• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
سلام
من هم شنیدم که program w800ا برای k750i امده که اونو به w800 تبدیل می کنه !!! البته اگر درست باشه خیلی عالیه چون تنها دلیلی که من w800 نخریدم(با عرض پوزش از کسایی که w800 دارن) شکل ظاهریش بود البته جدیدا SE یک مدل جدید زده به نام w810 که نظر افرادی مثل من رو پوشش میده(بدنه مشکی مثل k750 و بسیار سنگین و مواقر(باز هم میگم این فقط و فقط یه نظر شخصیه)

میگم این w810 خیلی خوشگله هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! میخوامش! تو ایران اومده؟! اگه اومده قیمتش چنده؟!
راستی پشتش مثل w8oo بید؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
x-plod عزیز یک مشکل خیلی جالب. جدیدا من یک گوشی k750i برای یکی از دوستانم خریدم، بعد با تعجب وقتی امدم باهاش فیلم برداری کنم فقط 30 ثانیه بیشتر فیلم نگرفت.
وقتی ورژن firmwirm گوشی جدید رو با گوشی k750i خودم که Update کرده بوذم مقایسه کردم دیدم که ورژن Firewirm اون با گوشی من یکیه، اما نمیتونه باهاش از 30 ثانیه بیشتر فیلمبرداری کنه.
میتونید راهنمایی کنید؟ plz

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من الان این گوشی رو ندارم تا دقیقن بهتون بگم که چیزی که میگم کجاست، اما در تنظیمات دوربین بخشی مربوط به کیفیت می شه. کیفیت فیلمبرداری رو روی High Quality یا چیزی شبیه به این بذارید تا محدودیت برطرف بشه.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Blackjack :
سلام
x-plod عزیز یک مشکل خیلی جالب. جدیدا من یک گوشی k750i برای یکی از دوستانم خریدم، بعد با تعجب وقتی امدم باهاش فیلم برداری کنم فقط 30 ثانیه بیشتر فیلم نگرفت.
وقتی ورژن firmwirm گوشی جدید رو با گوشی k750i خودم که Update کرده بوذم مقایسه کردم دیدم که ورژن Firewirm اون با گوشی من یکیه، اما نمیتونه باهاش از 30 ثانیه بیشتر فیلمبرداری کنه.
میتونید راهنمایی کنید؟ plz

برو تو ستینگ دوربین موقع فیلمبرداری و شوت مد رو انتخاب کن بعد high quality video رو انتخاب کن....شاید درست بشه.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Spidermard :
فکر نکنم!!!! چون آخرین ورژنش که مشکل خاصی نداره!!! اگه بخواد بیاد به این زودی نمیاد!!!!!!!!!
ولی من فایل آپدیت سرویس رو که اجرا کردم
دوباره شروع به دانلود کردن کردو باقی مراحل رو هم خواست که انجام دادم
ولی متاسفانه اینترنتم تموم شد و کار ناتمام موند
امروزم که متاسفانه آپدیت سرویس قاط زده و به سرور se کانکت نمیشه
در ضمن گوشی من تازه آپدیت شده بود(با ورژن R1AA008 ):(
لطفا اساتید راهنمائی بفرمایید
ممنون

CyberArchitect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نميتونم با seus ، آپديت کنم....
firmware = r1l002, emea_6
و با davinci هم فهميدم که red هست ...
يعنی نبايد مشکلی داشته باشه ولی هر بار seus تا آخر ميره و ميگه "your software is the latest release, you dont need update" .... چرا ؟

meli

Registered User
لایک‌ها
23
نمی شه این حالت استند بای رو از روی گوشی برداشت!
یه سوال دیگه:
وقتی با دوربین می خوای فیلم یا عکس بگیری بعد از مدتی اگه با زومش کار نکنی دوربین از کار میفته و دوباره میره تو حالت استند بای
چاره چیه؟

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از CyberArchitect :
من نميتونم با seus ، آپديت کنم....
firmware = r1l002, emea_6
و با davinci هم فهميدم که red هست ...
يعنی نبايد مشکلی داشته باشه ولی هر بار seus تا آخر ميره و ميگه "your software is the latest release, you dont need update" .... چرا ؟

