• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Marlboro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.گوشی p990 من برای uk هست.Q2. lk. من گوشیم رو آبدیت کردم و بدش تصمیم گرفتم cdaرو عوض کنم.با روشی که یاد داده بودین این کار رو انجام دادم..ولی متسفانه من هم مشکل sim incorrect را ÷یدا کردم. خاهش میکنم کمکم کنید. چون من به غیر از این گوشیه دیگه ای ندارم و نمیتونم تهیه کنم..لطفا من را راهنمایی کنید...در ضمن الان که با دستور مخصوص وارد support>software version میشم اول اینکه در قسمت bluetoth version نوشته unavailable.ولی phone version رو آخرین version نشون میده.و در قسمت cda هم یک cda وجود داره و اون هم generic world 1 هست.بگید چه خاکی باید به سرم بریزم....

Marlboro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2تا سول دیگه:
1.آیا میتونم فرم ویر رو به همون اپدیت معمولی قبل از تغییر cda برگردونم..یا اینکه کلا میشه cda گوشیم رو به همون اولیه برگردونم(در صورتی که مشکل incorrect sim) حل نشه؟

2.آیا درایوری برای بلند کردن صدای p990 هست یا نه همینطور برای lcd و camera و .....
آگه هست از کجا میشه دریافت کرد؟؟؟
من چن وقت پیش یه همچین چیزی تو یه سایت روسی خوندم..ولی نه سایتش یادمه نه اسم درایورش......
در ضمن منظورم از incorect sim این بود insert correct sim هست

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
آیا برای خارج کردن مموری و تعویض اون باید گوشی رو خاموش کنیم؟ آیا در حالتی که به کامپیوتر وصله میشه تعویض مموری رو انجام داد؟

1. به طور پیش فرض میشه در حالت روشن بودن گوشی مموری رو در آورد .

2. گوشی با دو حالت به کامپیوتر میتونه متصل بشه : Phone Mode و Transfer Mode که در حالت دوم مموری در حال استفاده توسط کامپیوتر هست . وقتی خودتون می بینین که برای جداکردن اتصال USB باید از روش Safe Remove استفاده بشه و در واقع باید درایور USB رو متوقف کنین ، پس دیگه فرض خارج کردن مموری در این حالت ، شبیه شوخیه !

3. به طور کلی ، این کارها در حالت اتصال به کامپیوتر اصلا نباید انجام بشه ، و در غیر اون هم اگه حوصله کنین و گوشی رو خاموش کنین ؛ بهتره چون به هر حال احتمال آسیب دیدگی مموری کمتر میشه .

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
جناب ceramic، ممنون از پاسخها

یه سوال دیگه: من برجسب محافظ LCD برای گوشیم خریدم به قیمت 2500. اما هنوز نچسبوندم روی LCD.

فروشنده گوشی (نماینده سیتادل) می گفت که این کار توسط شرکت توصیه نمیشه. چون از اتلاف گرما جلوگیری می کنه و موجب گرم شدن LCD میشه. نظر دوستان چیه؟ آیا شماها از این برچسبها استفاده کردید؟ آیا LCD گرم میشه یا حساسیت قلم و وضوح تصویر کم شده؟

آیا اگر بعد از نصب برچسب به دلایلی بخواهیم برچسب رو بکنیم (bekanin) به صفحه آسیب وارد میشه؟

با تشکر

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

یه سوال دیگه: من برجسب محافظ LCD برای گوشیم خریدم به قیمت 2500. اما هنوز نچسبوندم روی LCD.

