• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از se-k750i :
هنوز كسي نگفته كه آيا k750iفايلهاي aacرو پخش ميكنه يا نه.....!!
كسي نيست جواب ما رو بده؟
لينك درست هم اينه:
http://www.mytempdir.com/591545

با تشكر

خب بله که aac رو پخش میکنه! حالا بذار برم این فایل رو ببینم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نه! این خروسه رو نمیخونه:D ولی میتونی با iTunes فایلهای mp3 رو تبدیل به .aac کنی.

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه كه جواب دادي
فقط اين برنامه رو از كجا ميتونم گير بيارم؟
اگه زحمت بكشي لينك بزاري كه ديگه ......

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی از دوستان تو تاپیک دیگه ای امروز گفت کا 750 بدون بلوتوث هندزفری شده 239 تومن :eek: ببینم یعنی چی؟ مگه پک این گوشیا رو میتونن باز کنن و چیزی رو کم و زیاد کنن و بفروشن .. یه توضیحی بدین ممنون میشم!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
یکی از دوستان تو تاپیک دیگه ای امروز گفت کا 750 بدون بلوتوث هندزفری شده 239 تومن :eek: ببینم یعنی چی؟ مگه پک این گوشیا رو میتونن باز کنن و چیزی رو کم و زیاد کنن و بفروشن .. یه توضیحی بدین ممنون میشم!

والا ما که تا حالا هر چی دیدیم بدون هندزفری bt بوده! یه جا دیدم میگفت تو پکش هست ولی فقط 20 تومان گرونتره!!:blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
والا ما که تا حالا هر چی دیدیم بدون هندزفری bt بوده! یه جا دیدم میگفت تو پکش هست ولی فقط 20 تومان گرونتره!!:blink:

اخه مساله اینه که تو سایت shop.ir هم دیدم عین همین مطلب رو نوشته .. فقط میزد کا 750 با گارانتی .. مثلا 260 ولی دیدم زده کا 750 بدون بلوتوث ... // اینرو متوجه نمیشم .!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
اخه مساله اینه که تو سایت shop.ir هم دیدم عین همین مطلب رو نوشته .. فقط میزد کا 750 با گارانتی .. مثلا 260 ولی دیدم زده کا 750 بدون بلوتوث ... // اینرو متوجه نمیشم .!

عزیزم! چینیه . به درد شما نمیخوره!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
عزیزم! چینیه . به درد شما نمیخوره!

:lol: اقا جواب سوالو بده!! چرا مباحث تاپیک دیگه رو میاری اینجا؟! ;) شما اونو توضیح بده خریدن و نخریدنش با من!!! استغفر الله!! :p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
:lol: اقا جواب سوالو بده!! چرا مباحث تاپیک دیگه رو میاری اینجا؟! ;) شما اونو توضیح بده خریدن و نخریدنش با من!!! استغفر الله!! :p

شتر سواری که دولا دولا نمیشه!:D
از یک طرف تو یه تاپیک دیگه هر چی بد و بیراه بود به سونی اریکسون و k750 و دوستان میگید! از این طرف میگی چون بودجم نمیرسه و k750 داره ارزون میشه شاید اینو بگیرم! تازه یه نیم نگاهی به w810 هم داشتب!!:blink:
شما خدا خیرت بده , یه کم دیگه صبر کن همون 6680 رو بگیر. یا اگه عجله داری یکی از بهترین گوشیهای دنیا! یعنی 6630 رو بگیر! یا اگه خیلی خیلی عجله داری 6600 بگیر!!!:blink: که از p910 و k750 و ... همه مدلهای سونی بهتره!;) چون گوشیهای ما که انتن نمیده!! و الان داریم میزنیم تو سر خودمون که چه جوری تماس بگیریم!!!:( تازه
صدای گوشیمونم که کمه و اصلا کسی متوجه نمیشه!:(
تازه تر! نوکیا برای کسانی که پول کمتری خرج میکنن این همه مدل در نظر گرفته که سونی در نظر نگرفته!!!!!!;) ( یه 10 تا پست در این باره زده شد فکر کنم:cool: )با اون همه پست و اون حرفها دور k750 رو خط بکشی بهتره!;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
شتر سواری که دولا دولا نمیشه!:D
از یک طرف تو یه تاپیک دیگه هر چی بد و بیراه بود به سونی اریکسون و k750 و دوستان میگید! از این طرف میگی چون بودجم نمیرسه و k750 داره ارزون میشه شاید اینو بگیرم! تازه یه نیم نگاهی به w810 هم داشتب!!:blink:
شما خدا خیرت بده , یه کم دیگه صبر کن همون 6680 رو بگیر. یا اگه عجله داری یکی از بهترین گوشیهای دنیا! یعنی 6630 رو بگیر! یا اگه خیلی خیلی عجله داری 6600 بگیر!!!:blink: که از p910 و k750 و ... همه مدلهای سونی بهتره!;) چون گوشیهای ما که انتن نمیده!! و الان داریم میزنیم تو سر خودمون که چه جوری تماس بگیریم!!!:( تازه
صدای گوشیمونم که کمه و اصلا کسی متوجه نمیشه!:(
با اون همه پست و اون حرفها دور k750 رو خط بکشی بهتره!;)

کلا اینگونه موارد رو اصطلاحا میگن: با دست پس میزنه با پا پیش میکشه :p :p :p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
کلا اینگونه موارد رو اصطلاحا میگن: با دست پس میزنه با پا پیش میکشه :p :p :p

جناب سونی! شما ادم جالبی هستی .. ولی من مریض نیستم پول اکانت بدم بیام اینجا کل کل کنم بعد برم گمره بشم ..!! من نه پس میکشم نه پیش .. تا اخر دنیا هم میگم نوکیا خداست و سونی بنده خدا!! ولی این دلیل نمیشه همه چی رو نفی کنم .. من قبلا هم گفتم دوربین کا 750 خوبه .. کلا نفی نکردمش .. بازم میگم یه دلایلی هست که اگه به وقوع بپیونده ممکنه به گمراهی بیفتم که اونا شخصیه بیشتر! ولی مطمئن باش سر حرف خودم تا اخر خواهم بود ..

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
جناب سونی! شما ادم جالبی هستی .. ولی من مریض نیستم پول اکانت بدم بیام اینجا کل کل کنم بعد برم گمره بشم ..!! من نه پس میکشم نه پیش .. تا اخر دنیا هم میگم نوکیا خداست و سونی بنده خدا!! ولی این دلیل نمیشه همه چی رو نفی کنم .. من قبلا هم گفتم دوربین کا 750 خوبه .. کلا نفی نکردمش .. بازم میگم یه دلایلی هست که اگه به وقوع بپیونده ممکنه به گمراهی بیفتم که اونا شخصیه بیشتر! ولی مطمئن باش سر حرف خودم تا اخر خواهم بود ..

پس خواهش میکنم به گمراهی نیفتید و از این تاپیک برید بیرون.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

و در اخر هم مجبور میشید ... جام زهر رو سر بکشید و ....الباقی ماجرا که همه میدونن :f34r: :f34r:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
فکر میکنم شما جایی رو در نظر گرفتید به عنوان قلمرو سونی اریکسون!! فکر کنم بدتون نیاد به تدریج کل فروم رو هم تصرف کنین! گمراهی من برای شما مطمئنن مساله ای ایجاد نمیکنه .. پس انقدر منطق همیشگیتون رو به بهانه ای دیگه نشون ندید جناب نویزی عزیز ;) ممنون که فکر اکانت من هستین!!! ولی من ترجیح میدم راههای افتادن به گمراهی رو خودم بشناسم!!!

