• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

s_epehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حواستون باشه تو اکسس پوینت بین mtn , irancell فاصله ندید یعنی mtnirancell
در ادامه کار هم یه سری تنظیمات واسه ip هم باید انجام بدبد که از لینک زیر ببینید

http://irancell.ir/Webfiles/Files/Download/Manual_for_configuration_of_Win_CE_based_handsets.pdf

تنظیمات IP ؟ توی User Manual ایرانسل صحبتی از IP نشده! نکنه منظور شما Proxy هست؟​

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
من در زمينه ppc كاملا" مبتدي هستم در واقع اينو گفتم كه اگه دوستي خواست كمك كنه خيلي جزئيات رو دقيق بگه و اما مشكل من :
گوشي يكي از اقوام كه همين دياموند هست افتاد تو آب اين بنده خدا دو روزي هم گوشي رو روشن نكرد بعد برد شركت ياس و اونها با گرفتن مبلغ گزافي مجددا" ويندوزش رو نصب و روبراه ش كردند اما اين گوشي مشكلات فراواني پيدا كرد تا اين كه سري آخر اين بنده خدا براي رفع مشكلش باتري را ازجا درآورده و دوباره سرجاش زده حالا گوشي فقط يك پيغام ميده اون هم به اين مضمون كه گوشيت مشكل پيدا كرده و دكمه send روبزن.
اولا" اين كه هيچ دگمهاي به نام send وجود نداره آخه گوشي اصلا" لود نميشه دوما" اين كه با دكمه ريست پشت دستگاه هم كه ريست كرديم همين پيغام رو داد حالا به نظر شما چكا كنيم آيا با نصب مجدد ويندوز مشكلاتش برطرف ميشه ؟
آيا هيچ راه ديگه اي هست تا كمكي به اين دوستمان بكنيم تا مثل دفعه قبل نقره داغ نشه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من در زمينه ppc كاملا" مبتدي هستم در واقع اينو گفتم كه اگه دوستي خواست كمك كنه خيلي جزئيات رو دقيق بگه و اما مشكل من :
گوشي يكي از اقوام كه همين دياموند هست افتاد تو آب اين بنده خدا دو روزي هم گوشي رو روشن نكرد بعد برد شركت ياس و اونها با گرفتن مبلغ گزافي مجددا" ويندوزش رو نصب و روبراه ش كردند اما اين گوشي مشكلات فراواني پيدا كرد تا اين كه سري آخر اين بنده خدا براي رفع مشكلش باتري را ازجا درآورده و دوباره سرجاش زده حالا گوشي فقط يك پيغام ميده اون هم به اين مضمون كه گوشيت مشكل پيدا كرده و دكمه send روبزن.
اولا" اين كه هيچ دگمهاي به نام send وجود نداره آخه گوشي اصلا" لود نميشه دوما" اين كه با دكمه ريست پشت دستگاه هم كه ريست كرديم همين پيغام رو داد حالا به نظر شما چكا كنيم آيا با نصب مجدد ويندوز مشكلاتش برطرف ميشه ؟
آيا هيچ راه ديگه اي هست تا كمكي به اين دوستمان بكنيم تا مثل دفعه قبل نقره داغ نشه؟

اینکه افتاده تو آب و دوستتون 2 روز روشن نکرده کار خیلی خوبی کرده

درباره مشگلی که الان پیش آمده شما میتونید به راحتی با یک هارد ریست ویندوز روش بریزید ، یه وقت نرید بدید ویندوز روش بریزن ها ، ویندوز به صورت خام توی حافظه ای گوشی هست ، شما با انجام دادن هارد ریست و زدن چند تا دونه کلیک ویندوز رو دستگاهتون میریزید

موفق باشید:)

jafarmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز منظور از دکمه send همان Talk یا دکمه با عکس گوشی سبز است.
در مورد هارد ریست هم که دوست عزیزمون فرموده می تونی با نگه داشتن کلید ولوم به سمت پایین و همزمان نگه داشتن کلید Action یا همان وسط ملید دایره ای زیر صفحه کلید و نیز ریست کرد ن (دقت شود همزمان هر سه) گوشی را هارد ریست کنی تا ویندوز دوباره از روی گوشی نصب شود.
موفق باشی

