به نقل از Sony Ericsson!! :
والله اون سری های اول که من خریدم و بعدش هم 4-5 تا دیگه برای بچه ها رفتیم خریدیم هیچ کدوم توش هندزفری بلوتوث نبود... توی این سایتهای خارجی مربوط به اپراتورها که من نگاه میکنم میبینم که اونا خودشون هندزفری روش میزارن اگر نه معمولا توش چیزی به نام هندزفری بلوتوث نیست...و اون قیمتی هم که سونی میده برای بدون هندزفری بولوتوث هست....ببینید الان همین w300 رو در نظر بگیرید قیمتی که سونی اعلام کرده 230 یورو هست حالا اگه یه اپراتوری مثل vodafone بیاد روی w300 مثلا هندزفری بلوتوث هم قرار بده نمیشه گفت که خود سونی این کار رو کرده که....ودافون این کار رو برای فروش بیشتر خودش کرده
ببین برادر قبلا هم گفتم چیزی که من میگم اینه که استانداردی برای سونی اریکسون وجود نداره . چیزی که شما داری بهش استناد میکنی سایت اینترنشنال سونی اریکسونه و چیزی که من میگم سیاست سونی اریکسون در کشور های مختلفه و البته بنده هم صد درصد واقفم که شرکت های سرویس دهنده مثل t-mobile و vodafone و o2 مدل های سونی اریکسون رو با اپشنال های متفاوت می فروشند . اما اونچه مسلمه اینه که در تمام این موارد موبایل هایی که ما بهشون استناد میکنیم نه تنها از نظر فرم ور بلکه خیلی وقتها از نظر ظاهری هم تفاوت هایی دارند و حتی زمانهایی بوده و هست که با مارک ها و نام های دیگه هم عرضه می شند.
اما چیزی که منظور منه سونی اریکسون در کشور های مختلف و با سفارشات مخصوص آن کشور ها و آن مناطقه نه سرویس دهنده های مختلف و این نتیجه گیری نه نظر شخصی بنده است نه نظر شخصی فردی همانند خودم بلکه از طریق دوستانی که اقدام به واردات موبایل ( نه تنها سونی اریکسون ) میکنند از اون مطلع شدم .
البته به نظر بنده لزومی به پیگیری این مطلب نیست . چون به راحتی با دیدن یک مدل هندز فری دار و دیدن تفاوت در جعبه ( جعبه بزرگتر ) دفترچه راهنمای متفاوت . و البته مدل هندزفری ای که به تنهایی در هیچ کجای جهان ( اگر اشتباه نکنم ) فروخته نمیشه میشه نتیجه گرفت که از توان وارد کنندگان ایرانی این امر خارجه.
راستی تا یادم نرفته خرید k750 با بلوتوث 25000 تومان سود برای خریدار داره ( که این هم دلیلی دیگه بر تایید مدعای بنده است که از توان وارد کننده خارجه )