afshin_p15
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 48
- لایکها
- 0
سلامبه نقل از gray_wolf :من براي اطمينان اون درايورهارو هم نصب كردم ولي هيچكجاي سايت SE نديدم در موردش چيزي گفته باشه...
Update Service 1.19 رو هم امتحان نكردم...
گرگ خاکستري عزيز باز هم فرصتي شد که سر يه موضوع تبادل اطلاعات کنيم. من مطابق آنچه شما گفتي انجام دادم ولي اونجايي که گوشي بايد خاموش بشه و مجددا پس از در آوردن سيم کارت به کانکتور وصل بشه هيچ اتفاقي نيفتاد. لازم به ذکر است که مدت زيادي هم دستم روي کليد C بود ولي هيچ اتفاقي نيفتاد. لازم به ذکره که من يه بار گوشي رو قبلا آپگريد کرده بودم با همين کامپيوتر و همين ويندوز و کوچکترين مشکلي هم نداشتم. الان ورژن فرم وير من R1N035 هستش و تنها مشکلم هم با تبادل اطلاعات بين کامپيوترم و مموري استيک ميباشه. ضمنا اون موقعي که بايد دانلود فايل دوم آغاز بشه کامپيوتر موبايل رو به صورت يه حافظه جانبي تشخيص ميداد و روي صفحه گوشي هم عبارت لطفا سيم کارت را وارد کنيد نمايش داده ميشد ولي عملا هيچ اتفاقي نميافتاد. در ضمن گوشي من از اون مدلهايي هستش که زبون فارسي ندارند و فقط چيني و انگليسي دارند درست مثل اوني که LH2005 عزيز داره. لطفا اگه ميتوني کمک کن تا من هم گوشيم رو آپگريد کنم چون حيفه اين اينترنت خدايي هستش که من الان در دسترس دارم و نتونم ازش استفاده کنم !!!!!!!!!!!!!!!