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
ممنون دوستان اين كارها رو انجام ميدم و خبرشو بهتون ميدم

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
با هارد ریست کردن گوشی مشکل لود شدن گوشی حل شد و گوشی پس از نصب ویندوز به تنظیمات کارخانه ای برگشت اما حالا در همان مرحله اول که وارد setup wizard میشه و قسمت align screen رو میخواد مشخص کنه هیچ تفاقی نمی افته. یعنی این که اون علامت به علاوه رو چهار گوشه صفحه تکان می دهیم اما باز به همان حالت اول بر می گردد به گفته دوستم و کتاب راهنما ظاهرا" پس از این صفحه باید صفحه تنظیم تاریخ و ساعت بیاد که نمیاد.

jafarmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با هارد ریست کردن گوشی مشکل لود شدن گوشی حل شد و گوشی پس از نصب ویندوز به تنظیمات کارخانه ای برگشت اما حالا در همان مرحله اول که وارد setup wizard میشه و قسمت align screen رو میخواد مشخص کنه هیچ تفاقی نمی افته. یعنی این که اون علامت به علاوه رو چهار گوشه صفحه تکان می دهیم اما باز به همان حالت اول بر می گردد به گفته دوستم و کتاب راهنما ظاهرا" پس از این صفحه باید صفحه تنظیم تاریخ و ساعت بیاد که نمیاد.

دوست عزیز من منظور شما رو از اینکه گفتید" اون علامت به علاوه رو چهار گوشه صفحه تکان می دهیم اما باز به همان حالت اول بر می گردد" درک نکردم اما جسارتا عرض می کتم که زحمت بکشید با نوک قلم گوشی بر روی مرکز این علامت باضافه کلیک کنید ( یعنی 5 کلیک اولی در مرکز صفحه نماین می شود و بعد از هر کلیلک به یکی از گوشه های صفحه خواهد رفت و شما در مرکز آن بعلاوه کلیک خواهید کرد).
در این صورت به مراحل بعدی تنظیم خواهد رفت.
موفق باشید

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
ممنون از جوابت . اما نكته همينه كه وقتي روي خود علامت يا جاي ديگه صفحه كليك مي كنيم اين علامت حركت كرده و به گوشه سمت راست بالا ميره و يا ضربه دوم مياد پايين .... خلاصه چهار طرف صفحه ميره اما وقتي در آخرين حركت از گوشه سمت چپ بالا به سمت گوشه سمت راست بالا ميره در يك لحظه يسيار كوتاه صفحه رفرش ميشه و دوباره علامت برميگرده سرجاش.

اين نكته رو هم بگم كه اين فاميلمون رو كه نقره داغش كردن ظاهرا" سري قبل مشابه همين مسئله (يعني ادامه پيدا نكردن فعاليتهاي گوشي ) براش پيش اومده بوده و وقتي برده گارانتي گفتند يكي از آي سي هاش سوخته و براي تعويضش 80 هزار تومان گرفتند. حالا نميدونه اينبار هم همونطور شده يا نه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز این کار برای کالیبره کرده صفحه هست ، شما باید دقیق دقیق روی وسط اون بعلاوه بزنید اگر جایی دیگه برنید این کار همیشه ادامه داره.

jafarmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابت . اما نكته همينه كه وقتي روي خود علامت يا جاي ديگه صفحه كليك مي كنيم اين علامت حركت كرده و به گوشه سمت راست بالا ميره و يا ضربه دوم مياد پايين .... خلاصه چهار طرف صفحه ميره اما وقتي در آخرين حركت از گوشه سمت چپ بالا به سمت گوشه سمت راست بالا ميره در يك لحظه يسيار كوتاه صفحه رفرش ميشه و دوباره علامت برميگرده سرجاش.

