• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا 5800

senatorxxx

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا این جانب هم خریدم ، خداییش میگم ( نه از روی ذوق زدگی و ...) فکرشو نمیکردم اینقدر با کیفیت باشه صداش هم که عالیه تا حالا اسپیکرش موردی نداشته ، انشاالله از همون سری باشه که ایمشل رو نداره ،

شما پطور با لپتاپ شبکش کردید کسی میتونه کمک کنه ؟؟ برای ویندوز ویستا ؟؟
اقا خیلی نامردید ، یه اموزش بذارید برای اپدیت کردنش و از اینجور کارا یا لینک بدید تو رو خدا ، بخدا اینقدر این روزها گیر و گرفتارم که حتی نمیتونم بیام تو نت .
در مورد پی دی اف من حتی نتونستم نرم افزارش رو هم پیدا کنم چه برسه به تست کردنو ...
سایت بازی و نرم افزار هم دریق نکنید لطفا"
راستی یه انجمنی بود مختص موبایل ادرسش چیه ؟؟ بازم ممنون.

سلام مبارکه آقا چند خریدی با گارانتی یا بدون گارانتی؟ من هنوز دودلم واسه خریدش اونم به خاطر دو ر بینش
بعضیها میگن lg wiuty بخرم حدود 100 تومن ارزونتره و 5 مگا پیکسله اما خودم 5800 دوس دارم نظرت جیه؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام ممنون از همه که جواب دادن بذار اینطور بگم ، اصلا" فکرشم نمیکردم اینقدر خوب باشه ، من چنین توقعی ازش نداشتم ، من اون مدل ال جی رو ندیدم اما بنظر من این خیلی کامله ، از خودم میپرسم ایا از این کاملتر هم میشه؟؟ البته میشه ها ولی نه با این قیمت توپ. من 370 بدون گارانتی گرفتم البته 365 تومن هم بود اما جون قرمزش بود و من دنبال ابیش بودم ترجیح دادم....

ممنون شبکه رو درست کردم خودم الان هم داره میل باکسمو دانلود میکنه . من چندتا نرم افزار براش دانلود کردم اما متاسفانه همه رو اکسپایرد سرتی فیکیت میده نمیدونم واسه چی ؟؟ ایا باید بروز کنم نرم افزارش رو ؟؟
یه چیز بدی که داره این بروزر اینترنت نوکیا است که من اصلا" ازش خوشم نمیاد ، ایا بغییر از اوپرا مینی که دانلودش کردم با خودش چیز بهتری هم براش هست ؟؟ اصلا" این بروزر ها هیجان انگیز نیستن ، هیچکدوم هست که تب رو پشتیبنی کنن؟؟
نرم افزار کجا میتونم براش دانلود کنم؟؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
این برنامه اپدیتش میگه دوباره باید نصبش کنم و از اینجور صحبتها ؟؟ همین نرم افزار روی کامپیوترش رو میفرمائید دیگه ؟؟ اون باید وصل شه اینترنت ؟؟؟

این قضیه ساین چیه میشه یکم توضیح واضح بدید از صبح ساعت 7 دارم در موردش میخونم و هیچی دستگیرم نشده ؟؟:blink:
یه منشی تلفنی هم اگه لطف کنید و لینکشو بذارید ممنون میشم ، خیلی منشی دوست دارم.:p

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
برنامه آپدیت همین Nokia software Updater هست که NSU هم مینویسندش و روی ویندوز نصب میشه !

باید آخرین ورژنش رو از سایت خود نوکیا بگیری !

پیغام Certificate error مربوط به همون ساین میشه !

ساین یه مبحث امنیتی هست برای گوشی که خیلی پیچیدست من هم حوصله توضیح دادنش رو ندارم :D

برای اینکه برنامه ها نصب بشن (sis) باید ساین بشند ! برای ساین کردن به دوتا فایل cer و key نیاز دارید تا با یه برنامه

این دوتا فایل رو بگیرید و برنامه ای رو که میخوایید ساین کنید باهاش رو تبدیلش کنید !