فروشنده گوشی (نماینده سیتادل) می گفت که این کار توسط شرکت توصیه نمیشه. چون از اتلاف گرما جلوگیری می کنه و موجب گرم شدن LCD میشه. نظر دوستان چیه؟ آیا شماها از این برچسبها استفاده کردید؟ آیا LCD گرم میشه یا حساسیت قلم و وضوح تصویر کم شده؟

آیا اگر بعد از نصب برچسب به دلایلی بخواهیم برچسب رو بکنیم (bekanin) به صفحه آسیب وارد میشه؟

با تشکر
یکی میگفت از این برچسب ها خریده بود و چون نتونسته بود دقیق رو صفحه بچسبونه، مجبور شده بود دوباره بکنه تا بهتر بچسبونه و دیده بود با این محافظ یه برچسب پلاستیکی روی LCD گوشی هم کنده شده بود

ظاهرا" یه برچسب پلاستیکی روی LCD گوشی هست

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یکی میگفت از این برچسب ها خریده بود و چون نتونسته بود دقیق رو صفحه بچسبونه، مجبور شده بود دوباره بکنه تا بهتر بچسبونه و دیده بود با این محافظ یه برچسب پلاستیکی روی LCD گوشی هم کنده شده بود

ال سی دی این گوشی ها 3 لایه داره اینی که جدا شده لایه تاچ هست که به ال سی دی میچسبه ....هیچ بعید نیست در صورت بی احتیاطی این اتفاق هم بیافته...
اما تا به حال نشنیدم screen protector ها باعث این بشه این بشن که حرارت....؟ :blink:

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

با تشکر

من فکر نمی کنم اونقدری که موضوع « بد چسباندن » یا تاثیر این روکش روی کالیبراسیون صفحه مهم هست ، قضیه ی گرما مطرح باشه ( البته به طور کلی میشه این رو پذیرفت که اضافه کردن یه لایه ی جدید که از مقاومت یا میزان عایق بودن اون در برابر حرارت هیچ اطلاعی نداریم ، ممکنه تاثیری هم روی « گرم تر » شدن ال سی دی داشته باشه) .
به نقل از pooya007 :

دقیقا همین طوره
روی سطح اصلی ال سی دی یه لایه ی محافظ هست ( با توجه به همین موضوع ، خریدن و چسبوندن یه لایه ی جدید اصلا عاقلانه به نظر نمیرسه )

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از دوستان. پس برچسب lcd رو نمی چسبونم.

چند تا سوال دیگه:

۱- برنامه HijriCalendar_signed که بصورت نصب نشده روی گوشی هست تقویم شمسیه یا قمری؟ آیا Trial هست؟ اگر قمریه، آیا تقویم شمسی هم برای این گوشی موجوده؟

۲- چطوری می تونم تمام contact ها رو از گوشی قبلی siemens sl45i به این منتقل کنم؟ باید دونه دونه وارد کنم؟ از طریق کپی روی سیم کارت مقداری از اطلاعات مانند نام کامل و شماره تلفن و . . . از بین میره!

۳- با استفاده از امکان backup که در نرم افزار موجود در سی دی که روی ویندوز نصب میشه هست، اطلاعات اصلی گوشی شامل firmware و سیستم عامل سیمبین و . . . هم بکاپ گرفته میشه؟

۴- شنیدم در صورت استفاده از کیف کمری که دربش آهنربایی هست، lcd گوشی درون کیف بطور دایم روشن می مونه. منم یکبار تست کردم اینطوری بود. نظرتون در این مورد چیه؟

۵- sms های ارسال شده کجا ذخیره میشن؟ توی out box نبودن!

۶- firmware گوشی من R9F011 هست. به نظرتون آپدیت کنم؟ من فایل Update_Service_Setup-2.7.6.8-1.exe رو به حجم حدود 32 مگ دانلود کردم. آیا در هنگام آپدیت، باز هم چیزی دانلود می کنه؟ آیا باید در هنگام آپدیت به اینترنت وصل باشم؟

با تشکر

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از دوستان. پس برچسب lcd رو نمی چسبونم.

چند تا سوال دیگه:

۱- برنامه HijriCalendar_signed که بصورت نصب نشده روی گوشی هست تقویم شمسیه یا قمری؟ آیا Trial هست؟ اگر قمریه، آیا تقویم شمسی هم برای این گوشی موجوده؟

۲- چطوری می تونم تمام contact ها رو از گوشی قبلی siemens sl45i به این منتقل کنم؟ باید دونه دونه وارد کنم؟ از طریق کپی روی سیم کارت مقداری از اطلاعات مانند نام کامل و شماره تلفن و . . . از بین میره!

