• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
salam
dar morede elmi sohbat kardan bayad begam fekr nakonam kasi andazeye man sare upgerade kardaneh k750 aziyat nashodeh basheh!man alan 2 mahe ba se dar tamasam(e-mail) ta ona motovajeh beshan service updateshon ba goshihaye sefaresheh hong kong(mesle male bandeh)kar nemikoneh,dar morede site davinci ham arz konam bandeh ono kamelan motaleh kardam(albateh ba degat)va bayad be arzeton beresonam moshkel goshihaye mesle male bandeh hata!ba davinci ham hal nemisheh!!!! tanha rahe haleesh ineke ba ver R1L008 flash besheh.pass mibinid le harfe bandeh kamelan elmi bod va hast,dar morede tagire ver braye k750 be w900 ham agar shoma agideh darin moshkeli pish nemiyad khodeton update konid,agar moshkeli pish nayomad dar forum bezarin ta hameye dostan estefadeh konan
ba ehteram
arash

برای منم سفارشه هنگ کنگه ولی خیلی راحت با همین آپدیت سرویس آپدیت شد!! و احتمالا مشکل شما به فیرمورتون برمیگرده!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mmj :
من خریدم 4500 اما کیفیت اصلشو نداشت بنابراین گوشی های فابریک رو با جدیده عوض کردم از اولش هم بهتر شده :lol:

اگه هندزی فریتون از قسمت پایین که پرسی هست خراب نشده باشه میتونی درستش کنی یکم دقت میخواد و یکم لحیم کاری !

زمانی که من گوشی رو خریدم قیمت هندزفریش رو که پرسیدم گفتن 20000 تومن!!!!! (اینی هم که گفتم 15-18 تومن یکی از دوستام قیمت کرده بود!!) این اختلاف قیمت یعنی چی؟! یعنی اصل و غیر اصل داره؟! قیمت هندزفری w800 رو نداری؟

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
زمانی که من گوشی رو خریدم قیمت هندزفریش رو که پرسیدم گفتن 20000 تومن!!!!! (اینی هم که گفتم 15-18 تومن یکی از دوستام قیمت کرده بود!!) این اختلاف قیمت یعنی چی؟! یعنی اصل و غیر اصل داره؟! قیمت هندزفری w800 رو نداری؟
دقیقا منم فکر میکردم گرون تر باشه !اما اینم دادم یکی از دوستام از علائدین گرفت برام .وقتی گفت 4500 تعجب کردم .البته فروشنده گفته بود که از دبی اورده و اصله . من که گرفتم دیدم ساخت چین بود و پلمپ بود اما اصلا کیفیت صدای خوبی نداشت بنابراین بازش کردم و دیدم که کیفیت ساختش خیلی پایینتر از فابریکشه و قیمت پایینشم احتمالا به همین دلیل بوده .بنابراین دوگوشی های اونو با هم عوض کردم خیلی عالی شده. در مورد w800 نداشته اما گفته بوده که اگه باشه بیشتر از 10 هزار تومان نیست .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از mmj :
دقیقا منم فکر میکردم گرون تر باشه !اما اینم دادم یکی از دوستام از علائدین گرفت برام .وقتی گفت 4500 تعجب کردم .البته فروشنده گفته بود که از دبی اورده و اصله . من که گرفتم دیدم ساخت چین بود و پلمپ بود اما اصلا کیفیت صدای خوبی نداشت بنابراین بازش کردم و دیدم که کیفیت ساختش خیلی پایینتر از فابریکشه و قیمت پایینشم احتمالا به همین دلیل بوده .بنابراین دوگوشی های اونو با هم عوض کردم خیلی عالی شده. در مورد w800 نداشته اما گفته بوده که اگه باشه بیشتر از 10 هزار تومان نیست .

منم هندزفری W800 رو از یه فروشگاه توو علاءالدین که لوازم اورجینال SE می فروشه گرفتم و همونجا تست کردم . کیفیتش افتضاح بود ! رووش زده بود : Made in China . میداد 30000 تومن . کلاً نمیشه به هندزفری های دیگه غیر از مال خود گوشی اطمینان کرد .

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
منم هندزفری W800 رو از یه فروشگاه توو علاءالدین که لوازم اورجینال SE می فروشه گرفتم و همونجا تست کردم . کیفیتش افتضاح بود ! رووش زده بود : Made in China . میداد 30000 تومن . کلاً نمیشه به هندزفری های دیگه غیر از مال خود گوشی اطمینان کرد .

آخه 4500 تومن کجا! 30000 تومن کجا؟!؟!؟!؟! هندزفری دزدی آدم بخره انگار مطمئن تره!!!!!!!!!

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از Spidermard :
برای منم سفارشه هنگ کنگه ولی خیلی راحت با همین آپدیت سرویس آپدیت شد!! و احتمالا مشکل شما به فیرمورتون برمیگرده!

سلام
اگر ممکنه مشخصات فیرم ویو قبلی تون رو بدیین چون من واقعا خسته شدم از دست این site se

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
سلام
اگر ممکنه مشخصات فیرم ویو قبلی تون رو بدیین چون من واقعا خسته شدم از دست این site se

اینجور که من یادم میاد اولش اینجوری بود..........

R1N035
prgcxc 125955_HONG_KONG_CL R1035

ببخشید دیگه پیریه و هزار تا درد و مرض از جمله پارکینسون!!!!!!!!!

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از Spidermard :
اینجور که من یادم میاد اولش اینجوری بود..........

R1N035
prgcxc 125955_HONG_KONG_CL R1035

ببخشید دیگه پیریه و هزار تا درد و مرض از جمله پارکینسون!!!!!!!!!

سلام

یک چیز بسیار جالب پیدا کردم!!!!!ver firmwave گوشی من اینه:

PRGCXC125952_EU_1_CL_R1L002

که فکر کنم با این حساب گوشی من سفارش اروپا باید باشه درسته؟؟؟؟؟؟(EU)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
آخه 4500 تومن کجا! 30000 تومن کجا؟!؟!؟!؟! هندزفری دزدی آدم بخره انگار مطمئن تره!!!!!!!!!

قیمت 4500 تومن برای هندزفری W800 کاملاً غیر منطقی و مشکوکه :blink: از اون اولشم این هندزفری با قیمت حدود 35000 تومن اومد توو بازار علاءالدین .

meli

Registered User
لایک‌ها
23
مرسی واقعا از این همه جواب!

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
salam
dar morede elmi sohbat kardan bayad begam fekr nakonam kasi andazeye man sare upgerade kardaneh k750 aziyat nashodeh basheh!man alan 2 mahe ba se dar tamasam(e-mail) ta ona motovajeh beshan service updateshon ba goshihaye sefaresheh hong kong(mesle male bandeh)kar nemikoneh,dar morede site davinci ham arz konam bandeh ono kamelan motaleh kardam(albateh ba degat)va bayad be arzeton beresonam moshkel goshihaye mesle male bandeh hata!ba davinci ham hal nemisheh!!!! tanha rahe haleesh ineke ba ver R1L008 flash besheh.pass mibinid le harfe bandeh kamelan elmi bod va hast,dar morede tagire ver braye k750 be w900 ham agar shoma agideh darin moshkeli pish nemiyad khodeton update konid,agar moshkeli pish nayomad dar forum bezarin ta hameye dostan estefadeh konan
ba ehteram
arash
وقتی میگم علمی صحبت کنید منظورم اینه که حرفی را بزنید که با منطق و علم بشه اونو ثابت کرد .شما ممکنه با نامه نگاری با se به تجربیات زیادی رسیده باشید.ولی این دلیلی نمیشه که هرچه به ذهنتون میرسه رو بدون مدرک و دلیل بیان کنید .
دوست من با استفاده از نرم افزار داووینچی شما میتونید حتی براند گوشی خودتون را تغییر بدید .حتی انواع زبان های مختلف را روی گوشی تون نصب کنید .اینکاربا تغییر cda , فایل مربوط به زبان گوشی انجام میشه !
این رو هم بگم که اگه cda مربوط به یک گوشی مثلا برند vodafone را همراه با فایل مربوط وارد کنید گوشی شما از هنگ گنگ به ودافون تبدیل میشه !
در ضمن تغییر برند و unlock کردن گوشی کاری غیر قانونیه و طبیعتا نباید با فرستادن email از se انتظار چنین کاری را داشته باشید .
در مورد تغییر نرم افزار هم من خیلی مشتاقم این کار رو انجام بدم فقط شما لطفا شماره credit card یا اکانت paypal خودتون را به من بدید سریعا این کار رو انجام میدهم .