برای گرفتن این دوتا فایل هم باید آیم گوشیتون رو توی بعضی سایت های خاص وارد کنید (سایت هاش رو توی قسمت نرم افزارها نوشتم) .

اگرم که گوشی رو هک کنید دیگه ساین کردن لازم ندارید و همه برنامه ها راحت نصب میشند !

برای هک هم بهتره توی موبایلستان دنبالش باشید ! (کار 15 دقیقه تلاشه !)

منشی هم که هست توی تایپیک برنامه ها ! اصلا این تایپیک رو دیدید تاحالا !؟؟؟؟ :blink:

مرورگر خودش هم که خوبه ! من که راضیم ! قابلیت تب هم داره ! شما وقتی یه صفحه جدید باز میکنید صفحه قبلی رو نمیبنده !

وقتی رو صفحه دکمه back رو میزنید قسمت انتخواب تب ها میاد که کار باهاش خیلی هم راحته !

اینم تاپیک برنامه ها ! http://www.forum.persiantools.com/t119277.html

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام بر خود واجب دیدم که منم نظرم رو در مورد گوشی بدم تا اگه کسی قصد خرید داره به نوعی کمکش کرده باشم چون این پروسه توسط دوستان دیگر برای من هم انجام شده پس همه ما مسئول ...

اول بگم رو دوربین عکاسیش اصلا" حساب باز نکنید اینو بواسطه یه عمر عکاسی خدمتتون عرض میکنم ، به علت نداشتن قدرت پروسس ، عکس رو از نویزهای قرمز پر میکنه ، کاهش ایزور و دستی کردن اونهم هیچ کمکی نمیکنه ، اصولا" عکسها تیره و پر نویز هستن.
فیلبرداریش کمی بهتر هست و میشه ازش استفاده کرد من که راضی هستم نسبتا" .
سیستم تاچش در اوایل بخاطر دابل کلیک کمی اذیت میکنه ، اما بعدش اصلا" مشکل کاملا" حل میشه براتون ، 4 نوع شیوه نوشتن در این گوشی بنظرم عالی هستن ، من بنا به نیاز از هر سه تا ستفاده کردم .
استفاده از کالندر و دفترچه تماسها بنظرم خیلی عالی و جذابه ، شما براحتی میتونید شخص مورد نظر رو پیدا کنید. ( 4 تا شورت کات هم روی اسکرین دارید که از اول طریق میتونید با اونایی که خیلی باشون کار دارید دسترسی سریع داشته باشید و کلا" لیستی از مکالمات و مکاتباتتون رو در اختیارتون میذاره)
دیگه چی ؟ هان اتو روتیتش هم بنظر من سریع هست و جالب سرعت مناسبی داره من راضیم ، در مقایسه با گوشی هایی که من دیدم از نزدیک چیزی کم نداره ، البته الفردوی عزیز انگار بروز رسانی رو که انجام دادن فرمودند سریعتر هم شده.
برای کار با اینترنت ( که هدف اصلی من بود) از همه لحاظ تست کردم خیلی حال میده ، جی پی اس هم عالیه من زیر سقف ه با گوگل مپ جواب گرفتم در حد تیم ملی ، اما با نقشه خودش تا حالا چیزی رویت نشده.( این تست ها هم توسط وایرلس لن بوده و هم جی پی ار اس ایرانسل).
دیگه جونم راتون بگه مشکل بزرگ نداشتن ادوب اکروبات ریدر برای خوندن پی دی اف که حالمو بسیار گرفته است .
دیدن فیلم توش لذت بخشه بخاطر واید بودن و کیفیت بینظیر ال سی دی ، اما همین ال سی دی خوب زیر نور افتاب وا میره .
اهان صداش در هنگام مکالمه بسیار عالیه ( انگار تو سری های جدید اون مشکلی رو هم که بروبچ داشتن حل شده) بطوری که حتما" باید دو سه استپ کمش کنید. برای موزیک عالیه ، خیلی جواب میده ( البته هدفوناش اشغالن ، من از ایر فون کرتیو استفاده میکنم)
دیگه چی؟؟
نرم افزار ادیت عکسش بد نیست ، البته خیلی چیزا کم داره ، ادیت فیلمش اشغاله و فایل دایویسک و خانواده این فایل روش پخش شده بدون زیر نویس البته .
وزن و قیافشم که معرف هست ، تو این مدت هرکی دیده پسندیده.
اما در نهایت بعنوان کسی که راضیه میگم که از اچ تی سی تری جی و دایموند و سامسونگ امنیا قافل نشید که اونا چیز دیگری هستند ، اگه مایشو دارید حتما" بخرید . برای اونایی هم که کامپیوتر جیبی نمیخوان و یا پولشو ندران در حال حاضر بنظر من یه انتخاب عالیه . موفق باشید . سئوالی بود در خدمتم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دیگه جونم راتون بگه مشکل بزرگ نداشتن ادوب اکروبات ریدر برای خوندن پی دی اف که حالمو بسیار گرفته است .

