• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
من براي اطمينان اون درايورهارو هم نصب كردم ولي هيچكجاي سايت SE نديدم در موردش چيزي گفته باشه...
Update Service 1.19 رو هم امتحان نكردم...
سلام
گرگ خاکستري عزيز باز هم فرصتي شد که سر يه موضوع تبادل اطلاعات کنيم. من مطابق آنچه شما گفتي انجام دادم ولي اونجايي که گوشي بايد خاموش بشه و مجددا پس از در آوردن سيم کارت به کانکتور وصل بشه هيچ اتفاقي نيفتاد. لازم به ذکر است که مدت زيادي هم دستم روي کليد C بود ولي هيچ اتفاقي نيفتاد. لازم به ذکره که من يه بار گوشي رو قبلا آپگريد کرده بودم با همين کامپيوتر و همين ويندوز و کوچکترين مشکلي هم نداشتم. الان ورژن فرم وير من R1N035 هستش و تنها مشکلم هم با تبادل اطلاعات بين کامپيوترم و مموري استيک ميباشه. ضمنا اون موقعي که بايد دانلود فايل دوم آغاز بشه کامپيوتر موبايل رو به صورت يه حافظه جانبي تشخيص ميداد و روي صفحه گوشي هم عبارت لطفا سيم کارت را وارد کنيد نمايش داده ميشد ولي عملا هيچ اتفاقي نميافتاد. در ضمن گوشي من از اون مدلهايي هستش که زبون فارسي ندارند و فقط چيني و انگليسي دارند درست مثل اوني که LH2005 عزيز داره. لطفا اگه ميتوني کمک کن تا من هم گوشيم رو آپگريد کنم چون حيفه اين اينترنت خدايي هستش که من الان در دسترس دارم و نتونم ازش استفاده کنم !!!!!!!!!!!!!!!:)

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
سلام
گرگ خاکستري عزيز باز هم فرصتي شد که سر يه موضوع تبادل اطلاعات کنيم. من مطابق آنچه شما گفتي انجام دادم ولي اونجايي که گوشي بايد خاموش بشه و مجددا پس از در آوردن سيم کارت به کانکتور وصل بشه هيچ اتفاقي نيفتاد. لازم به ذکر است که مدت زيادي هم دستم روي کليد C بود ولي هيچ اتفاقي نيفتاد. لازم به ذکره که من يه بار گوشي رو قبلا آپگريد کرده بودم با همين کامپيوتر و همين ويندوز و کوچکترين مشکلي هم نداشتم. الان ورژن فرم وير من R1N035 هستش و تنها مشکلم هم با تبادل اطلاعات بين کامپيوترم و مموري استيک ميباشه. ضمنا اون موقعي که بايد دانلود فايل دوم آغاز بشه کامپيوتر موبايل رو به صورت يه حافظه جانبي تشخيص ميداد و روي صفحه گوشي هم عبارت لطفا سيم کارت را وارد کنيد نمايش داده ميشد ولي عملا هيچ اتفاقي نميافتاد. در ضمن گوشي من از اون مدلهايي هستش که زبون فارسي ندارند و فقط چيني و انگليسي دارند درست مثل اوني که LH2005 عزيز داره. لطفا اگه ميتوني کمک کن تا من هم گوشيم رو آپگريد کنم چون حيفه اين اينترنت خدايي هستش که من الان در دسترس دارم و نتونم ازش استفاده کنم !!!!!!!!!!!!!!!:)
من وقتي كليد c رو گرفتم و كابل رو وصل كردم، خود برنامه update service 2 روي صفحه خودش پيغام داد كه كليد c رو ول كن!! و بعدش بقيه مرحله آپديت خود بخود شروع شد. دقيقا نميدونم مشكل شما از چيه ولي بنظر ميرسه برنامه نميتونه فشرده بودن كليد c رو تشخيص بده... و به همين دليل هم گوشي از شما ميخواد كه سيم كارت رو وارد بكنين...
جالب اينه كه وقتي من گوشي رو با نگه داشتن كليد c به كامپيوتر وصل كردم، اصلا روشن نشد! و برنامه تا آخرين مرحله آپديت هم بصورت خاموش كار خودشو ادامه داد... شايد شما كليد c رو دير فشار ميدين چون اصولا گوشي نبايد روشن بشه...
من اول كابل رو از گوشي جدا كردم و بعد كليد c رو نگه داشتم. بعدش كابل رو وصل كردم و اونقدر صبر كردم تا برنامه پيغام داد كه كليد رو ول كنم... (كل قضيه كمتر از 10 ثانيه طول كشيد)

چيزي كه من نگرانش بودم اين بود كه يهو وسط كار، server busy نده! شايد مشكل شما از همين باشه... نميدونم.
بازم سعي بكنيد...

پ.ن: راستي... درايور usb رو نصب كردين؟ قبلا هم گفتم كه نميدونم تاثيري داره يا نه ولي من نصبش كرده بودم...

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
با رعايت موارد بالا شما بايستي 1 سال ديگه p990 بگيري چون اين 5 موردي كه خواستي فعلا با هم جور نميشه !

نوکيا 6680 چي ؟ نظرتون چيه؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :

اصلا اون چیزی که میخوای نیست!! از لحاظ کیفیت پخش صدا حتی تو هندزفری خیلی از k750 پایین تره فقط صداش بلندتره که اونم اصلا مفهوم نیست! از لحاظ دوربین هم که هیچی واسه گفتن نداره. دوربین جلوش هم کاربردی فعلا نداره (اگه 6781 بگیری بهتره). سیمبین بودنش هم به کنار ولی برنامه های زیادی روش نصب نمیشه (در مقایسه با 7610 یا 6670 و ...) همین k750 هر چیزی که بخوای رو گوشیهای سیمبین نصب کنی که کاربردی باشه رو داره...در ضمن شباهت زیادی هم به کتلت داره (کتلت81=6681)!!! n90 = دبل برگر!!!!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
من وقتي كليد c رو گرفتم و كابل رو وصل كردم، خود برنامه update service 2 روي صفحه خودش پيغام داد كه كليد c رو ول كن!! و بعدش بقيه مرحله آپديت خود بخود شروع شد. دقيقا نميدونم مشكل شما از چيه ولي بنظر ميرسه برنامه نميتونه فشرده بودن كليد c رو تشخيص بده... و به همين دليل هم گوشي از شما ميخواد كه سيم كارت رو وارد بكنين...
جالب اينه كه وقتي من گوشي رو با نگه داشتن كليد c به كامپيوتر وصل كردم، اصلا روشن نشد! و برنامه تا آخرين مرحله آپديت هم بصورت خاموش كار خودشو ادامه داد... شايد شما كليد c رو دير فشار ميدين چون اصولا گوشي نبايد روشن بشه...
من اول كابل رو از گوشي جدا كردم و بعد كليد c رو نگه داشتم. بعدش كابل رو وصل كردم و اونقدر صبر كردم تا برنامه پيغام داد كه كليد رو ول كنم... (كل قضيه كمتر از 10 ثانيه طول كشيد)

چيزي كه من نگرانش بودم اين بود كه يهو وسط كار، server busy نده! شايد مشكل شما از همين باشه... نميدونم.
بازم سعي بكنيد...

پ.ن: راستي... درايور usb رو نصب كردين؟ قبلا هم گفتم كه نميدونم تاثيري داره يا نه ولي من نصبش كرده بودم...

شاید نگه داشتن c ربطی به سرعت اینترنت داشته باشه! و شما هم که از adsl استفاده میکنی....خب اینترنت خدا یعنی چی؟ (فقط یه چی گفتم که گفته باشم! هویژووووووووووووری)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
وقتی برنامه UpdateService_Inst_2.2.10 رو اجرا می کنم میگه

Incompatible Macromedia version. Required verision available from http://www.macromedia.com

این یعنی چیییییی ؟!

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
وقتی برنامه UpdateService_Inst_2.2.10 رو اجرا می کنم میگه

Incompatible Macromedia version. Required verision available from http://www.macromedia.com

این یعنی چیییییی ؟!
آهان! يعني ورژن فلشي كه داري قديميه! بايد بري سايت ماكرومديا و از قسمت دانلودش، آخرين ورژن فلش پلير رو دانلود بكني...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از gray_wolf :
آهان! يعني ورژن فلشي كه داري قديميه! بايد بري سايت ماكرومديا و از قسمت دانلودش، آخرين ورژن فلش پلير رو دانلود بكني...

آره ، رفتم توو قسمت آپدیت سایت فهمیدم . اما چه فایده :(

من به اون قسمتی که میگه باید سیم کارت رو خارج کنی و c رو نگه داری میرسم ، هیچ اتفاقی نمی افته و دوباره بر میگرده به Start ! فکر میکنی مشکل از کجاست ؟ ده بار این کار رو کردم اما هیچ اتفاقی نیوفتاد . درست مثل دوست عزیز جناب afshin_p15

شما Update driver رو نصب کردی ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش نميدونم مشكل از كجاست
upset.gif

براي من كه مشكلي پيش نيومد...
بله من Update Driver رو نصب كردم.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وقتی آپدیت سرویس رو اجرا میکنم (دفعه اول یه چیزی رو خودش دانلود کرد) بعد از انتخاب زبان یه صفحه فلش میاد که همینجور فقط لود میکنه و هیچ اتفاقی نمیفته!! یه بیست دقیقه ای همین جوری بود ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!! برای شما این مرحله چقدر طول کشید و اشکال از کجا میتونه باشه؟!:(

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم همین مشکل LH2005 رو دارم!! وقتی usb رو به گوشی وصل میکنم روشن میشه و ....

راستی update driver رو چه جوری باید نصبش کرد؟؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش مراحل دانلود من بيش از حد سريع بود! سرعتم بيشتر از يك مگ در دقيقه بود! براي همين هم فكر ميكنم طول كشيدنش طبيعي باشه. هرچي باشه حدود 10-12 مگ دانلود ميكنه ديگه...

/

براي نصب update driver
من اول هرچي برنامه مرتبط با گوشي بود رو آنينستال كردم. بعد گوشي رو خاموش كردم و كليد c رو نگه داشم و كابل رو وصل كردم. ويندوز يه پيغام داد كه يه device جديد پيدا كرده و از من درايور خواست. منم آدرس پوشه D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver رو دادم. چند بار همين كارو كردم تا نصب درايور تموم شد. بعدش برنامه PC Suit رو نصب كردم. همين.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
راستش مراحل دانلود من بيش از حد سريع بود! سرعتم بيشتر از يك مگ در دقيقه بود! براي همين هم فكر ميكنم طول كشيدنش طبيعي باشه. هرچي باشه حدود 10-12 مگ دانلود ميكنه ديگه...

/

براي نصب update driver
من اول هرچي برنامه مرتبط با گوشي بود رو آنينستال كردم. بعد گوشي رو خاموش كردم و كليد c رو نگه داشم و كابل رو وصل كردم. ويندوز يه پيغام داد كه يه device جديد پيدا كرده و از من درايور خواست. منم آدرس پوشه D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver رو دادم. چند بار همين كارو كردم تا نصب درايور تموم شد. بعدش برنامه PC Suit رو نصب كردم. همين.

من آپدیت درایور رو نصب کردم و موفق هم شدم که از اون مرحله بگذرم.....ولی وقتی شروع شد به آپدیت من گذاشتم رفتم بیرون...وقتی اومدم دیدم زده اپدیت کامل شد ولی ورژن فریمورم همون قبلیه..........من فکر کنم که دیسی شدم چون وقتی برگشتم دیگه کانکت نبودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا نمیدونم خودش دیسی کرده یه اتفاقی دیسی شده و اپدیت ناتموم مونده!؟

راستی تو یه قسمت از آپدیتش مینویسه هنگ کنگ... برای خاور میانه و جای دیگه هم هیچ گزینه ای نداره!!!! این یعنی زبون فارسی رو بی خیال؟!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس!! بالاخره آپدیت شد!! مرحله اصلی آپدیت کردنش حدود 45 دقیقه طول کشید!!!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
یسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس!! بالاخره آپدیت شد!! مرحله اصلی آپدیت کردنش حدود 45 دقیقه طول کشید!!!

مبارکه :happy: منم امیدوار شدم چون مشکل منم مثل شما بود . چیکار کردی که مشکل حل شد . خودم حدس میزنم که باید USB Update Driver رو نصب کنم . شما هم همین کار رو کردی ؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
مبارکه :happy: منم امیدوار شدم چون مشکل منم مثل شما بود . چیکار کردی که مشکل حل شد . خودم حدس میزنم که باید USB Update Driver رو نصب کنم . شما هم همین کار رو کردی ؟

آره حدست درسته....باید آپدیت درایور رو نصب کنی...ایشالا هم برای تو هم مبارک میشه :D

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :

سلام،

فکر ميکنم نزديکترين گوشي به چيزي که مد نظر شماست در حال حاضر Nokia N70 باشه.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ُُسلام،

دوستاني که موفق به Update کردن گوشيشون شدن ميشه بگن که آيا تفاوت قابل توجهي در صداي خود گوشي هنگام مکالمه وجود داره يا نه؟

ممنون

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
اصلا اون چیزی که میخوای نیست!! از لحاظ کیفیت پخش صدا حتی تو هندزفری خیلی از k750 پایین تره فقط صداش بلندتره که اونم اصلا مفهوم نیست! از لحاظ دوربین هم که هیچی واسه گفتن نداره. دوربین جلوش هم کاربردی فعلا نداره (اگه 6781 بگیری بهتره). سیمبین بودنش هم به کنار ولی برنامه های زیادی روش نصب نمیشه (در مقایسه با 7610 یا 6670 و ...) همین k750 هر چیزی که بخوای رو گوشیهای سیمبین نصب کنی که کاربردی باشه رو داره...در ضمن شباهت زیادی هم به کتلت داره (کتلت81=6681)!!! n90 = دبل برگر!!!!

؟! ميشه منظورتو از اين جمله خيلي واضح بگي : "k750 هر چیزی که بخوای رو گوشیهای سیمبین نصب کنی که کاربردی باشه رو داره..."

يعني نرم افزارهايي به جالبي و مفيد بودن نرم افزار هاي سيمبين به طور پيش فرض رويk750 هست

n70 چي؟ منو راهنمايي کنين
براي من دوربين زياد مهم نيست ( 1 مگا پيکسل برام بسه )

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
اگه driver رو درست نصب کنیم اون مرحله ای که همینطور لود می کنه چقدر طول می کشه؟

بالا