• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
فرق بین پی 990 فرانسه و چین چیه؟چرا قیمت چینیش پایین تره؟:blink:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
فرق بین پی 990 فرانسه و چین چیه؟چرا قیمت چینیش پایین تره؟:blink:
نحوه تشخیص رو در همین فروم و فرومهای دیگه توضیح دادن. من قبل از خرید فرومهای مختلف رو خوندم و به این جمعبندی رسیدم که با گارانتی سیتادل بگیرم که از اصل بودنش مطمین باشم. لذا p990 با گارانتی سیتادل خریدم 365 تومن. فک می کنم ارزش ۴۰-۵۰ تومن اضافه رو داشته باشه.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
نحوه تشخیص رو در همین فروم و فرومهای دیگه توضیح دادن. من قبل از خرید فرومهای مختلف رو خوندم و به این جمعبندی رسیدم که با گارانتی سیتادل بگیرم که از اصل بودنش مطمین باشم. لذا p990 با گارانتی سیتادل خریدم 365 تومن. فک می کنم ارزش ۴۰-۵۰ تومن اضافه رو داشته باشه.
اخه چین رو میدن 295 ولی فرانسرو میدن 330.نمی دونم چه تفاوتی بین مدل چین و فرانسه هست .اگه میدونین کجاست لینکش رو بدین.ممنون میشم...

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیزحمت یکی یه backup از فولدر resource برام بزاره

در اثر نصب آیکون ها یکم این فولدر بهم ریخته

وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيم دو مد داره، File manager و Phone Mode ،
اگه با مد File Manager وصل بشييم يه درايو ( مثلا : F ) به درايو هاي كامپيوتر اضافه ميشه و محتويات اين درايو فقط داخل Memory Stick رو نشون ميده و اون Resource كه داخلش هست اصلا بدرد شما نميخوره چون هر چي كه داخل اين فولدر هست متناسب با برنامه هايي هست كه در اين مموري نصب كرديم .
اگه با مد Phone Mode وصل بشيم با نرم افزار PC Suite و File Manager اين برنامه ميتونيم هر دو مموري ( Memory Stick و Phone Memory ) گوشي رو ببينيم كه در اين حالت هم در فولدر Phone Memory هيچ فولدري به اسم Resource وجود ندارد.

Last edited:

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
دوستان میخواستم بدونم صفحه نایش p990 ازیت نمیکنه؟
مثلا" وقتی توی جیب میزاریم میتونیم کاری منیم که دیگه حساس نباشه به فشار؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان میخواستم بدونم صفحه نایش p990 ازیت نمیکنه؟
مثلا" وقتی توی جیب میزاریم میتونیم کاری منیم که دیگه حساس نباشه به فشار؟
اگه منظورت اینه که تاچ اسکرین عمل نکنه , صفحه کلید رو قفل کن

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپدیت کردن گوشی شدیدا توصیه میشه . خود من گوشی رو امروز آپدیت کردم وفکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه !

سرعت گوشی بسیار بسیار بالاتر رفته و کلا کارکرد آن خیلی بهتر شده است

ميشه بگيد براي آپديت كجا رفتيد، آيا خودتون ADSL داشتيد يا به كافي نت رفتيد؟ اگه رفتيد به كدوم كافي نت؟ ضمنا" آيا ويندوزتون رو تازه نصب كرده بوديد يا از نصبش يه مدت ميگذشت؟ اينو به اين دليل سوال ميكنم چون من يه زماني K750 داشتم و دو بار آپديتش كردم و تو حالتي كه بايد كليد c رو بگيري گوشي رو نميشناخت و خيلي اذيت شدم آخرش مجبور شدم واسه آپديت يه ويندوز ديگه نصب كنم، نكنه اينم اينطوري باشه، اين سوالها روبه اين دليل از شما پرسيدم چون من در اصفهان هستم و ميخوام آپديت كنم، لطفا منو راهنمايي كنيد، ضمنا اگه بشه دوست دارم نكات آپديت گوشي رو به صورت تلفني با شما confirm كنم، مرسي.:blush:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان دو شب پیش گوشی رو آپدیت کردم

یه سری تفوتها نسبت به فرم ویر قبلی به نظرم اومد که بهتره بگم:

