• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

KANDOLIZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dead_chatter :
مارکش چی بود سن دیسک سونی ...[/QUOTE

لطفا در مورد انواع حافظه توضیح بدید .
ضمنا روش انتقال فایل رو هم توضیح بدید .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از noisymind :
خب آره. زمانی که شما گرفتی فکر کنم دوباره یه کم گرون شده بود! چون بچه ها قبلش 320-330 هم گرفته بودن! ولی یه دفه کشید بالا!!

نه عزیزان من . دقیقاً یادمه . وقتی من گوشیمو گرفتم ، این گوشی با گارانتی الرمس 390000 بود و بدون گارانتی 375000 تومن که من خوشبختانه بدون گارانتیشو گرفتم و تا 2-3 هفته بعد از این ماجرا تازه این گوشی شده بود 355000 .

اصلاً همچین اتفاقی ( بچه ها قبلش 320-330 هم گرفته بودن! ولی یه دفه کشید بالا ) نیوفتاد . البته بعدها یعنی زمانی که این گوشی روو قیمت های 320000 و ... می چرخید اتفاق افتاد .

به نقل از darya_s :
خوب یعنی شما می فرمایید گوشی الکی و با وجود آمدن و در را بودن مدلهای جدیدتر و پیشرفته تر باید قیمتش بالا بمونه؟!!! گوشی موبایل و کلا محصولات الکترونیکی و کامپیوتری به سبب ذات تغییر سریع در تکنوولوژی جز کالاهای سرمایه ای حساب نمیشوند.

معلومه که نه . ولی ضرری هم نباید توو کار باشه یا حداقل کم ضرر باشه . مثلاً شما به قیمت 7610 نوکیا توجه کن که با گوشی ما الان دقیقاً هم قیمت شده . یا با 6600 نوکیا همش 60000-50000 تومن اختلاف داره و یا از قیمت 6630 نوکیا کمتره
217.gif
این اصلاً با عقل جور در نمیاد . اینکه قیمت گوشی ها به مرور زمان کم میشه تووش شکی نیست اما همیشه بین قیمت اولیه و قیمت نهایی گوشی یه تناسبی وجود داره . درسته بعضی مواقع یه استثناهایی وجود داره اما در مورد SE این قضیه یه عادت شده .

با این قیمتی که این گوشی الان داره ، در واقع کمپانی SE باید اینو با قیمت اولیه 340000 ارائه میکرد . تازه به این مطلب هم توجه کنید که هر چقدر یه گوشی پر فروش تر باشه ، کمتر قیمتش میاد پایین . مثل 7610 نوکیا و این گوشی هم جزء گوشی های پرفروش SE هست پس بازم نباید اینقدر افت قیمت داشته باشه .

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از KANDOLIZA :
لطفا در مورد انواع حافظه توضیح بدید .
ضمنا روش انتقال فایل رو هم توضیح بدید .
در مورد انواع حافظه اطلاعی ندارم دوستان توضیح میدن اما برای انتقال فایل چند روش هست که یکیش استفاده از رم ریدرهاست که در همه جا پیدا میشد و به کامپیوتر وصل میشن کارتو درونشون میشه قرار داد و فایل ترنسفر کرد اما گوشیهای جدید مخصوصا سونی اریکسون(از نوکیا خبر ندارم)بدون ایتفاده از رم ریدر میشه به محتویات کارت دسترسی داشت و فقط کافیه که گوشیو به کامپیوتر وصل کنیم

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از KANDOLIZA :
با تشکر:D
تو K750 با فوت و فن میشه یا بدون آن . لطفا توضیح بدید .
ضمنا من یه حافظه 1GB رو که روش نوشته بود 80Mbps رو قیمت کردم 64 تومن . آیا این سرعت انتقال واقعیه ؟!!
:eek:

اینو از کجا قیمت کردی؟ خیلی خوبه که!! من خیلی بیشتر تصور میکردم..

