• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
... و یا بهتره بپرسی مگه چیزی به اسم گوشی تقلبی وجود داره؟!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از noisymind :
ننوشته مالزی , no name هست یعنی . :blink:

مالزی ننوشته ، نوشته Singapore که یه جورایی مالزیه :happy: . اگه قاب گوشی رو باز کنی ، بالاش نوشته . به نظرم از چینی خیلی بهتره .

من یه مدت نبودم ، خبرایی شده ؟ فیرم ویر جدید اومده ؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
آره ورژن جدید اینه R1BC002

خیلی ورژن خوبیه من به شخصه باهاش حال میکنم سرغتشم که دیگی هیچی تازه جرئت ندارم صداشو تا آخر بلند کنم چون میترسم به پرده گوشم آسیب برسه:happy:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از dead_chatter :

خیلی ورژن خوبیه من به شخصه باهاش حال میکنم سرغتشم که دیگی هیچی تازه جرئت ندارم صداشو تا آخر بلند کنم چون میترسم به پرده گوشم آسیب برسه:happy:
ولی واسه من که هنوز آپدیت نمی شه:(

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از noisymind :
البته به نظر من بهتره آپدیت رو بذاری واسه بعد عید. چون اگه یک درصد هم گوشیت یه طوریش بشه باید تا بعد از تعطیلات بدون گوشی باشی;)
آره حواسم نبود

آخه نمیشه از خیرش گذشت هم F/W گوشیم قدیمیه هم با مموری 1گیگ سرعتش نسبتا کم شده

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
این جریان total call که میگفتین صفر نمیشه چی بود؟ مال من که مثل آب خوردن صفر میشه!!:p نکنه منظور یه چیز دیگه بوده؟!
چطوری صفرش کردی:blink:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از noisymind :
هیچی , خیلی خونسرد میرم تو

call timers------------> More----------> Reset Total Or Reset Outgoing

:happy: :D :blink:
اره خیلی راحته
تازه میتونی Master reset هم بکنی که البته اونوقت همه چیزش پاک میشه

یه چیزی هم هست با روشی که noisymind عزیز گفت last call صفر نمیشه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اون Call Time ی که توی منوی Services هست، اونو میگن که هیچ وقت صفر نمی شه.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از noisymind :
چون هیچ علاقه ای به این کار ندارم برا رفاه حال دوستان! چند تا پست آخرمو پاک میکنم.:rolleyes: ;)
در ضمن میتونید به سوابق پستی نگاه کنید ببینید چند تاش به درد بخوره چند تاش نه؟!

این پست هم پس از روئیت پاک میشود;)

مثل نامه های کاراگاه گجت:D

شوخی کردم ناراحت نشی;)

از دوستان تو فروم دلگیر نشیم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
برای اینکه از دست من دلخور نشه منم پاک میکنم ناراحت نشین بچه ها:crying:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از dead_chatter :

منم آپدیت کردم اما اصلا اون طوری که میگفتن نبود
196.gif

به نظرم هیچ تغییری جزء سرعت منو ایجاد نشد .

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از xPlod :
اون Call Time ی که توی منوی Services هست، اونو میگن که هیچ وقت صفر نمی شه.
درسته

تا حالا نمی دونستم

اون با فلش صفر میشه؟

MasoudEbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان عزیزی که فریمور رو آپدیت کردن ، آیا بعد از آپدیت زبان فارسی رو داره حالا چه برای Phone وچه برای Writing
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه یعنی بطور کل حروف فارسی رو نمایش میده یا اینکه میتونیم فارسی تایپ کنیم ؟

و دیگه اینکه فریمور من الان R1N035 البته اگه اشتباه ننوشته باشیم یه چیزی تو همین مایه ها بودش
الان فریمور من این هستش آیا بنظرتون ارزش آپدیت رو داره ؟ یعنی تغیرات اساسی و کلی بوجود میاد ؟
نکته دیگه اینکه چرا این گوشی فرمت های wave,ogg,aac رو اجرا نمیکنه و احتمال داره با آپدیت گوشی این فرمت ها رو اجرا کنه ؟
و اگه در حین آپدیت اتصالت به نت قطع بشه و آپدیت نیمه کاره رها بشه چه اتفاقس میافته و آیا میشه عملیات آپدیت رو از ابتدا و دوباره انجامش داد ؟

با تشکـــــر

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bacheha ye soal!!!!!!
man scroll k750 bazi mogheha jahatesh khoob kar nemikone
chikaresh bayad bokonam???????

