• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا 5800

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من که تاحالا با این پیغام مواجه نشدم !

اگه با فشار درست میشه خوب حتما باید سخت افزاری باشه !

میخوایی یه دستمالی چیزی بزار پشت در باتریش که یکم فشار بیاره اینجوری نشه !

من جات بودم میبردم تعمیرکار موبایل درستش کنه !

این موبایل هم اینقدر هم پیچیده نیست ! یه تعمیرکار معمولی بده ببینه ! (مرکز موبایل ببری بهتره)

بگو اگه بلده درستش کنه...

پیش میاد دیکه ....

منم یه N81 داشتم دو هفته پیش یه چیزیش شده بود هی خاموش میشد، بردم 3 سوت درستش کرد

30 تومن هم خرجش شد.

امیدوارم مال شما زیاد خرج بر نداره !

راستی یه سیمکارت دیگه هم میخوایی همینجوری باهاش امتحان کن شاید ایراد از سیمکارتت بود (البته بعیده ! :eek:)

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ماله سيم كارت نيست - چن تا سيم كارت تست كردم بازم همينجوريه
امروز بردمش يك شركت تعميرات تخصصي موبايل
شانسه ماست ديگه هنوز به هفته نكشيده گوشي رفت تعمير
حالا ببينم چي ميشه
راستي ماله شما ها تا حالا زمين نخورده؟
اگه خورده مشكل محسوسي واسش پيش اومده؟ يا اينقدرام سوسول نيست

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
فكر كنم اين مدل را نوكيا بدليل نقص فني تو امريكا داره جمع ميكنه

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دادم تعميرش كردن - خوشبختانه درست شد اما 16 هزار تومن رفت تو پاچم ادم زورش مياد گوشي نو بخره يك پوله تعميرم بده
تعمير كاره گفت مشكل از پايه هاي پاور و سيم كارتش بود

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دادم تعميرش كردن - خوشبختانه درست شد اما 16 هزار تومن رفت تو پاچم ادم زورش مياد گوشي نو بخره يك پوله تعميرم بده
تعمير كاره گفت مشكل از پايه هاي پاور و سيم كارتش بود

خوب ! به سلامتی درست شد !

مال من یه بار از دستم افتاد روی سرامیک از فاصله حدود 1.60 سانتی !

یه صدایی داد وقتی افتاد که با خودم گفتم دیگه زحمت نکشم خم شم برش دارم !

ولی هیچیش نشد ! حتی خاموش هم نشد ! (هرگوشی بود حداقل خاموش میشد یا قابش باز میشد !)

خلاصه برش داشتم دیدم میگه : همین !؟ من تازه گرم شدم ! ببر از طبقه دووم بنداز !:D

یه بار هم بارون میومد و رفته بودم عکاسی از اجسام خیس زیر بارون :D

اونجا هم کلی حسابی خیس شد و باز هم فاتحش رو خوندم !

اما بعدش دیدم میگفت : بابا این که چیزی نیست ! بیا با هم بریم شنا ! :D

خلاصه بچه مقاومیه ! :D

خدا کنه کسی که چند وقت دیگه میخواد این گوشی رو ازم بخره این پست رو نبینه ! :دی !

amir-taji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اين گوشي چرا هيچي روش نصب نميشه
ساين هم شده اما بي تاثيره
تاريخ گوشي رو هم تغيير ميدم بازم يس تاثيره
ميخوام gps نصب كنم نميشه؟
يا پيغام certificate ميده يا expire

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
شما یه بار گوشیت رو با اعداد 7370 فرمت کن اگه درست نشد باید گوشی رو هک کنی !

اینجا هم یه نگاهی بنداز و از همینجا پیگیری کن ببین مشکل این بنده خدا چطوری حل میشه و شما هم همونکار رو بکن !

من هم گوشیم هیچی روش نصب نمیشد و با فرمت هم درست نشد ولی آپدیت که کردم درست شد !

Last edited:

dead-d3vil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من چه طور می تونم شورت کات های روی صفحه رو تغییر بدم و بیارم پایین صفحه، مثل ورژن های قبلی سیمبین؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من هرچی فکر میکنم نمیفهمیم منظورت چیه !!!