۳- با استفاده از امکان backup که در نرم افزار موجود در سی دی که روی ویندوز نصب میشه هست، اطلاعات اصلی گوشی شامل firmware و سیستم عامل سیمبین و . . . هم بکاپ گرفته میشه؟

۴- شنیدم در صورت استفاده از کیف کمری که دربش آهنربایی هست، lcd گوشی درون کیف بطور دایم روشن می مونه. منم یکبار تست کردم اینطوری بود. نظرتون در این مورد چیه؟

۵- sms های ارسال شده کجا ذخیره میشن؟ توی out box نبودن!

۶- firmware گوشی من R9F011 هست. به نظرتون آپدیت کنم؟ من فایل Update_Service_Setup-2.7.6.8-1.exe رو به حجم حدود 32 مگ دانلود کردم. آیا در هنگام آپدیت، باز هم چیزی دانلود می کنه؟ آیا باید در هنگام آپدیت به اینترنت وصل باشم؟

با تشکر

1. اگه اون برنامه اونجوری که شما نوشتین Signed باشه ، پس دیگه ترایل ورژن نخواهد بود. اما خودم باهاش کار نکردم و نمی دونم که شمسیه یا قمری ، تقویم شمسی توی تاپیک نرم افزارها باید باشه فقط یه خورده باید بگردید تا پیداش کنید.

2. ببینید گزینه ای توی گوشی قبلی تون هست که بتونه کانتکت ها را یه جا بلوتوث کنه ؟ ( من این کار رو با W800 کردم ) اگه نشه ، جز کپی روی سیم کارت ، یا در بدترین حالت یکی یکی وارد کردن راه دیگه ای نمی شناسم .

3. نه ، بک آپ فقط شامل اطلاعات شما میشه نه سیستم عامل یا ورژن فرمویر.

4. به طور کلی آهنربا تاثیر مزخرفی روی صفحات نمایشگر ( اعم از لامپی یا کریستال مایع - ال سی دی ) داره .

5. s.m.s های ارسال شده ی شما توی Sent ذخیره میشن نه توی Outbox . بخش Outbox در واقع سالن ترانزیتی هست که پیام های شما در هنگام ارسال به اونجا منتقل و از اونجا فرستاده میشن .

6. بله بهتره آپدیت کنین چون در فرمویر آخر ، جدای از رفع بعضی از باگ ها ، حجم رم آزاد گوشی افزایش پیدا کرده که این وضعیت تاثیر خوبی توی سرعت عملکرد گوشی داره . شما بعد از دانلود کردن اون فایل ، باید یک اکانت مطمئن که قطع نشه داشته باشین و بعد از اتصال به اینترنت ، اون فایل رو اجرا کنین . خودش مرحله به مرحله شما رو راهنمایی می کنه و وقتی گوشی تون رو طبق دستورات اون برنامه وصل کردین و گوشی رو شناخت ، اونوقت خود برنامه فایل ای فرمویر جدید رو از اینترنت میگیره ( حدود 70 مگ ) و پس از پایان دریافت فایل ها ، اونا رو روی گوشی شما بارگذاری می کنه . در پایان ، گوشی تون رو میتونین از کامپیوتر جدا کنین .

