• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Pro/E :
دوستان. من هندز فري وهدفون گوشيم رو گم كردم.:(
واسه خريد يه جديد، اصلي و غير اصلي داره؟ فرقي دارن.جايي سراغ دارين كه مطمئن باشه....
كلن چند هست اصلا؟ اينم گرون شده جديدا؟

pro جان اصلش رو تو سایت سونی اریکسون یه چیزی حدود 40-50 دلار قیمت گزاشته بود!:f34r: ولی حالا هرچی خریدی حواست باشه دو تیکه باشه یعنی یه سیم باشه که وصل میشه به گوشی اون سر سیم یه جک 3.5mm هست واسه هدفون;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از dead_chatter :
من تا حالا چند بار جواب دادم! با برنامه my phone explorer لینک مستقیم دانلود

آقا این برنامه خدااااااااااااااااااااااس:specool: :specool: :specool: :specool: :thumbsup: :guitar:
من خودم یه بار توی همین تاپیک رسیدم کسی جواب نداد توی تاپیک k750 هم جواب داده بودن که نمیشه و....

xplod جان چطوره این رو بزارین توی پست اول تاپیک؟:cool:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از X_Farhad :
آقا این برنامه خدااااااااااااااااااااااس:specool: :specool: :specool: :specool: :thumbsup: :guitar:
من خودم یه بار توی همین تاپیک رسیدم کسی جواب نداد توی تاپیک k750 هم جواب داده بودن که نمیشه و....

xplod جان چطوره این رو بزارین توی پست اول تاپیک؟:cool:
فکر خوبیه!
البته فکر کنم تعداد دفعاتی که این برنامه معرفی شده تا حالا سه رقمی شده باشه اما مهم نیس، ارزش اش رو داره :)

Miad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.. یک سوالی داشتم که به نظرم اومد در این تاپیک مطرح کنم.
من قبلن با استفاده از pc suite به راحتی با گوشی نوکیای 7610 خود sms ارسال میکردم در حالی که با یو اس بی به کامپیوتر متصل بود اما حالا با خرید w800 متوجه شدم نمیتونم چنین کاری انجام بدهم آیا راهی وجود دارد که بشود با کامیپتر اس ام اس ارسال کرد زمانی که دبلیو 800 با یو اس بی به سیستم متصل باشه ؟؟
!!! با تشکر

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Miad :
سلام دوستان.. یک سوالی داشتم که به نظرم اومد در این تاپیک مطرح کنم.
من قبلن با استفاده از pc suite به راحتی با گوشی نوکیای 7610 خود sms ارسال میکردم در حالی که با یو اس بی به کامپیوتر متصل بود اما حالا با خرید w800 متوجه شدم نمیتونم چنین کاری انجام بدهم آیا راهی وجود دارد که بشود با کامیپتر اس ام اس ارسال کرد زمانی که دبلیو 800 با یو اس بی به سیستم متصل باشه ؟؟
!!! با تشکر

:rolleyes: بالای سرتو یه نیگاه مینداختیا...
نرم افزار my phone explorer رو از پست اول همین تاپیک (یا امضای من;) )بگیر دانلود کن

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من هر فايلي كه رو روي مموريم با استفاده از كابل usb مي ريزم يا ناقص ريخته مي شه يا بعد از چند بار ريختن مجدد كه درست ريخته ميشه وقتي چند بار ديگه كابل رو در ميارم و وصل مي كنم تا فايل ديگه اي اضافه مي كنم فايلهاي تصويري يا صوتي يا حتي عكسهايي كه روي گوشيم قرار دارن ديگه اجرا نميشن و در واقع مشكل پيدا مي كنن.
كسي مي دونه مشكل از كجاست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Pedram_IR :
من هر فايلي كه رو روي مموريم با استفاده از كابل usb مي ريزم يا ناقص ريخته مي شه يا بعد از چند بار ريختن مجدد كه درست ريخته ميشه وقتي چند بار ديگه كابل رو در ميارم و وصل مي كنم تا فايل ديگه اي اضافه مي كنم فايلهاي تصويري يا صوتي يا حتي عكسهايي كه روي گوشيم قرار دارن ديگه اجرا نميشن و در واقع مشكل پيدا مي كنن.
كسي مي دونه مشكل از كجاست؟

شما وقتی میخوای کابلو بکشی بیرون safely remove hardware رو میزنید؟
از چه برنامه یی استفاده میکنید؟ با pc suit خود گوشی یا این My phone explorer هم امتحان کنید ببینید همین مشکل پیش میاد؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از X_Farhad :
شما وقتی میخوای کابلو بکشی بیرون safely remove hardware رو میزنید؟
از چه برنامه یی استفاده میکنید؟ با pc suit خود گوشی یا این My phone explorer هم امتحان کنید ببینید همین مشکل پیش میاد؟
من safely remove hardware رو STOP كردم ولي باز هم مثلا وقتي 10 تا فايل رو مي فرستم رو گوشي 3-2 تاش قرار مي گيره.
هم با روش كشيدن و رها كردن امتحان كردم هم با My phone explorer.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Pedram_IR :
من safely remove hardware رو STOP كردم ولي باز هم مثلا وقتي 10 تا فايل رو مي فرستم رو گوشي 3-2 تاش قرار مي گيره.

فرم ور شما چی هست؟
فرم ورهای قدیمی این مشکل رو داشتند که با آپدیت کردن مشکل حل میشه .:rolleyes:

Miad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
:rolleyes: بالای سرتو یه نیگاه مینداختیا...
نرم افزار my phone explorer رو از پست اول همین تاپیک (یا امضای من;) )بگیر دانلود کن

:wacko:
اقا تشکر این هم از آی کیوی ماست دیگه این همه نگاه کردیم هواسمون به امضای شما نبود !شرمنده تو این موارد یکم عجولم و دقت نکردم باز هم تشکر! که واقعا بیشتر کارم در روز با این کار سبک میشه!!!چون خیلی از ایمیل ها را هم با اس ام اس برای مشتریان ارسال میکنم حتما هم میخواستم با خط خودم ارسال بشه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Miad :
:wacko:
اقا تشکر این هم از آی کیوی ماست دیگه این همه نگاه کردیم هواسمون به امضای شما نبود !شرمنده تو این موارد یکم عجولم و دقت نکردم باز هم تشکر! که واقعا بیشتر کارم در روز با این کار سبک میشه!!!چون خیلی از ایمیل ها را هم با اس ام اس برای مشتریان ارسال میکنم حتما هم میخواستم با خط خودم ارسال بشه.

خواهش میکنم :) دم برنامه نویسش گرم:cool:

shalap_sholloop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام pedar_ir
آقا منم همچین مشکلی داشتم .
مشکل من برا zoneAlarm بود و خاموشش که میکردم درست میشد
شما هم اگر این نوع برنامه ای داری off کن

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Pedram_IR :
ظاهرا درست شده ، فكر كنم به اين خاطر بود كه گوشي رو كه خريدم كامل شارژش نكرده بودم. فريمور گوشيم هم R1N035 هست. از راهنماييات ممنونم.
حالا 2 تا سوال ديگه برام پيش اومده:
1- وقتي بدون فلش عكس مي گيرم عكسا خوب ميفتن ولي وقتي فلش ميزنم عكسا بدجور قهوه اي ميشن. آيا روي گوشه شما هم همين طوره ؟ و راهي براي حل اين مشكل هست؟
2-من هرجا مطلبي درباره W800 خوندم نوشته 9 ساعت شارژ . اين 9 ساعت فقط براي مكالمه هست يا مثلا وقتي از اسپيكر يا فايلهاي تصويري هم استفاده مي كنيد بايد 9 ساعت شارژ باشه؟چون به نظر مياد كه خيلي كمتر از 9 ساعت شارژ باشه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Pedram_IR :
ظاهرا درست شده ، فكر كنم به اين خاطر بود كه گوشي رو كه خريدم كامل شارژش نكرده بودم. فريمور گوشيم هم R1N035 هست. از راهنماييات ممنونم.
حالا 2 تا سوال ديگه برام پيش اومده:
1- وقتي بدون فلش عكس مي گيرم عكسا خوب ميفتن ولي وقتي فلش ميزنم عكسا بدجور قهوه اي ميشن. آيا روي گوشه شما هم همين طوره ؟ و راهي براي حل اين مشكل هست؟
2-من هرجا مطلبي درباره W800 خوندم نوشته 9 ساعت شارژ . اين 9 ساعت فقط براي مكالمه هست يا مثلا وقتي از اسپيكر يا فايلهاي تصويري هم استفاده مي كنيد بايد 9 ساعت شارژ باشه؟چون به نظر مياد كه خيلي كمتر از 9 ساعت شارژ باشه.

9 ساعت مدت مکالمه هست. اگه با اسپیکر آهنگ گوش کنی خیلی زودتر تموم میشه.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از noisymind :
9 ساعت مدت مکالمه هست. اگه با اسپیکر آهنگ گوش کنی خیلی زودتر تموم میشه.
آره، فكر كنم با اسپيكر 2:30 ساعت بيشتر دووم نياره.
راستي سوال اول چي؟ روي گوشي شما هم با فلش كه عكس ميگيري عكسات قهوه اي درمياد؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Pedram_IR :
آره، فكر كنم با اسپيكر 2:30 ساعت بيشتر دووم نياره.
راستي سوال اول چي؟ روي گوشي شما هم با فلش كه عكس ميگيري عكسات قهوه اي درمياد؟

قهوه ای که نه ولی اگه تو تاریکی عکس بگیرم یه کمی زرد میشه که با توجه به نور کم عادی هم هست.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از noisymind :
قهوه ای که نه ولی اگه تو تاریکی عکس بگیرم یه کمی زرد میشه که با توجه به نور کم عادی هم هست.
نه، منظور من نور كم نيست . منظورم نور اتاقه.
تو نور اتاق عكس بدون فلش خيلي بهتر از عكس بافلاشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Pedram_IR :
نه، منظور من نور كم نيست . منظورم نور اتاقه.
تو نور اتاق عكس بدون فلش خيلي بهتر از عكس بافلاشه.
شما وایت بالانس رو تنظیم نمی کنی ؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از tintin :
شما وایت بالانس رو تنظیم نمی کنی ؟
چرا ، تنظيم مي كنم . من مي ذارم روي حالت مهتابي. ولي خوب ، حالتي كه بدون فلشه خيلي بهتر در مياد.

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :

دوست عزیز من این عکس ها رو تو تاریکی مطلق ساعت 4 نصف شب با فلش گوشی گرفتم .
کیفیتشون عالیه . :happy:

اینم لینکشون پست های شماه 601 و 602 .

بالا