• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

varian

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Spidermard :
اول اینو از اینجا میگیری :
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp..._1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839
حدود 33.9 مگابایته...بعدش نصب میکنی......بعد هر کاری که میگه میکنی و آپدیت میشه....با فلش کار کردن خیلی هم راحته....

برای اطلاعات بیشتر یه نگاه از صفحه 85 تا این اواخر بنداز یه چیزایی دستت میاد..........

تو اینو گرفتی فقط نصب نمیشه؟!!!!!!! کسی تا حالا این مشکل رو نداشته و راحت نصب میشده!!! اگه حس و حالش رو داری ویندوزت رو عوض کن (اینجور که دوستان میگن با سرویس پک یک راحتتر اپدیت میشه ولی من با سرویس پک دو آپدیت کردم)....
كفتم كه من همين فايلو به همين حجم دانلود كردم ولي موقع نصب ادرس ميخواد واسه باز كردن و اين كارو تا ابد ادامه ميده ولي فايلهايي كه باز ميكنه توش فايلهاي اجرايش اجرا نميشه ضمنا ويندوزم 3 ساعت نيست عوض كردم

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من اين فايلو تو 98 دانلود كردم ممكنه از اون باشه

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :

احتمالا مشکلش همینه1! با ایکس پی امتحان کن ایشالا که میشه..........

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
به نقل از Spidermard :
احتمالا مشکلش همینه1! با ایکس پی امتحان کن ایشالا که میشه..........

بحق چیزای نشنیده !!:eek: چه ربطی داره !در موقع دانلود کردن هیچ تفاوتی نمیکنه بلکه در هنگام اجرا باید اون رو در ایکس پی یا 2000 نصب کنید .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من شنیدم که دیکشنری جاوای انگلیسی به فارسی وجود داره :eek: کسی چیزی نمی دونه :rolleyes:

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
من شنیدم که دیکشنری جاوای انگلیسی به فارسی وجود داره :eek: کسی چیزی نمی دونه :rolleyes:

من خودم دیکشنری های روسی و اسپانیایی رو دیدم! ولی فارسی رو نمیدونم کسی همت کرده که درستش کنه یا نه؟! به هر حال بعید نیست که وجود داشته باشه....اگه پیدا کردی اینجا هم بذار........

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از se_k750i :
in forum chera inghad bihal shode?
xplod kojast?
rasti inja kasi hast ke internete mobile barash kheyli mohem bashe?
man ye karaee mitoonam bokonam

سلام،

جناب XPlod گوشيش رو عوض کرد و ديگه اينجا نمياد ظاهرا. در ضمن Internet موبايل براي من خيلي جالب هست. شما چکار ميتوني بکني؟

ممنون

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
جناب DAMN X عزيز از حسن توجه شما بسيار ممنونم. شما يکي از افرادي هستي که به اعتقاد من تا چيزي رو مطمئن نباشي اينجا نمينويسي و اين ميتونه به ساير اعضا کمک کنه مشکلاتشون رو حل کنند. در بسياري از موارد نوشتن يه مطلب غلط ميتونه باعث گمراهي بيشتر بقيه بشه.

سلام،

ممنون افشين جان. لطف داري.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :

سلام،

نه دوست عزيز. منم فکر نمي کنم اينکه فايل رو از چه طريقي دانلود ميکني مشکل ايجاد کنه. مشکل شما فکر ميکنم مربوط به ويندوز و نرم افزارهايي که روش نصب کردي از قبل باشه.

وانگهي، تا اونجا که من در مراحل نصب Update Service 2 ديدم، خودش تو دل خودش JRE رو هم نصب ميکنه.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

ديدم صحبت نرم افزار شد گفتم اي مسئله رو مطرح کنم شايد کسي با اون برخورد کرده باشه. تا حالا هيچ کدوم از دوستان شنيدن يا جايي ديدن که اين گوشي نرم افزار Tuner هم داشته باشه؟

با توجه به کار من اگه باشه معرکس.

تشکر.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DamnX :
سلام،

نه دوست عزيز. منم فکر نمي کنم اينکه فايل رو از چه طريقي دانلود ميکني مشکل ايجاد کنه. مشکل شما فکر ميکنم مربوط به ويندوز و نرم افزارهايي که روش نصب کردي از قبل باشه.

