اینم یه سری بنچ مارک
سلام به همه.
آقایون forum تون خیلی باحاله.من تازه به جمع ppc باز ها پیوستم و شروع کارم با diamond بوده. از این topic باحالی که گذاشتین واقعا ممنون.خیلی به درد بخور بود.من چند تا سوال دارم که ممنون میشم اگه کسی جواب بده.
1. از اون treak هایی که توی XDA forum هست،آیا کسی treak مربوط به افزایش cache رو امتحان کرده؟ مشکلی نداره؟ آخه به نظر میرسه باعث هنگ کردن گوشی میشه.
2. برای خوندن متنهای فارسی، با توجه به راهنمایی یکی از دوستان از Fee Jeibi Ein استفاده کردم. در نشون دادن متون فارسی خوبه(البته با opera خود گوشی خیلی سازگار نیست)در تایپ هم در محیط تایپ ایمیل مشکلی نیست اما در محیط sms مشکل داره. البته نیازی به تایپ فارسی نیست. فقط مشکل عمده اینه که از وقتی این نرم افزار رو ریختم، phone keypad گوشی در هنگام تایپ متنها دیگه کار نمیکنه!!! کسی راه حلی برای این مشکل داره؟؟
خواهشا اگه کسی از فارسی ساز دیگه ای استفاده کرد و مشکلی باهاش نداشت اون رو به همه معرفی کنه.
3 . خواهشا یه Antivirus خوب هم برای این گوشی معرفی کنین.
خودايي يه لحضه هم فكر نكردي كه اگه ويروسي نيست آنتي ويروس واسه چيه ؟؟!!!1-3- تا جایی که من اطلاع دارم هنوز ویروسی برای پلات فرم PPC طراحی نشده. من که هیچوقت از antivirus استفاده نمیکنم. اما برنامه درخواستیتون رو میتونید تو نرم افزار های PPC همین پرشین تولز پیدا کنید.
آقا داستان این بنچ مارک چیه ؟ منم با spb از P525 بنچ مارک گرفتم ولی اعداد و ارقام قابل مقایسه با این نیست . من با همون نسخه رایگان spb بنچ مارک گرفتم. یعنی نتیجه بنچ مارک قیافش این شکلی نبود. به غیر از فایل سیستم بقیه خیلی بالاتر از دایامونده.اینم یه سری بنچ مارک
![]()
فقط براي ي نفر اينجوريه؟ آخره براي من چند روز پيش براي يكي اينجوري نشون ميداد اس ام اس هارو. كه الان دست شده. بنظرم مجابرات قاط زده بود... :blush:بچه ها من دایموندم انگار باگ داره واسه sms .. ساعت رو اشتباه می ذاره و برا همین sms ها درست چینده نمی شن و مثلا اونی که قدیمی تره میاد شماره یک و می مونه. یا مثلا بعضی دلیوری ها رو تو تاچ فلو نشون نمیده و می زنه sms جدید دارم و باید All messeg رو بزنم و اونها رو dissmiss یا delete کنم. این مشکل برا رام دستگاست؟ کسی داره این مشکلو دوستای دایموند دار؟
آقا داستان این بنچ مارک چیه ؟ منم با spb از P525 بنچ مارک گرفتم ولی اعداد و ارقام قابل مقایسه با این نیست . من با همون نسخه رایگان spb بنچ مارک گرفتم. یعنی نتیجه بنچ مارک قیافش این شکلی نبود. به غیر از فایل سیستم بقیه خیلی بالاتر از دایامونده.
CPU Index: 2221
Graphic Index: 5835
File System: 189
یعنی انقدر داغونه یا فاکتورهای بنچ مارکش فرق میکنه ؟
sms prob.
بچه ها من دایموندم انگار باگ داره واسه sms .. ساعت رو اشتباه می ذاره و برا همین sms ها درست چینده نمی شن و مثلا اونی که قدیمی تره میاد شماره یک و می مونه. یا مثلا بعضی دلیوری ها رو تو تاچ فلو نشون نمیده و می زنه sms جدید دارم و باید All messeg رو بزنم و اونها رو dissmiss یا delete کنم. این مشکل برا رام دستگاست؟ کسی داره این مشکلو دوستای دایموند دار
(نشون میداد که sms آمده و یک sms نخونده وجود داره ولی وقتی توش میرفت چیزی نبود:blink:
بچه ها من دایموندم انگار باگ داره واسه sms .. ساعت رو اشتباه می ذاره و برا همین sms ها درست چینده نمی شن و مثلا اونی که قدیمی تره میاد شماره یک و می مونه. یا مثلا بعضی دلیوری ها رو تو تاچ فلو نشون نمیده و می زنه sms جدید دارم و باید All messeg رو بزنم و اونها رو dissmiss یا delete کنم. این مشکل برا رام دستگاست؟ کسی داره این مشکلو دوستای دایموند دار؟
سلام
اگر کسی Touch diamond داره لطف کنه بگه که اس ام اس فارسی می گیره یا نه؟
آره آقا گوشی منم برای sms هاش ساعتها رو چرت میزنه.
توی فروم xda یه treak نوشته بود که gps mode رو برای دوربینش فعال کرد.کسی میدونه کار این mode چیه؟ من فکر می کردم که موقعیت gps جایی رو که ازش عکس میگیری توی مشخصات عکس میزنه.اما این طوری نبود.
اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده.