به نقل از dead_chatter :مارکش چی بود سن دیسک سونی ...
منظورتون از سن دیسک چیه ؟
به نقل از dead_chatter :مارکش چی بود سن دیسک سونی ...
به نقل از dead_chatter :مارکش چی بود سن دیسک سونی ...[/QUOTE
لطفا در مورد انواع حافظه توضیح بدید .
ضمنا روش انتقال فایل رو هم توضیح بدید .
به نقل از noisymind :خب آره. زمانی که شما گرفتی فکر کنم دوباره یه کم گرون شده بود! چون بچه ها قبلش 320-330 هم گرفته بودن! ولی یه دفه کشید بالا!!
به نقل از darya_s :خوب یعنی شما می فرمایید گوشی الکی و با وجود آمدن و در را بودن مدلهای جدیدتر و پیشرفته تر باید قیمتش بالا بمونه؟!!! گوشی موبایل و کلا محصولات الکترونیکی و کامپیوتری به سبب ذات تغییر سریع در تکنوولوژی جز کالاهای سرمایه ای حساب نمیشوند.
sandisk مارکه!به نقل از KANDOLIZA :منظورتون از سن دیسک چیه ؟
در مورد انواع حافظه اطلاعی ندارم دوستان توضیح میدن اما برای انتقال فایل چند روش هست که یکیش استفاده از رم ریدرهاست که در همه جا پیدا میشد و به کامپیوتر وصل میشن کارتو درونشون میشه قرار داد و فایل ترنسفر کرد اما گوشیهای جدید مخصوصا سونی اریکسون(از نوکیا خبر ندارم)بدون ایتفاده از رم ریدر میشه به محتویات کارت دسترسی داشت و فقط کافیه که گوشیو به کامپیوتر وصل کنیمبه نقل از KANDOLIZA :لطفا در مورد انواع حافظه توضیح بدید .
ضمنا روش انتقال فایل رو هم توضیح بدید .
به نقل از KANDOLIZA :با تشکر![]()
تو K750 با فوت و فن میشه یا بدون آن . لطفا توضیح بدید .
ضمنا من یه حافظه 1GB رو که روش نوشته بود 80Mbps رو قیمت کردم 64 تومن . آیا این سرعت انتقال واقعیه ؟!!
![]()
به نقل از se-k750i :اینو از کجا قیمت کردی؟ خیلی خوبه که!! من خیلی بیشتر تصور میکردم..
به نقل از farshad_1983 :بچه ها یکی از دوستام خواست 6630 بگیره من این گوشی رو بهش پیشنهاد کردم و گفتم حدود 240 تومن هستش
اون هم گفت اگه تو این حدوده می خرمش چون فکر می کرد 300 تومن باشه
حالا یکی از دوستان اگه آخرین قیمتش رو داره بگه تا به دوستم بگم
با چه گارانتیی بود؟به نقل از LH2005 :قیمت دیروز 225000:wacko:
به نقل از KANDOLIZA :علائ الدین . طبقه هم کف . ته سالن سمت راست البته نمی دونم که duo بود یا pro duo بود
ضمنا آیا می توان مجموعه ای از فایلها و فلدرها رو توی یه فلدر از پی سی به حافظه k750i منتقل کرد ؟
کسی راجع به 80mbps که گفتم نظری نداره ؟
نه مشكل از شبكه هست ... همه خط ها مشكل دارن بجز قديمي ها البته تو خوزستان اين جوريه تهران رو نميدونم!!به نقل از Spidermard :بچه ها مسیج های من چند وقته به مقصد نمیرسه؟!؟! اشکال از شبکه است یا شماره یا گوشی؟!
به ارزون شدن سیم کارت که ربطی نداره؟!:blink:![]()
به نقل از KANDOLIZA :با تشکر![]()
تو K750 با فوت و فن میشه یا بدون آن . لطفا توضیح بدید .
ضمنا من یه حافظه 1GB رو که روش نوشته بود 80Mbps رو قیمت کردم 64 تومن . آیا این سرعت انتقال واقعیه ؟!!
![]()
من يكي دارم اگه خواستي pm بدهبه نقل از LH2005 :كسي مموري 512 سوني ، دست دوم سراغ نداره ؟