وانگهي، تا اونجا که من در مراحل نصب Update Service 2 ديدم، خودش تو دل خودش JRE رو هم نصب ميکنه.
من اين فايلو با نرم افزار dap دانلود كردم و تازه بردم رو دوتا سيستم كه يكيشون اصلا برنامه اي راجع به كوشي نصب نبود امتحان كردم اونجا ها كه اصلا فايل باز نشد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از fireboy :
سوال: اين دوستاني كه از گوشي استقاده ميكنند. حرف " ل " رو چطوري تايپ ميكنند؟

فكر ميكنم اين سوال جا موند !؟

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
من اين فايلو با نرم افزار dap دانلود كردم و تازه بردم رو دوتا سيستم كه يكيشون اصلا برنامه اي راجع به كوشي نصب نبود امتحان كردم اونجا ها كه اصلا فايل باز نشد
به نظر من ايراد از فايلي است که دانلود کرده ايد در صورت امکان اين فايل رو دوباره دانلود کنيد اگه هم براتون امکان نداره از يکي از دوستاني که موفق شدند آپديت کنند و در شهر محل سکونت شما زندگي ميکنند بگيريد. چون ايرادي که شما به اون اشاره ميکني فقط وقتي رخ ميده که تمام محتويات فايل مورد نظر به طور کامل دانلود نشده باشه.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :

سلام،

منم با نظر افشين جان موافقم. فکر کنم فايلي که دانلود کردي ايراد داره و به همين خاطر درست اجرا نميشه. چون هيج کدوم از دوستان در اين مورد مشکلي نداشتن. البته در مورد فايلهاي حجيم اين مشکل براي منم پيش اومده که گاهي اوقات فايل يا برنامه درست اجرا نميشه. اگر تهران هستي من ميتونم اين فايلو تقديم کنم.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
شايد اينطور باشه ولي حجم فايل 33.9 هست
من الان دارم دوباره از تو xp دانلود ميكنم اكر نشد فكر كنم بايد راهي كه شما كفتين انجام بدم

varian

Registered User
لایک‌ها
1
خوب يك قدم به جلو :D :D من اين فايلو از تو xp داونلود كردم دقيقا به همون حجم ولي خوب اين يكي به سلامتي نصب شد حالا جرا نميدونم
سوال بعدي من اينه موقعي كه برنامه بالا مياد از من زبان رو ميبرسه و عكس كل زمين رو نشون ميده اين براي انتخاب زبان در مراحل ابديته يا رو زبان هاي كوشي تاثير داره مال من الان فارسي داره و ميخوام بعدا هم داشته باشه اكر اينجا english رو اتنخاب كنم درسته يا نه

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
خوب يك قدم به جلو :D :D من اين فايلو از تو xp داونلود كردم دقيقا به همون حجم ولي خوب اين يكي به سلامتي نصب شد حالا جرا نميدونم
سوال بعدي من اينه موقعي كه برنامه بالا مياد از من زبان رو ميبرسه و عكس كل زمين رو نشون ميده اين براي انتخاب زبان در مراحل ابديته يا رو زبان هاي كوشي تاثير داره مال من الان فارسي داره و ميخوام بعدا هم داشته باشه اكر اينجا english رو اتنخاب كنم درسته يا نه

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد. فقط برای مراحل اپدیته چند قدم جلوتر که بری منطقه ای گوشی برای اونجاست رو اتوماتیک انتخاب میکنه (برای من هنگ کنگ بود و الان هم هست ) زبان فارسی هم سر جاش میمونه مثل زبون چینی من!!!!!!!!!!!

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من زبان رو english انتخاب كردم بعد يه صفحه اومد كه تاييد كردم وبعد از نوع ارتباط يه راهنمايي كه باطري فول باشه و سيم رو دربيار و كليد c رو فشار بده اينكارو كردم يه device اومد كه مسير فايل 750_USB_Drivers رو دادم بعد كابلو جدا كردم و زدم ولي اتفاقي نيافتاد

varian

Registered User
لایک‌ها
1
الان بايد جيكار كنم من نرم افزار pc siute رو هم نصب كردم ولي اتفاقي نميفته

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
من زبان رو english انتخاب كردم بعد يه صفحه اومد كه تاييد كردم وبعد از نوع ارتباط يه راهنمايي كه باطري فول باشه و سيم رو دربيار و كليد c رو فشار بده اينكارو كردم يه device اومد كه مسير فايل 750_USB_Drivers رو دادم بعد كابلو جدا كردم و زدم ولي اتفاقي نيافتاد

سلام،

آقا مبارک باشه، جدا خسته نباشي. مسئله اول اينکه شما بايد Update Driver رو معرفي ميکردي نه USB Driver چون اون چيزي که Detect ميشه Flash هستش نه خود گوشي. بعد از نصب وقتي کابل رو در مياري برنامه هم مياد رو صفحه اول که ميگه دوباره سيم رو در بيار و اينا. وقتي کابل رو دوباره وصل ميکني بايد دستت باز روي C باشه.

موفق باشيد

بالا