به نقل از mahdi389 :هندزفریw800 بهتره (bassتوپی داره)
من یهram 512 هم برای k750م خریدم.
به نقل از mmj :تا اونجا که من می دونم 3 تا بازی اوریجینال تنها در صورت Master Reset all پاک می شوند. اما من این بازی رو دارم و براتون میذارم .
به نقل از Sony Ericsson!! :جناب mmj اون بازی worms که روی w550i هست رو هم داری؟ اگه داری میشه زحمتش رو بکشی
به نقل از mmj :حتما دوست من این هم بازی مورد نظر شما
منم با w800 ( که همینه ) همین مشکلو داشتمبه نقل از muzi_miuz :سلام من یه k750 گرفتم تازگی! امروز می خواستم سر کلاس صدای استادو باش ضبط کنم (حدودا 52 دقیقه)قشنگ ضبطش کرد بعدشم نوشت فایل 52 دقیقه ای ضبط شد در قسمت صدا اما الان که زدمش سر کامپیوتر فقط 4.5 دقیقه نشون میده حجمشم کمه فقط 3.5 مگه من جای خالی زیاد دارم(رم256 Pro Duoهست)حالا من موندم همه سایتم نگاه کردم مثل اینکه کسی این مشکلو تا الان نداشته,شما چیزی به ذهنتون میرسه؟ اگه واسه همه ایجنوره یعنی تنظیماتی نداره لطفا بگین,تا MP3 Player بگیرم آخه ترم جدید شروع شده منم که لنگم! :blush:
فریمور گوشی ات چیه ؟ یادمه تو یکی از فریمورهای قبلی این مشکل وجود داشت.به نقل از muzi_miuz :سلام من یه k750 گرفتم تازگی! امروز می خواستم سر کلاس صدای استادو باش ضبط کنم (حدودا 52 دقیقه)قشنگ ضبطش کرد بعدشم نوشت فایل 52 دقیقه ای ضبط شد در قسمت صدا اما الان که زدمش سر کامپیوتر فقط 4.5 دقیقه نشون میده حجمشم کمه فقط 3.5 مگه من جای خالی زیاد دارم(رم256 Pro Duoهست)حالا من موندم همه سایتم نگاه کردم مثل اینکه کسی این مشکلو تا الان نداشته,شما چیزی به ذهنتون میرسه؟ اگه واسه همه ایجنوره یعنی تنظیماتی نداره لطفا بگین,تا MP3 Player بگیرم آخه ترم جدید شروع شده منم که لنگم! :blush:
من گوشیو تازه خریدم منوش فارسیه,موقع خریدم که نگاش کردم همون ورژنه R1N035 رو داره تا اونجایی که یادمه آخرین ورژنش بود. الان واسه من وقتی از تو قسمت صداها میرم روی همون فایل که میرسم حتی اگه فقط بخوام از روش رد شمو اجراشم نکنم یه کم مکث میکنه,بار اول فکر کردم هنگ کرده :wacko: اما دکمه برگشتو گرفتم درست شد.الان مشکلم اینه که هرچی ضبط کردم کامل سیو نمی کنه,مثل اینکه حساب میکنه حدود 9% سیو میکنه:blink:به نقل از mmj :فریمور گوشی ات چیه ؟ یادمه تو یکی از فریمورهای قبلی این مشکل وجود داشت.
البته من هم یک بار این کارو انجام دادم حدود 40 دقیقه ضبط کردم .مشکلی نداشت اما بعدش دیدم گوشی موقع mp3 پخش کردن هنگ میکنه ! بنابراین پاکش کردم . اما با فریمور جدید اینو امتحان نکردم .