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی بگه بگه آخرین ورژنی که اومده کودومه ...مال من (اگه اشتباه نکنم) r1n005 هست نیاز به آپدیت کردن داره؟
با تشکر

KANDOLIZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از se-k750i :
اینو از کجا قیمت کردی؟ خیلی خوبه که!! من خیلی بیشتر تصور میکردم..

علائ الدین . طبقه هم کف . ته سالن سمت راست البته نمی دونم که duo بود یا pro duo بود
ضمنا آیا می توان مجموعه ای از فایلها و فلدرها رو توی یه فلدر از پی سی به حافظه k750i منتقل کرد ؟
کسی راجع به 80mbps که گفتم نظری نداره ؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بچه ها یکی از دوستام خواست 6630 بگیره من این گوشی رو بهش پیشنهاد کردم و گفتم حدود 240 تومن هستش

اون هم گفت اگه تو این حدوده می خرمش چون فکر می کرد 300 تومن باشه

حالا یکی از دوستان اگه آخرین قیمتش رو داره بگه تا به دوستم بگم

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از farshad_1983 :
بچه ها یکی از دوستام خواست 6630 بگیره من این گوشی رو بهش پیشنهاد کردم و گفتم حدود 240 تومن هستش

اون هم گفت اگه تو این حدوده می خرمش چون فکر می کرد 300 تومن باشه

حالا یکی از دوستان اگه آخرین قیمتش رو داره بگه تا به دوستم بگم

قیمت دیروز 225000 :( :wacko:

KANDOLIZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
با تشکر از مدیریت بخاطر گذاشتن راهنمای فارسی k750i.pdf در صفحه اول . واقعا حال کردم .
آیا برای گوشی های دیگر هم چنین فایلهائی وجود دارد ؟
برای اتصال ear phone به گوشی آیا جای خاصی روی گوشی وجود دارد ؟
حرف از یک مبدل بود؟ لطفا توضیح بدید .
با تشکر .:D

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از KANDOLIZA :
علائ الدین . طبقه هم کف . ته سالن سمت راست البته نمی دونم که duo بود یا pro duo بود
ضمنا آیا می توان مجموعه ای از فایلها و فلدرها رو توی یه فلدر از پی سی به حافظه k750i منتقل کرد ؟
کسی راجع به 80mbps که گفتم نظری نداره ؟

در جواب سوال اول باید بگم که بله میشه چون خودم این کار رو کردم..
در مورد 80mbps هم چیزی نمیدونم.....!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها مسیج های من چند وقته به مقصد نمیرسه؟!؟! اشکال از شبکه است یا شماره یا گوشی؟!
به ارزون شدن سیم کارت که ربطی نداره؟!:blink: :p

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
بچه ها مسیج های من چند وقته به مقصد نمیرسه؟!؟! اشکال از شبکه است یا شماره یا گوشی؟!
به ارزون شدن سیم کارت که ربطی نداره؟!:blink: :p
نه مشكل از شبكه هست ... همه خط ها مشكل دارن بجز قديمي ها البته تو خوزستان اين جوريه تهران رو نميدونم!!

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
یه چند وقته مسیج های طولانی (بیشتر از یکی) واسم ناقص میاد .
یعنی قسمت اولش میرسه بقیش هم اینجوری نشون میده : (...)

میدونین اشکال از چیه ؟

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از KANDOLIZA :
با تشکر:D
تو K750 با فوت و فن میشه یا بدون آن . لطفا توضیح بدید .
ضمنا من یه حافظه 1GB رو که روش نوشته بود 80Mbps رو قیمت کردم 64 تومن . آیا این سرعت انتقال واقعیه ؟!!
:eek:

سلام دوستان

بعد از مدتی غیبت دوباره فرصت کردم سری بزنم. امیدوارم همه خوب و سرحال باشن.

... و اما خدمت شما دوست عزیز عارضم که بله اون سرعت واقعیه اما یه مسله هست که فکر کنم اشتباه شده و اون هم اینه که واحد اون سرعت مگابایت نیست بلکه مگابیت هست.
با این توضیح ۸۰ مگا بیت سرعت عجیب غریبی نیست و کاملا عملیه.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
كسي مموري 512 سوني ، دست دوم سراغ نداره ؟

بالا