گشت و گذار در اینترنت با P990i
سلام، میخوام طریقه وصل شدن به نت بوسیله بلوتوث رو توصیح بدم...
اما قبلش حواب Domrul رو بدم: عزیزم نمیتونی با USB به نت وصل بشی، حداقلش همین بوتوث هست.
آقا فرشید، این بلوتوث از طرف من! 1-0 به نفع من! با آموزش WLAN میتونی 1-1 کنی!
خب، آموزش این کار شامل 2 بخشه، قسمت PC، و قسمت گوشی:
1. PC: اولش بگم که این توضیح بر اساس Microsoft Windows XP Service Pack 2 نوشته شده. برای این قسمت شما باید آداپتر بلوتوث برای کامپیوترتون داشته باشید... خالا این آداپنر هم باید یه سری امکانات داشته باشه تا شما بتونین این اتصال رو انجام بدین. امکاناتی که ازشون صخبت میکنم یکیشون Bluetooth PAN Service هست، یکی دیگشون هم Bluetooth Serial Port Service، که دیگه فکر میکنم هر آداپتری هر دو شو داشته باشه...
فقط مطمئن باشید که برنامه اصلی آداپترتون رو نصب کردید. برای چک کردن این امکانات هم، یا میتونید به برنامه آداپترتون مراجعه کنید و یا در این آدرس:
Control Panel\System\Tab: Hardware\Device Manager\
اگر توی قسمت Network Adapters، بجز کارت شبکه اصلی تون، یه دونه دیگه هم بود، بدونین Bluetooth PAN ردیفه!
توی قسمت Ports هم میتونین Com Port ها رو چک کنی.
حالا باید بری و اینترنتت رو به اشتراک بزاری، روی Connection کلیک کن و Properties بگیر، برو به تب Advanced، و توی قسمت Internet Connection Sharing اولین مربع رو تیک بزن. حالا اگه کانکت هستی باید دوباره کانکت بشی.
و حالا....
2. گوشی: این هم بر اساس Firmware ورژن R9F011 هست. این یکمی پیچیدس ولی آسونه!
به این آدرس برو:
Main Menu\Tools\Control Panel\Connections\Internet Accounts
خب، حالا روی اون بالا یه منو داره، توی منو برو به:
New Account\Bluetooth Internet - PAN
از اینجا به بعد قضیه حیثیتی میشه! توی صفحه باز شده، توی تب Settings هر اسمی دوست داری برای اکانتت انتخاب کن و مربع رو هم تیک بزن.
به نب Devices برو و Add Devices رو بزن. با این کار کاپیوترت رو به لیست گوشی اضافه میکنی. این هم که تمام شد. به بالای صفحه توجه کن که اصل کاره، به اون منو برو و توی Rules حالت Client - Client رو انتخاب کن. حالا میتونی Save کنی این اکانت رو، یه سوال هم میپرسه بعد از Save که Yes میزنی، تموم شد، فقط از من به شما نصیخت قبل از اجرای Opera همه برنامه ها رو ببندین.
اگه نشد mRouter رو از توی Task Bar کامپیوتر ببند. اگه بازم نشد به Network Connections برو ببین شبکه بلوتوثت که احیانا با اسم Local Area Connection 2 طاهر میشه Disable نباشه، اگر مشکل دیگه ای داشتی بدون از برنامه آداپترته که در اون صورت کاری از دست من بر نمیاد چون مال هر آداپتر یه شکل خاصه.
من برم به فکر درمان آرتروز انگشتان دست باشم فعلا!!!! :blink: