• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
جناب علیرضا ناراحت نشو...یه بحثی بوده و منم خواستم یه شوخی با شما بکنم...به دل نگیر

ببین کلا این K750 بدون هندزفری بلوتوث ارایه میشه....اگه همراه باهاش میگن یه هندزفری بلوتوث هست مطمین باشید یه شرکتی که داره گارانتی اش میکنه داره میده...ممکنه سیتادل گذاشته باشه روش...به هرحال پک استاندارد بدون هندزفری هست

موفق باشید

ممنون از راهنمایی شما .. به دل نگرفتم ناراحتی هم نیست دوست عزیز :) ابجو باز کنم یا دلستر!؟;) :p

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من اعتراض دارم
197.gif
3.gif

چرا باید قیمت K750i با این امکانات 230000-250000 باشه ؟
240.gif

آخه این بی انصافی نیست که اختلاف قیمتش با 6600 ، چیزی حدود 60000 تومن باشه
113.gif

چرا گوشی های SE اینقدر می خوره توو سرش ؟ ( مقایسه با نوکیا )
101.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
من اعتراض دارم
197.gif
3.gif

چرا باید قیمت K750i با این امکانات 230000-250000 باشه ؟
240.gif

آخه این بی انصافی نیست که اختلاف قیمتش با 6600 ، چیزی حدود 60000 تومن باشه
113.gif

چرا گوشی های SE اینقدر می خوره توو سرش ؟ ( مقایسه با نوکیا )
101.gif

توجه داشته باشید که این گوشی بعد از گذشت یک سال تقریبا فقط 100 هزار تومان از قیمتش کم شده.در حالی که گوشیهای نوکیا ( مخصوصا اسمارت فونهاش) تو یک سال خیلی بیشتر از این افت قیمت دارن. مثلا همین 6630 پارسال عید بالای 450 تومان بود ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
توجه داشته باشید که این گوشی بعد از گذشت یک سال تقریبا فقط 100 هزار تومان از قیمتش کم شده.در حالی که گوشیهای نوکیا ( مخصوصا اسمارت فونهاش) تو یک سال خیلی بیشتر از این افت قیمت دارن. مثلا همین 6630 پارسال عید بالای 450 تومان بود ;)

البته فک میکنم بیش از 100 تومن افت کرده باشه ها تا اونجا که یادمه رو 370 اینا بود ... بعد هم واقعا از دوست عزیز تشکر میکنم که با ایموشن های بجا!:p این تو سر خوردن سونی رو خیلی قشنگ نشون دادند! خدا شما رو خیر و ثوابی چند دهاد:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
البته فک میکنم بیش از 100 تومن افت کرده باشه ها تا اونجا که یادمه رو 370 اینا بود ... بعد هم واقعا از دوست عزیز تشکر میکنم که با ایموشن های بجا!:p این تو سر خوردن سونی رو خیلی قشنگ نشون دادند! خدا شما رو خیر و ثوابی چند دهاد:D

به هر حال افت قیمتش از گوشیهایی مثل 6630 و 6680 و n70 , n90 و ... خیلی کمتر بوده تو این زمان. ضمن اینکه یکی از افتخارات! گوشیهای نوکیا در بین شما همین کم بودن قیمت مثلا 6600 بود! و یکی از ایراداتی که برخی از سونی میگرفتن بالا بودن قیمت بود.حالا که کم شده!!! خب اینجا هم سونی تو سری واکمن مدل زیاد داره و هنوز هم چند تا دیگه تو راهه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
شرمنده اگر میپرم وسط اما فکر کنم یک نکته ای بود که در این تاپیک گمراهتون کرد.

در مورد هندز فری بلوتوث همراه با پک باید بگم که چیزی به اسم پک استاندارد برای سونی وجود نداره . البته به دوستان حق می دم که تصور کنند همانند نوکیا همچین سیستمی برای سونی اریکسون هم اجرا بشه . اما سیاست سونی اریکسون رضایت تمام مشتریانه . و به علت اینکه وارد کنندگان ما از منابع مختلفی خرید می کنن پک های مختلفی هم وارد بازار میشه .

به عنوان مثال حتی فیرم ور موبایل ها هم متفاوته ( نه تنها از نظر زبان ) . البته نه تغییرات کلی بلکه مثلا موبایل هایی که در روسیه فروخته می شه امکان قطع کردن صدای شاتر موبایل رو به کاربر میده !

