• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
aga to ro khoda kare man oorjancie e ja adres bedin man gooshi ro bebaram felash konan

سلام،

من مغازه يا آدرس دقيقي رو نميشناسم اما مرکز اين داستان پاساژ الاعدين هست.

آدرس: تقاطع جمهوري و حافظ ـ ضلع جنوب غربي.

اونجا اگر از فروشنده ها يا مغازه هاي طبقه پايين همکف سئوال کني حتما ميدونن و بهت ميگن. ولي اگر گوشيت گارانتي داره ترجيحا ببري گارانتيش بهتره. چون برات به راحتي از هر نظر قابل پيگيريه.

موفق باشي.

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DamnX :
سلام دوست عزيز،

اول از همه مبارک باشه:) اميدوارم از خريدت راضي بوده باشي.

در مورد سئوالهايي که کردي اين بخش از راهنماي گوشي رو برات ميفرستم. فکر کنم بجز سئوال 2 مابقي رو جواب داده:

Media player
The media player works as a music player and video player all in one. You can play music and video clips that you receive in a picture message, or that you download to your phone. The following file types are supported by the media player: MP3, MP4, 3GP and WAV (with 16 kHz as maximum sample rate). You can also stream music and videos from Web sites. When streaming, links have to be 3GPP compatible.

مرسي
ميشه يه مقدار توضيحات بيشتري بديد من هنوز کاملا جوابمو نگرفتم

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
بعد از کلي تحقيق و شک و ترديد بالاخره يه k750 خريدم و به جمع k750 داران اضافه شدم:D :rolleyes:

مي خواستم يه مشت آهنگ و فيلم براش آماده کنم که وقتي رسيد دستم بريزم روش . چند تا سوال در اين مورد دارم :

1-فرمت wmv براي فيلم روش اجرا ميشه ؟ ( چون خيلي کم حجمه ) اگه wmv روش اجرا نميشه يه نرم افزار معرفي کنين که حجم فيلمها رو با فرمت mpeg با کوچيک کردن اندازه ي اونا در حد صفحه ي گوشي يا کاراي ديگه ، کم کنه.

2-اگه ميشه يه سري توضيحات در مورد فرمت aac بديد ( حجم ، کيفيت و ... )

3- چه فرمت هايي براي آهنگ و چه فرمت هايي براي فيلم رو ميتونم روي گوشيم بريزم.

سلام،

1- خير، اجرا نميشه. فکر ميکنم نرم افزاري به اسم 3GP Converter اين کار رو ميکنه.

2- فرمت aac يا به تعبيري mp4 هم يک نوع فرمت صوتي است ولي با قابليتهاي بيشتر. هم از نظر تعداد کانال و هم روال فشرده سازي. از نضر حجم و کيفيت تفاوت چنداني با mp3 نداره ولي اگر يخواهي بيش از 2 کانال داشته باشي بايد از aac يا mp4 استفاده کني که البته روي گوشي موبايل يه جورايي منتفيه.

3- اين فرمتها رو تو جواب قبليم هم به نقل از دفترچه راهنما عرض کردم: MP3, MP4, 3GP and WAV

موفق باشي

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

يکي دو روزي هست که هيچ خبري نيست، ماجرا چيه؟ همه خوبن؟ اوضا مرتبه؟

خوش باشيد.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من گوشيمو بردم دادم گارانتي كه فلش كنن ميخوام بدونم هنگام فلش فريم ورش هم تغيير ميكنه

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
من گوشيمو بردم دادم گارانتي كه فلش كنن ميخوام بدونم هنگام فلش فريم ورش هم تغيير ميكنه
دوست عزيز varian جان وقتي که گوشي فلش ميشه همه محتويات اون تغيير ميکنه يعني ممکنه حتي firmware اون قديمي تر هم بشه که البته نگراني نداره و ميتوني مجددا" اون رو آپديت کني البته چون شما دادي نمايندگي فلش بکنند يه کم بيشتر هزينه ميدي ولي دو تا حسن داره اول اينکه گارانتيت از بين نميره و دوم اينکه احتمالا" گوشي رو با آخرين ورژن firmware آپديت ميکنند و شما با يه تير دو تا نشون رو ميزني
گفتم يه بار هم من جوابت رو بدم آخه جناب DamnX هم خسته شد از بس به همه خودش تنهايي جواب داد;) :)

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :

سلام،

اجب بابا چه جالب. منو افشين دقيقا با هم جواب داديم. (که البته من جوابمو اديت کردم چون جواب افشين کاملتر و درستتر بود)

