noisymind
Registered User
- نوشتهها
- 2,994
- لایکها
- 1
به نقل از behnam_wk8 :این برنامه رو از کجا بگیریم ؟؟؟
همین تاپیکو بگردی فکر کنم لینکش باشه . الان دقیقا نمیدونم کجاس!
به نقل از behnam_wk8 :این برنامه رو از کجا بگیریم ؟؟؟
به نقل از noisymind :توجه داشته باشید که این گوشی بعد از گذشت یک سال تقریبا فقط 100 هزار تومان از قیمتش کم شده.در حالی که گوشیهای نوکیا ( مخصوصا اسمارت فونهاش) تو یک سال خیلی بیشتر از این افت قیمت دارن. مثلا همین 6630 پارسال عید بالای 450 تومان بود
به نقل از LH2005 :1 سال نه ==> 8 ماه
100,000 تومن نه ==> حدوداً 130,000 تومن
حالا شما یه گوشی نوکیا رو بگید که توو این مدت اینطوری خورده باشه توو سرش
پس حقوق مشتری کجا رفته ؟
به نظر علماء ، خریدن گوشی های SE عین ضرر است و خریدن آن مکروه می باشد .
به نقل از LH2005 :1 سال نه ==> 8 ماه
این حرفا چیه ؟!!! اینو که دیگه همه میدونن.. کی گفته 8 ماه هست؟؟:blink: یه چیزی واسه خودت میگی....به نقل از LH2005 :1 سال نه ==> 8 ماه
100,000 تومن نه ==> حدوداً 130,000 تومن
پس حقوق مشتری کجا رفته ؟
به نقل از se-k750i :این حرفا چیه ؟!!! اینو که دیگه همه میدونن.. کی گفته 8 ماه هست؟؟:blink: یه چیزی واسه خودت میگی....
من فکر میکنم اردیبهشت یا خرداد سال پیش بود که سر و کله این نازنین پیدا شد!!:blush:به نقل از LH2005 :چیه ؟ نکنه شما 2 ساله که گرفتی ؟!
منظور من از 8 ماه ، زمانیه که خودم گرفتم . من شهریور 84 گرفتمش به قیمت 370000 . فکر کنم این گوشی اواخر مرداد یا اوایل شهریور بود که اومد . مگه نه؟!
setting==>shoot mode==>high quality videoبه نقل از gamer220 :این سوالم خیلی مهمه لطفا جواب بدید
چرا من نمی تونم بیشتر از 9 ثانیه فیلم بگیرم ؟ چجوری میشه این زمان رو افزایش داد ؟
به نقل از LH2005 :چیه ؟ نکنه شما 2 ساله که گرفتی ؟!
منظور من از 8 ماه ، زمانیه که خودم گرفتم . من شهریور 84 گرفتمش به قیمت 370000 . فکر کنم این گوشی اواخر مرداد یا اوایل شهریور بود که اومد . مگه نه؟!
پس حقوق مشتری کجا رفته ؟
به نقل از KANDOLIZA :سلام به همه دوستان
می رم سر اصل مطلب :
آیا می توان از حافظه موبایل ( به هر فوت و فنی) بجای فلش(کول دیسک) استفاده کرد و هر فایلی رو از یه پی سی به دیگری منتقل کرد ؟
با تشکر لطفا سریع جواب بدید
به نقل از noisymind :خب آره. زمانی که شما گرفتی فکر کنم دوباره یه کم گرون شده بود! چون بچه ها قبلش 320-330 هم گرفته بودن! ولی یه دفه کشید بالا!!
چه جالب من گرفتم 370 تومن هفته بعدش شد 325 تومن:wacko:به نقل از Sony Ericsson!! :بله من خودم گرفتم 325 تومن ولی تا گرفتم هفته بعدش شد 370 تومن:blink:
به نقل از noisymind :خب بستگی داره گوشیتون چی باشه . مثلا در k750 میشه ولی در v3 نمیشه هر فایلی رو به گوشی داد.
مارکش چی بود سن دیسک سونی ...به نقل از KANDOLIZA :با تشکر
تو K750 با فوت و فن میشه یا بدون آن . لطفا توضیح بدید .
ضمنا من یه حافظه 1GB رو که روش نوشته بود 80Mbps رو قیمت کردم 64 تومن . آیا این سرعت انتقال واقعیه ؟!!
به نقل از dead_chatter :مارکش چی بود سن دیسک سونی ...