• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
سیاوش جان دستت درد نکنه به نکات خوبی اشاره کردی
دوستان به نظرتون این گوشی هم مشکل سرعت داره ؟

:happy:

به نظر من مشکل سرعت داره. من که قبلا جم داشتم الان با این کلافه میشم گه گداری. گرچه تاچ فلو کار می کنم که البته نمی شه ازش گذشت.

ضمنا دوستان در مورد داستان سیم کارتهم رفتم گفتن مرکز سید خندان رایگان عوض می کنه سیم کارتو. گفتم که اگه کسی مشکل منو داشت در جریان باشه;).

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سرعت پارسا یه لینک داده به اینجا که توش یه سری tweak برای دیاموند گذاشتن. با یه کم تغییر رجیستری سرعت بالا تر میره اما با این حال بازم به نظر میاد cpu برای toch flo 3d کنده و کندیش هم آزار دهندست. اما اگر پلاگین تاچ رو disable کنی سرعت بالایی داره.

در مورد باطری ، مشکل من کاملاً حل شد و خوب باطری رو نگه میداره. به قول پارسا باید صبر میکردیم همه سلول هاش شارژ بشن. :happy:

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
.
.
ضمنا دوستان در مورد داستان سیم کارتهم رفتم گفتن مرکز سید خندان رایگان عوض می کنه سیم کارتو. گفتم که اگه کسی مشکل منو داشت در جریان باشه;).

همچین رایگان هم نیست 15000 تومن میاد رو قبضت. اما این رو هم بزار به حساب خرج دیاموند :happy: می ارزید

siyavash_61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني كه دياموند دارند بهتره برن تو اينجا ( كلوپ اچ تي سي)تو سايت htc ثبت نام كنن هم مدت گالرانتي گوشي رو ميفهمين هم اينكه اگه اپديتي بياد ميتونين دانلود كنين مطمعنا htc واسه رقابتم كه شده مشكلاتشو حل ميكنه شايذم تا حالا حل كرده اخه ئاسه فهميدن اينكه اپديت گوشي اومده بايد شماره سريال گوشي رو بدي و بعد عضو ميشي و فقط ميتوني از برنامه هاي مخصوص گوشي خودت استفاده كني

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ثبت نام کردم هر روزم چک میکنم اما هیچ آپدیتی نیومده هنوز

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه چیز عجیب خوندم . شما ممکنه چک کنید؟
مثل اینکه دیاموند رو فقط میشه با همون اکسلومترش به حالت لند اسکیپ برد. یعنی تنظیم دستی نداره.
علاوه بر اون تنها در عکس و اینترنت روتیت میشه . در سایر موارد روتیشن جواب نمیده ! (مثلا خوندن اس ام اس!!) و مثل اینکه به اچ تی سی نامه زدن که چرا اینطوریه . اچ تی سی گفته که این دستگاه واسه استفاده تک دستی طراحی شده و دلیلی نداره لند اسکیپ بشه!!!

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم اما اولین بار هست که میخواهم با pockat pc کار کنم میخواستم یک توضیح بدید در ضمن این صفحه گوشی مثل بقیه پاکت پی سی ها خش نمیفته؟ با تشکر

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
صداي گوشي ضعيفه و تو پخش موزيك وقتي بيس داره خيلي بد عمل ميكنه
:lol:​

اقا من خیلی شرمنده ام بازم میپرسم.اینکه میگین صداش ضعیفه یعنی چقدر ؟ اخه برای بعضی از افراد صدای مثلا 3250 خیلی خیلی بلنده و برای یه عده یه کم بلنده .بعضیهام صدای مثلا کا750 سونی اریکسون متوسطه.میشه لطف کنین یه جوری بگین من حالیم بشه؟ :(
تاحالا هر جا خواستم صداشو تست کنم قبول نکردن متاسفانه.گوشی قبلیم 990 بود که کمی صداش خیلی اذیتم کرد.چون موقعیت شغلیم یه جورایی پر سر و صداست.;)

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثل اینکه دیاموند رو فقط میشه با همون اکسلومترش به حالت لند اسکیپ برد. یعنی تنظیم دستی نداره.
علاوه بر اون تنها در عکس و اینترنت روتیت میشه . در سایر موارد روتیشن جواب نمیده ! (مثلا خوندن اس ام اس!!) و مثل اینکه به اچ تی سی نامه زدن که چرا اینطوریه . اچ تی سی گفته که این دستگاه واسه استفاده تک دستی طراحی شده و دلیلی نداره لند اسکیپ بشه!!!
دقيقا همينطوره
يعني اصلا در setting/system/screen گزينه اي جهت روتیشن وجود نداره ...

