- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
دوستان گویا بعد از چند روز که سلول های باتریش شارژ شد ، باتریش قوی میشه ...
عجب ... !
عجب ... !
عجب ... !
اقا امین دستت درد نکنه.
این چراغ ناویگیتور برا میسدکال و اس ام اس هم روشن میمونه؟(چه سوال مهمی!!!!!!!!!!!)
راستی انگار هدفونش با جک بدون واسطه کنار پورت یو اس بی میخوره.پس سوراخ ریستش کو!
عجب ... !
بچه ها منم امروز گرفتم. ولی یه مشکلی که ضد حال زده اینه که نمی تونه رجیستر کنه تو شبکهنمی دونم با سیم کارت های 912 مشکل داره؟! یا ایراد از گوشیه؟! .. ایرانسل انداختم اوکی بود. خطم رو خاموش هم که می کنم با یه گوشی دیگه بعد می ندازم تو این می گه در دسترس نیست :wacko:
بعد از تحریر: زنگیدم به طرف یه کم تلفن بازی کرد گفت این گوشی های ما تازه از گمرک اومده تا آخر امشب رجیستر می شه !!! حالا نمی دونم قضیه چیه!
راستی قیمتش خیلی خوب بود. یه جورایی آشناست قیمت همکار گرفتم 720 . گارانتی پرشین تله کام. یک ساله. یک ماه تعویض. برنامه هم گفتن میریزن که زیاد مهم نیست ولی چیزی که مهمه گفتن فارسی ساز می ریزن، که من انگار اینجا خونده بودم فارسی ساز بی مشکل نداریم واسه وین موبه 6.1 ؟؟! یا اشتباه خوندم؟ ..
در ضمن داغ شدنش شدیدا تایید می شه :blink:
نرم افزار SMS Tweaker این امکان رو میده که بین Threaded mode و Normal mode به راحتی shift کنید.این خاصیت وین مو 6.1 ِ و خیلی ها هم مثل من دوسش ندارن ...
من چند ماهی هست دارم با InForMobility 6 Fee Jeibi Ein کار میکنم و مشکلی نداره.اینجا خونده بودم فارسی ساز بی مشکل نداریم واسه وین موبه 6.1 ؟؟! یا اشتباه خوندم؟ ..
چه خوب ! من هر دفعه به زور از رجیستری عوضش میکردمنرم افزار SMS Tweaker این امکان رو میده که بین Threaded mode و Normal mode به راحتی shift کنید.
نرم افزار SMS Tweaker این امکان رو میده که بین Threaded mode و Normal mode به راحتی shift کنید.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=394219
من چند ماهی هست دارم با InForMobility 6 Fee Jeibi Ein کار میکنم و مشکلی نداره.
امروز بعد از رفتار آقامنشانه بندهcool
از اون فروشگاهه زنگیدن که آقا ما شرمنده ایم و ال و بل و جیمبل. شما باید تا شنبه ساعت 12 صبر کنی مخابرات اینو رجیستر کنه :wacko: اگه بخواین خسارت می دیم و ناهار مهمون ما باش و :wacko:
خواستم ببینم به نظر دوستان این قضیه درسته ؟ .. یا کلکی تو کارشون هست؟ :f34r: فعلا که ما از گوشی به عنوان یک پاک پیسی صرف لذت می بریم !
راستی برنامه spb mobile shell یا spb phone suit یود انگار ریختم دستگاه شدیدا افت سرعت داشت .. به طوری که می رفت تو مایه های هنگ و سافت ریست کردن .. یعنی با این cpu باز باید بریم سراغ overclock ؟!
همه اين عربازير ها رو تست بكنيد شايد يكي اشتباها كار كرد :
http://forum.persiantools.com/t104819.html
به نظر من بايد منتظر رام عربي بودنرم افزار MOBIDIV كه واسه فارسي كردن وي جي اي ها هست فكر ميكنم مشكل رو حل كنه ...
پارسا جان همه باتری ها یک ماهی حدودا طول میکشه تا آب بندی بشن!!! همیشه هم هفته اول خیلی زود خالی می کنن.
همه اين عربازير ها رو تست بكنيد شايد يكي اشتباها كار كرد :
http://forum.persiantools.com/t104819.html
محتواي پك دايموند :
گوشي
دفترچه هاي راهنماي انگليسي
2 سي دي نصب اكتيو سينك و برنامه هاي جانبي
كابل دو سر يو اس بي شارژر
شارژر برق
قلم اضافه
برچسب محافظ نمايش صفحه
سي دي راهنماي فارسي
و با گارانتي هاي ياس جهان و پرشين تله كام كه هر دو نماينده توزيع اچ تي سي در ايران هستند در بازار موجود هست -
قيمت فروش اعلام شده اين دو شركت : 760 - قيمت فروش اينترنتي در سايت ايران پاكت پي سي : 735 با گارانتي اصلي در ايران
سلام
دوستانی که دایاموند دارند یه سئوال داشتم ...
LCD ـه این دستگاه از لحاظ نوع ساختار مثل آیفونه یا نه مثل همون پاکت پیسی های قبلیه ... منظورم مولتی تاچ بودن نیست ها ... ببینین منظورم اینه که همون بحث قبلیه LCD های 7 لایه و یه مایعی بین این لایه ها وجود داره و ... هست
LCD آیفون اصلا نرم نیست و اصلا فرو نمی ره و انگار یه شیشه محکم روشه ... دایامون هم همینطوریه یا یه مقدار فلکسیبیلیتیه تاچ اسکرین هایی مثل S200 یا PPC های قبلی رو داره ؟
ممنون