• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
الان بايد جيكار كنم من نرم افزار pc siute رو هم نصب كردم ولي اتفاقي نميفته

سلام،

نه عزيز، نيازي اصلا به PC Suite نيست.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
يعني باكش كنم

فرقي نميکنه، مهم نيست. چون اون تاثيري در پروسه Update نداره. مهم اون Driver هستش که مال Update هست.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DamnX :
سلام،

آقا مبارک باشه، جدا خسته نباشي. مسئله اول اينکه شما بايد Update Driver رو معرفي ميکردي نه USB Driver چون اون چيزي که Detect ميشه Flash هستش نه خود گوشي. بعد از نصب وقتي کابل رو در مياري برنامه هم مياد رو صفحه اول که ميگه دوباره سيم رو در بيار و اينا. وقتي کابل رو دوباره وصل ميکني بايد دستت باز روي C باشه.

موفق باشيد
حالا كه اشتباه زدم جيكار كنم الان كوشي رو خاموش ميكنم دكمه c رو فشار ميدم و كابلو وصل ميكنم يه صداي دينك از كامبيوتر مياد و يه خورده بعد فايلهاي مموري رو ميخواد نشون بده و در اين هنكام كوشي روشن شده وبيغام insert sim رو ميده و هيج جيزي رو براي معرفي نميخواد و وقتي كابلو قطع ميكنم اون صدا دوباره مياد ولي برنامه اي بالا نمياد جيكار كنم

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
حالا كه اشتباه زدم جيكار كنم الان كوشي رو خاموش ميكنم دكمه c رو فشار ميدم و كابلو وصل ميكنم يه صداي دينك از كامبيوتر مياد و يه خورده بعد فايلهاي مموري رو ميخواد نشون بده و در اين هنكام كوشي روشن شده وبيغام insert sim رو ميده و هيج جيزي رو براي معرفي نميخواد و وقتي كابلو قطع ميكنم اون صدا دوباره مياد ولي برنامه اي بالا نمياد جيكار كنم

شايد اگه از داخل Device Manager ويندوز اون درايور قبلي رو پاک کني ازت دوباره درايور بخواد. اينم امتحان کن.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
راستي الان موقعي كه كابلو وصل ميكنم تو device manager تو قسمت port دو قسمت مياد يكي بنام sony ericsson 750 usb wmc device management)com 11 و بعدي
(sony ericsson 750 usb wmc obex interface (com 10
به اينا ربط داره
همينارو باك كنم \تازه تو device manager راجع به سوني اريكسون جيزاي ديكه هم هست

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
راستي الان موقعي كه كابلو وصل ميكنم تو device manager تو قسمت port دو قسمت مياد يكي بنام sony ericsson 750 usb wmc device management)com 11 و بعدي
(sony ericsson 750 usb wmc obex interface (com 10
به اينا ربط داره

پست قبلي منو خوندين؟ نه، اينا همون فايلهاي درايور USB هستن. راستي اينم الان به ذهنم رسيد : اينکارو با يه پورت USB ديگه انجام بده شايد جواب بگيري. فقط اينبار درايور درست رو معرفي کن.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DamnX :
شايد اگه از داخل Device Manager ويندوز اون درايور قبلي رو پاک کني ازت دوباره درايور بخواد. اينم امتحان کن.
من ديكه كيج شدم به جه نامي و كجاي Device Manager ؟
اخه وقتي كابل وصله يه سري Device هست و همه رو باك ميكنم ولي كابلو كه قطع ووصل ميكنم دوباره مياد

وقتي كابلو قطع ميكنم نيست

varian

Registered User
لایک‌ها
1
اين فايل Update Driver كه شما فرمودي همون D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver هست يا فرق ميكنه من دوتا فايل دارم يكي
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver به حجم 16 kb
750_USB_Drivers به حجم 533 kb

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال
کيفيت پخش mp3 کا750 با مدل هاي واکمن سوني اريکسون فرق داره

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
يه سوال
کيفيت پخش mp3 کا750 با مدل هاي واکمن سوني اريکسون فرق داره

فکر نکنم! اینجور که بوش میاد اختلاف تو هندزفری هاشونه.....تو w800 که اینجوریه. بالاتر از اون رو خبر ندارم!

varian

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از varian :
اين فايل Update Driver كه شما فرمودي همون D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver هست يا فرق ميكنه من دوتا فايل دارم يكي
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver به حجم 16 kb
750_USB_Drivers به حجم 533 kb
ومن همچنان در انتظارم

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
ومن همچنان در انتظارم

وقتی برای من یه دیوایس جدید رو شناخت و درایورش رو خواست من آدرس آپدیت درایور رو دادم........به نظر من وقتی گوشیت وصله برو درایور اون دوتا که گفتی رو پاک کن یا آپدیت درایور کن، برای من یکیش مموری کارتمه و یکی دیگش برای خود گوشیه....

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چه زود به صفحه ی 100 رسید، انگار همین دیروز بود که در حسرت رویت ش به سر می بردیم. این مناسب فرخنده رو به دارندگان این گوشی تبریک می گم.
victory.gif

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال ديگه
به نظر شما d750 با k750 فقط در شکلشون متفاوت هستن يا در مسائل نرم افزاري و کيفيت mp3 و عکس هم با هم فرق دارن؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
چه زود به صفحه ی 100 رسید، انگار همین دیروز بود که در حسرت رویت ش به سر می بردیم. این مناسب فرخنده رو به دارندگان این گوشی تبریک می گم.
victory.gif

آره! انگار همین 100 صفحه پیش بود!!!!:) :D :happy: ;) :blush:

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
يه سوال ديگه
به نظر شما d750 با k750 فقط در شکلشون متفاوت هستن يا در مسائل نرم افزاري و کيفيت mp3 و عکس هم با هم فرق دارن؟

http://forum.persiantools.com/t15735.html&highlight=k750

بابا هنوز گوشی نگرفتی؟! چقدر دست دست میکنی اینجوری خودت رو اذیت میکنی. اگه گوشی نظرت رو جلب کرده و دربارش تحقیق کنی دیدی اون چیزی که میخوای هست یا نه نباید معطل کنی....زود تصمیمت رو بگیر....1....2........3........خب چی میگیری؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از DamnX :
سلام،

اينطور که به نظر مياد اين پروسه به 3 چيز بستگي داره. اول خود گوشي، دوم اپراتور و سوم منطقه. (البته مورد اپراتور در مورد ما منتفيه) حالا من نميدونم که مشکل شما کدوم يا کدوماش ميتونه باشه. اگه ممکنه يه فهرست کامل از نسخه نرم افزار گوشي رو از Service Menu بفرستيد شايد معلوم بشه.

DamnX جان تشکر از توجهی که به مشکل من داری

اطلاعات Service Menu گوشی بنده:

R1002
prgCXC125952_EU_1_CL
R1L002

LCD SW versions
Main display
Current:0

Camera SW Versions Camera
Current :4.4

ITP SW Version
CXC 125 932 R 1A038

Customization
CDA 102239/43 R 15A
cxc 125953 R1L002
1E0W
EMEA_6

Content Version
PA19

البته فکر کنم ایراد از این قصمته:(EMEA_6) چون آخرین version هم که می پرسه برای upgrade همین اسمه!!!

تورو خدا کمکم کنید دارم قاط می زنم!!!!!!!

amir4390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
victory.gif

من هم تبريك خودم رو به همه ُSE K750i دار ها عرض ميكنم و اميدوارم به پاي هم خوشبخت بشيد..

راستي xPlod جان گوشي جديد گرفتي ...؟

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

اينم پست 1500 ام !!!!

بالا