مزایا :
بالا رفتن کیفیت صوتی موزیک ها در مدیا پلیر
حل شدن مشکل کلید اسپیس در حالت فیلیپ باز
بالا رفتن سرعت کار با گوشی
کاهش دفعات هنگ کردن(حتی با 8 تا برنامه باز هم مشکل هنگ پیدا نکرد)

معایب:
کاهش فرکانس صدا( صدا مدیا پلیر نامحسوس ولی صدای مکالمه خیلی ضعیف شده !)
مصرف باطری هم تا حدودی بیشتر شده!
سرعت لودینگ کم شده
مشکل ساعت اس ام اس هم کماکان به قوت خودش باقیه

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيم دو مد داره، File manager و Phone Mode ،
اگه با مد File Manager وصل بشييم يه درايو ( مثلا : F ) به درايو هاي كامپيوتر اضافه ميشه و محتويات اين درايو فقط داخل Memory Stick رو نشون ميده و اون Resource كه داخلش هست اصلا بدرد شما نميخوره چون هر چي كه داخل اين فولدر هست متناسب با برنامه هايي هست كه در اين مموري نصب كرديم .
اگه با مد Phone Mode وصل بشيم با نرم افزار PC Suite و File Manager اين برنامه ميتونيم هر دو مموري ( Memory Stick و Phone Memory ) گوشي رو ببينيم كه در اين حالت هم در فولدر Phone Memory هيچ فولدري به اسم Resource وجود ندارد.

ميشه بگي منظورتون از Resource چي بود؟

میدونید که میشه آیکون های منوی این گوشی رو عوض کرد من چند بار آیکون ها رو تغییر دادم ولی حالا که فایل های مربوط به آیکون های قبلی رو پیاک میکنم و فایل های ایکون ها جدید رو وارد این فولدر میکنم بعد روشن و خاموش کردن مجدد همون ایکون ها قبلی مونده و تغییر نکرده برای همین یه بکاپ از فولدر resource میخام شاید مشکل حل شه

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونید که میشه آیکون های منوی این گوشی رو عوض کرد من چند بار آیکون ها رو تغییر دادم ولی حالا که فایل های مربوط به آیکون های قبلی رو پیاک میکنم و فایل های ایکون ها جدید رو وارد این فولدر میکنم بعد روشن و خاموش کردن مجدد همون ایکون ها قبلی مونده و تغییر نکرده برای همین یه بکاپ از فولدر resource میخام شاید مشکل حل شه

ببين Resource مموري كارت گوشي من كه بدرد شما نمي خوره، چون مموري رو خودم گذاشتم رو گوشي و هرچي الان توشه بعدا اومده توش
Resource مموري خود گوشي هم كه قابل دسترس نيست

شما بگو به Resource مموري گوشي چجوري دسترسي پيدا كنم، من دو دستي تقديم ميكنم.

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها گوشيم خود به خود خاموش ميشه يادمه يه جايي رو تيك زدم و فعالش كردم كه باعث شده خاموش بشه ممنون ميشم اگه كمك كنيد و بگيد اين تيك رو از كجا بردارم تا درست بشه و گوشيم هر روز خاموش نشه.:hmm:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
بچه ها گوشيم خود به خود خاموش ميشه يادمه يه جايي رو تيك زدم و فعالش كردم كه باعث شده خاموش بشه ممنون ميشم اگه كمك كنيد و بگيد اين تيك رو از كجا بردارم تا درست بشه و گوشيم هر روز خاموش نشه.:hmm:
من که تا حالا متوجه یه همچین آپشنی نشدم.
اگه نتونستی پیداش کنی نهایتا مستر ریست کن اگه از تنظیمات اشتباه باشه درست میشه..

پ ن: به بچه هایی که فرم ویر قبلی رو دارن توصیه میکنم به هیچ وجه آپدیت نکنن چون صدای مکالمه به طرز فجیعی کم میشه(حداقل مال من که اینطوری شده)

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه نتونستی پیداش کنی نهایتا مستر ریست کن اگه از تنظیمات اشتباه باشه درست میشه..

پ ن: به بچه هایی که فرم ویر قبلی رو دارن توصیه میکنم به هیچ وجه آپدیت نکنن چون صدای مکالمه به طرز فجیعی کم میشه(حداقل مال من که اینطوری شده)

من قبلن تا اونجايي كه يادم مياد تو همين تايپيك خونده بودم ولي مستر ريست كردم:wacko:

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من كاملا با اين دوستمون موافقم firmware قبلي بسيار بهتر بود من باگهاي جديدي در اين ورژن ديدم كه توصيه ميكنم به هيچ عنوان آپديت نكنن چون به زحمتش نمي ارزه. يكي از مهمترين اين باگها در نوشتن پيام كوتاه فارسي از طريق keyboard مجازيه همچنين كاهش كيفيت صداي مكالمه ونيز عدم سازگاري با برخي از نرم افزارهايي كه قبلن خيلي خوب روي گوشي كار ميكردند. در ضمن افزايش سرعت گوشي و يا صداي اون توهمي بيش نيست.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا تنظيمات زير رو در گوشي خودتون انجام بديد:
در مسير:
tools/control panel/ device//location
وارد كنيد:
Current time zone: Iran time
Home time zone: Iran time
همچنين در مسير:
tools/time
ساعت گوشي رو تنظيم كنيد و اونو save كنيد
دقت كنيد كه در اين قسمت به سوالي كه گوشي از شما ميپرسه بايد پاسخ منفي بديد.
خوب ديگه تموم شد ميتونيد از ساعت دقيق پيامهاي كوتاهي كه ارسال يا دريافت ميكنيد لذت ببريد.:blush:

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا تنظيمات زير رو در گوشي خودتون انجام بديد:
در مسير:
tools/control panel/ device//location
وارد كنيد:
Current time zone: Iran time
Home time zone: Iran time
همچنين در مسير:
tools/time
ساعت گوشي رو تنظيم كنيد و اونو save كنيد
دقت كنيد كه در اين قسمت به سوالي كه گوشي از شما ميپرسه بايد پاسخ منفي بديد.
خوب ديگه تموم شد ميتونيد از ساعت دقيق پيامهاي كوتاهي كه ارسال يا دريافت ميكنيد لذت ببريد.:blush:

متوجه منظورتون از این جمله نشدم:دقت كنيد كه در اين قسمت به سوالي كه گوشي از شما ميپرسه بايد پاسخ منفي بديد. گوشی من پیغامی نداد که رد کنم!:blink: متاسفانه مشکل ساعتsmsهم حل نشد! :(اگه ممکن هست بفرمایید zone of intrestرو روی چه مکانی تنظیم کنیم؟

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که بعد از اپدیت با مشکل صدای اسپیکر مواجه شدن از این طریق میتونن مشکلشون رو حل کنن:
- وارد منوي مخفي بشید
2- به قسمت Test بروید و قسمت تست صداي اسپيكر ها رو انتخاب كنید.
3- در حاليكه صداي سوت را مي شنويد، Jogdial را بچرخانید تا ولوم 100% بشه.
4- اسپيكر rear و front رو 100% کنید.
5- با دكمه برگشت كلا از منوي مخفي خارج شوید.
6- گوشي را Restart كنید.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متوجه منظورتون از این جمله نشدم:دقت كنيد كه در اين قسمت به سوالي كه گوشي از شما ميپرسه بايد پاسخ منفي بديد. گوشی من پیغامی نداد که رد کنم!:blink: متاسفانه مشکل ساعتsmsهم حل نشد! :(اگه ممکن هست بفرمایید zone of intrestرو روی چه مکانی تنظیم کنیم؟

من گوشيم رو با آخرين وزژن firmware آپديت كردم و همينطور كه در پست قبلي گفتم current time و home time رو روي ايران گذاشتم و قسمت zone of interest رو هم روي greenwich time قرار دادم، در ادامه و پس از انجام اين كار ساعت گوشي عوض شد و من مجبور شدم در قسمت time مجددا ساعت رو تنظيم كنم در ادامه گوشي از من سوال كرد كه آيا مايل هستم با توجه به تنظيم جديد زمان محلي ساير موارد بطور اتوماتيك اصلاح شود؟ و من جواب دادم نه! در ادمه گوشي رو خاموش و مجددا روشن كردم كه فكر كنم اين كار هم ضروري نبود و در ادامه ديدم مشكل زمان پيامهاي كوتاه در گوشي من حل شده، بازم اگه سوالي هست در خدمت هستم!:)

بالا