سلام
من هم مشکل شما رو دارم و الان 1.5 ماهه با SE از طریق e-mail در تماسم و مشکل پابرجاست!!!!!
اگر اطلاعات بیشتری می خواهی با من تماس بگیر:
zamanpour.arash at gmail dot com

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از DamnX :
سلام دوستان،

در مورد تبديل K750 به W800 بايد عرض کنم که کاملا عمليه. چون اين دو گوشي از سخت افزار دقيقا يکسان استفاده ميکنن، اگر فايلهاي فلش مربوط به W800 رو روي K750 ريخته بشه گوشي ميشه يه W800. ولي تفاوتهاي چنداني بوجود نمياد. تا اونجا که من ميدونم تفاوتهاي عمده تغيير Media Player و اضافه شدن Off-line به گوشي هستش. (البته از تفاوتهاي جزئي ميشه گذشت).

بازم تا اونجا که من ميدونم راهي که ميشه از طريقش اين کارو انجام داد سايت DaVinci هست که فکر کنم آرش جان اطلاعات خوبي در موردش دارن

شرمنده که پینگلیش می نویسم:::::

BA TASHAKORE MAKHSOS AZ DamnX JAN KE VAGEAN SHEKASTEH NAFSI MIKONAN CHON JEDAN ETELATE ISHON AZ MAN KHYLI BISHTAREH
DAR MOREDE UPDATE KARDANE K750 BA NARMAFZARE W800 BAYAD ARZ KONAN KE HAMON JORY KE HOSSAIN JAN FARMODAN KAMELAN AMALIYEH,HAZINASH HAM DAGIGAN MESLE FLASH KARDAN HAST VALI BE NAZARE IN HAGIR,AGAR IN KAR ANJAM NASHEH BEHTAREH CHON HAR NARM AFZARI RO BARAYE MODELE KHASI TARAHI MIKONAN VA JABEJA KARDANE ONHA SHAYAD DAR KOTAH MODAT ESHKALI EJAD NAKONEH VALI MOTMAENAN DAR TOLANI MODAT MOSHKELZA KHAHAD BOOD BARAYE BARO BACHEHAYE KE K750 DARAN BE NAZARE MAN R1L008 BEHTARIN ENTEKHAB HAST KE MITONAN MAJANI AZ SITE BEGIRAN
(BAZ HAM ARZ MIKOAN KE IN FAGAT NAZARE MAN HAST VA YEK EZHARE NAZARE SHAKHSI)

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
شرمنده که پینگلیش می نویسم:::::

BA TASHAKORE MAKHSOS AZ DamnX JAN KE VAGEAN SHEKASTEH NAFSI MIKONAN CHON JEDAN ETELATE ISHON AZ MAN KHYLI BISHTAREH
DAR MOREDE UPDATE KARDANE K750 BA NARMAFZARE W800 BAYAD ARZ KONAN KE HAMON JORY KE HOSSAIN JAN FARMODAN KAMELAN AMALIYEH,HAZINASH HAM DAGIGAN MESLE FLASH KARDAN HAST VALI BE NAZARE IN HAGIR,AGAR IN KAR ANJAM NASHEH BEHTAREH CHON HAR NARM AFZARI RO BARAYE MODELE KHASI TARAHI MIKONAN VA JABEJA KARDANE ONHA SHAYAD DAR KOTAH MODAT ESHKALI EJAD NAKONEH VALI MOTMAENAN DAR TOLANI MODAT MOSHKELZA KHAHAD BOOD BARAYE BARO BACHEHAYE KE K750 DARAN BE NAZARE MAN R1L008 BEHTARIN ENTEKHAB HAST KE MITONAN MAJANI AZ SITE BEGIRAN
(BAZ HAM ARZ MIKOAN KE IN FAGAT NAZARE MAN HAST VA YEK EZHARE NAZARE SHAKHSI)

دوست من وقتی این دو محصول از لحاظ سخت افزاری کاملا شبیه به هم هستند . تغییر نرم افزار کوچکترین تاثیری حتی در بلند مدت بر گوشی نخواهد گذاشت . لطفا علمی صحبت کنید.
در مورد تغییر نرم افزار هم اگه سایت داوینچی را به دقت مطالعه کنید .میبینید که کار سختی نیست و فقط باید با دقت انجام بشه .اما مسئله مهم نداشتن کارت اعتباری بین المللی یا اکانت pazpal است .