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DamnX :
سلام،

اجب بابا چه جالب. منو افشين دقيقا با هم جواب داديم. (که البته من جوابمو اديت کردم چون جواب افشين کاملتر و درستتر بود)
جناب DamnX عزيز چوبکاري ميفرماييد! به هر حال خواستم بگم خيلي مخلصيم:)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
سلام به همه
من گوشیمو فلش کردم همون مشکل varian رو داشت موقع آپدیت ارور داد و دیگه روشن نشد
متاسفانه چون نبردم نمایندگی حلا دوباره F/W قدیمی روشه
می خواستم بدونم مشکل آپدیت حل شده؟
چون نمی خوام دوباره فلش کنم همون یه دفعه واسه هفت پشتم بسه یه 10 - 15 روزی از گوشی بچه ها استفاده کردم(N620) اعصابم ریخت به هم اصلا باهاش راحت نبودم.
اگه دیگه مشکلی نیست من آپدیت کنم

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshad_1983 :
سلام به همه
من گوشیمو فلش کردم همون مشکل varian رو داشت موقع آپدیت ارور داد و دیگه روشن نشد
متاسفانه چون نبردم نمایندگی حلا دوباره F/W قدیمی روشه
می خواستم بدونم مشکل آپدیت حل شده؟
چون نمی خوام دوباره فلش کنم همون یه دفعه واسه هفت پشتم بسه یه 10 - 15 روزی از گوشی بچه ها استفاده کردم(N620) اعصابم ریخت به هم اصلا باهاش راحت نبودم.
اگه دیگه مشکلی نیست من آپدیت کنم

به نظر من یه میل به سونی اریکسون بزنید و تیریپ شاکی برید که ما به خاطر سایت شما، هنگام آپدیت گوشیمون پکید!! اگه از حقوق بشر چیزی سرشون بشه باید یه گوشی دیگه براتون بفرستن!!!!!!! ولی جدی شاید یه توفیقی بشه........ شما چقدر دادید فلش کردن؟ با فلش کردن گارانتی از بین میره؟!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
اگه سونی اریکسون می خواست کاری بکنه می کرد
یعنی سونی اریکسون نمی دونه سایتش اینجوریه؟
من 15000 تومان دادم
گارانتی هم از بین میره

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
تو k750i چجوری ميشه فايل های .ota رو ديد؟ يا به صورت sms فرستاد؟

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

لطفأ طریقه ریختن بازی و نصب آن را روی k750 توضیح بدهید:)

samuraii40

Registered User
لایک‌ها
0
تو k750i چجوری ميشه فايل های .ota رو ديد؟ يا به صورت sms فرستاد؟
k750 فرمت ota رو ساپورت نمیکنه و شما باید از فرمت wbmp استفاده کنید.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi389 :
سلام

لطفأ طریقه ریختن بازی و نصب آن را روی k750 توضیح بدهید:)

اولا که میتونی بازیهایی که تحت جاوا هستن رو رو این گوشی نصب کنی فرمتشون هم باید jar باشه....
دوما هم برای نصب بهتره که بریزی تو فولدر other مموری یا گوشی بعد که وقتی بری روش سافت کی سمت راست تبدیل میشه به install و بعد ازت آدرس میخواد که اگه برنامه بود آدرس application و اگه بازی بود آدرس game رو میدی. و تو همون فولدر که ادرس دادی باید دنبال بازیت بگردی.

بازیهاش زیاد جالب نیستن...فقط من یه بازی پیدا کردم که با بلوتوث میشد با یه نفر دیگه بازی کرد که اونم کار نکرد.....

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از Spidermard :
به نظر من یه میل به سونی اریکسون بزنید و تیریپ شاکی برید که ما به خاطر سایت شما، هنگام آپدیت گوشیمون پکید!! اگه از حقوق بشر چیزی سرشون بشه باید یه گوشی دیگه براتون بفرستن!!!!!!! ولی جدی شاید یه توفیقی بشه........ شما چقدر دادید فلش کردن؟ با فلش کردن گارانتی از بین میره؟!

سلام
بعد از 3 هفته مکاتبه به من گفتن لطفا در dubai!!!!! برید بدین گوشی رو upgrade کنن براتون!!!!!!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
هنوز هم آپدیت مشکل داره
گوشیم بعد از فلش سرعتش اومده پایین تازه مموری 1 گیگ هم انداختم که بیشتر نشون میده

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از arashzam :
سلام
بعد از 3 هفته مکاتبه به من گفتن لطفا در dubai!!!!! برید بدین گوشی رو upgrade کنن براتون!!!!!!

اینو میگن ارزش قایل شدن برا مشتری!!!;)

بالا