آقا اون برنامه آکروبات ریدر آخری که گذاشتیم مشکل بالا و پایین شدن نداره و مثل هلو کار میکنه

فقط کرکش هنوز یافت نشده و تریال هست !

به امید یافتنه کرک یا کیجن ! :D

رویوی خوبی هم نوشتید !

بنظر من این ریو رو بهتره یکی از دوستان لطف کنه بزاره توی پست اول.

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بر خود واجب دیدم که منم نظرم رو در مورد گوشی بدم تا اگه کسی قصد خرید داره به نوعی کمکش کرده باشم چون این پروسه توسط دوستان دیگر برای من هم انجام شده پس همه ما مسئول ...

اول بگم رو دوربین عکاسیش اصلا" حساب باز نکنید اینو بواسطه یه عمر عکاسی خدمتتون عرض میکنم ، به علت نداشتن قدرت پروسس ، عکس رو از نویزهای قرمز پر میکنه ، کاهش ایزور و دستی کردن اونهم هیچ کمکی نمیکنه ، اصولا" عکسها تیره و پر نویز هستن.
فیلبرداریش کمی بهتر هست و میشه ازش استفاده کرد من که راضی هستم نسبتا" .
سیستم تاچش در اوایل بخاطر دابل کلیک کمی اذیت میکنه ، اما بعدش اصلا" مشکل کاملا" حل میشه براتون ، 4 نوع شیوه نوشتن در این گوشی بنظرم عالی هستن ، من بنا به نیاز از هر سه تا ستفاده کردم .
استفاده از کالندر و دفترچه تماسها بنظرم خیلی عالی و جذابه ، شما براحتی میتونید شخص مورد نظر رو پیدا کنید. ( 4 تا شورت کات هم روی اسکرین دارید که از اول طریق میتونید با اونایی که خیلی باشون کار دارید دسترسی سریع داشته باشید و کلا" لیستی از مکالمات و مکاتباتتون رو در اختیارتون میذاره)
دیگه چی ؟ هان اتو روتیتش هم بنظر من سریع هست و جالب سرعت مناسبی داره من راضیم ، در مقایسه با گوشی هایی که من دیدم از نزدیک چیزی کم نداره ، البته الفردوی عزیز انگار بروز رسانی رو که انجام دادن فرمودند سریعتر هم شده.
برای کار با اینترنت ( که هدف اصلی من بود) از همه لحاظ تست کردم خیلی حال میده ، جی پی اس هم عالیه من زیر سقف ه با گوگل مپ جواب گرفتم در حد تیم ملی ، اما با نقشه خودش تا حالا چیزی رویت نشده.( این تست ها هم توسط وایرلس لن بوده و هم جی پی ار اس ایرانسل).
دیدن فیلم توش لذت بخشه بخاطر واید بودن و کیفیت بینظیر ال سی دی ، اما همین ال سی دی خوب زیر نور افتاب وا میره .
اهان صداش در هنگام مکالمه بسیار عالیه ( انگار تو سری های جدید اون مشکلی رو هم که بروبچ داشتن حل شده) بطوری که حتما" باید دو سه استپ کمش کنید. برای موزیک عالیه ، خیلی جواب میده ( البته هدفوناش اشغالن ، من از ایر فون کرتیو استفاده میکنم)
دیگه چی؟؟
نرم افزار ادیت عکسش بد نیست ، البته خیلی چیزا کم داره ، ادیت فیلمش اشغاله و فایل دایویسک و خانواده این فایل روش پخش شده بدون زیر نویس البته .
وزن و قیافشم که معرف هست ، تو این مدت هرکی دیده پسندیده.
اما در نهایت بعنوان کسی که راضیه میگم که از اچ تی سی تری جی و دایموند و سامسونگ امنیا قافل نشید که اونا چیز دیگری هستند ، اگه مایشو دارید حتما" بخرید . برای اونایی هم که کامپیوتر جیبی نمیخوان و یا پولشو ندران در حال حاضر بنظر من یه انتخاب عالیه . موفق باشید . سئوالی بود در خدمتم.

