من بودم گفتم ناراضی هستم.
جی پی اسش ضعیف تر از مثلا N82 و 6220 و N87 هست...
یه چیزی تو مایه N95 معمولیه ! یعنی زمانی که طول میکشه کانکت بشه تقریبا دو برابر مدل های بالاست...
و زیر سقف به هیچ عنوان کانکت نمیشه ! در صورتی که مدل های بالا میشند ! اگه کنار پنجره باشید !
درضمن ! برنامه بدرد بخوری هنوز واسش نیومده و فعلا فقط میشه از اسمارتکام استفاده کرد که اون هم قابلیت مرور
نقشه تو این گوشی رو نداره ! یعنی چون جویی استیک نداره نمیشه نقشه رو بالا پایین کرد ! فقط همونجایی رو که توش هستید نشون میده !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی قابل توجه پویا ! با آپدیت جدید قابلیت Geaotag به دوربینش اظافه شده که از GPS مختصات رو میگیره !
یکی دوتا عکس هم انداختم با این قابلیت ! ولی نمیدونم کجاش ثبت کرده !
یه قابلیت دیگه به دوربینش اظافه شده که میتونید هر تنظیمی خواستید انجام بدید و سیو کنید تا دفعات بعد لازم به تنظیم مجدد نباشه !
ممنون از پاسخت
منظورم دقیقا همینی بود که گفتی. بیشتر می خواستم مقایسه ای با N78 داشته باشم. چون از اون راضی بودم.
از این گذشته باز هم جایی دیدم که گفته بودی چندان از خرید این گوشی راضی نیستی. الان اگر می خواستی انتخاب کنی آیا بازهم سراغش می رفتی؟ (راستشو بخوای آی فون رفته تو مخم!)