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك سؤال
آيا K750 رو وقتي با USB به كامپيوتر وصل مي‌كنيم به عنوان يك درايو شناخته ميشه؟ يعني مس استرج ساپورت ميكنه؟
يعني بدون نصب نرم افزارش.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از adib :
يك سؤال
آيا K750 رو وقتي با USB به كامپيوتر وصل مي‌كنيم به عنوان يك درايو شناخته ميشه؟ يعني مس استرج ساپورت ميكنه؟
يعني بدون نصب نرم افزارش.

نه:( ولی w900 و w550 اینجورین:happy:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Reza364 :
شما ساخت جای دیگه رو تو ایران دیدین؟

بله ، مالزي . گوشي هاي No Name هم توو سنگاپور مونتاژ ميشه و قطعات اصلي SE رووشه که الان کمياب شده .

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه k750 دارم یکی از سیم های هندزفری گوشی قطع شده .ببری گارانتی درستش میکنن؟

اگر بخوام یه نوشو بخرم چنده ؟

آیا هندزفری k750 بخرم بهتره یا w800 ؟

قیمت جفتشون چنده ؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi389 :
من یه k750 دارم یکی از سیم های هندزفری گوشی قطع شده .ببری گارانتی درستش میکنن؟

اگر بخوام یه نوشو بخرم چنده ؟

آیا هندزفری k750 بخرم بهتره یا w800 ؟

قیمت جفتشون چنده ؟

قیمت هندزفری k750 باید چیزی در حدود 15 تا 18 هزار تومن باشه......قیمت w800 رو هم ندارم:blush: ولی فکر کنم برای w800 رو بگیری بهتر باشه...

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
کسی جواب یه کارتون خواب رو نمیده :blush: :blush: :blush:

آقا قیمت قاب k750 چنده ؟؟

کیفیتش مثل اصلش هست ؟؟

پیشا پیش MER30

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از jeyran :
کسی جواب یه کارتون خواب رو نمیده :blush: :blush: :blush:

آقا قیمت قاب k750 چنده ؟؟

کیفیتش مثل اصلش هست ؟؟

پیشا پیش MER30

این سوال منم هست .

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
قیمت هندزفری k750 باید چیزی در حدود 15 تا 18 هزار تومن باشه......قیمت w800 رو هم ندارم:blush: ولی فکر کنم برای w800 رو بگیری بهتر باشه...
من خریدم 4500 اما کیفیت اصلشو نداشت بنابراین گوشی های فابریک رو با جدیده عوض کردم از اولش هم بهتر شده :lol:

اگه هندزی فریتون از قسمت پایین که پرسی هست خراب نشده باشه میتونی درستش کنی یکم دقت میخواد و یکم لحیم کاری !

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از mmj :
دوست من وقتی این دو محصول از لحاظ سخت افزاری کاملا شبیه به هم هستند . تغییر نرم افزار کوچکترین تاثیری حتی در بلند مدت بر گوشی نخواهد گذاشت . لطفا علمی صحبت کنید.
در مورد تغییر نرم افزار هم اگه سایت داوینچی را به دقت مطالعه کنید .میبینید که کار سختی نیست و فقط باید با دقت انجام بشه .اما مسئله مهم نداشتن کارت اعتباری بین المللی یا اکانت pazpal است .

salam
dar morede elmi sohbat kardan bayad begam fekr nakonam kasi andazeye man sare upgerade kardaneh k750 aziyat nashodeh basheh!man alan 2 mahe ba se dar tamasam(e-mail) ta ona motovajeh beshan service updateshon ba goshihaye sefaresheh hong kong(mesle male bandeh)kar nemikoneh,dar morede site davinci ham arz konam bandeh ono kamelan motaleh kardam(albateh ba degat)va bayad be arzeton beresonam moshkel goshihaye mesle male bandeh hata!ba davinci ham hal nemisheh!!!! tanha rahe haleesh ineke ba ver R1L008 flash besheh.pass mibinid le harfe bandeh kamelan elmi bod va hast,dar morede tagire ver braye k750 be w900 ham agar shoma agideh darin moshkeli pish nemiyad khodeton update konid,agar moshkeli pish nayomad dar forum bezarin ta hameye dostan estefadeh konan
ba ehteram
arash

بالا