اين نكته رو هم بگم كه اين فاميلمون رو كه نقره داغش كردن ظاهرا" سري قبل مشابه همين مسئله (يعني ادامه پيدا نكردن فعاليتهاي گوشي ) براش پيش اومده بوده و وقتي برده گارانتي گفتند يكي از آي سي هاش سوخته و براي تعويضش 80 هزار تومان گرفتند. حالا نميدونه اينبار هم همونطور شده يا نه؟

دوست عزیز در صورتیکه این موضوع در لوپ قرار گرفته می تواند از مشکلات صفحه لمسی گوشی باشد که عموما بعد از زمین خوردن گوشی و به دلیل قطع ارتباط بین صفحه تاچ و سیستم بروز می کند اما برای اینکه از این موضوع مطمئن شوید لازم است که به تعمیرکار مراجعه کرد.
اما پیشنهاد دیگر بنده برای شما نصب یک رام جدید و امتحان با این رام جدید است که برای این کار بهتر است از یک رام اصلی (نه رامهای توسعه داده شده) استفاده کنید که برای این کار هم شما می توانید از سایت HTC با وارد کردن شماره سریال گوشی رام جدید را دریافت و در گوشی خود نصب کنید .
اما توصیه دوم بنده برای شما این است که (البته با عرض عذر خواهی) که برای Align کردن صفحه از فرد دیگری که تجربه بیشتری در استفاده از گوشی های PPC دارد کمک بگیرید.
به هر جال امیدوارم موفق باشید در ضمن بنده در محدوده شمالغرب تهران هستم و اگر فکر کردید کمکی می تونم به شما بکنم بفرمایید در خدمتم.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
با تشكر فراروان از كليه دوستان. خيلي ممنون مشكل حل شد طبق فرمايش دوستان من درست كاليبره نمي كردم و وقتي در مركز اون علامت بعلاوه كليك كردم تنظيمات صفحه انجام و گوشي لود شد.

باز هم خيلي خيلي ممنون

Pa.sha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ، الان قیمت این گوشی تو بازار چند؟ چه گارانتی خوبه؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

rebazartaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسین آقا جون سلام . من مهران هستم از شهرستان بندر انزلی . تازگیها یک گوشی مدل htc diamond p3700 خریدم اما اصلا توش موندم که باید چطوری باهاش کار کنم اومدم توی این وبلاگ عضو شدم و دیدم که شما چقدر زیبا و جالب این گوشی رو از سیر تا پیاز توضیح دادید. از شما خواهش می کنم اگه ممکنه به من کمک کنید و منو راهنمایی کنید که چطوری باید با این گوشی کار کنم . توی این شهر هیچکس نمی دونه که طرز کار این گوشی چطوریه . اگر ممکنه به من توضیح بدید :
1- رم اصلا چطوری توی این گوشی مورد استفاده قرار می گیره و آیا مثل رم کامپیوتر می مونه ؟
2- روم که میگید چیه و چکار می کنه و چگونه باید ازش استفاده کرد؟
3- من نمی تونم از بلوتوث این گوشی استفاده کنم . طریقه استفاده اونو برای من توضیح بدید؟
4- هاردریست برای چیه و چطوری می شه هاردریست کرد و چه مواقعی باید این کارو انجام داد؟
5- گوشی من خامه آیا باید سیستمش آپگرید بشه ؟
6- چطوری می تونم گوشی رو فارسی کنم مراحل انجامش و اینکه چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم را به من بگید؟
7- از حافظه 4 گیگ اینترنال استوریج این گوشی چطوری می تونم استفاده کنم و آیا توی منوها ایکونی داره ؟
ضمنا اگر اطلاعات دیگری به ذهنتون می رسه که می تونه کمکم کنه تورو خدا بگید . ببخشید که مزاحمتون میشم و با این همه سوال وقت شما رو می گیرم می دونم که حتما خیلی سرتون شلوغه . قبلا از بابت هرگونه کمکی که به من می کنید از شما بسیار تشکر می کنم . و از بابت این همه زحمت شرمنده ام . آیدی من در یاهو mehran_sa83 می باشد . منتظرم . دوستدار و ارادتمند شما . مهران

