کسی نتونست مشکل از چیه؟
کمک کمک
سلام
دوست عزیز شما باید history (شامل cookies و cache , ...)مرورگرتون رو به طور کامل clear کنید
مشکلتون حل میشه
کسی نتونست مشکل از چیه؟
کمک کمک
سلام
فکر کنم شما دارید از افزونه ای استفاده می کنید که تاریخ استفاده از اون افزونه تموم شده ! ( ترجمه ی خودم )
دقت کنید تاریخ رو هم 31 می نوشته که فکر کنم امروزه ! پس اون افزونه رو آپدیت کنید ...
سلام
دوست عزیز شما باید history (شامل cookies و cache , ...)مرورگرتون رو به طور کامل clear کنید
مشکلتون حل میشه
مشکل در مرورگراینترنت
سلام
سیستم xp
چند روزی بود که مرورگر اکسپلوره و فایرفاکس فقط سایت همراه اول رو باز میکرد
بعد دیدم مشکل از internet options چرا که اصلا باز نمیشد بعد ورژن جدید اکسپلوره رو گرفتم نصب کردم
مشکل حل شد ولی باز هم فقط تو سایت همرا اول میره
بعد گفتم ببینم با وی p ان وصل شم مشکل حل میشه یا نه و مشکلم حل شد
به نظر دوستان باید چیکار کنم که بدونه وی p ان هم بتونم تو تمام سایت ها برم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
میشه یکبار دیگه سئوال رو با دقت توضیح بدید ! آخه من دقیقا متوجه نشدم شما چه سایت هایی رو میتونید باز کنید چه سایت هایی رو نمی تونید !!
ممنون
فقط سایت همراه اول رو برام باز میکنه
هیچ سایت دیگه ای رو باز نمیکنه
و فقط زمانی که با وی p ان وصل میشم اونم فقط سرور المان و با سرعت خوب میتونه همه سایت ها رو باز کنه
آقا کسی فایرفاکسش رو به 5 ارتقاع داده ؟ سرویس کرده مارو هی میاد میگه آپدیت کنفک نکنم Addons های IDM و یه چنتای دیگه روش کار کنه ... کسی تست کرده ؟
دوست عزیز , اگر هیچ کدام از مروررگرهاتون باز نمی کنه که صد در صد مشکل از Isp ای هست که ازش نت می گیرید , اما اگه فقط مرور گر موزیلا این مشکل رو داره , باید پاکش کنید مرور گر رو و دوباره نصب کنید ..
استاد عزیز ممنون
ولی من چند تا سیستم دارم که شبکه هستن
و فقط یکیشون این مشکل رو داره با این حال بازم به نظرتون مشکل از isp هستش (راه حل؟ درضمن من با v پی ان مشکلی ندارما)
[CENTER]http://www.uploadbaz.com/6oxyxol87496[/CENTER]
من نسخه 5 رو امروز دانلود و نصب کردم
ولی فارسیه و عادت ندارم باهاش اینطور !
چطور میشه کاری کرد که لااقل تب ها چژ به راست باز شدن نه راست به چپ که یه جوریه !
خب اشتباه نسخه فارسی رو دانلود کردی ..
برو مسیر زیر :
tools/options/content/languages
بعد زبان انگلیسی رو انتخاب کن .
خب اشتباه نسخه فارسی رو دانلود کردی ..
برو مسیر زیر :
tools/options/content/languages
بعد زبان انگلیسی رو انتخاب کن .
زبان انگلیسی رو آوردم بالا ولی همچنان فارسیه چرا؟
فکر کنم باید ویندوز عوض کنم؟
استاد عزیز ممنون
ولی من چند تا سیستم دارم که شبکه هستن
و فقط یکیشون این مشکل رو داره با این حال بازم به نظرتون مشکل از isp هستش (راه حل؟ درضمن من با v پی ان مشکلی ندارما)