با تشکر از اطلاعات کاملتان سئوالی در مورد برنامه جی-پی-اس گوشی دارم:
آیا شما برنامه گارمین را نصب کردید یا با همان گوگل مپ که روی گوشی نصب است میتوان استفاده کرد؟
منظور اینه که اگه گوشی را بخرم باید برنامه جی-پی-اس و نقشه تهران را نصب کنم یا خودش داره؟

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
باید برنامه جی پی اس و نقشه رو خودتون بریزید دوست عزیز.

برنامه ای که خود گوشی داره به علت مسائل سیاسی نقشه ایران رو تقریبا خالی نشون میده و حتی آپدیت هم نمیشه.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
چند نمونه نقشه داریم ، این نقشه ای که گوگل مپ نشون میده عکسهایی هست که ست لایت گرفته و خیابان ها و کوچه ها و اسم شهر و غیره توش مشخث نیست فقط نشون میده کجایی ! البته با جزئیات زیاد اما خوب من نمیدونم گارمین دقیقا" چطوریه . شنیدم که نقشه هارو داره و نیازی نیست لود کنی ، که این خیلی عالیه چون برای لود نقشه ها باید به اینترنت متصل بشی( که این با ایرانسل براتون هزینه دار) .
آلفردو جان ایا گوشی باشد کرک یا هک شده باشه ؟ میشه یه زحمتی بکشی و بگی چطور گوشی رو هک کردی؟؟ من خیلی نیاز دارم به این پی دی اف.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
برای نصب رنامه ها دوتا راه دارید ! یا اینکه هر برنامه ای رو که خواستید نصب کنید ساین کنید !

یا اینکه هک کنید و هرچی خواستید نصب کنید !

اگه میخواید هک کنید میتونید این روش ها رو امتحان کنید :

این یکی http://www.noeman.org/gsm/s60-v5-symbian-os-9-4-applications/77761-5800-hack.html

اینم یکی دیگه http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=58005

اینم یکی دیگه http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=42375

اینم یکی دیگه http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=41466

اینم یکی دیگه که من خودم از اینجا هک کردم http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=62028

این یکی هم خیلی خوبه http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=43358

باید یکم زحمت بکشید و امتحان کنید دیگه :D

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اینم قسمت دوم ریویو
بازی های زیادی هست که لذت بازی کردن روی این ال سی دی بزرگ واقعا" چیز جدید هستش.
گشت و گذار تو اینترنت خیلی با این گوشی لذت بخشه ، نرمافزار خود گوشی بسیار کامل و جامع هستش و نیازتون رو به بروزرهایی چون اوپرا رو کاملا" رفع میکنه.
یکی از اشکالات و ضعفهای گوشی بنظر من باطریش که در حالت فول بودن اگر وایرس لنتون رو روشن کنید خواهید دید که چقدر زود دشارژ خواهد شد.
اپدیت کردنش هم که برای ما بدبختها غیر ممکنه ، دانلود 119 مگ بدون جدا کردن گوشی و البته 12 مگ هم قبلش.
وقتی قاب پشت گوشی رو باز میکنید ، دوربین و فلاشهای زنون بدون محافظ هستن ، که این بعضا" مکنه باعث الودگی ناخواسته اونا بشه.

