• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.یه سوال داشتم :
من یه فیل txt که توش یه متن فارسی نوشته شده بود رو ریختم رو k750م و بعد خواستم اونو با برنامه ی book reader باز کنم . نتونست نشونش بده . حالا می خوام بدونم اشکال از موبایله یا این برنامه نمیتونه فایل هایی که توش متن فارسی نوشته شده نشون بده ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
قابل توجه دوستانی که دنبال قاب اورجینال بودن : فقط رنگ مشکیش توو علاءالدین به قیمت 45000 تومن موجوده
در ضمن کابل تبدیل پورت گوشی به هدفونهای معمولی هم 5000 تومن بود :cool:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از adameh_bahal :
قابل توجه اون دوستانی که ميگفتن خرجی نداره
:cool:

آخه 45000 تومن که واسه بچه های مایه دار این فروم پولی نیست :cool: پول آدامس یه هفتشونه :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از LH2005 :
آخه 45000 تومن که واسه بچه های مایه دار این فروم پولی نیست :cool: پول آدامس یه هفتشونه :D

:blink: :blink: :blink:

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
LH2005 عزیز

بابت قیمت قاب که گفتی ممنون

راستش من امروز علائدین بودم قیمت قاب رو 26000 تومن گفت . کیفیت افتضاحش از 200 متری پیدا بود

اون قابی شما دیدی چطور بود . اگه مثل اصلش هست لطفا آدرس فروشگاهش رو بگو

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از jeyran :
LH2005 عزیز

بابت قیمت قاب که گفتی ممنون

راستش من امروز علائدین بودم قیمت قاب رو 26000 تومن گفت . کیفیت افتضاحش از 200 متری پیدا بود

اون قابی شما دیدی چطور بود . اگه مثل اصلش هست لطفا آدرس فروشگاهش رو بگو

طبقه زیر زمین پاساژ علاءالدین ، پلاک 70 . تنها جایی که لوازم اورجینال SE رو میشه گیر آوورد .

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
کسی هست بگه این Flash MXE-60 رو تو تهران از کجا میشه تهیه کرد ؟

اگه کسی خریده لطفا آدرسشو بده

فایل های ضمیمه

• fLash MXE-60.jpg
    fLash MXE-60.jpg
    1.3 KB · نمایش ها: 15

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مثل اینکه کسی نمی خواد به سوال من جواب بده . بهتره سوالمو یه جور دیگه مطرح کنم تا ساده تر بشه :
برنامه ی book reader کا750 می تونه فایل های txt رو که توشون یه متن فارسی نوشته شده نشون بده ؟
اگه جواب "نه" هست یه راهی پیشنهاد بدین که بشه باش یه متن فارسی رو تو موبایل خوند . (این کار برای من خیلی مهمه)
با تشکر

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
سلام
مثل اینکه کسی نمی خواد به سوال من جواب بده . بهتره سوالمو یه جور دیگه مطرح کنم تا ساده تر بشه :
برنامه ی book reader کا750 می تونه فایل های txt رو که توشون یه متن فارسی نوشته شده نشون بده ؟
اگه جواب "نه" هست یه راهی پیشنهاد بدین که بشه باش یه متن فارسی رو تو موبایل خوند . (این کار برای من خیلی مهمه)
با تشکر

متنی را که نوشتی به صورت HTML ذخیره کن . بعد بریزش داخل فولدر Web pages (یا هر جای دلخواه) و بعد بازش کن .

amir4390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
اینم فارسی!
من key bordam انگلیسی هست تا قبل از اینکه با شما دوستای خوب آشنا بشم نیازی به فارسی type کردن نداشتم حالا هم دنبال یه key bord خوب هستم اگر مدل خوبی می شناسین لطفا معرفی کنید.
در ضمن post قبلی من کتک کاری نیست!فقط یه اختلاف نظره و من در عین حال برای mmj عزیز و همه بجه های که اینجا post می دن احترام قایل هستم

آرش

باسلام

آقا جان براي خريد كي بورد مارك فراسو را در نظر داشته باش.

اين چندسالي كه براي سيستم هاي مختلف رديف كردم خيلي خوب جواب داده.

مدلهاشم خيلي متنوع شده...

http://www.farassoo.com

يا علي

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان عزيز با سلام
دوست من بازي اورجينال هواپيماي k750 خودشو اشتباهي پاك كرده ( 3 تا بازي رو گوشي بوده اون هواپيما كه خيلي هم بازي باحاليه )و خيلي حالش گرفته شده دوستان سورس اين بازي رو اگه دارن اينجا بزارن ممنون ميشم .

nansi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من کا750 دارم و میخوام روش پسورد بذارم اما مثل اینکه پسورد نداره یهنی اون پسوردی که داره فقط واسه زمانیه که موبایلتو روشن میکنی و اون موقع است که میاد و ازت پسورد میخواد...:(
میخواستم بدونم هیچ کاری نمیشه کرد یعنی واقعآ پسورد نداره مثل ایمیت و نوکیا که مثلآ بعد از یه دقیقه پسورد فعال میشه؟؟:( :eek:
و اگه نداره شما برنامه ای رو میشناسید که بشه رو کا750 پسورد گذاشت؟؟:blush: ;)
مرسی

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
دوستان عزيز با سلام
دوست من بازي اورجينال هواپيماي k750 خودشو اشتباهي پاك كرده ( 3 تا بازي رو گوشي بوده اون هواپيما كه خيلي هم بازي باحاليه )و خيلي حالش گرفته شده دوستان سورس اين بازي رو اگه دارن اينجا بزارن ممنون ميشم .

تا اونجا که من می دونم 3 تا بازی اوریجینال تنها در صورت Master Reset all پاک می شوند. اما من این بازی رو دارم و براتون میذارم .

فایل های ضمیمه

• AeroMission3D_mmj.zip
    241.5 KB · نمایش ها: 2

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا اونجا که من می دونم 3 تا بازی اوریجینال تنها در صورت Master Reset all پاک می شوند. اما من این بازی رو دارم و براتون میذارم .

lممنون از لطفت خيلي زحمت كشيديد :happy:

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
سلام
سایت در اصفهان فیلتر شده و فقط از طریق پروکسی قابل دیدن هست!!!!!!

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mmj :
mmj عزيز اگه داري اون بازي تنيس سه بعدي که جزو بازيهاي اصلي نصب روي گوشي هست رو هم لينکش رو بگذار
در هر صورت ممنونم

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
mmj عزيز اگه داري اون بازي تنيس سه بعدي که جزو بازيهاي اصلي نصب روي گوشي هست رو هم لينکش رو بگذار
در هر صورت ممنونم

حتما این هم بازی تنیس برای شما

فایل های ضمیمه

• SuperRealTennis-mmj.zip
    227.2 KB · نمایش ها: 3

dochar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا با آپدیت کردن گوشی total call time در قسمت service tests صفر میشه ؟

بالا