تذکرها :

1. موقعی که میخواین گوشی رو به کامپیوتر متصل کنین ( خود برنامه ازتون خواهد خواست ) ، گوشی رو خاموش کنین . باتری شو دربیارین و دوباره جا بزنین
2. موقع وصل کردن کابل یو اس بی به اون ، کلید C رو نگه دارین ( اگه فلیپ رو برداشتین ، بازم کلید C رو روی کیبرد نگه دارین )
3. بعد از اتصال کابل هم کلید رو همچنان نگه دارین تا برنامه گوشی رو بشناسه . وقتی برنامه گوشی تون رو شناخت ، میتونین کلید C رو رها کنین .
4. تا زمانی که تمام فایل های دانلود شده ، روی گوشی بارگذاری نشده ( دقت کنید که دو مرحله هست که هر کدوم از یک تا صد در صد باید انجام بشه ) گوشی رو از کامپیوتر جدا نکنین .
5. بعد از آپدیت ، تمام کانتکت ها ، پیام ها و اطلاعاتی که روی حافظه ی خود گوشی ( نه مموری کارت ) گذاشتین پاک میشه بنابراین اگه اطلاعات زیادی روی حافظه ی گوشی تون دارین ، حتما بک آپ بگیرین که بعد از آپدیت بتونین مجددا استفاده کنین .

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا برای مشکل sms ها راهی پیدا نشد؟؟؟

marmozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز پی990 من از جیبم خورد روی پادری اتاق بنظر شما از فاصله یه متری چیزیش شده یا نه ظاهرا سالمه
خیلی ناراحت شدم
لطفا راهنمائی نمایید.

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امروز پی990 من از جیبم خورد روی پادری اتاق بنظر شما از فاصله یه متری چیزیش شده یا نه ظاهرا سالمه
خیلی ناراحت شدم
لطفا راهنمائی نمایید.

عجب سوال عجیبی می پرسید !!!! آره حتما خراب شده !!! :p

اگه میخوای مطمئن شی ال سی دی اش سالم هست میتونی یک بار خاموشش کنی باطری هم در بیاری بعد دوباره باطری را جا بزنی و روشن کنی . اگه ال سی دی سفید باشه و چیزی نشون نده یعنی خراب شده !!!

در ضمن خود p990 یک selftest داره که همه چیزشو تست میکنه... از اونجا امتحان کن.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قصد كل كل نداشتم دوست من، فقط اطلاع دادم كرك شدش هست، پول براي خريدش هزينه نكن.

لينك
user : p990i

بدون پسورد

من اينجا ميخوام از فرزاد عزيز بدليل لطفي كه به بنده داشتن و تعدادي از نرم افزارهاشون رو در اختيارم گذاشتن تشكر كنم

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا حرف حساب جواب نداره !
منم تا حالا با گوشیم مشکل هنگ کردن نداشتم . ( خوب از مموری متفرقه استفاده نمی کنم ) ، البته وقتی زیاد روش برنامه نصب می کنم خوب طبیعیه که کند تر میشه اما هنگ نمی کنه .
توقع صدای سری دبلیو هم از این گوشی ندارم ( مثلا W550 )
فکر می کنم اگه دوستان یه خورده بیشتر توجه داشته باشن به مدیریت گوشی شون کمتر به اشکال بر بخورن

اين نهايت لطف شما رو ميرسونه، ممنون از محبتي كه به بنده داشتيد، راجع به screen protector هم بايد بگم كه هر چيزي اگه جنس مرغوبش باشه آسيبي به گوشي نميزنه و تازه كارش رو هم به نحو احسن انجام ميده، من كه باهاش مشكل نداشتم، تا الان يه دفعه هم از روي صفحه جاش كردم اتفاقي هم نيفتاده، ضمنا يه لايه نازك نميتونه تغيير محسوسي روي دفع حرارت از روي صفحه داشته باشه، اينو به عنوان يه متخصص در اين زمينه ميگم هر چيزي رو از هر كسي باور نكنيد.:)

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اينجا ميخوام از فرزاد عزيز بدليل لطفي كه به بنده داشتن و تعدادي از نرم افزارهاشون رو در اختيارم گذاشتن تشكر كنم

اي بابا، نياز به تشكر نبود، كار خاصي نكردم.
:blush:

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70

1. اگه اون برنامه اونجوری که شما نوشتین Signed باشه ، پس دیگه ترایل ورژن نخواهد بود. اما خودم باهاش کار نکردم و نمی دونم که شمسیه یا قمری ، تقویم شمسی توی تاپیک نرم افزارها باید باشه فقط یه خورده باید بگردید تا پیداش کنید.