شورتکات رو که نمیشه بالا و پایین کرد !

اگه منظروت برنامه های توی منو هست باید از قسمت آپشن گزینه اورگانیز رو انتخواب کنی.

اگه منظورت چیز دیگه ایه یکم واضح تر بگو ! یا روی عکس توضیح بده !

dead-d3vil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیش فرض شورت کات ها اینجا هست که تو عکس مشخص کردم
Scr000002.jpg

ولی من میخوام مثل عکس زیر بشه
Nelly-Furtado.jpg

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
حالا شد ! :D

اون عکسی که گذاشتی مربطور به 5800 نیست !

احتمالا اون برنامه ای که باهاش تم ها رو میسازند به عنوان خروجی با فرمت JPG یه همچین عکسی میده بیرون که در حقیقت اینطوری نیست...

یا اینکه اصلا اون عکس مال یه گوشیه دیگست...

بعضی از این سازنده های تم هم دیدم که همون تم هایی که واسه ورژن قبلی سیمبیان رو ساختند میذارند واسه دانلود و عکسش رو با فتوشاپ ! شبیه 5800 درست میکنند (اون تم هیی که آیکن های بالاش 6 تا هست !)

dead-d3vil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست شما درد نکنه کلی از بار فکری ما کاستید !!؟؟

dead-d3vil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی کسی برنامه ای برای عکاسی پانوراما سراغ داره؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دیشب حوس کردم یه فیلم ببینیم توی گوشی ببینم چطوری میشه.

فیلم 1 ساعت و 40 دقیقیه بود و دیویدی ریپ بود و 30 دقیقت طول کشید تا کانورت بشه به MPEG4 با ابعاد 320*240 با بیتریت 1000 و نهایتا حجم 1 گیگ !

با این مشخصات کیفیت فیلم توی گوشی واقعا عالی بود ! اگه بیتریت رو 1200 میکردم میشد به کیفیت فیلم هایی که بصورت دیفالت توی گوشی هست...

توی این 1 ساعت و 40 دقیقه حتی یه بار هم گوشی ریپ نزد و بسیار نرم و راحت فیلم رو پخش کرد.

نور بکلایت تا آخر زیاد بود و باتری فول شارژ.

بعد از 13 دقیقه از پخش فیلم احساس کردم پشت گوشی گرم شده (حدود8 - 37 درجه سانتی گراد)

تا آخر فیلم دمای کل گوشی بصورت یکنواخت شد 40 درجه سانتی گراد و بیشتر هم نشد که خیلی خوب بود بنظرم...

کلا بسیار توپ بود تصویر و رنگ ها عالی بودند و بسیار واضح ! فقط با N81 که مقایسه کردم کنتراستش کمتر بود.

فیلم واید اسکیرین بود و بدونه اینکه تصویر کش بیاد تمام السیدی رو گرفته بود ! (قشنگ مچ بود با گوشی)

صدا واقعا Real بود و بلند و واضح ! توی صحنه های اکشن کاملا استریو بودن صدا کمک میکرد و جالب بود !

بدترین قسمت کار پزیشن خودم بود که هی اینوری اونوری میشدم تا ختسه نشم (2 ساعت تمرکز رو یه چیز کوچولو مثل گوشی سخته )

استند گوشی بسیار کارآمد بود !

باتری در دقیقه 93 فیلم تمام شد !!! مجبور شدم ساعت 2 صبح از رخت خواب به جوار پیریز برق مجاورت کنم ! (حالم گرفته شد )

درکل یکم گردن درد خواهید گرفت ! ولی تجربه با نمکی بود...

اگه با باتری به مشکل بر نمیخوردم باز هم فیلم توی گوشی میدیدم...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد مصرف جی پی اس هم بگم که یه سفر حدودا 3 ساعته داشتم که توی این مدت جی پی اس بدون وقفه کار میکرد و حتی یک خط هم از باتری کم نشد ! (خیلی حال کردم.)

