• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از MasoudEbi :
با تشکر از همگی دوستان

در پاسخ دوست عزیزمون noisy ، مگه آپدیت گوشی از طریق سایت و برنامه Seus خودش یه جور فلش کردن گوشی نیست یعنی کاری که این نرم افزار آپدیت انجام میده فلش نیست ؟

و دیگه اینکه ورژن فریمور من الان R1N035 هستش آیا آپدیت رو توصیه میکنید برای این ورژن ؟
به نظر من اگر آپدیت کنی خیلی بهتره...بعد از آپدیت ، خودت متوجه تغییرات محسوسی میشی...;)

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
yeki javabe maro ham bede dige!!!!!!!!!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
شما باید تو صفحه استند بای یعنی همون صفحه اصلی این کد رو وارد کنین:راست * چپ چپ * چپ * بعد وارد یه صفحه میشین اونجا برین تو service tests و همه چی گوشی رو تست کنین اگه مشکل داشت آپدیت کنین اگه رفع مشد برین به نمایندگی اگرم مشکل نداشت که آپدیت کنین در هر دو صورت آپدیتو بکنین;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
و لطف کنین فارسی بنویسین در اون صورت جوابتونو سریعتر میگیرین

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از MasoudEbi :
با تشکر از همگی دوستان

در پاسخ دوست عزیزمون noisy ، مگه آپدیت گوشی از طریق سایت و برنامه Seus خودش یه جور فلش کردن گوشی نیست یعنی کاری که این نرم افزار آپدیت انجام میده فلش نیست ؟

و دیگه اینکه ورژن فریمور من الان R1N035 هستش آیا آپدیت رو توصیه میکنید برای این ورژن ؟

نمیدونم چون تاحالا فلش نکردم . ولی به هر حال اگه اینترنت وسط آپدیت ( و نه وسط دانلود ) قطع بشه ممکنه ( ممکنه) که گوشی دیگه روشن نشه که بخواین عملیات رو از اول تکرار کنید .

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از noisymind :
نمیدونم چون تاحالا فلش نکردم . ولی به هر حال اگه اینترنت وسط آپدیت ( و نه وسط دانلود ) قطع بشه ممکنه ( ممکنه) که گوشی دیگه روشن نشه که بخواین عملیات رو از اول تکرار کنید .
یه بار واسه من شد البته اینترنت قطع نشد ولی وسط آپدیت ارور داد و دیگه روشن نشد

مجبور شدم فلش کنم

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از se_k750i :
bacheha ye soal!!!!!!
man scroll k750 bazi mogheha jahatesh khoob kar nemikone
chikaresh bayad bokonam???????

احتمالا توش آشغال گیر کرده....هر وقت از دم یه آپاراتی رد میشدی با پمپش یا باد توش بگیر مواظب باش به بلند گوش نگیری که ممکنه خراب بشه........

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MasoudEbi :
با سلام

دوستان عزیزی که فریمور رو آپدیت کردن ، آیا بعد از آپدیت زبان فارسی رو داره حالا چه برای Phone وچه برای Writing
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه یعنی بطور کل حروف فارسی رو نمایش میده یا اینکه میتونیم فارسی تایپ کنیم ؟

و دیگه اینکه فریمور من الان R1N035 البته اگه اشتباه ننوشته باشیم یه چیزی تو همین مایه ها بودش
الان فریمور من این هستش آیا بنظرتون ارزش آپدیت رو داره ؟ یعنی تغیرات اساسی و کلی بوجود میاد ؟
نکته دیگه اینکه چرا این گوشی فرمت های wave,ogg,aac رو اجرا نمیکنه و احتمال داره با آپدیت گوشی این فرمت ها رو اجرا کنه ؟
و اگه در حین آپدیت اتصالت به نت قطع بشه و آپدیت نیمه کاره رها بشه چه اتفاقس میافته و آیا میشه عملیات آپدیت رو از ابتدا و دوباره انجامش داد ؟

با تشکـــــر

سری قبل که من اپدیت کردم یه بار وسط کار دیسکانکت شدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد......شاید زمانی که بتونه صدمه بزنه نبوده..........

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
احتمالا توش آشغال گیر کرده....هر وقت از دم یه آپاراتی رد میشدی با پمپش یا باد توش بگیر مواظب باش به بلند گوش نگیری که ممکنه خراب بشه........
خیلی با مزه بود
مرسی از راهنماییتون!!!!!!!!!!!!!!

MasoudEbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به تمامی دوستان

اون فایل AAC که گفتم مدیا پلیر k750 قادر به اجراش نیست رو براتون میذارم اگه کسی تونست اجراش کنه یه خبری به ما هم بده

در ضمن فریمور رو به نسخه جدید ارتقا دادم و جا داره اینجا از تمامی دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم

کد:
http ://file.uploadr.com/6249
با تشکــر

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
ایزوی k750i در قسمت عکاسی ، قابل تنظیمه ؟ چرا اینقدر عکس ها (مخصوصا در محیط بسته) دارای نویز زیاد هستن ؟ هر بار باید دست به دامن نینجا یا نیت شد ؟

(یادمه دوستان زیاد از عکس های گوشی تعریف می کردند و البته نمونه عکس ها هم تا حدی تائید این حرف بودن!)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تو محیط بسته بزارید روی auto حتی تو روز . تو محیط بسته با auto خیلی بهتر میگیره

تو محیط باز بزارید روی daylight حتی تو روز یعنی تو محیط باز daylight از auto بهتر میگیره

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون مازیار خان . پس تنظیمات ایزو نداره .

البته الان که دوباره نمونه عکس ها رو میدیدم فهمیدم که این مشکل عمومی است .

خلاصه اینکه دوربین گوشی بد نیست ولی اصلا در حد یک دوربین دیجیتال 2 مگ خوب ، نیست .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از HendeseH :
ممنون مازیار خان . پس تنظیمات ایزو نداره .

البته الان که دوباره نمونه عکس ها رو میدیدم فهمیدم که این مشکل عمومی است .

خلاصه اینکه دوربین گوشی بد نیست ولی اصلا در حد یک دوربین دیجیتال 2 مگ خوب ، نیست .

خوب نیست؟:eek: میتونید برید تو سایت Gsmarena مقایسه عکسهای N90 ( که این همه ادعا داره) با k750 . دیدنش ضرری نداره:)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا سئوال!
- این ُSleep mode clock تو قسمت Diplay چی هست؟
- این day light saving تو قسمت time & clock چه کار میکنه؟ ( یعنی نورو تنظیم میکنه؟!)
- دیگه اینکه دوستان میگفتن این گوشی امکان بلاک کردن شماره ها رو داره. این امکان کجا هست؟ مثل black list تو گوشیهای سیمبین هست ؟

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از noisymind :
خوب نیست؟:eek: میتونید برید تو سایت Gsmarena مقایسه عکسهای N90 ( که این همه ادعا داره) با k750 . دیدنش ضرری نداره:)
گفتم بد نیست نه خوب نیست.

ضمنا مقایسه من با گوشی نیست بلکه با یک دوربین 2 مگ (مثل ixus330) است چون یادمه یکی از دوستان دوربین این گوشی را در حد یک دوربین درست حسابی 2 مگی میدانست.

ضمنا منظورم از نمونه عکس ها هم همون Gsmarena بود. بگذریم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از HendeseH :
گفتم بد نیست نه خوب نیست.

ضمنا مقایسه من با گوشی نیست بلکه با یک دوربین 2 مگ (مثل ixus330) است چون یادمه یکی از دوستان دوربین این گوشی را در حد یک دوربین درست حسابی 2 مگی میدانست.

ضمنا منظورم از نمونه عکس ها هم همون Gsmarena بود. بگذریم

ببینید معلومه که نسبت به یه دوربین دیجیتال حرفه ای 250 تومنی خب کم میاره ولی شما باید اینو با یه دوربین 100-120 تومنی معمولی مقایسه بکنید اونوقت میبینید که نسبت به خیلی از دوربینهای دیجیتال معمولی سر تر هست:D

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
canon ixus330 حرفه ایه؟

اگر پیدا بشه خیلی قیمت داشته باشه 140-150 تومنه. الان دیگه دوربین ها ی 5 مگ درست و حسابی حدود 300-250 قیمت دارن.

در هر صورت من این حرف را ادامه دادم تا تصور غلط مقایسه این گوشی با دوربین دیجیتال رو از بین ببرم. چون خودم قبلا اینطور فکر میکردم.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از HendeseH :
canon ixus330 حرفه ایه؟

اگر پیدا بشه خیلی قیمت داشته باشه 140-150 تومنه. الان دیگه دوربین ها ی 5 مگ درست و حسابی حدود 300-250 قیمت دارن.

در هر صورت من این حرف را ادامه دادم تا تصور غلط مقایسه این گوشی با دوربین دیجیتال رو از بین ببرم. چون خودم قبلا اینطور فکر میکردم.
خوب دوربینهای دیجیتال پردازشگر تصویر دارن مخصوصا اگه کنن باشه و کی 750 پردازشگر تصویر نداره و همینطور فلاش و نمیتونه مثل یه دوربین عکسای بدون نویز بگیره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از HendeseH :
canon ixus330 حرفه ایه؟

البته تو نور کافی و حالت ماکرو من فکر نمیکنم زیاد قابل مقایسه نباشه ها .

بالا