• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آخه مساله اینه شما یه دوربین میخری 300 تومن ....یه گوشی میخری 300 تومن...خب این گوشی بیچاره باید هم باهاش حرف زد هم عکس گرفت هم بازی کرد هم...خب نمی تونه که مثل اونها باشه ...ولی باز هم میگم نسبت به یه دوربین دیجیتال معمولی 100 تومنی عکسهای خوبی میگیره

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بچه ها شرمنده میون بحثتون
تو عروسی بودم گوشیمو بچه ها انگولک کردن یه دفعه خاموش شد
نمی دونم چیکار کردن
حالا وقتی می خوام روشنش کنم صفحه اش روشن میشه ولی بعد از چند ثانیه خاموش میشه

کسی می دونه تو علاالدین کجا فلش می کنن؟

و هزینه ی فلش الان چنده؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
آقا سئوال!
- این ُSleep mode clock تو قسمت Diplay چی هست؟
- این day light saving تو قسمت time & clock چه کار میکنه؟ ( یعنی نورو تنظیم میکنه؟!)
- دیگه اینکه دوستان میگفتن این گوشی امکان بلاک کردن شماره ها رو داره. این امکان کجا هست؟ مثل black list تو گوشیهای سیمبین هست ؟

ُSleep mode clock اگه خاموش باشه اون ساعت دیجیتالی که بعد از یه مدت بیکار بودن گوشی میاد، برداشته میشه.
day light saving این رو خودمم نفهمیدم چیه! فقط هر بار که من باهاش ور رفتم ساعت گوشیم رو عوض کرده!
بلاک کردنش هم یه ذره ناقصی داره اینجوری که شما میتونی فقط اجازه تماس همه یا بعضی از شماره های توی contact رو میدید!! و اگر شماره دیگه ای زنگ بزنه اونم بلاک میشه
.... menu--> setting-->calls--> manage calls-->accept calls--only from list

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از HendeseH :
ایزوی k750i در قسمت عکاسی ، قابل تنظیمه ؟ چرا اینقدر عکس ها (مخصوصا در محیط بسته) دارای نویز زیاد هستن ؟ هر بار باید دست به دامن نینجا یا نیت شد ؟

(یادمه دوستان زیاد از عکس های گوشی تعریف می کردند و البته نمونه عکس ها هم تا حدی تائید این حرف بودن!)

دوربین این گوشی حرفه ای نیست که iso داشته باشه! همه دوربین ها تو محیط بسته مشکل دارن که با تغییر عمق میدان و سرعت شاتر میشه عکس مطلوب رو گرفت که دوربین k750 اینا رو نداره! هر چی هم نور کمتر باشه نویز عکس بیشتر میشه..... بنده خدا همینجوری هم عکسهای خوبی میندازه... البته اگه میخواید نویز کمتری داشته باشید میتونید درخشندگی عکس رو کمتر کنید (با اسکرول چپ و راست موقع عکاسی!)

Domrul

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
ُSleep mode clock اگه خاموش باشه اون ساعت دیجیتالی که بعد از یه مدت بیکار بودن گوشی میاد، برداشته میشه.
day light saving این رو خودمم نفهمیدم چیه! فقط هر بار که من باهاش ور رفتم ساعت گوشیم رو عوض کرده!
بلاک کردنش هم یه ذره ناقصی داره اینجوری که شما میتونی فقط اجازه تماس همه یا بعضی از شماره های توی contact رو میدید!! و اگر شماره دیگه ای زنگ بزنه اونم بلاک میشه
آقا اين day light saving همون عقب و جلو بردن ساعت با تغيير فصله كه باعث صرفه جويي در مصرف برق با بهره گيري بيشتر از نور روز مي شه. فعلا كه با الطاف دولت محترم ما از دستش راحت شديم

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از farshad_1983 :
بچه ها شرمنده میون بحثتون
تو عروسی بودم گوشیمو بچه ها انگولک کردن یه دفعه خاموش شد
نمی دونم چیکار کردن
حالا وقتی می خوام روشنش کنم صفحه اش روشن میشه ولی بعد از چند ثانیه خاموش میشه

کسی می دونه تو علاالدین کجا فلش می کنن؟

و هزینه ی فلش الان چنده؟
پس من چی؟

یکی به من هم کمک کنه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از farshad_1983 :
پس من چی؟

یکی به من هم کمک کنه

والله جای دقیق بلد نیستم... تا حالا فلش نکردم...ولی شما برو طبقه زیرزمین اونجا بپرسی بهت میگن..

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Spidermard :
دوربین این گوشی حرفه ای نیست که iso داشته باشه! همه دوربین ها تو محیط بسته مشکل دارن که با تغییر عمق میدان و سرعت شاتر میشه عکس مطلوب رو گرفت که دوربین k750 اینا رو نداره! هر چی هم نور کمتر باشه نویز عکس بیشتر میشه..... بنده خدا همینجوری هم عکسهای خوبی میندازه... البته اگه میخواید نویز کمتری داشته باشید میتونید درخشندگی عکس رو کمتر کنید (با اسکرول چپ و راست موقع عکاسی!)
اما با این وجود من یه عکس گرفتم که تو مشخصات وقتی نگاه کردم دیدم با iso 800 گرفته جالب اینجاست که نویزشم خیلی کمه یعنی یه چیزی تو مایه های دوربینهای dslr و شاتراسپید خیلی بالایی هم داره از دوربین منم بیشتر یعنی 1/2048 که بعصی وقت با این سرعت میگیره که حتی تو 4 x زوم هم کیفیتش تغییر نمیکنه نمونه هاش هم اگه خواستین بهتون میدم تا بفهمین با یه dslr like ! طرفین

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
اما با این وجود من یه عکس گرفتم که تو مشخصات وقتی نگاه کردم دیدم با iso 800 گرفته جالب اینجاست که نویزشم خیلی کمه یعنی یه چیزی تو مایه های دوربینهای dslr و شاتراسپید خیلی بالایی هم داره از دوربین منم بیشتر یعنی 1/2048 که بعصی وقت با این سرعت میگیره که حتی تو 4 x زوم هم کیفیتش تغییر نمیکنه نمونه هاش هم اگه خواستین بهتون میدم تا بفهمین با یه dslr like ! طرفین
منم چک کردم. دقیقا مشکل دوربین گوشی همینه . ایشالا در frameware های بعدی حداکثر ایزوی مجازی مجازش رو کاهش بدن و هر کس که نور میخواهد مجبور بشه از چراغش استفاده کنه.

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه :
مشکل ورژن نرم افزار R1BC002
اینه که وقتی تاریخ و ساعت عکس را فعال میکنید سرعت عکس گرفتن به حالت اول بر میگرده و هیچ فرقی با ورژن های قبلی نداره صداش هم فرق چندانی نکرده :hmm:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام بر همگی
یه سوالی داشتم آیا fireware جدیدی برای این گوشی هست که مشکلی برای Update کردن نداشته باشه؟
چون سرعت گوشیم تو کار کردن تو برنامه ها خیلی کند هست من همون fireware قبلی دارم نمی دونم RL بود اولش حالا اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
:cool:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از youshij :
توجه :
اینه که وقتی تاریخ و ساعت عکس را فعال میکنید سرعت عکس گرفتن به حالت اول بر میگرده و هیچ فرقی با ورژن های قبلی نداره صداش هم فرق چندانی نکرده :hmm:

صداش بیشتر شده و این مشکلی که گفتین یه باگ محسوب نمیشه چقدر سختگیرین!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از k750i :
سلام بر همگی
یه سوالی داشتم آیا fireware جدیدی برای این گوشی هست که مشکلی برای Update کردن نداشته باشه؟
چون سرعت گوشیم تو کار کردن تو برنامه ها خیلی کند هست من همون fireware قبلی دارم نمی دونم RL بود اولش حالا اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
:cool:
R1BC002 فیرم ور جدیده که سرعت گوشی هم بیشتر شده

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Spidermard :

ممنون دوست عزیز :)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از dead_chatter :
صداش بیشتر شده و این مشکلی که گفتین یه باگ محسوب نمیشه چقدر سختگیرین!

منم با youshij موافقم . قبلاً هم گفتم که منم تغییر و تحول چندانی بعد از آپدیت ندیدم
198.gif

اگر از توهم بیاید بیرون شما هم متوجه این مطلب میشید
262.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Spidermard :

نه آقا!! هی میگم چرا خودم کشفش نکردم!! وقتی خاموش هم میکنم مال من اون ساعته میاد باز!!!:blink:

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از youshij :
توجه :

درباره صداش باید بگم که برای من کیفیتش بهتر شده چون قبلا تو صداش خوب دقت میکردی یه ذره نویز داشت که دیگه الان نداره تو earphone هم همینطور! اونایی هم که میگن صداش بیشتر شده شاید از ورژنهای قدیمی تر استفاده میکردن چون منم معتقدم که بلندی صداش تغییری نکرده.......

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
منم با youshij موافقم . قبلاً هم گفتم که منم تغییر و تحول چندانی بعد از آپدیت ندیدم
198.gif

اگر از توهم بیاید بیرون شما هم متوجه این مطلب میشید
262.gif
ممنون از واقع بيني شما :happy:

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من ميخام اس ام اس هام و كپي كنم توي كامپيوتر . گوشيم هم همين K750 هستش چه جوري ميشه ؟؟؟ اصلا ميشه يا نه ؟؟؟ يه سوال ديگه هم داشتم ميشه اس ام اس ها رو روي مموري Save كرد چون ميدونيد كه خودش محدوده . مثلا 100 تاست . ميشه بيشتر هم بشه ؟؟؟

بالا