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
حسین آقا جون سلام . من مهران هستم از شهرستان بندر انزلی . تازگیها یک گوشی مدل htc diamond p3700 خریدم اما اصلا توش موندم که باید چطوری باهاش کار کنم اومدم توی این وبلاگ عضو شدم و دیدم که شما چقدر زیبا و جالب این گوشی رو از سیر تا پیاز توضیح دادید. از شما خواهش می کنم اگه ممکنه به من کمک کنید و منو راهنمایی کنید که چطوری باید با این گوشی کار کنم . توی این شهر هیچکس نمی دونه که طرز کار این گوشی چطوریه . اگر ممکنه به من توضیح بدید :
1- رم اصلا چطوری توی این گوشی مورد استفاده قرار می گیره و آیا مثل رم کامپیوتر می مونه ؟
2- روم که میگید چیه و چکار می کنه و چگونه باید ازش استفاده کرد؟
3- من نمی تونم از بلوتوث این گوشی استفاده کنم . طریقه استفاده اونو برای من توضیح بدید؟
4- هاردریست برای چیه و چطوری می شه هاردریست کرد و چه مواقعی باید این کارو انجام داد؟
5- گوشی من خامه آیا باید سیستمش آپگرید بشه ؟
6- چطوری می تونم گوشی رو فارسی کنم مراحل انجامش و اینکه چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم را به من بگید؟
7- از حافظه 4 گیگ اینترنال استوریج این گوشی چطوری می تونم استفاده کنم و آیا توی منوها ایکونی داره ؟
ضمنا اگر اطلاعات دیگری به ذهنتون می رسه که می تونه کمکم کنه تورو خدا بگید . ببخشید که مزاحمتون میشم و با این همه سوال وقت شما رو می گیرم می دونم که حتما خیلی سرتون شلوغه . قبلا از بابت هرگونه کمکی که به من می کنید از شما بسیار تشکر می کنم . و از بابت این همه زحمت شرمنده ام . آیدی من در یاهو mehran_sa83 می باشد . منتظرم . دوستدار و ارادتمند شما . مهران

خوش اومدی:happy:

1- ببنید این گوشی 2 نوع حافظه داره ، یکی حافظه 83 مگابایتی که به Storage memory معروفه و یکی هم حافظه 4 گیگابایتی که به Internal storage معروفه اگه میخوای بدونی چه مقداری از این 2 مموری پر شده تو start>programs>system info ّرو

اگه گوشی رو در حالت Disk drive به کامپیوتر وصل کنی به حافظه 4 گیگابایتی دسترسی خواهس داشت و مثل اینکه حافظه فلش به کامپیوتر وصل کردی که در این گزینه سرعت انتقال اطلاعات بیشتره ولی اگه تو حالت Activesync وصل کنی به هردو مموری دسترسی خواهی داشت که البته سرعت اطلاعات در این مورد کمتره و این حالت برای بک آپ گرفتن یا آپدیت یا شیر کردن اینترنت کامپیوتر با گوشی کاربرد داره

2-حدس میزنم منظور شما رام باشه ، که معادل این کلمه تو گوشی ها Firmware هست . گوشی یه سیستم عامل داره و یه فیرم ویر که فیرم ویر مختص شرکت سازنده است مثلا" ممکنه سامسونگ و نوکیا هردو از سیمبین استفاده کنند ولی فیرم ویر سامسونگ با نوکیا فرق داره . شما هم چون تازه گوشی رو گرفتید توصیه میکنیم فعلا" تو فکر آپگرید رام نباشید و تا مدتی با همین رام کار کنید تا تمام جیک و پیک گوشی دستتون بیاد بعد آپدیت کنید. شرکت HTC هر وقت یه بار یه رام بیرون میده که مشکلات و باگ هایی که تو رام قبلی بوده رو برطرف میکنه و معمولا" یه سری امکانات دیگه اضافه میکنه.

3- توصیه میکنم از نرم افزار Resco Explorer برای ارسال بلوتوث استفاده کنید ، برای دریافت هم از منوی start به Settings بید و تو سربرگ Connection بیم رو انتخاب کنید و Recieve all incomin beams رو فعال کنید. بعد اوکی رو بزنید و تو Bluetooth تو قسمت Ftp گزینه Enable file sharing رو فعال کنید. البته نرم افزاری برای این کار هست به اسم HC4_OBEX_INBOX که تو همین فروم معرفی شده.