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم اما اولین بار هست که میخواهم با pockat pc کار کنم میخواستم یک توضیح بدید در ضمن این صفحه گوشی مثل بقیه پاکت پی سی ها خش نمیفته؟ با تشکر
همراه پك دستگاه كه خريد ميكنيد يه سي دي آموزش و راهنماي استفاده از دستگاه به زبان فارسي ارايه شده كه ديگه جاي هيچ نگراني واسه تازه كار ها نميذاره ...

همچنين داخل پك دستگاه يك برچسب محافظ صفحه نمايش هم هست كه از خط افتادن ال سي دي جلوگيري ميكنه .

siyavash_61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من خیلی شرمنده ام بازم میپرسم.اینکه میگین صداش ضعیفه یعنی چقدر ؟ اخه برای بعضی از افراد صدای مثلا 3250 خیلی خیلی بلنده و برای یه عده یه کم بلنده .بعضیهام صدای مثلا کا750 سونی اریکسون متوسطه.میشه لطف کنین یه جوری بگین من حالیم بشه؟ :(
تاحالا هر جا خواستم صداشو تست کنم قبول نکردن متاسفانه.گوشی قبلیم 990 بود که کمی صداش خیلی اذیتم کرد.چون موقعیت شغلیم یه جورایی پر سر و صداست.;)
خوب صداش ضعيفه از touch پايينتره فكر كنم واسه محيط پر سرو صدا مشكل بخوري واسه گوش دادن موزيك هم خوب نيست ويبرشم خيلي قوي نيست من 990 رو تست نكردم اما اينجوري بگم كه تو پاكت پي سي هايي كه داشتم از همه ضعيفتر بود

كار با پاكت پي سي كمي متفاوت با گوشي هاي ديگس اولش ممكنه راخت نباشيد حتي ممكنه از خريدتون پشيمون شين اما وقتي كه به كارش عادت كرديد ديگه گوشي هاي ديگه واستون جذاب نيست اما كلا واسه كار با پاكت پي سي ها بايد از دو دست استفاده كرد و كار باهش مخصوصا هنگام رانندگي مشكله ولي دايموند طراخي شده كه همين مشكل رو از بين ببره تا خد زيادي هم موفق شده من تو شماره گيري و خوندن و تايپ sms باهاش خيلي راحت بودم
در مورد خش هم بايد بت بگم كه اينكه بگي اصلا خش نمي افته دروغه همونطور كه دوستون اشاره كردن تو پك خودش يه محافظ داره كه اگه درست روش بچسبوني مدتها واست كار ميكنه اما بازم بايد كمي مراعات كني و از قلم خودش استفاده كني از كيفهاي استاندارد كه داخلشون نرم است استفاده كني من يه كيف موبايل ديدم از جنس لي خساب كنيد گوشي رو كه ميزاري توش مثل سمباده عمل ميكنه اگه اين نكاتو رعايت كني به اندازه عمر استاندادش واست كار ميكنه
مورد ديگه اينكه ppc مثل گوشي هاي عادي نيست كه اگه خوشت نياد بتوني راحت بفروشيش تو چنج كردن يا فروختنش ضررت كمي بالاتره ولي مطمعنم كه اگه بگيري و كار باهاشو بلد شي ديگه نميفروشيش مگه واسه خريدن مدل بالاتر

خوب اين حرفشون كاملا منطقي يه راستش خود من تا حالا كلي ppc عوض كردم اما از اند اسكيپ استفاده نكردم يه جورايي ناميزونه :D حتي تايتن 2 رو هم كه داشتم وقتي ميخواستم از كيبردش استفاده كنم لند اسكيپ ميشد يه جورايي بد بود واسه دستگاهايي كه كيبورد نداره كه اصلا كار باهاش سخت ميشه چون اصلا ديگه نميتوني از كليدا استفاده كني لند اسكيپ كاربردش واسه فيلم و عكسه
اما اگه اين واسه شما مهمه لازم نيست زياد نكران باشي چو اينا نرم افزاري يه و هميشه نرم افزار قابل حله يادمه قبلا يه نرم افزار بود كه هم رزوليشن صفخه نمايش رو تغيير ميدان هم لند اسكيپ ميكرد سرچ بزني پيدا ميشه​

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من هم با سیاوش موافقم.
همچین عجیب هم نیست. در هنگام کار کردن با تاچ اصلاً نیازی به لنداسکیپ پیدا نمیکنی. من که اصلاً از قلمش هم استفاده نمیکنم. حتی اگه قلم هم نمیذاشتن اتفاق مهمی نمی افتاد.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من هم با سیاوش موافقم.
همچین عجیب هم نیست. در هنگام کار کردن با تاچ اصلاً نیازی به لنداسکیپ پیدا نمیکنی. من که اصلاً از قلمش هم استفاده نمیکنم. حتی اگه قلم هم نمیذاشتن اتفاق مهمی نمی افتاد.

