حسین آقا جون سلام . من مهران هستم از شهرستان بندر انزلی . تازگیها یک گوشی مدل htc diamond p3700 خریدم اما اصلا توش موندم که باید چطوری باهاش کار کنم اومدم توی این وبلاگ عضو شدم و دیدم که شما چقدر زیبا و جالب این گوشی رو از سیر تا پیاز توضیح دادید. از شما خواهش می کنم اگه ممکنه به من کمک کنید و منو راهنمایی کنید که چطوری باید با این گوشی کار کنم . توی این شهر هیچکس نمی دونه که طرز کار این گوشی چطوریه . اگر ممکنه به من توضیح بدید :
1- رم اصلا چطوری توی این گوشی مورد استفاده قرار می گیره و آیا مثل رم کامپیوتر می مونه ؟
2- روم که میگید چیه و چکار می کنه و چگونه باید ازش استفاده کرد؟
3- من نمی تونم از بلوتوث این گوشی استفاده کنم . طریقه استفاده اونو برای من توضیح بدید؟
4- هاردریست برای چیه و چطوری می شه هاردریست کرد و چه مواقعی باید این کارو انجام داد؟
5- گوشی من خامه آیا باید سیستمش آپگرید بشه ؟
6- چطوری می تونم گوشی رو فارسی کنم مراحل انجامش و اینکه چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم را به من بگید؟
7- از حافظه 4 گیگ اینترنال استوریج این گوشی چطوری می تونم استفاده کنم و آیا توی منوها ایکونی داره ؟
ضمنا اگر اطلاعات دیگری به ذهنتون می رسه که می تونه کمکم کنه تورو خدا بگید . ببخشید که مزاحمتون میشم و با این همه سوال وقت شما رو می گیرم می دونم که حتما خیلی سرتون شلوغه . قبلا از بابت هرگونه کمکی که به من می کنید از شما بسیار تشکر می کنم . و از بابت این همه زحمت شرمنده ام . آیدی من در یاهو mehran_sa83 می باشد . منتظرم . دوستدار و ارادتمند شما . مهران
خوش اومدی:happy:
1- ببنید این گوشی 2 نوع حافظه داره ، یکی حافظه 83 مگابایتی که به Storage memory معروفه و یکی هم حافظه 4 گیگابایتی که به Internal storage معروفه اگه میخوای بدونی چه مقداری از این 2 مموری پر شده تو start>programs>system info ّرو
اگه گوشی رو در حالت Disk drive به کامپیوتر وصل کنی به حافظه 4 گیگابایتی دسترسی خواهس داشت و مثل اینکه حافظه فلش به کامپیوتر وصل کردی که در این گزینه سرعت انتقال اطلاعات بیشتره ولی اگه تو حالت Activesync وصل کنی به هردو مموری دسترسی خواهی داشت که البته سرعت اطلاعات در این مورد کمتره و این حالت برای بک آپ گرفتن یا آپدیت یا شیر کردن اینترنت کامپیوتر با گوشی کاربرد داره
2-حدس میزنم منظور شما رام باشه ، که معادل این کلمه تو گوشی ها Firmware هست . گوشی یه سیستم عامل داره و یه فیرم ویر که فیرم ویر مختص شرکت سازنده است مثلا" ممکنه سامسونگ و نوکیا هردو از سیمبین استفاده کنند ولی فیرم ویر سامسونگ با نوکیا فرق داره . شما هم چون تازه گوشی رو گرفتید توصیه میکنیم فعلا" تو فکر آپگرید رام نباشید و تا مدتی با همین رام کار کنید تا تمام جیک و پیک گوشی دستتون بیاد بعد آپدیت کنید. شرکت HTC هر وقت یه بار یه رام بیرون میده که مشکلات و باگ هایی که تو رام قبلی بوده رو برطرف میکنه و معمولا" یه سری امکانات دیگه اضافه میکنه.
3- توصیه میکنم از نرم افزار Resco Explorer برای ارسال بلوتوث استفاده کنید ، برای دریافت هم از منوی start به Settings بید و تو سربرگ Connection بیم رو انتخاب کنید و Recieve all incomin beams رو فعال کنید. بعد اوکی رو بزنید و تو Bluetooth تو قسمت Ftp گزینه Enable file sharing رو فعال کنید. البته نرم افزاری برای این کار هست به اسم HC4_OBEX_INBOX که تو همین فروم معرفی شده.
4- هارد یست برای مواقعیه که شما یه نرم افزرا نصب کنید و این نرم افزار تو گوشی تون مشکل ایجاد کنه و با Uninstall کردن هم این مشکل رفع نشه ، گوشی رو هارد ریست میکنن که تو این حالت گوشی برمیگرده به حالت اول یعنی تمام نرم فزار ها ، Sms ها ، شماره تلفن ها و ... پاک میشه که برای همین توصیه میشه از اطلاعات گوشیتون بک آپ بگیرید.
5- نه خیر فعلا" شما با همین رام کمی سر کنید تا کامل با گوشیتون آشنا بشید. مشکلی هم از لحاظ نصب نرم افزار ندارید البته.
6- از فارسی ساز Alireza یا Mobidiv میتونید استفاده کنید. البته این نرم افزار به شما امکان خواندن Sms های فارسی و تایپ فارسی میده و انتظار نداشته باشید منوهای گوشی شما فارسی بشن.
7- تو Programs اگه برنامه File explorer رو اجرا کنید ، آیکون Internal storage مال حافظه 4 گیگابایتی شماست.
فارسی ساز علیرضا و نرم افزار بلوتوث رو براتون اتچ کردم.
یه توصیه دارم اینه که نترسید ، با گوشی ور برید و به تمام سرواخ سمبه هاش سرک بکشید ، باور کنید کار با Win mo از کار با گوشی های سیمبیان خیلی راحت تره . اگر هم اصولی با گوشی کار کنید نترسید هیچ بلایی سرش نمیاد.