Last edited:

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خوشحال باشيد 5800 قيمتش داره ميره بالا
هفته پيش تا 355 اومد پايين
قيمت امروز 372 تو علاء الدين ميدادن (14-12-87)
378 گاجره مشهد

من امروز از قشم خريدم 340 - به به !
نامردا يك ليبل خوشگل made in finland چسبوندن روش فكر كردن ما حاليمون نيست چينيه :d

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز براي راه اندازي gps اين گوشي زاه حل ساده اي اگر داريد به من معرفي كنيد - من نقشه مشهد رو ميخوام اگر ممكن هست

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بازم ممنون
دست شما مرسي

SilaS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... الان قیمت این گوشی چند هست ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
امروز 20-12-87

علائدین کمترین قیمتی که دیدم 375 بود طبقه همکف و زیر همکف !

N82 هم گرون شده ! زیر 370 اصلا نبود !

راستی ! بنظر من این 5800 اگه سفید بود خیلی شیک میشد !

N79 رو نگاه کنید ! کلا رنگ سفید میاد به این تیپ گوشی ها !

ویوتی سفید هم خیلی قشنگه :D

موقعی که قاب جلوی گوشی رو باز کردم دیدم یا یه سیم به برد خود گوشی وصل بود !

این یعنی که قابش رو کلا به این راحتیا نمیشه عوض کرد دیگه !؟ :(

حیف شد ! :(

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يك مشكل كه نه يك مصيبت بزرگ
من هنوز يك هفته نيست گوشي 5800 خريدم
مدام پيغام insert sim card رو ميده
اوايل تا تو كيفش ميذاشتم و يكم فشار بهش وارد مشيشد اين پيغام ظاهر ميشد - اما الان مدام مياد و گوشي حداكپثر 5 دقيقه فعال هست و يكدفعه ميره رو حالت offlinr اين پيغام ظاهر ميشه و تا خاموش روشنش نكنم درست نميشه
باور كنيد دارم ديوانه ميشم نزديك 400 هزار تومن پولم يك هفته نشده به هدر رفت
در ضمن گوشي موقع روشن شدن ويبره ميزنه اما بالا نمياد يكم قاب گوشي سمتي كه سيم كارت ميخوره رو فشار دادم الان روشن ميشه اما عشقبيه - اين ايراد امروز ظاهر شد
من واقعا متعجبم كه نوكيا يك همچين محصول آشغال و بي كيفيتي زده - من n73 داشتم بيچاره تو 2 سال آخ نگفت

در ضمن من گوشي رو از قشم گرفتم گارانتي هم نداره خودمم سان مشهد هستم
از دوستان اگه كسي تعمير كار وارد و حرفه اي و مطمئن كه به اين گوشي آشنايي كامل داره به من معرفي كنه
فعلا كه دارم دغ ميكنم لطفا راهنماييم كنيد

dewonsawa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
این گوشی در حال حاضر تعمیر کار معتبر نداره ولی اگه کسی تعمیر کار iphon باشه این رو هم تعمیر میکنه من دارم راضیم ولی اگه کسی خواست من 366000 تومان هر تعداد و در هر دو رنگ براش میارم
در ضمن این گوشی کلا چینی و نه مجارستان و نه فنلاند وجود نداره سرتون کلاه نره .
در ضمن واسه راهنمایی شما عزیزان اگه از روی لیبل نتونستید اصل بودن نوکیا رو متوجه بشید
قسمتی از جای سیم کارت گوشی های نوکیا که بورد معلومه رو ببینید اگه سبز سیر یا همون پر رنگ بود اصله و اگه سبز کم رنگ بود چینی و مجاریه .
در صورت درخواست گوشی با ای آیدی PM بذارید.

MASIHDAMOON:

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي نيست جواب من رو بده
آيا شما به اين مشكل بر نخورديد كه مدام پيام insert sim card رو ببينيد؟
الان گوشي ديگه روشنم نميشه اين چه وضعيه ديگه؟

بالا