تجربه ی من بیشتر در خرید k700 هست که 8 عددش رو در زمانهای مختلف خریدم و در کمال ناباوری باید بگم که به سه نوع متفاوت برخوردم . یکی از اون انواع مختلف پک دستبند موبایل هم داشت !! .

و اما در مورد بلوتوث هندز فری . اگر اشتباه نکنم k750 هم داخل پکش HBH-600 رو داره که همون برادر HBH-602 خودمونه که 37-40 تومن قیمتشه و هندزفری قشنگی هست ( به نظر من ) و البته 4 ساعت عمر باطری داره. و با توجه به اختلاف 12000 تومانی بدون هندز فری با هندز فری دار واقعا به صرفه است. البته برای کسی که قصد خریدش رو داشته باشه .

در ضمن این هندز فری از طرف شرکت گارانتی کننده در داخل پک قرار داده نمیشه ( دوستان اگه یه پک هندز فری دار ببینن متوجه می شن که چی میگم)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از vocian :
شرمنده اگر میپرم وسط اما فکر کنم یک نکته ای بود که در این تاپیک گمراهتون کرد.

در مورد هندز فری بلوتوث همراه با پک باید بگم که چیزی به اسم پک استاندارد برای سونی وجود نداره . البته به دوستان حق می دم که تصور کنند همانند نوکیا همچین سیستمی برای سونی اریکسون هم اجرا بشه . اما سیاست سونی اریکسون رضایت تمام مشتریانه . و به علت اینکه وارد کنندگان ما از منابع مختلفی خرید می کنن پک های مختلفی هم وارد بازار میشه .

به عنوان مثال حتی فیرم ور موبایل ها هم متفاوته ( نه تنها از نظر زبان ) . البته نه تغییرات کلی بلکه مثلا موبایل هایی که در روسیه فروخته می شه امکان قطع کردن صدای شاتر موبایل رو به کاربر میده !

تجربه ی من بیشتر در خرید k700 هست که 8 عددش رو در زمانهای مختلف خریدم و در کمال ناباوری باید بگم که به سه نوع متفاوت برخوردم . یکی از اون انواع مختلف پک دستبند موبایل هم داشت !! .

و اما در مورد بلوتوث هندز فری . اگر اشتباه نکنم k750 هم داخل پکش HBH-600 رو داره که همون برادر HBH-602 خودمونه که 37-40 تومن قیمتشه و هندزفری قشنگی هست ( به نظر من ) و البته 4 ساعت عمر باطری داره. و با توجه به اختلاف 12000 تومانی بدون هندز فری با هندز فری دار واقعا به صرفه است. البته برای کسی که قصد خریدش رو داشته باشه .

در ضمن این هندز فری از طرف شرکت گارانتی کننده در داخل پک قرار داده نمیشه ( دوستان اگه یه پک هندز فری دار ببینن متوجه می شن که چی میگم)

والله اون سری های اول که من خریدم و بعدش هم 4-5 تا دیگه برای بچه ها رفتیم خریدیم هیچ کدوم توش هندزفری بلوتوث نبود... توی این سایتهای خارجی مربوط به اپراتورها که من نگاه میکنم میبینم که اونا خودشون هندزفری روش میزارن اگر نه معمولا توش چیزی به نام هندزفری بلوتوث نیست...و اون قیمتی هم که سونی میده برای بدون هندزفری بولوتوث هست....ببینید الان همین w300 رو در نظر بگیرید قیمتی که سونی اعلام کرده 230 یورو هست حالا اگه یه اپراتوری مثل vodafone بیاد روی w300 مثلا هندزفری بلوتوث هم قرار بده نمیشه گفت که خود سونی این کار رو کرده که....ودافون این کار رو برای فروش بیشتر خودش کرده

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ببخشید بدون مقدمه زدم تو تاپیک

ولی یه مشکل درمورد K700داشتم که داخل تایپیک 700 مطرح کردم کسی نبود که جواب بده مثل اینکه اونجا تعطیله

حالا با اجازتون اینجا مطرح میکنم .مدتیه هرچی عکس میگیرم نشون نمیده وبجای عکس گرفته شده یک قاب عکس شکسته میذاره

حافظه هم هنوز جا داره ولی نمیدونم چه مرگیشه . لطف کند راهنمایی کنید خدا خیرتون بده

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه مستر ریست بکن اول ببین درست میشه یا نه؟؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا! این هندزفری W900 رو اگه به k750 وصل کنیم کار میکنه؟ منظورم صداش نیست. اون دکمه های عقب و جلو بردن آهنگ ؟ اونا کار میکنه؟ اگه بکنه خیلی توپ میشه!:D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
HPM-80 روی K750 و W800 اصلن کار نمی کنه، یعنی گوشی پیغام عدم پشتیبانی میده. در عوض محصولی به نام Touch SRC 100 هست که کاملن با این گوشی ها سازگاره.
T0_-1_1307885.jpg