به هر حال فكر نكنيد دارم لج بازی میکنم. چون بیشتر از اون چیزی که گفتم در باره سئوال شما نمیدونم. حالا اگه دوستان میدونن میان میگن.
ناراحت نشین دوست عزیز. اینجا قلمرو کسی نیست ولی من اگر هم بخوام روزی نوکیا بخرم لاقل تو تاپیک اون گوشی و جلوی طرفداران اون سیاست حفظ ظاهر رو پیش میگیرم و اگر هم باعث آزردگی خاطر شما شدم عذر میخوام.

و فکر میکنم بهتر باشه بعدا این چند تا پست رو پاک کنیم.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
و در اخر هم مجبور میشید ... جام زهر رو سر بکشید و ....الباقی ماجرا که همه میدونن :f34r: :f34r:

میبینید! من اومدم یه سوال پرسیدم .. میبینید خودتون چه بحثایی راه میندازید ... اینه منطقتون؟ اینجوریه؟ بعد برمیگردین تیکه میندازین همش .. عیبی نداره اینارو نگه دارین موقعی که ادعا میکنین جز بحثای منطقی خط مشی ندارید تحویل بگیرید! اومدم یه سوال کردم چجوری بدون اینکه جوابشو درس حسابی بدین بحثو منحرف کردین ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
به هر حال فكر نكنيد دارم لج بازی میکنم. چون بیشتر از اون چیزی که گفتم در باره سئوال شما نمیدونم. حالا اگه دوستان میدونن میان میگن.
ناراحت نشین دوست عزیز. اینجا قلمرو کسی نیست ولی من اگر هم بخوام روزی نوکیا بخرم لاقل تو تاپیک اون گوشی و جلوی طرفداران اون سیاست حفظ ظاهر رو پیش میگیرم و اگر هم باعث آزردگی خاطر شما شدم عذر میخوام.

و فکر میکنم بهتر باشه بعدا این چند تا پست رو پاک کنیم.

دوست عزیز ممنون از لطف شما .. من فکری نمیکنم .. من همونطور که گفتم برای تمامی اعضای اینجا از جمله دوستان سونی احترام قائلم و تحت هیچ شرایطی به خدم اجازه بی احترامی بهشون نمیدم .. طبیعتا انتظار داشتم ظرفیت نظرات مخالف رو دوستانتون بیشتر میداشتن ولی من از مجموعه کل اعضا چه نوکیا چه سونی مطالب مفید زیادی یاد گرفتم و میگیرم ... نظرات هر کسی هم به نظرم در جای خودش قابل احترامه .. به هر حال من هم در این لحظه از فرصت استفاده میکنم و برای شما آبجو باز مینکم!! ;) ازردگی خاطری هم نبود دوست عزیز ناسلامتی ما همشهری هستیم و هر دو جهنمی! :p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اون بلوتوسی که با خود گوشی ارائه بشه فکر نمیکنم خیلی جالب باشه چون هم اصلا این همه سایت و ... چیزی راجه به اینکه تو پکش هندزفری بیسیم باشه نگفته و دیگه اینکه قیمت 20-30 تومان برا این هندزفری همچین خیلی ارزونه هنوز.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
اون بلوتوسی که با خود گوشی ارائه بشه فکر نمیکنم خیلی جالب باشه چون هم اصلا این همه سایت و ... چیزی راجه به اینکه تو پکش هندزفری بیسیم باشه نگفته و دیگه اینکه قیمت 20-30 تومان برا این هندزفری همچین خیلی ارزونه هنوز.

پس اگه اینطور باشه اخرین قیمت گفته شده : 239 تومن واقعا نوید بخش روزهای ارزونتر در بازار گوشیه ...
ممنون از راهنمایی شما .. :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب علیرضا ناراحت نشو...یه بحثی بوده و منم خواستم یه شوخی با شما بکنم...به دل نگیر

ببین کلا این K750 بدون هندزفری بلوتوث ارایه میشه....اگه همراه باهاش میگن یه هندزفری بلوتوث هست مطمین باشید یه شرکتی که داره گارانتی اش میکنه داره میده...ممکنه سیتادل گذاشته باشه روش...به هرحال پک استاندارد بدون هندزفری هست

موفق باشید

بالا