Last edited:

senatorxxx

Registered User
لایک‌ها
0
دیشب حوس کردم یه فیلم ببینیم توی گوشی ببینم چطوری میشه.

فیلم 1 ساعت و 40 دقیقیه بود و دیویدی ریپ بود و 30 دقیقت طول کشید تا کانورت بشه به MPEG4 با ابعاد 320*240 با بیتریت 1000 و نهایتا حجم 1 گیگ !

با این مشخصات کیفیت فیلم توی گوشی واقعا عالی بود ! اگه بیتریت رو 1200 میکردم میشد به کیفیت فیلم هایی که بصورت دیفالت توی گوشی هست...

توی این 1 ساعت و 40 دقیقه حتی یه بار هم گوشی ریپ نزد و بسیار نرم و راحت فیلم رو پخش کرد.

نور بکلایت تا آخر زیاد بود و باتری فول شارژ.

بعد از 13 دقیقه از پخش فیلم احساس کردم پشت گوشی گرم شده (حدود8 - 37 درجه سانتی گراد)

تا آخر فیلم دمای کل گوشی بصورت یکنواخت شد 40 درجه سانتی گراد و بیشتر هم نشد که خیلی خوب بود بنظرم...

کلا بسیار توپ بود تصویر و رنگ ها عالی بودند و بسیار واضح ! فقط با N81 که مقایسه کردم کنتراستش کمتر بود.

فیلم واید اسکیرین بود و بدونه اینکه تصویر کش بیاد تمام السیدی رو گرفته بود ! (قشنگ مچ بود با گوشی)

صدا واقعا Real بود و بلند و واضح ! توی صحنه های اکشن کاملا استریو بودن صدا کمک میکرد و جالب بود !

بدترین قسمت کار پزیشن خودم بود که هی اینوری اونوری میشدم تا ختسه نشم (2 ساعت تمرکز رو یه چیز کوچولو مثل گوشی سخته )

استند گوشی بسیار کارآمد بود !

باتری در دقیقه 93 فیلم تمام شد !!! مجبور شدم ساعت 2 صبح از رخت خواب به جوار پیریز برق مجاورت کنم ! (حالم گرفته شد )

درکل یکم گردن درد خواهید گرفت ! ولی تجربه با نمکی بود...

اگه با باتری به مشکل بر نمیخوردم باز هم فیلم توی گوشی میدیدم...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد مصرف جی پی اس هم بگم که یه سفر حدودا 3 ساعته داشتم که توی این مدت جی پی اس بدون وقفه کار میکرد و حتی یک خط هم از باتری کم نشد ! (خیلی حال کردم.)

agha ye khahesh age momkene chandta ax begir to noraye mokhtalef bezar ta man keifiatesho bebinam
lotf mikoni mamnoon

آقا یه خواهش. اگر ممکن هست چند تا عکس بگیر تو نورهای مختلف بذار تا من کیفیتشو ببینم
لطف می کنی . ممنون

فارسی تایپ کنید و اگر امکانش رو ندارید از En2Fa استفاده کنید

Last edited by a moderator:

senatorxxx

Registered User
لایک‌ها
0
اولا فارسی بنویس!
بعدش هم ایشون خیلی عکس گرفتن توی این تاپیک در شرایط مختلف!

عکسهای این لینک بیشتر برای امننیا بود و اون 2تا هم از فاصله خیلی نزدیک بود من عکس از زاویه های مختلف
و نور های متفاوت می خوام ممنون

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
شما کلا صفحه به صفحه از همونجا ورق بزن رو به اول تا از همه زاویه ای عکس ها رو ببینی...

senatorxxx

Registered User
لایک‌ها
0
شما کلا صفحه به صفحه از همونجا ورق بزن رو به اول تا از همه زاویه ای عکس ها رو ببینی...

آقا ممنون میگم اینکه عکسهاش خوبه نسبتا ترسوندین انقدر گفتید ضعیفه!
من تا 2 هفته دیگه میخرم وایسادم ارزونتر شه :p
فعلا که 340 تومنه

بالا