به نقل از varian :الان بايد جيكار كنم من نرم افزار pc siute رو هم نصب كردم ولي اتفاقي نميفته
سلام،
نه عزيز، نيازي اصلا به PC Suite نيست.
به نقل از varian :الان بايد جيكار كنم من نرم افزار pc siute رو هم نصب كردم ولي اتفاقي نميفته
يعني باكش كنمبه نقل از DamnX :سلام،
نه عزيز، نيازي اصلا به PC Suite نيست.
به نقل از varian :يعني باكش كنم
حالا كه اشتباه زدم جيكار كنم الان كوشي رو خاموش ميكنم دكمه c رو فشار ميدم و كابلو وصل ميكنم يه صداي دينك از كامبيوتر مياد و يه خورده بعد فايلهاي مموري رو ميخواد نشون بده و در اين هنكام كوشي روشن شده وبيغام insert sim رو ميده و هيج جيزي رو براي معرفي نميخواد و وقتي كابلو قطع ميكنم اون صدا دوباره مياد ولي برنامه اي بالا نمياد جيكار كنمبه نقل از DamnX :سلام،
آقا مبارک باشه، جدا خسته نباشي. مسئله اول اينکه شما بايد Update Driver رو معرفي ميکردي نه USB Driver چون اون چيزي که Detect ميشه Flash هستش نه خود گوشي. بعد از نصب وقتي کابل رو در مياري برنامه هم مياد رو صفحه اول که ميگه دوباره سيم رو در بيار و اينا. وقتي کابل رو دوباره وصل ميکني بايد دستت باز روي C باشه.
موفق باشيد
به نقل از varian :حالا كه اشتباه زدم جيكار كنم الان كوشي رو خاموش ميكنم دكمه c رو فشار ميدم و كابلو وصل ميكنم يه صداي دينك از كامبيوتر مياد و يه خورده بعد فايلهاي مموري رو ميخواد نشون بده و در اين هنكام كوشي روشن شده وبيغام insert sim رو ميده و هيج جيزي رو براي معرفي نميخواد و وقتي كابلو قطع ميكنم اون صدا دوباره مياد ولي برنامه اي بالا نمياد جيكار كنم
به نقل از varian :راستي الان موقعي كه كابلو وصل ميكنم تو device manager تو قسمت port دو قسمت مياد يكي بنام sony ericsson 750 usb wmc device management)com 11 و بعدي
(sony ericsson 750 usb wmc obex interface (com 10
به اينا ربط داره
من ديكه كيج شدم به جه نامي و كجاي Device Manager ؟به نقل از DamnX :شايد اگه از داخل Device Manager ويندوز اون درايور قبلي رو پاک کني ازت دوباره درايور بخواد. اينم امتحان کن.
به نقل از sart70 :يه سوال
کيفيت پخش mp3 کا750 با مدل هاي واکمن سوني اريکسون فرق داره
ومن همچنان در انتظارمبه نقل از varian :اين فايل Update Driver كه شما فرمودي همون D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver هست يا فرق ميكنه من دوتا فايل دارم يكي
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver به حجم 16 kb
750_USB_Drivers به حجم 533 kb
به نقل از varian :ومن همچنان در انتظارم
به نقل از xPlod :چه زود به صفحه ی 100 رسید، انگار همین دیروز بود که در حسرت رویت ش به سر می بردیم. این مناسب فرخنده رو به دارندگان این گوشی تبریک می گم.
به نقل از sart70 :يه سوال ديگه
به نظر شما d750 با k750 فقط در شکلشون متفاوت هستن يا در مسائل نرم افزاري و کيفيت mp3 و عکس هم با هم فرق دارن؟
به نقل از DamnX :سلام،
اينطور که به نظر مياد اين پروسه به 3 چيز بستگي داره. اول خود گوشي، دوم اپراتور و سوم منطقه. (البته مورد اپراتور در مورد ما منتفيه) حالا من نميدونم که مشکل شما کدوم يا کدوماش ميتونه باشه. اگه ممکنه يه فهرست کامل از نسخه نرم افزار گوشي رو از Service Menu بفرستيد شايد معلوم بشه.
به نقل از xPlod :چه زود به صفحه ی 100 رسید، انگار همین دیروز بود که در حسرت رویت ش به سر می بردیم. این مناسب فرخنده رو به دارندگان این گوشی تبریک می گم.