خیلی ممنون. آیا اصولا راهی برای صفر کردن total call time وجود داره یا فقط در گوشی نو صفره؟به نقل از sunnyboy :خیر . صفر نمیشه ...
خیلی ممنون. آیا اصولا راهی برای صفر کردن total call time وجود داره یا فقط در گوشی نو صفره؟به نقل از sunnyboy :خیر . صفر نمیشه ...
به نقل از dochar :خیلی ممنون. آیا اصولا راهی برای صفر کردن total call time وجود داره یا فقط در گوشی نو صفره؟
نه فکر نمیکنم راهی وجود داشته باشه .به نقل از dochar :خیلی ممنون. آیا اصولا راهی برای صفر کردن total call time وجود داره یا فقط در گوشی نو صفره؟
بدون گارانتی حدودای 300 میتونی گیر بیاری . با گارانتی اطلاعی ندارم ولی معمولا گارانتی معتبر بین 10 تا 20 تومن گرونتره .به نقل از daftarekhaterat :قيمت اين گوشي با گارانتي و بدون گارانتي رو كسي داره؟!
به نقل از nansi :سلام
ببخشید من کا750 دارم و میخوام روش پسورد بذارم اما مثل اینکه پسورد نداره یهنی اون پسوردی که داره فقط واسه زمانیه که موبایلتو روشن میکنی و اون موقع است که میاد و ازت پسورد میخواد...
میخواستم بدونم هیچ کاری نمیشه کرد یعنی واقعآ پسورد نداره مثل ایمیت و نوکیا که مثلآ بعد از یه دقیقه پسورد فعال میشه؟؟
و اگه نداره شما برنامه ای رو میشناسید که بشه رو کا750 پسورد گذاشت؟؟:blush:
مرسی
به نقل از nansi :یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟
به نقل از sunnyboy :بدون گارانتی حدودای 300 میتونی گیر بیاری . با گارانتی اطلاعی ندارم ولی معمولا گارانتی معتبر بین 10 تا 20 تومن گرونتره .
به نقل از nansi :یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟
به نقل از mahdi389 :من هندزفری اورجینال w800 رو خریدم 32000تومان(با کلی چونه )
به نقل از LH2005 :به نظرت کدومشون بهتره ؟ هندزفری K750 یا W800 ؟
به نقل از LH2005 :به نظرت کدومشون بهتره ؟ هندزفری K750 یا W800 ؟
به نقل از ghizh :ما عید خریدیم 350 تومن ! یعنی 50 تومن خورد تو سرش ؟!!!!!!!!!
تازه میگن کلا موبایل دراه ارزون میشه !
خوش فقیرفقرا !