به نقل از noisymind :ننوشته مالزی , no name هست یعنی . :blink:
ولی واسه من که هنوز آپدیت نمی شهبه نقل از dead_chatter :آره ورژن جدید اینه R1BC002
خیلی ورژن خوبیه من به شخصه باهاش حال میکنم سرغتشم که دیگی هیچی تازه جرئت ندارم صداشو تا آخر بلند کنم چون میترسم به پرده گوشم آسیب برسه:happy:
آره حواسم نبودبه نقل از noisymind :البته به نظر من بهتره آپدیت رو بذاری واسه بعد عید. چون اگه یک درصد هم گوشیت یه طوریش بشه باید تا بعد از تعطیلات بدون گوشی باشی
چطوری صفرش کردی:blink:به نقل از noisymind :این جریان total call که میگفتین صفر نمیشه چی بود؟ مال من که مثل آب خوردن صفر میشه!! نکنه منظور یه چیز دیگه بوده؟!
اره خیلی راحتهبه نقل از noisymind :هیچی , خیلی خونسرد میرم تو
call timers------------> More----------> Reset Total Or Reset Outgoing
:happy: :blink:
به نقل از noisymind :چون هیچ علاقه ای به این کار ندارم برا رفاه حال دوستان! چند تا پست آخرمو پاک میکنم.
در ضمن میتونید به سوابق پستی نگاه کنید ببینید چند تاش به درد بخوره چند تاش نه؟!
این پست هم پس از روئیت پاک میشود
به نقل از dead_chatter :آره ورژن جدید اینه R1BC002
خیلی ورژن خوبیه من به شخصه باهاش حال میکنم سرغتشم که دیگی هیچی تازه جرئت ندارم صداشو تا آخر بلند کنم چون میترسم به پرده گوشم آسیب برسه:happy:
درستهبه نقل از xPlod :اون Call Time ی که توی منوی Services هست، اونو میگن که هیچ وقت صفر نمی شه.
به نقل از farshad_1983 :درسته
تا حالا نمی دونستم
اون با فلش صفر میشه؟
به نقل از MasoudEbi :با سلام
1-دوستان عزیزی که فریمور رو آپدیت کردن ، آیا بعد از آپدیت زبان فارسی رو داره حالا چه برای Phone وچه برای Writing
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه یعنی بطور کل حروف فارسی رو نمایش میده یا اینکه میتونیم فارسی تایپ کنیم ؟
2-و دیگه اینکه فریمور من الان R1N035 البته اگه اشتباه ننوشته باشیم یه چیزی تو همین مایه ها بودش
الان فریمور من این هستش آیا بنظرتون ارزش آپدیت رو داره ؟ یعنی تغیرات اساسی و کلی بوجود میاد ؟
3-نکته دیگه اینکه چرا این گوشی فرمت های wave,ogg,aac رو اجرا نمیکنه و احتمال داره با آپدیت گوشی این فرمت ها رو اجرا کنه ؟
4-و اگه در حین آپدیت اتصالت به نت قطع بشه و آپدیت نیمه کاره رها بشه چه اتفاقس میافته و آیا میشه عملیات آپدیت رو از ابتدا و دوباره انجامش داد ؟
با تشکـــــر
به نقل از xPlod :اگه خدایی نکرده قطع شد می تونید دوباره از ابتدا شروع کنید اما همیشه سعی کنید که از اتصالی سریع و مطمئن استفاده کنید.