بهتره با ایرانسل از تو خود گوشی اپدیت نکنید..چون فایل فلش رو کامل که نمیگیره...4-5 مگ اش رو میگیره و میریزه رو قبلی....و زیاد جالب نمیشه یه موقع هایی مشکل دار میشه...ضمنا اگر فرمت کنید برمیگرده به ورژن همین الان که روش هست نه جدیده...
بیجا کردن فروشنده ها ...راستی دوستم امروز رفته بود علاءالدین ،زنگ زد می گفت گویا یه هزینه اضافی برای نصب نرم افزار می گیرن که حتما باید انجام بشه .
قضیه این چیه ؟
می گفت از روی باکس نصب می کنن!
سی دی یا دی وی دی نیست .
حرف مفت میزنن...شما بگید همون طوری گوشی رو میخرم...خودم نصب میکنم...پول مفت ندیدن بابا به این دزدا...!!
بهشون بگو من خودم ته اینترنتم!هر چی شما بخواین نصب کنین یه ماه قبل دانلود کردم!زر اضافی هم زدن همین کاری که پویا گفت بکن!راستی دوستم امروز رفته بود علاءالدین ،زنگ زد می گفت گویا یه هزینه اضافی برای نصب نرم افزار می گیرن که حتما باید انجام بشه .
قضیه این چیه ؟
می گفت از روی باکس نصب می کنن!
سی دی یا دی وی دی نیست .
بهشون بگو من خودم ته اینترنتم!هر چی شما بخواین نصب کنین یه ماه قبل دانلود کردم!زر اضافی هم زدن همین کاری که پویا گفت بکن!
اینا اولش شاخ و شونه میکشن ولی آخرش که از صنفشون تهدید بشن حسابی سرجاشون میشینن!!:دی
گوشی های نوکیا یه فرمت 3 دکمه داشتن این که تاچه و کی پد نداره! حتما فرمت 3 تاچ داره:دی (شوخی)
اگه راهی پیدا نکردی محبوری دوباره گوشی رو آپدیت کنی:wacko:!
بابا یه گوگل کن..حتما یه راهی داره...چی چی رو فلش کنم...حتما راهی هست...
این رو امتحان کن:
Press and hold GREEN + RED + CAMERA when powering up
دکمه های سبز و قرمز و دوربین رو نگه دار و روشن کن...تا موقعی که بالا نیومده دکمه ها رو ول نکن...ببین میشه؟
سلام
GPS برای من مهمترین گزینه است.
چند صفحه قبل دیدم دوستی ناراضی بود و کلا گفت که نتونسته کانکت بشه.
آیا تست دقیق تری گرفته شده؟ مطمئن هستید از ناکارآمدی جی پی اس در این گوشی؟
راستی قابل توجه پویا ! با آپدیت جدید قابلیت Geaotag به دوربینش اظافه شده که از GPS مختصات رو میگیره !
یکی دوتا عکس هم انداختم با این قابلیت ! ولی نمیدونم کجاش ثبت کرده !