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mmj :
وقتی میگم علمی صحبت کنید منظورم اینه که حرفی را بزنید که با منطق و علم بشه اونو ثابت کرد .شما ممکنه با نامه نگاری با se به تجربیات زیادی رسیده باشید.ولی این دلیلی نمیشه که هرچه به ذهنتون میرسه رو بدون مدرک و دلیل بیان کنید .
دوست من با استفاده از نرم افزار داووینچی شما میتونید حتی براند گوشی خودتون را تغییر بدید .حتی انواع زبان های مختلف را روی گوشی تون نصب کنید .اینکاربا تغییر cda , فایل مربوط به زبان گوشی انجام میشه !
این رو هم بگم که اگه cda مربوط به یک گوشی مثلا برند vodafone را همراه با فایل مربوط وارد کنید گوشی شما از هنگ گنگ به ودافون تبدیل میشه !
در ضمن تغییر برند و unlock کردن گوشی کاری غیر قانونیه و طبیعتا نباید با فرستادن email از se انتظار چنین کاری را داشته باشید .
در مورد تغییر نرم افزار هم من خیلی مشتاقم این کار رو انجام بدم فقط شما لطفا شماره credit card یا اکانت paypal خودتون را به من بدید سریعا این کار رو انجام میدهم .
با سلام
به نظر من هم بايد همه دوستان سعي کنند مطالبي رو به بقيه توصيه کنند که از صحت اون کاملا" مطمئن باشن
چون يه راهنمايي غلط ميتونه گوشي رو به روزي بندازه که مجبور بشيم اون رو فلش کنيم
من خيلي وقتها ميبينم که دوستان به هم توصيه ميکنند که براي رفع فلان مشکل مستر ريست کنند در صورتي که اون اشکال هيچ ربطي به مستر ريست نداره و با اين کار فقط برنامه هاي گوشي از بين ميره
به هر حال اين نظر شخصي منه و ميتونه کامل نباشه!!

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با k750i میشه به دیتای موبایل ایران وصل شد؟
این سرویس دیتای موبایل ایران چطور کیفیتش؟
میشه باهاش نیم مگ فایل attach کرد؟
من نیاز به اینترنت موبایل پر سرعت دارم. هزینشم مهم نیست. اگه لازم باشه حاضرم به دبی هم کانکت شم. فقط اینترنت پرسرعت برا موبایلم می خوام.

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از mmj :

mmj jan salam
man chizhayio ke az se va khondane site davinci yad gereftam ro matrah mikonam,dagigan dar site davinci omadeh ke CDA goshio o nemisheh ba serviseshon avaz kard dagigan hamon tory ke shoma goftin in kar gire ganoniyeh harfe shoma ham dar morede tagire zaban kamelan sahihe vali az tarige davinci chon khodeshon neveshtan in kar gire ganoniyeh(va man va shoma ham midonim) fekr nakonam anjam besheh,man az se entezar nadaram va nadashtam ke brand va unloch kardane shoshio dar ekhtiyare man bezareh!man fagat azashon khastam komak konan ta in moshkel ke be ehtemae khyli ziyad be elate program hast moshkeli baraye upgrade az tarige narm afzar ejad nakoneh hamin!man azashon kare gir ganoni nakhastam,dar akharin mail ham ke dirooz dadan gofan ke daran rosh kar mikonan
dar morede shomareye ceredit card ham sharmandam chon nemitonam dar ekhtiyareton bezaram

ba ehteram

arash

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمی تونین مثل آدم فارسی تایپ کنین که بقیه هم بخونن و چششون در نیاد موقع خوندن؟

من که حال نداشتم بخونم اگه فارسی بود ممکن بود جواب بدم ولی الان نه . خیلی ها هم همین طور هستن

لطفا قوانین فروم رو رعایت کنید . زبان اصلی سایت فارسی هست

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
نمی تونین مثل آدم فارسی تایپ کنین که بقیه هم بخونن و چششون در نیاد موقع خوندن؟

من که حال نداشتم بخونم اگه فارسی بود ممکن بود جواب بدم ولی الان نه . خیلی ها هم همین طور هستن

لطفا قوانین فروم رو رعایت کنید . زبان اصلی سایت فارسی هست

من خوندمش!! ولی چشمم خیلی ضعیف شد!!! قضیه یه کتک کاری مودبانه است!!!!!!!!!!!! :blush: :wacko: بچه ها با هم مهربونتر باشید!!!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برو بچز..........یه چیز خوب پیدا کردم گفتم اینجا هم بذارمش (میبینید از من یاد بگیرید چیز خوب رو واسه همه میخوام!!!!!!:) ) نقشه شهرهای مختلف ایران!!!!!! برید دانلود کنید و حال کنید..... راستی دعا هم یادتون نره :lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب پس کجاست نقشه ها؟/

نه لینکی نه هیچی....

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از Spidermard :
من خوندمش!! ولی چشمم خیلی ضعیف شد!!! قضیه یه کتک کاری مودبانه است!!!!!!!!!!!! :blush: :wacko: بچه ها با هم مهربونتر باشید!!!

اینم فارسی!
من key bordam انگلیسی هست تا قبل از اینکه با شما دوستای خوب آشنا بشم نیازی به فارسی type کردن نداشتم حالا هم دنبال یه key bord خوب هستم اگر مدل خوبی می شناسین لطفا معرفی کنید.
در ضمن post قبلی من کتک کاری نیست!فقط یه اختلاف نظره و من در عین حال برای mmj عزیز و همه بجه های که اینجا post می دن احترام قایل هستم

آرش

بالا