2. ببینید گزینه ای توی گوشی قبلی تون هست که بتونه کانتکت ها را یه جا بلوتوث کنه ؟ ( من این کار رو با W800 کردم ) اگه نشه ، جز کپی روی سیم کارت ، یا در بدترین حالت یکی یکی وارد کردن راه دیگه ای نمی شناسم .

3. نه ، بک آپ فقط شامل اطلاعات شما میشه نه سیستم عامل یا ورژن فرمویر.

4. به طور کلی آهنربا تاثیر مزخرفی روی صفحات نمایشگر ( اعم از لامپی یا کریستال مایع - ال سی دی ) داره .

5. s.m.s های ارسال شده ی شما توی Sent ذخیره میشن نه توی Outbox . بخش Outbox در واقع سالن ترانزیتی هست که پیام های شما در هنگام ارسال به اونجا منتقل و از اونجا فرستاده میشن .

6. بله بهتره آپدیت کنین چون در فرمویر آخر ، جدای از رفع بعضی از باگ ها ، حجم رم آزاد گوشی افزایش پیدا کرده که این وضعیت تاثیر خوبی توی سرعت عملکرد گوشی داره . شما بعد از دانلود کردن اون فایل ، باید یک اکانت مطمئن که قطع نشه داشته باشین و بعد از اتصال به اینترنت ، اون فایل رو اجرا کنین . خودش مرحله به مرحله شما رو راهنمایی می کنه و وقتی گوشی تون رو طبق دستورات اون برنامه وصل کردین و گوشی رو شناخت ، اونوقت خود برنامه فایل ای فرمویر جدید رو از اینترنت میگیره ( حدود 70 مگ ) و پس از پایان دریافت فایل ها ، اونا رو روی گوشی شما بارگذاری می کنه . در پایان ، گوشی تون رو میتونین از کامپیوتر جدا کنین .

تذکرها :

1. موقعی که میخواین گوشی رو به کامپیوتر متصل کنین ( خود برنامه ازتون خواهد خواست ) ، گوشی رو خاموش کنین . باتری شو دربیارین و دوباره جا بزنین
2. موقع وصل کردن کابل یو اس بی به اون ، کلید C رو نگه دارین ( اگه فلیپ رو برداشتین ، بازم کلید C رو روی کیبرد نگه دارین )
3. بعد از اتصال کابل هم کلید رو همچنان نگه دارین تا برنامه گوشی رو بشناسه . وقتی برنامه گوشی تون رو شناخت ، میتونین کلید C رو رها کنین .
4. تا زمانی که تمام فایل های دانلود شده ، روی گوشی بارگذاری نشده ( دقت کنید که دو مرحله هست که هر کدوم از یک تا صد در صد باید انجام بشه ) گوشی رو از کامپیوتر جدا نکنین .
5. بعد از آپدیت ، تمام کانتکت ها ، پیام ها و اطلاعاتی که روی حافظه ی خود گوشی ( نه مموری کارت ) گذاشتین پاک میشه بنابراین اگه اطلاعات زیادی روی حافظه ی گوشی تون دارین ، حتما بک آپ بگیرین که بعد از آپدیت بتونین مجددا استفاده کنین .

آپدیت کردن گوشی شدیدا توصیه میشه . خود من گوشی رو امروز آپدیت کردم وفکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه !

سرعت گوشی بسیار بسیار بالاتر رفته و کلا کارکرد آن خیلی بهتر شده است

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

منم گوشی رو آپدیت کردم. سرعتش بهتر شده. ممنون از همه دوستان خصوصا جناب ceramic

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
بیزحمت یکی یه backup از فولدر resource برام بزاره

در اثر نصب آیکون ها یکم این فولدر بهم ریخته

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
وقتی راه حلی نیست خب کسی هم جواب نمیده....

بالا