farshad_1983
Registered User
چرا نمیشه
اصلا راه نمی ده
اصلا راه نمی ده
به نقل از farshad_1983 :چرا نمیشه
اصلا راه نمی ده
ببینید روند کار به این طریقه که بعد از نصب برنامه ، از شما می خواد گوشی رو خاموش و سیم کارتو در بیارید و دکمه C رو نگه داشته و کابل رو به گوشی وصل کنید . حالا اگر قبلا اون درایور رو نصب کرده باشید دیگه گوشی رو بعنوان دیوایس جدید نمی شناسه و برنامه کار خودشو می کنه .به نقل از Heechestan :ممنون از پاسخ شما، من قبلا Update_Service_USB_driver رو داونلود و نصب کرده ام.
منظورم از آن سوال ، بروز مشکل همان در ابتدای امر بود. وقتی کامپیوتر هیچ مسیری نمی خواد و اتفاقی نمی افته، مگه ممکنه همینطوری خود بخود آپدیت بشه؟
فقط در منوی Total call time چک کن ببین قبلا با گوشی صحبت نشده باشه .به نقل از HendeseH :سلام
شاید امروز بخوام برای یکی یدونه k750 بگیرم.
گوشی تغییری نکرده؟ هنوز همشون چینی هستن؟ نیازی هست به نکته ی خاصی توجه کنم؟
خلاصه اگه مطلب خاصی که باید در نظر داشته باشم بگید پلیز.
خریدم.به نقل از PHA :فقط در منوی Total call time چک کن ببین قبلا با گوشی صحبت نشده باشه .
به نقل از HendeseH :خریدم.
255 گارانتی ایرانیان.
بسیار ممنون از توضیحاتتون پیمان عزیز ... دوباره سعی می کنم.به نقل از PHA :ببینید روند کار به این طریقه که بعد از نصب برنامه ، از شما می خواد گوشی رو خاموش و سیم کارتو در بیارید و دکمه C رو نگه داشته و کابل رو به گوشی وصل کنید . حالا اگر قبلا اون درایور رو نصب کرده باشید دیگه گوشی رو بعنوان دیوایس جدید نمی شناسه و برنامه کار خودشو می کنه .
این درایور فقط برای شناساندن گوشی به کامپیوتره و عمل آپدیت رو اون برنامه 33 مگی انجام می ده .
آره خیلی مناسب شدهبه نقل از Sony Ericsson!! :مبارک باشه چه ارزون و خوب شده من گرفته بودم 330 تومن....
به نقل از Heechestan :بسیار ممنون از توضیحاتتون پیمان عزیز ... دوباره سعی می کنم.
(چرا به فروم سایت عکاسی سر نمی زنید؟) :blush:
به نقل از Sony Ericsson!! :مبارک باشه چه ارزون و خوب شده من گرفته بودم 330 تومن....
اینی هم که من گرفتم چینیه. البته غیر چینی ای در کار نبود.به نقل از noisymind :من که همین یه ماه پیش گرفتم از کیش , دو جور بود! چینی: 260 تومان , مالزی 290 تومان!! که من دومی رو گرفتم!!
(به گفته خود فروشنده چینیش تقلبی بود!!! )
به نقل از noisymind :من که همین یه ماه پیش گرفتم از کیش , دو جور بود! چینی: 260 تومان , مالزی 290 تومان!! که من دومی رو گرفتم!!
:lol:به نقل از noisymind :(به گفته خود فروشنده چینیش تقلبی بود!!! )
به نقل از noisymind :من که همین یه ماه پیش گرفتم از کیش , دو جور بود! چینی: 260 تومان , مالزی 290 تومان!! که من دومی رو گرفتم!!
آقا یکی به من کمک کنه تا از این بلاتکلیفی دربیامبه نقل از farshad_1983 :من دوباره رفتم واسه آپدیت ولی باز هم نشد
خواستم از دوستان بپرسم اگه driver رو درست نصب نکرده باشم چه پیامی میده؟
گفتم شاید update driver رو درست نصب نکرده باشم
به نقل از Reza364 :مالزی دیگه چه صیغه ایه!؟:blink:
کجاش نوشته بود مالزی؟
به نقل از Sony Ericsson!! :اتفاقا چینیش اصلیه و مالزی اش تقلبی هست....برعکس شده:blink: :blink: