

سلام دوست عزيز،

مراحل کلي کار زياد پيچيده نيست و اگر توصيه هاي خود سايت و برنامه Update رو رعايت کنيد مشکلي پيش نمياد. اول از همه شما بايد آخرين نسخه نرم افزار Update رو که تا 2 ساعت پيش 2.2.11b بود رو دانلود کني. بعد هم محض احتياط درايور آپديت رو هم از سايت بگيري. اونوقت نرم افزار آپديت رو نصب کني. (اگر آخرين نسخه Flash Player روهم نصب کني که معرکه اس) اونوقت کارايي که نرم افزار ازت ميخاد رو مو به مو انجام بدي.
اگر يه خورده صبر و حوصله کني فکر کنم با سيستم تلفني معمولي 2 3 ساعتي کار داري.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
آقا! برای قطع کردن صدای فوکوس و شات دوربین کسی راهی بلده؟ آخه ضایع است که هر وقت عکس بندازی هم بفهمن!!!!
مرد عنکبوتي عزيز بايد خدمت شما بگم که همه اونايي که گوشيهاشون فقط زبان چيني رو داره يا به عبارتي زبان فارسي ندارند و بعد از آپديت هم فاقد زبان فارسي هستند اين مشکل رو دارند به عبارت ديگه به کساني که از اين نوع گوشي استفاده ميکنند اجازه قطع صدا در حالت عکاسي داده نشده، يه زماني من اين موضوع رو مطرح کردم ولي بقيه باور نکردند. راه حل براي همه اين افراد فقط و فقط فلش کردن گوشيشون هستش تا هم زبون فارسي رو بتونند داشته باشن و هم صداي دوربينشون قطع بشه که اين کار هم براي کسايي که تو جايي غير از تهران هستند عملا غير ممکنه چون خدمات اين گوشي فقط در تهران اونم به صورت محدود وجود داره.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
مرد عنکبوتي عزيز بايد خدمت شما بگم که همه اونايي که گوشيهاشون فقط زبان چيني رو داره يا به عبارتي زبان فارسي ندارند و بعد از آپديت هم فاقد زبان فارسي هستند اين مشکل رو دارند به عبارت ديگه به کساني که از اين نوع گوشي استفاده ميکنند اجازه قطع صدا در حالت عکاسي داده نشده، يه زماني من اين موضوع رو مطرح کردم ولي بقيه باور نکردند. راه حل براي همه اين افراد فقط و فقط فلش کردن گوشيشون هستش تا هم زبون فارسي رو بتونند داشته باشن و هم صداي دوربينشون قطع بشه که اين کار هم براي کسايي که تو جايي غير از تهران هستند عملا غير ممکنه چون خدمات اين گوشي فقط در تهران اونم به صورت محدود وجود داره.

هزینه اش چقدره؟! اگه فلش کنم به جز اینکه صدای دوربین قطع میشه چه تغییراتی تو گوشیم رخ میده؟! فیرم ور گوشی هم تغییر میکنه؟!

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :

این خدمات براحتی قابل دسترسی نیست و فقط توسط مراکز مجاز se انجام میشه . در ایران نمیدونم کسی این رو انجام میده یا نه اما اگر credit card یا paypal داشته باشد .خودتون میتونید یه کارایی بکنید .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از afshin_p15 :

مگه شما گوشی رو توو حالت Silent Mode امتحان نکردید ؟ :eek: توو این حالت ، همه صداها ، از جمله صدای دوربین قطع میشه . فکر کنم واسۀ همه گوشی ها یکسان باشه . کافیه دکمه # رو فشار بدید و چند لحظه نگه دارید ، اونوقت میره توو حالت Silent و می تونید بدون صدا عکس بگیرید .

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
مگه شما گوشی رو توو حالت Silent Mode امتحان نکردید ؟ :eek: توو این حالت ، همه صداها ، از جمله صدای دوربین قطع میشه . فکر کنم واسۀ همه گوشی ها یکسان باشه . کافیه دکمه # رو فشار بدید و چند لحظه نگه دارید ، اونوقت میره توو حالت Silent و می تونید بدون صدا عکس بگیرید .

سلام،

درسته، دوست عزيزمون افشين، درست ميگن. چون بر اساس قوانين بعضي کشورها گرفتن عکس در حالت بي صدا قانوني نيست سازنده ها موظفند فرم ور رو براي اون مناطق طوري طراحي کنن که تحت هر شرايطي گوشي موقع عکس گرفتن صدا در کنه. در نتيجه بعضي از گوشي ممکن هست که اينطوري باشن.

جناب مرد عنکبوتي شما گوشيت مال کدوم Region هست؟ مال من EMEA_6 هست و مشکلي نداره.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
هزینه اش چقدره؟! اگه فلش کنم به جز اینکه صدای دوربین قطع میشه چه تغییراتی تو گوشیم رخ میده؟! فیرم ور گوشی هم تغییر میکنه؟!

سلام،

تا اونجا که من فقط از دوستان شنيدم هزينش از 20 تا 40 هزار تومان متغير بوده. البته فرم ور گوشيت ممکنه که تغيير بکنه اين بستگي داره به اون کسي که فلش ميکنه. ولي اصلا مهم نيست اگه حتي آخرين ورژن هم نباشه ميتوني Update کني بعد از فلش کردن.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من كماكان مشكل دارم . من اين فايلهاي D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver و 750_USB_Drivers و
UpdateService_Inst_2.2.11b رو داونلود كردم كه اين أخري (به حجمmeg 33.9 )رو كه فكر ميكنم بايد نصب كنم نصب نميشه يعني شروع يه نصب ميكنه ولي أخرش ازم ادرس ميخواد كه فايلو باز كنه منم هرجا كه بهش ادرس ميدم 100% كامل ميشه و دوباره ادرس ميخواد وهي اين كارو تكرار و تكرار ميكنم و فايل هاي مختلفي رو در يكجا درست ميكنه بتعداد زياد و حجم كلي اون به 2000 مك هم ميرسه ولي كار نصب تموم نميشه كنسل هم ميكنم برنامه اي نصب نميشه
خواهشا راهنمايي كنيد
راستي من از لينك كمك كرفتم هنوزم اين راهها كه اينجاست درسته http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=342390&postcount=68
لينك داونلود برنامه Java Virtual Machine كسي داره ؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DamnX :
سلام،

درسته، دوست عزيزمون افشين، درست ميگن. چون بر اساس قوانين بعضي کشورها گرفتن عکس در حالت بي صدا قانوني نيست سازنده ها موظفند فرم ور رو براي اون مناطق طوري طراحي کنن که تحت هر شرايطي گوشي موقع عکس گرفتن صدا در کنه. در نتيجه بعضي از گوشي ممکن هست که اينطوري باشن.

جناب مرد عنکبوتي شما گوشيت مال کدوم Region هست؟ مال من EMEA_6 هست و مشکلي نداره.

گوشی من برای هنگ کنگه...:( مطمئنی که تنها راهش فلش کردنه؟ برای فلش کردن مگه چکار میکنن که اینقدر گرونه با پولش میتونم برم یه گوشی دیگه بخرم!!!!!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
من كماكان مشكل دارم . من اين فايلهاي D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver و 750_USB_Drivers و
UpdateService_Inst_2.2.11b رو داونلود كردم كه اين أخري (به حجمmeg 33.9 )رو كه فكر ميكنم بايد نصب كنم نصب نميشه يعني شروع يه نصب ميكنه ولي أخرش ازم ادرس ميخواد كه فايلو باز كنه منم هرجا كه بهش ادرس ميدم 100% كامل ميشه و دوباره ادرس ميخواد وهي اين كارو تكرار و تكرار ميكنم و فايل هاي مختلفي رو در يكجا درست ميكنه بتعداد زياد و حجم كلي اون به 2000 مك هم ميرسه ولي كار نصب تموم نميشه كنسل هم ميكنم برنامه اي نصب نميشه
خواهشا راهنمايي كنيد
راستي من از لينك كمك كرفتم هنوزم اين راهها كه اينجاست درسته http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=342390&postcount=68
لينك داونلود برنامه Java Virtual Machine كسي داره ؟

یه بار هر چیزی که مربوط به گوشیت هست رو پاک کن و بعد دوباره نصب کن (gray_wolf هم گفته بود) شاید بشه....

اینم لینک جاوا : http://www.gar.no/glinkj/plugin/jre-1_5_0_01-windows-i586-p.exe

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
in forum chera inghad bihal shode?
xplod kojast?
rasti inja kasi hast ke internete mobile barash kheyli mohem bashe?
man ye karaee mitoonam bokonam

varian

Registered User
لایک‌ها
1
جاوا رو حتما بايد نصب كنم؟(البته دارم داونلود ميكنم)
توضيحات اون لينك كه كفتم درسته؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
جاوا رو حتما بايد نصب كنم؟(البته دارم داونلود ميكنم)
توضيحات اون لينك كه كفتم درسته؟

چرا از این روش استفاده میکنی؟ مگه آپدیت سرویس 2 رو نگرفتی؟! من از این روش استفاده نکردم.....

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
گوشی من برای هنگ کنگه...:( مطمئنی که تنها راهش فلش کردنه؟ برای فلش کردن مگه چکار میکنن که اینقدر گرونه با پولش میتونم برم یه گوشی دیگه بخرم!!!!!
مرد عنکبوتي عزيز گوشي من هم مال منطقه هنگ کنگه و تازه براي اين گوشي که نه فارسي رو پشتيباني ميکنه و نه صداي دوربينش قطع ميشه و تازه گارانتي هم نداره دقيقا" 363000 تومن هم پول دادم. خدارو شکر که تا حالا مشکلي برام ايجاد نکرده ولي اينجايي که من زندگي ميکنم هنوز نتونستم براي فلش کردن گوشي کسي رو پيدا کنم. بنابر اين اگه تهران زندگي ميکني ميتوني گوشيت رو در پاساژ علاالدين در مراکز متفرقه حدود 20000 تومن و در مرکز خدمات سوني اريکسون حدود 40000 تومن فلش کني. من دقيقا" ماهيت فلش رو نميدونم ولي اين رو ميدونم که با فلش کردن ريسيور ماهواره شباهت زيادي داره به عبارت ديگه چيزي در گوشي و روي IC فلش گوشي هست که معلوم ميکنه اين گوشي مربوط به چه منطقه اي ميشه که اين موضوع با آپديت معمولي عوض نميشه. به عبارت ساده تر گوشي من و شما بايد فلش خاورميانه اي بشه. در اين صورت با هر بار آپديت معمولي از سايت ميتوني اونو به روز بکني و در ضمن زبون فارسي رو هم همچنان داشته باشي.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DamnX :
سلام،

تا اونجا که من فقط از دوستان شنيدم هزينش از 20 تا 40 هزار تومان متغير بوده. البته فرم ور گوشيت ممکنه که تغيير بکنه اين بستگي داره به اون کسي که فلش ميکنه. ولي اصلا مهم نيست اگه حتي آخرين ورژن هم نباشه ميتوني Update کني بعد از فلش کردن.
جناب DAMN X عزيز از حسن توجه شما بسيار ممنونم. شما يکي از افرادي هستي که به اعتقاد من تا چيزي رو مطمئن نباشي اينجا نمينويسي و اين ميتونه به ساير اعضا کمک کنه مشکلاتشون رو حل کنند. در بسياري از موارد نوشتن يه مطلب غلط ميتونه باعث گمراهي بيشتر بقيه بشه.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
ابديت سرويس 2 كجاست اون از جه راهي استفاده ميكنه

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از se_k750i :
in forum chera inghad bihal shode?
xplod kojast?
rasti inja kasi hast ke internete mobile barash kheyli mohem bashe?
man ye karaee mitoonam bokonam
سلام. من طالب ارتباط با اينترنت از طريق موبايل هستم اگه کمک کني ممنون ميشم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سوال: اين دوستاني كه از گوشي استقاده ميكنند. حرف " ل " رو چطوري تايپ ميكنند؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
ابديت سرويس 2 كجاست اون از جه راهي استفاده ميكنه

اول اینو از اینجا میگیری :
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp..._1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839
حدود 33.9 مگابایته...بعدش نصب میکنی......بعد هر کاری که میگه میکنی و آپدیت میشه....با فلش کار کردن خیلی هم راحته....

برای اطلاعات بیشتر یه نگاه از صفحه 85 تا این اواخر بنداز یه چیزایی دستت میاد..........

تو اینو گرفتی فقط نصب نمیشه؟!!!!!!! کسی تا حالا این مشکل رو نداشته و راحت نصب میشده!!! اگه حس و حالش رو داری ویندوزت رو عوض کن (اینجور که دوستان میگن با سرویس پک یک راحتتر اپدیت میشه ولی من با سرویس پک دو آپدیت کردم)....

بالا