نحوه تشخیص رو در همین فروم و فرومهای دیگه توضیح دادن. من قبل از خرید فرومهای مختلف رو خوندم و به این جمعبندی رسیدم که با گارانتی سیتادل بگیرم که از اصل بودنش مطمین باشم. لذا p990 با گارانتی سیتادل خریدم 365 تومن. فک می کنم ارزش ۴۰-۵۰ تومن اضافه رو داشته باشه.فرق بین پی 990 فرانسه و چین چیه؟چرا قیمت چینیش پایین تره؟:blink:
اخه چین رو میدن 295 ولی فرانسرو میدن 330.نمی دونم چه تفاوتی بین مدل چین و فرانسه هست .اگه میدونین کجاست لینکش رو بدین.ممنون میشم...نحوه تشخیص رو در همین فروم و فرومهای دیگه توضیح دادن. من قبل از خرید فرومهای مختلف رو خوندم و به این جمعبندی رسیدم که با گارانتی سیتادل بگیرم که از اصل بودنش مطمین باشم. لذا p990 با گارانتی سیتادل خریدم 365 تومن. فک می کنم ارزش ۴۰-۵۰ تومن اضافه رو داشته باشه.
بیزحمت یکی یه backup از فولدر resource برام بزاره
در اثر نصب آیکون ها یکم این فولدر بهم ریخته
اگه منظورت اینه که تاچ اسکرین عمل نکنه , صفحه کلید رو قفل کندوستان میخواستم بدونم صفحه نایش p990 ازیت نمیکنه؟
مثلا" وقتی توی جیب میزاریم میتونیم کاری منیم که دیگه حساس نباشه به فشار؟
آپدیت کردن گوشی شدیدا توصیه میشه . خود من گوشی رو امروز آپدیت کردم وفکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه !
سرعت گوشی بسیار بسیار بالاتر رفته و کلا کارکرد آن خیلی بهتر شده است
وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيم دو مد داره، File manager و Phone Mode ،
اگه با مد File Manager وصل بشييم يه درايو ( مثلا : F ) به درايو هاي كامپيوتر اضافه ميشه و محتويات اين درايو فقط داخل Memory Stick رو نشون ميده و اون Resource كه داخلش هست اصلا بدرد شما نميخوره چون هر چي كه داخل اين فولدر هست متناسب با برنامه هايي هست كه در اين مموري نصب كرديم .
اگه با مد Phone Mode وصل بشيم با نرم افزار PC Suite و File Manager اين برنامه ميتونيم هر دو مموري ( Memory Stick و Phone Memory ) گوشي رو ببينيم كه در اين حالت هم در فولدر Phone Memory هيچ فولدري به اسم Resource وجود ندارد.
ميشه بگي منظورتون از Resource چي بود؟
میدونید که میشه آیکون های منوی این گوشی رو عوض کرد من چند بار آیکون ها رو تغییر دادم ولی حالا که فایل های مربوط به آیکون های قبلی رو پیاک میکنم و فایل های ایکون ها جدید رو وارد این فولدر میکنم بعد روشن و خاموش کردن مجدد همون ایکون ها قبلی مونده و تغییر نکرده برای همین یه بکاپ از فولدر resource میخام شاید مشکل حل شه
من که تا حالا متوجه یه همچین آپشنی نشدم.بچه ها گوشيم خود به خود خاموش ميشه يادمه يه جايي رو تيك زدم و فعالش كردم كه باعث شده خاموش بشه ممنون ميشم اگه كمك كنيد و بگيد اين تيك رو از كجا بردارم تا درست بشه و گوشيم هر روز خاموش نشه.:hmm:
من که تا حالا متوجه یه همچین آپشنی نشدم.
اگه نتونستی پیداش کنی نهایتا مستر ریست کن اگه از تنظیمات اشتباه باشه درست میشه..
پ ن: به بچه هایی که فرم ویر قبلی رو دارن توصیه میکنم به هیچ وجه آپدیت نکنن چون صدای مکالمه به طرز فجیعی کم میشه(حداقل مال من که اینطوری شده)
من که تا حالا متوجه یه همچین آپشنی نشدم.
اگه نتونستی پیداش کنی نهایتا مستر ریست کن اگه از تنظیمات اشتباه باشه درست میشه..
پ ن: به بچه هایی که فرم ویر قبلی رو دارن توصیه میکنم به هیچ وجه آپدیت نکنن چون صدای مکالمه به طرز فجیعی کم میشه(حداقل مال من که اینطوری شده)
لطفا تنظيمات زير رو در گوشي خودتون انجام بديد:
در مسير:
tools/control panel/ device//location
وارد كنيد:
Current time zone: Iran time
Home time zone: Iran time
همچنين در مسير:
tools/time
ساعت گوشي رو تنظيم كنيد و اونو save كنيد
دقت كنيد كه در اين قسمت به سوالي كه گوشي از شما ميپرسه بايد پاسخ منفي بديد.
خوب ديگه تموم شد ميتونيد از ساعت دقيق پيامهاي كوتاهي كه ارسال يا دريافت ميكنيد لذت ببريد.:blush:
متوجه منظورتون از این جمله نشدم:دقت كنيد كه در اين قسمت به سوالي كه گوشي از شما ميپرسه بايد پاسخ منفي بديد. گوشی من پیغامی نداد که رد کنم!:blink: متاسفانه مشکل ساعتsmsهم حل نشد!اگه ممکن هست بفرمایید zone of intrestرو روی چه مکانی تنظیم کنیم؟