چی میخواستی بشه بیچاره شدمبه نقل از DamnX :چرا بابا جان؟ مگه چي شده؟؟؟
چی میخواستی بشه بیچاره شدمبه نقل از DamnX :چرا بابا جان؟ مگه چي شده؟؟؟
به نقل از varian ::blink:
حتما باید من صحبت از خودکشی و اینجور چیزا کنم تا رهنمایی کنین بابا مورد اضطراریه
به نقل از varian ::blink:
حتما باید من صحبت از خودکشی و اینجور چیزا کنم تا رهنمایی کنین بابا مورد اضطراریه
به نقل از varian :چی میخواستی بشه بیچاره شدم
به قول بچه ها بايد بگردي. و بايد بهشون بگي با اين گارانتي ميخواي چون بعضيا دارن اما چون كسي با اون قيمت نميگيره به همين دليل قيمت گوشي با گارانتي ايرانيان و غيره رو ميدن. (از علائدين هفته پيش گرفتم)به نقل از rafifar :آقا چرا تخم اين خورده شده؟!!!!!
با گارانتي سيتادل هيچ جا نداره!!! حتي مهان!
به نقل از LH2005 :بابا چقدر بد بینی ؟ یه خورده باهاش ور برو ، اگر روشن شد که چه بهتر ، اگر نشد که فدای سرت ،
می بری برات فلشش میکنن . نهایتاً 20000 تومن میدی ، عوضش زبان فارسی به گوشیت اضافه میشه
تو با گارانتي سيتادل گرفتي؟به نقل از fireboy :به قول بچه ها بايد بگردي. و بايد بهشون بگي با اين گارانتي ميخواي چون بعضيا دارن اما چون كسي با اون قيمت نميگيره به همين دليل قيمت گوشي با گارانتي ايرانيان و غيره رو ميدن. (از علائدين هفته پيش گرفتم)
به نقل از rafifar :تو با گارانتي سيتادل گرفتي؟
چند؟ اسم مغازه!!!
گارانتي سيتادل به نظر معتبر مياد!!!!به نقل از Spidermard :این قیمت گارانتی ها چه قدر با هم فرق دارن؟! گارانتی برای من که مفت نمی ارزه فکر کنم پارس سام باشه....تو شرایطش نوشته بود اگه ال سی دی بسوزه شامل گارانتی نمیشه....اگه یه چیزی بریزی توش خراب شه ضمانت نمیکنیمش....خلاصه هیچ چی شامل گارانتی نمیشه....فقط اگه یه وقتی همین جوری گوشی یهو آتیش گرفت و ترکید اونوقت بیاید شاید و اون هم شاید ما ضمانت کنیم...یه شعار مزخرف هم برای خودشون درست کرده بودن که الان یادم نیست...به این مضمون که ما خیلی خفنیم!!!!
پرتو هست اسمش.به نقل از rafifar :تو با گارانتي سيتادل گرفتي؟
چند؟ اسم مغازه!!!
به نقل از Spidermard :آقا یه جوونمرد پیدا بشه بگه این فلش چیه؟!! فلسفه وجودیش چیه؟ چرا اینقدر گرونه؟! مزایا و معایبش هم بگه، کل این انجمن دعاش میکنن.....
به نقل از rafifar :گارانتي سيتادل به نظر معتبر مياد!!!!
تا سه روز هم هر عيبي داشته باشه گوشي برات عوض ميكنن يكي ديگه بهت ميدن!
البته فروشنده مهان اينطور مي گفت.
در ضمن من شنيدم يه جا 305000 تومن هم مي فروختن كه همون وقت با اين گارانتي 350000 تومن بود!!!
به نقل از DamnX :سلام دوستان،
توضيحاتي که در مورد فلش کردن خواسته بودين تا اونجا که بنده حقير عقلم ميرسه و فهميدم عرض ميکنم:
نميدونم تا حالا شنيدين يا ديدين يا حتي خودتون انجام دادين که Setup يا به عبارت ديگه CMOS مادربرد ها رو فلش ميکنن؟
فلش گوشي هاي موبايل درست مثل همونه. براي دوستاني که در مورد مادر بورد و چيزي که بالا گفتم اطلاعاتي ندارن، بايد عرض کنم که داخل اين گوشي ها (درست مثل همين کامپيوترهاي خونگي) يک IC قابل خوندن و نوشتن هست که بهش EEPROM گفته ميشه (يعني IC هاي قابل برنامه ريزي) اين IC ها به نوعي حکم کنترل کننده اصلي سخت افزار و نرم افزار رو دارن، که در کامپيوتر مادربرد و در گوشي فرم ور و اجراش کنترل ميشه. به پروسه نوشتن اطلاعات روي اين IC ميگن فلش کردن. فلش کردن هم نياز به سخت افزار خاص و هم نياز به نرم افزارهاي خاص داره. به همين خاطر يه خورده گرونه. (البته انصاف طرف از همه چي تايين کننده تره)
فکر کنم با توضيحاتي که دادم فلسفه وجوديش معلوم شد.
اما در مورد مزايا و معايب بايد بگم که به لحاظ فني فلش کردن روال پيچيده اي داره و مزايا و معايب زيادي ميتونه داشته باشه. مثلا:
مزايا: از شر مشکلات که دچارش شديد راحت ميشيد. لازم نيست تا کارخونه بريد. نيازي به تعويض قطعه نيست و ......
معايب: ممکن IC در حين فلش دار فاني رو وداع بگه (که معمولا بعيده). گارانتي در اين موارد باطل ميشه و .........
اميدوارم توضيحاتم به درد بخور بوده باشه. اگه سئوالي هم هست در خدمتم.
راستي، يادم رفت بگم: IC يک قطعه الکترونيکي هست که معمولا مشکي رنگه و دو يا چهار طرفش پايه داره. (شبيه قطعاتي که رو رم کاميوتر ها سواره)
(دوستاني که اين اطلاعات رو داشتن جسارت منو مي بخشن)
به نقل از sart70 :بعد از کلي تحقيق و شک و ترديد بالاخره يه k750 خريدم و به جمع k750 داران اضافه شدم
مي خواستم يه مشت آهنگ و فيلم براش آماده کنم که وقتي رسيد دستم بريزم روش . چند تا سوال در اين مورد دارم :
1-فرمت wmv براي فيلم روش اجرا ميشه ؟ ( چون خيلي کم حجمه ) اگه wmv روش اجرا نميشه يه نرم افزار معرفي کنين که حجم فيلمها رو با فرمت mpeg با کوچيک کردن اندازه ي اونا در حد صفحه ي گوشي يا کاراي ديگه ، کم کنه.
2-اگه ميشه يه سري توضيحات در مورد فرمت aac بديد ( حجم ، کيفيت و ... )
3- چه فرمت هايي براي آهنگ و چه فرمت هايي براي فيلم رو ميتونم روي گوشيم بريزم.