4- هارد یست برای مواقعیه که شما یه نرم افزرا نصب کنید و این نرم افزار تو گوشی تون مشکل ایجاد کنه و با Uninstall کردن هم این مشکل رفع نشه ، گوشی رو هارد ریست میکنن که تو این حالت گوشی برمیگرده به حالت اول یعنی تمام نرم فزار ها ، Sms ها ، شماره تلفن ها و ... پاک میشه که برای همین توصیه میشه از اطلاعات گوشیتون بک آپ بگیرید.

5- نه خیر فعلا" شما با همین رام کمی سر کنید تا کامل با گوشیتون آشنا بشید. مشکلی هم از لحاظ نصب نرم افزار ندارید البته.

6- از فارسی ساز Alireza یا Mobidiv میتونید استفاده کنید. البته این نرم افزار به شما امکان خواندن Sms های فارسی و تایپ فارسی میده و انتظار نداشته باشید منوهای گوشی شما فارسی بشن.

7- تو Programs اگه برنامه File explorer رو اجرا کنید ، آیکون Internal storage مال حافظه 4 گیگابایتی شماست.

فارسی ساز علیرضا و نرم افزار بلوتوث رو براتون اتچ کردم.

یه توصیه دارم اینه که نترسید ، با گوشی ور برید و به تمام سرواخ سمبه هاش سرک بکشید ، باور کنید کار با Win mo از کار با گوشی های سیمبیان خیلی راحت تره . اگر هم اصولی با گوشی کار کنید نترسید هیچ بلایی سرش نمیاد.

فایل های ضمیمه

• AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416.cab
    820.4 KB · نمایش ها: 91
  • HC4_OBEX_INBOX.CAB
    30.9 KB · نمایش ها: 44
Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
زاستی یه چیز دیگه! اگه گوشی رو تو حالت Disk Drive به پی سی وصل کردی ، هر وقت خواستی قطع کنی Safe remove کردن یادت نره که خدای نکرده مشکلی واسه مموری پیش نیاد.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ظاهرا" این دوستمون این متن رو نوشتن و تو همه وبلاگ ها و فوروم ها کپی کردند بعد یادشون رفته فوروم رو دوباره چک کنند :دی

rebazartaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شما دوست عزیز تشکر می کنم که به سوالات من جواب دادید . زحمت کشیدید و بسیار تشکر می کنم اما چند تا سوال دیگه دارم اگر هر کدوم از دوستان می دونن لطف کنن جواب بدن.
1- اینکه من زمانی اس ام اس دریافت می کنم چطوری می تونم اونو برای یکی از دوستانم بفرستم ؟
2- اینکه اگر بخوام در آن واحد یک اس ام اس را برای چند نفر از دوستانم بفرستم چطوری میشه این کار رو کرد ؟
3- دو تا برنامه بالا رو که دوستمون برای فارسی کردن و فارسی خوندن اس ام اس برام گذاشته بود برداشتم اما اگر ممکنه برای من توضیح بدید که مراحل نصب اون در گوشی چطوریه و چکار باید بکنم ؟
4- سوال خیلی مهم دیگه اینکه یکی از دوستان برام از طریق بلوتوث فایلی تصویری فرستاد اما بعد از اینکه اومد نتونستم اونو نگه دارم باید چه کار بکنم اگر ممکنه بگید چطوری می تونم فایلهایی رو که با بلوتوث می گیرم بر روی حافظه 4 گیگم که در حال حاضر خالی هم هست ضبط کنم و استفاده کنم و الان اون فایلی هم که برام اومده در کجای گوش قرار گرفته ؟
5- لطفا توضیح بدید که این برنامه و ایکون تاچ فلو برای چیه و به چه کار می یاد برای اینکه در این فروم هم خیلی درباره اش صحبت شده اما متاسفانه کسی درباره اش توضیح نداده ؟

بالا