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
HPM-80 روی K750 و W800 اصلن کار نمی کنه، یعنی گوشی پیغام عدم پشتیبانی میده. در عوض محصولی به نام Touch SRC 100 هست که کاملن با این گوشی ها سازگاره.
mobilefun-image.gif
عزیز عکست خرابه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
A.jpg

این جور چیزا که اصلا اینجا گیر نمیاد که:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
والله اون سری های اول که من خریدم و بعدش هم 4-5 تا دیگه برای بچه ها رفتیم خریدیم هیچ کدوم توش هندزفری بلوتوث نبود... توی این سایتهای خارجی مربوط به اپراتورها که من نگاه میکنم میبینم که اونا خودشون هندزفری روش میزارن اگر نه معمولا توش چیزی به نام هندزفری بلوتوث نیست...و اون قیمتی هم که سونی میده برای بدون هندزفری بولوتوث هست....ببینید الان همین w300 رو در نظر بگیرید قیمتی که سونی اعلام کرده 230 یورو هست حالا اگه یه اپراتوری مثل vodafone بیاد روی w300 مثلا هندزفری بلوتوث هم قرار بده نمیشه گفت که خود سونی این کار رو کرده که....ودافون این کار رو برای فروش بیشتر خودش کرده

ببین برادر قبلا هم گفتم چیزی که من میگم اینه که استانداردی برای سونی اریکسون وجود نداره . چیزی که شما داری بهش استناد میکنی سایت اینترنشنال سونی اریکسونه و چیزی که من میگم سیاست سونی اریکسون در کشور های مختلفه و البته بنده هم صد درصد واقفم که شرکت های سرویس دهنده مثل t-mobile و vodafone و o2 مدل های سونی اریکسون رو با اپشنال های متفاوت می فروشند . اما اونچه مسلمه اینه که در تمام این موارد موبایل هایی که ما بهشون استناد میکنیم نه تنها از نظر فرم ور بلکه خیلی وقتها از نظر ظاهری هم تفاوت هایی دارند و حتی زمانهایی بوده و هست که با مارک ها و نام های دیگه هم عرضه می شند.

اما چیزی که منظور منه سونی اریکسون در کشور های مختلف و با سفارشات مخصوص آن کشور ها و آن مناطقه نه سرویس دهنده های مختلف و این نتیجه گیری نه نظر شخصی بنده است نه نظر شخصی فردی همانند خودم بلکه از طریق دوستانی که اقدام به واردات موبایل ( نه تنها سونی اریکسون ) میکنند از اون مطلع شدم .

البته به نظر بنده لزومی به پیگیری این مطلب نیست . چون به راحتی با دیدن یک مدل هندز فری دار و دیدن تفاوت در جعبه ( جعبه بزرگتر ) دفترچه راهنمای متفاوت . و البته مدل هندزفری ای که به تنهایی در هیچ کجای جهان ( اگر اشتباه نکنم ) فروخته نمیشه میشه نتیجه گرفت که از توان وارد کنندگان ایرانی این امر خارجه.

راستی تا یادم نرفته خرید k750 با بلوتوث 25000 تومان سود برای خریدار داره ( که این هم دلیلی دیگه بر تایید مدعای بنده است که از توان وارد کننده خارجه )

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه مستر ریست بکن اول ببین درست میشه یا نه؟؟

ممنون ولی اگر ریسیت کنم دفترچه تلفن پاک نمیشه ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از ramin_njf :
ممنون ولی اگر ریسیت کنم دفترچه تلفن پاک نمیشه ؟

چرا دیگه پاک میشه:(

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میتونی شماره ها رو تو سیم کارت کپی کنی - شماره های روی سیمکارت پاک نمیشه عزیز:)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
با my phone explorer دفترچه تلفن رو تو کامپیوتر بریز.

این برنامه رو از کجا بگیریم ؟؟؟

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
از همگی تشکر میکنم

دیروز تعدادی از عکسهای قبلی رو پاک کردم بعد عکسهایی که جدید گرفته بودم باز شدن

فکر میکنید مشکل از ظرفیت بوده ؟

در مورد این اگه میشه توضیح بدید لطفا

با my phone explorer دفترچه تلفن رو تو کامپیوتر بریز

بالا