به نقل از muzi_miuz :من گوشیو تازه خریدم منوش فارسیه,موقع خریدم که نگاش کردم همون ورژنه R1N035 رو داره تا اونجایی که یادمه آخرین ورژنش بود. الان واسه من وقتی از تو قسمت صداها میرم روی همون فایل که میرسم حتی اگه فقط بخوام از روش رد شمو اجراشم نکنم یه کم مکث میکنه,بار اول فکر کردم هنگ کرده :wacko: اما دکمه برگشتو گرفتم درست شد.الان مشکلم اینه که هرچی ضبط کردم کامل سیو نمی کنه,مثل اینکه حساب میکنه حدود 9% سیو میکنه:blink:
به نقل از mmj :آخرین فریمور این گوشی R1AA008 است. البته بغیر از این مشکل پیشنهاد میکنم که حتما فریمور گوشیتون را به روز نمایید. چرا که این فریمور (R1N035) مشکلاتی داره که با نصب فریمور جدید کمی بهبود می یابد .
فکر میکنم این مشکل شما نیز با نصب فریمور جدید اصلاح می شود .
به نقل از LH2005 :کسی می دونه Copy-Paste توو گوشیه ما چطوریه ؟
اگه اشتباه نکنم توو گوشیهای نوکیا دکمه Pen رو نگه میداشتیم . متن/جمله مورد نظر رو با جوی استیک Highlight می کردیم و از گزینه more ، کپی رو می زدیم و ....
سوال بعد : می شه متن داخل یه text که از کامپیوتر به گوشی منتقل کردیم رو کپی کنیم توو Text Message ؟
به نقل از muzi_miuz :من گوشیو تازه خریدم منوش فارسیه,موقع خریدم که نگاش کردم همون ورژنه R1N035 رو داره تا اونجایی که یادمه آخرین ورژنش بود. الان واسه من وقتی از تو قسمت صداها میرم روی همون فایل که میرسم حتی اگه فقط بخوام از روش رد شمو اجراشم نکنم یه کم مکث میکنه,بار اول فکر کردم هنگ کرده :wacko: اما دکمه برگشتو گرفتم درست شد.الان مشکلم اینه که هرچی ضبط کردم کامل سیو نمی کنه,مثل اینکه حساب میکنه حدود 9% سیو میکنه:blink:
به نقل از muzi_miuz :از راهنمایت ممنونم,اما شما مطمین هستین که بهتر میشه,همین الان تو یک فروم انگلیسی زبان می خوندم کهupgrade باعث downgrade شده برای طرف(حیف که لینکشو سیو نکردم)واسه همین اگه راهی باشه که بدون دردسر آپدیت وبقول بعضیها هیجانش این مشکل رفع بشه بهتره:blush: یه نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که 4.5 مگ واسه یه فایل با فرمت amr خیلیه تازه اونم فقط حدود 4-5 دقیقه! من فایلهایی که تا الان دیدم با این فرمت متوسطش 40 کیلو بایته واسه 60 ثانیه ,حالا به نظر شما اشکال از کجا باید باشه که گوشیه من با این حجم زیاد, زمانه خیلی کمی رو سیو کرده؟ احتمالش نیست که با تبدیل فرمت فایل اصلاح بشه؟ یه چیزه دیگه من از یک ساعت پیش اینو گذاشتم رو ضبط 50 دقیقه ضبط گردم الانم تقریبا 25 دقیقشو پخش کردم , منتها از قسمت ضبط صوتش خارج نشدم از همونجا پخشش کردم(اگه اینجوری باشه یعنی باید وقتی ضبط کرد همون موقع گوشش بدم ) ایجور باشه فقط یه فایل می تونم ضبط کنم
به نقل از LH2005 :آخه من یه بار امتحان کردم و اتفاقاً از صدای باسش خوشم نیومد ! شاید اونی که من دیدم تقلبی بود .
مموری رو چند گرفتی ؟
کسی جایی رو می شناسه که مموری تاق بزنه ؟ من یه 256 دارم می خوام بدم یه 512 بگیرم .
به نقل از adeliry :میگم کسی از این تبدیل هدفونی خبر داره؟ کجا میشه گیر آورد؟
http://greattop.manufacturer.global...e/product_id-1001513570/action-GetProduct.htm