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از MasoudEbi :
با سلام

1-دوستان عزیزی که فریمور رو آپدیت کردن ، آیا بعد از آپدیت زبان فارسی رو داره حالا چه برای Phone وچه برای Writing
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه یعنی بطور کل حروف فارسی رو نمایش میده یا اینکه میتونیم فارسی تایپ کنیم ؟

2-و دیگه اینکه فریمور من الان R1N035 البته اگه اشتباه ننوشته باشیم یه چیزی تو همین مایه ها بودش
الان فریمور من این هستش آیا بنظرتون ارزش آپدیت رو داره ؟ یعنی تغیرات اساسی و کلی بوجود میاد ؟

3-نکته دیگه اینکه چرا این گوشی فرمت های wave,ogg,aac رو اجرا نمیکنه و احتمال داره با آپدیت گوشی این فرمت ها رو اجرا کنه ؟

4-و اگه در حین آپدیت اتصالت به نت قطع بشه و آپدیت نیمه کاره رها بشه چه اتفاقس میافته و آیا میشه عملیات آپدیت رو از ابتدا و دوباره انجامش داد ؟

با تشکـــــر

ا1-گه گوشیت قبل از آپدیت فارسی داشته باشه بعداز آپدیت هم داره ولی اگه بعد از آپدیت فارسیش رفت با Master Reset درست میشه

2-تغییرات اساسی اونجور که بخوای یه دفعه همه چیزش عالی بشه نه ولی خوب تغییرات محسوس تو گوشی بوجود میاد هم تو صدا هم سرعت و موارد دیگه

3-فرمت Wave رو تا یه Bitrate خاص فکرکنم 16 پخش می کنه بقیه رو دقیق نمی دونم ولی فکر نکنم با آپدیت چیزی تغییر کنه

4-اینو نمی دونم ولی اساتید میان میگن

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
1و2 رو که دوستمون گفتن. به 3 این رو اضافه کنم که Ogg vorbis رو پشتیبانی نمی کنه، اما AAC رو کامل. اگه فکر می کنید که با فایل های AAC مشکل دارید با iTune تبدیل و امتحان کنید.
4- سعی کنید که این طوری نشه اما عملیات آپدیت هنگامی انجام میشه که فایل ها به طور کامل دانلود شده باشه، اما ارتباط کماکان باید برقرار بمونه. اگه خدایی نکرده قطع شد می تونید دوباره از ابتدا شروع کنید اما همیشه سعی کنید که از اتصالی سریع و مطمئن استفاده کنید.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
اگه خدایی نکرده قطع شد می تونید دوباره از ابتدا شروع کنید اما همیشه سعی کنید که از اتصالی سریع و مطمئن استفاده کنید.

البته منم یه توضیح بدم که در جمله بالا خدای نکرده برای این ذکر شده که اگه بشه ممکنه کار حتی به فلش و اینا برسه:wacko:

MasoudEbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از همگی دوستان

در پاسخ دوست عزیزمون noisy ، مگه آپدیت گوشی از طریق سایت و برنامه Seus خودش یه جور فلش کردن گوشی نیست یعنی کاری که این نرم افزار آپدیت انجام میده فلش نیست ؟

و دیگه اینکه ورژن فریمور من الان R1N035 هستش آیا آپدیت رو توصیه میکنید برای این ورژن ؟

بالا