دوستان من متوجه نشدم یعنی این دیوایس اصلا به حالت لند اسکیپ نمیره؟!!!!!

اگه اینجور باشه یکی از مهم ترین قابلیت های اسکرین های وی جی ای یعنی خواندن متون در حالت افقی رو نابود کرده... به نظر من این مساله (اگه اینطور باشه) اصلا قابل گذشت نیست...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان من متوجه نشدم یعنی این دیوایس اصلا به حالت لند اسکیپ نمیره؟!!!!!

اگه اینجور باشه یکی از مهم ترین قابلیت های اسکرین های وی جی ای یعنی خواندن متون در حالت افقی رو نابود کرده... به نظر من این مساله (اگه اینطور باشه) اصلا قابل گذشت نیست...
این مسئله رو زیادی بزرگ کردن ... الان با برنامه که میشه درستش کرد ... تازه این برای اوناییه که بخوان رام آفیشیال رو استفاده کنن !
افرادی که یکم منطقی تر هستند میرن الان رام های کوک شده ی ایکس دی ای رو نصب میکنن و از یک دستگاه قدرتمند استفاده میکنن :)

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
دارم خودمو راضی میکنم با صدای ضعیفش بسازم:lol::lol::lol:

ممنون از جناب پرشین دیتا بابت دفترچه فارسی.چون خوندنش خودش یه جور ریویوی کاملیه.
راستی خبری از محصول جدید اچ تی سی نشده ما اینم بیخیال شیم!!!!!!!!!:D
و یه چیز دیگه:
بالاخره ویدیو رو لند اسکیپ میکنه یا فقط صفه های اینترنت و عکس رو؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله این که به لند اسکیپ بردنش مشکل هست رو مرور برایت هند هم بهش اشاره کرده
ولی نکات بامزه ای در مورد دستگاه گفته شده:
وقتی که استایلوس رو بکشید بیرون ، دستگاه از حالت ساسپند خارج می شه و صفحه روشن می شه
وقتی استایلوس رو به داخل جاش می فرستید ، به دلیل اینکه توش آهنربا کار گذاشته اند ، در آخرین لحظات ، برای قفل شدن در جاش ، انگار توسط یک مگنت کیده می شه
استایلوس سرش برای اینکه لبه دایموند تیز هست ، بسیار آزاردهنده هست

در موارد دیگه :
گفته می شه که علی رغم اسکور های عالی که دستگاه اورده در گرافیک ( در یک ویدیو وی جی ای کامل با 30 فریم ، دو برابر ایکس800 عمل می کنه ) مثل اینکه تاچ فلو تری دی، هنوز برای سی پی یو و رم سنگین هست
ظاهراً مشکل به اینجا ختم نمی شه و در کارکرد های سنگین این اتفاق تکرار می شه

اما این مسئله که به لند اسکیپ نمی ره رو کمی بهتره توضیح بدهم :
شما با کلی برنامه حتی مجانی می توانید یک کلید را اساین کنید به این عمل ، مشکل اینجاست که کسانی که از تیلت قبلا در آیفون استفاده کرده اند ، می خوان که هر وقت اراده کردند و دستگاه رو گردوندند ، خودش به لند اسکیپ بره ، من فکر می کنم از نظر نرم افزاری یک جای کار ایراد داره ، و احتمالا بشه در ورژن رام های جدید تر حل ش کرد ، چون برای مصرف کننده هایی که از آیفون 1 به این دستگاه رو می یارن بسیار حیاتی ست.
مثلا در سایت برایت هند نوشته بود که با گوگل مپس این به لند اسکیپ نمی ره

نکته آخر در برایت هند این بود:
کاربران سنگین وزن ( حرفه ای ) می بایست تا رسیدن نسخه سازگار با خطوط تری جی دستگاه صبر کنند. یا منتظر بهترش ، یعنی رافائل شوند.

در مورد باطری ، به نظرم خیلی فاجعه نیست ، معمولا برایت هند مرور های بسیار منصفانه ای نوشته ، و گفته نمی تونه در مورد نظر بده به این دلیل که از تری جی ش استفاده نکرده ، ما هم که اصولا قربانش بروم از این قرتی بازی ها در کشور آباد و اسلامی مان نداریم ، پس عدد هر 3 روز یک بار شارژ کردن برای مصرف سبک را باید قبول کنیم.

موفق باشید

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
این مسئله رو زیادی بزرگ کردن ... الان با برنامه که میشه درستش کرد ... تازه این برای اوناییه که بخوان رام آفیشیال رو استفاده کنن !
افرادی که یکم منطقی تر هستند میرن الان رام های کوک شده ی ایکس دی ای رو نصب میکنن و از یک دستگاه قدرتمند استفاده میکنن :)

100 در تایید میشه
هیچ جای نگرانی نیست چون با رام های کوک شده وحتی برنامه های عادی میشه این کار و کرد الیته به علت نداشتن کیبرود زیاد لازم نمیشه ولی برای خوندت ebook واقعا حیاتی هست که سیاوش گفت :blush:
----------------------------
دوستان دیاموند باز یه خبر خوب براتون دارم که dutty یکی از بهترین کوکر های xda -developers که سابق بر این گوشی تایتن 2 داشت و بهترین رام های این گوشی رو بیرون میداده جدیدا از تاپیک تایتن 2 خداحافظی کرده وگفته که میخواد روی دیاموند کار کنه برید حالشو ببرید :cool:;)

جدا رام هایی که این بشر میده بیرون حرف نداره حیف شد قیصر رو بیخیال شد :(

به همه دوستان هم توصیه میشه که فقط از رام های کوک استفاده کنن چون اصلا این رام های ارجینال که htc میده به درد نمیخوره

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
1- دوستان من تصمیم به خرید این پی پی سی داشتم اما این مورد آخری که دوستان ذکر کردن بنده رو دچار تردید کرد بالاخره این قضیه لنداسکیپ چی شد می شه به قول یکی از دوستان با برخی نرم افزار ها اینکارو کرد یا به هیچ عنوان این امکان وجود نداره چون من صرف این گوشی رو برای خوندن فایل های pdf گرفتم

2- آیا این قابلیت وجود داره که که در حین کار با Adob اون رو minimize کنم و سریعاً از دیکشنری استفاده کنم و بعد به خوندن ادامه بدم و همین کار رو دائم ادامه بدم ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
1- دوستان من تصمیم به خرید این پی پی سی داشتم اما این مورد آخری که دوستان ذکر کردن بنده رو دچار تردید کرد بالاخره این قضیه لنداسکیپ چی شد می شه به قول یکی از دوستان با برخی نرم افزار ها اینکارو کرد یا به هیچ عنوان این امکان وجود نداره چون من صرف این گوشی رو برای خوندن فایل های pdf گرفتم

2- آیا این قابلیت وجود داره که که در حین کار با Adob اون رو minimize کنم و سریعاً از دیکشنری استفاده کنم و بعد به خوندن ادامه بدم و همین کار رو دائم ادامه بدم ؟
در مورد اول شک نکنید ... اچ تی سی یوزر هایی داره که مشکلات رو تقریبا" حل شده تمام میکنن ! اما بعضی مشکلات ممکنه تا دو سال اول هم حل نشه ، اتفاقی که واسه خیلی دستگاه هاش افتاد ... اما لند اسکیپ ؟ با برنامه های ساده و 8-9 کیلوبایتی راحت تر از خود ویندوز هم عمل میکنه ...

در مورد دوم بله ، شما وقتی توی محیط هر برنامه ی اینچنینی مثل ادوبی آکروبات ریدر باشی ، با خیلی کارا میشه هدف شمارو انجام داد . یکی از راه های ساده زدن دکمه ی قرمز یا هنگ آپ هست که برنامه رو به Today Screen میبره ... و شما میتونید هر برنامه ی دیگه ای رو از جمله دیکشنری باز کنید و بعد به آکروبات ریدر ( به همون جا ) برگردید ...
حتی میشه دکمه ای از دستگاه رو به دیکشنریتون اساین کنید و با زدن اون دکمه توی آکروبات ریدر کلمه رو انتخاب و با زدن ِ روی علامت ضربدر ( کلوز - X ) به آکروبات برگردید ...

موفق باشید

بالا