• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
اخه من میدونم دیگه فردای میره یه نوکیا زپرتی(کتلت) میگیره....بعدا این گوشی رو تو دست من میبینه افسوس میخوره! بعدش میره خودکشی میکنه....ما همه در قبال جون همدیگه مسئولیم...

سلام،

:lol: :lol:

بابا شما آخرشي! دمت گرم و سرت خوش باد دوست عزيز

meli

Registered User
لایک‌ها
23
حالا این مستر ریستی که می گی یعنی چههه؟

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از meli :
حالا این مستر ریستی که می گی یعنی چههه؟

سلام،

مگه شما خودت اين گوشي رو نداري؟ Master Reset: در منو که تشريف ببري و بعد در بخش Setteings در همون تب اول آخرين گزينه نوشته Master Reset. البته همونطور که گفتم بايد Backup بگيري اول. چون بعد از اين داستان تقريبا هر جي رو گوشي داري ميپپره.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه چیزی رو فهمیدم امروز.........اینکه اگه گوشی خاموش باشه و ساعت هشدارش رو فعال کرده باشید سر ساعت مقرر روشن و میشه زنگ میزنه!!!!!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DamnX :
سلام،

مگه شما خودت اين گوشي رو نداري؟ Master Reset: در منو که تشريف ببري و بعد در بخش Setteings در همون تب اول آخرين گزينه نوشته Master Reset. البته همونطور که گفتم بايد Backup بگيري اول. چون بعد از اين داستان تقريبا هر جي رو گوشي داري ميپپره.

این مستر ریست firmware رو هم میپرونه؟ چون من شنیدم که به تنظیمات پیش فرض کارخونه برمیگردونتش!! بک آپ رو چه جوری میشه گرفت؟ تو خود option مستر ریسته؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چطوری بدون سیم کارت به memory دسترسی داشته باشم ؟

الان سیم کارت دمه دست ندارم و ضمننا memory read هم ندارم الان که کابل USB رو میزنم جیزی اضافه نمی شه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Spidermard :
من یه چیزی رو فهمیدم امروز.........اینکه اگه گوشی خاموش باشه و ساعت هشدارش رو فعال کرده باشید سر ساعت مقرر روشن و میشه زنگ میزنه!!!!!

خب روشن میشه یا فقط زنگ میخوره؟ یعنی بعدش که روشن نمیمونه که؟!!

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثله حیاتی و اضطراریه ! لطفا یکی کمک کنه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چاره ای جز سیم کارت (سالم، تست و یا سوخته اش فرقی نمی کنه) نداری.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نمی شه یه جوری پین ها رو با سیم به هم چسبوند و گولش زد به عنوان سیم کارت سوخته ؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب یه چیزه عجیب
سیستم رو ری استارت کردم و الان memory رو می شناسه و یه درایو هم اضافه شد ! چون یادم بود یه بار هم همچین کاری کرده بودم !

خوب این هم از حسن های k750

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
این مستر ریست firmware رو هم میپرونه؟ چون من شنیدم که به تنظیمات پیش فرض کارخونه برمیگردونتش!! بک آپ رو چه جوری میشه گرفت؟ تو خود option مستر ریسته؟

سلام،

نه، Master Reset کاري به فرم ور نداره. Backup هم بايد دستي بگيري تو مستر ريست چيزي براي اين کار نيست.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
اره بابا بیچاره شدم داشتم گوشی رو اپگرید میکردم اون مشکل قبلی که داشتم با عوض کردن ویندوز و ویندوز جدید سرویس پک 1 حل کردم وبعد از وصل کردن کابل ازم دو دفعه device خواست که شناسوندم و موقعی که برنامه از من خواست دستمو از روی دکمه c وردارم مثل جن زده ها فریادی از خوشحالی کشیدم و برنامه شروع کرد به دانلود حدود 45 دقیقه گذشت و یه نواری اومد که داشت پر میشد به دوتا قسمت پر شدن نوار که رسید یه دفعه یه ارور گرفت نمیدونم دقیقا چی بود فکرمیکنم کلمه پروسسور توش بود بعد هرکاری کردم موقع وصل کردن کابل به گوشی device ازم نمیخواست سیستمو ریست کردم دوباره امتحان کردم بازم نشد ممونده بودم علت چیه دیدم بابا اصلا گوشی روشن نمیشه الانم هر کاری میکنم گوشی روشن نمیشه:( :(
چیکار کنم :( :(

بالا