• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از Reza364 :
قابشو عوض کن
21.gif
راهه کم خرجتری نداره؟ :D

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
آقا قیمت قابش چنده ؟؟

کیفیتش مثل اصلش هست ؟؟

پیشا پیش MER30

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا کسی اگه یه برنامه ای پیدا کرد که میشد به همه جای گوشی دسترسی پیدا کرد بیاد اینجا هم بگه.....من خودم یه سری از این phone explorer ها گرفتم ولی همشون فقط میان فایلهای مموری کارت و خود گوشی رو در دسترس قرار میدن.... مثلا من میخوام به مسیج آلرت ها و صدای فوکوس و شات دسترسی داشته باشم....... اگه میدونید یه چیزی بگید اگه هم نمیدونید یه چیز دیگه بگید! تا برم دست به دامن این خارجی ها شم........

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی این قضیه تبدیل k750 به w800 چی بود؟! چه جوری اینکار رو میکنن؟ چه فرقهایی ایجاد میشه؟ اگه کسی قیمت هندزفری w800 رو داره بگه (فکر کنم مدلش hpm-70 باشه)..................................................

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از Spidermard :
راستی این قضیه تبدیل k750 به w800 چی بود؟! چه جوری اینکار رو میکنن؟ چه فرقهایی ایجاد میشه؟ اگه کسی قیمت هندزفری w800 رو داره بگه (فکر کنم مدلش hpm-70 باشه)..................................................

سلام
من هم شنیدم که program w800ا برای k750i امده که اونو به w800 تبدیل می کنه !!! البته اگر درست باشه خیلی عالیه چون تنها دلیلی که من w800 نخریدم(با عرض پوزش از کسایی که w800 دارن) شکل ظاهریش بود البته جدیدا SE یک مدل جدید زده به نام w810 که نظر افرادی مثل من رو پوشش میده(بدنه مشکی مثل k750 و بسیار سنگین و مواقر(باز هم میگم این فقط و فقط یه نظر شخصیه)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
سلام
من هم شنیدم که program w800ا برای k750i امده که اونو به w800 تبدیل می کنه !!! البته اگر درست باشه خیلی عالیه چون تنها دلیلی که من w800 نخریدم(با عرض پوزش از کسایی که w800 دارن) شکل ظاهریش بود البته جدیدا SE یک مدل جدید زده به نام w810 که نظر افرادی مثل من رو پوشش میده(بدنه مشکی مثل k750 و بسیار سنگین و مواقر(باز هم میگم این فقط و فقط یه نظر شخصیه)
خوب هر کی یک نظری داره انقدر ناراحتی نداره !
راستی اگر برای K750 هندزفری W800 رو بگیری یکی میشن . برنامه و اینا رو ول کن !

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
خوب هر کی یک نظری داره انقدر ناراحتی نداره !
راستی اگر برای K750 هندزفری W800 رو بگیری یکی میشن . برنامه و اینا رو ول کن !

تن تن جان حالا یه چیزی گفت شما ببخشیدش!:D

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

در مورد تبديل K750 به W800 بايد عرض کنم که کاملا عمليه. چون اين دو گوشي از سخت افزار دقيقا يکسان استفاده ميکنن، اگر فايلهاي فلش مربوط به W800 رو روي K750 ريخته بشه گوشي ميشه يه W800. ولي تفاوتهاي چنداني بوجود نمياد. تا اونجا که من ميدونم تفاوتهاي عمده تغيير Media Player و اضافه شدن Off-line به گوشي هستش. (البته از تفاوتهاي جزئي ميشه گذشت).

بازم تا اونجا که من ميدونم راهي که ميشه از طريقش اين کارو انجام داد سايت DaVinci هست که فکر کنم آرش جان اطلاعات خوبي در موردش دارن

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه راهی میخواستم که به وسیله اون بشه یه متن رو باش تو k750 دید (متنی که در روی کامپیوتر وجود داره)

CyberArchitect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،،،،،
من با توجه به اين همه تعريف و تمجيد از k750 دو روز پيش رفتم و يکی خريدم ... اما ......
گوشی من کاملاً با بلوتوس و اينفرا مشکل داره ، يعنی با روشن کردنشون ( 70 درصد مواقع) يا کند ميشه يا هنگ ميکنه و راهی هم جز در اوردن باطری نداره که بعضی وقتا هم بايد چند بار اينکارو کنم تا از چتی در بياد ،،،،
خلاصه که فعلاً شاکيم ،،،،،
فرمور من r1l002 بود از اول ... گوشی هم چينيه و اون سايت هم تو uk تأييدش کرد .... با مستر ريست هم درست نشد ..
گوشيم خرابه ؟
فروشنده تو بازار علاالدين عوضش ميکنه ؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد چینی بودن که اینا همشون چینی هستن.
بعدش تا روشنشون میکنی گیر میکنه یا وقتی میره واسه اتصال به وسیله دیگه؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
در ضمن فریمورتون قدیمیه شاید با آپگرید کردن مشکلتون حل شه

CyberArchitect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی،،،، نه، معمولاً موقع خاموش کردن بلوتوس کند ميشه و هنگ ميکنه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از sart70 :
سلام
یه راهی میخواستم که به وسیله اون بشه یه متن رو باش تو k750 دید (متنی که در روی کامپیوتر وجود داره)
فکر کنم قبلن چندین بار معرفی شده باشه.

بالا