• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان
من بالاخره امتحانات لعنتی ام تموم شد و برای آخر این هفته یا هفته بعد می ریم برای خرید این الماس کوچولو ...
می خوام ببینم از کجا خرید کنم بهتره ؟ چه گارانتی ؟ خلاصه بگید از کی بخرم ؟ (رو که نیست :دی)
موقع خرید ، بفرمایید که چه تست هایی رو باهاش باید انجام بدم ؟
مرسی
:D میگم که شما هنوز دنبال پی پی سی هستی ؟ :D

خوب شد به تاخیر انداختیا ... این الماس جان خوب چیزیه ...
گارانتی ِ یاس بخر ، بهتر از بقیه شونه ... همه جا هم قیمتش یکی ، معلومم نیست چند باشه ، هر روز عوضش میکنن ...

اصولا" واسه خرید ، خودت ویندوز رو بیار بالا تا صحت ِ الاینمنت رو چک کنی ... بعد از اون هم یک تست بلوتوث + تلفن بزن واسه شفافیت و نداشتن ِ خر خر ! :D

همین ، شبم که رسیدی خونه واسه ما تعریف کن :D

ادیت : نیش من همه ش بازه که :D

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
این الماسه خیلی باهاله.تو پیچوندن من که عالی کار میکنه.:wacko:
بعد از دو سه ساعت تازه شاتر دوربینش رو پیدا کردم :D

توی بخش فارسی ساز مطرح کردم کسی جواب نداد.میخواستم ببینم این مشکل فارسیساز هنوز دوستان حلش نکردن.اخه من تازه کارم جرات تست ندارم.;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این الماسه خیلی باهاله.تو پیچوندن من که عالی کار میکنه.:wacko:
بعد از دو سه ساعت تازه شاتر دوربینش رو پیدا کردم :D

توی بخش فارسی ساز مطرح کردم کسی جواب نداد.میخواستم ببینم این مشکل فارسیساز هنوز دوستان حلش نکردن.اخه من تازه کارم جرات تست ندارم.;)

کوروش جان مبارک باشه.... یادته میخواستی کروز بخری گفتم نخر ؟! حالا برو حالشو ببر.... راجع به فارسی ساز چند روز دیگه صبر کن... ضمنا برنامه آقا روزبه یعنی en2fa رو هم تست کن...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

دوست عزیز چرا به دیگران متوسل میشوی؟؟؟ خیلی راحت... یه سر به فوروم xdadevelopers بزن و ساب ترد دیاموند. اگه بود که خودت میبینی. اگه نبود هم معنیش اینه که همچین رامی وجود نداره!

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
:D میگم که شما هنوز دنبال پی پی سی هستی ؟ :D

خوب شد به تاخیر انداختیا ... این الماس جان خوب چیزیه ...
گارانتی ِ یاس بخر ، بهتر از بقیه شونه ... همه جا هم قیمتش یکی ، معلومم نیست چند باشه ، هر روز عوضش میکنن ...

اصولا" واسه خرید ، خودت ویندوز رو بیار بالا تا صحت ِ الاینمنت رو چک کنی ... بعد از اون هم یک تست بلوتوث + تلفن بزن واسه شفافیت و نداشتن ِ خر خر ! :D

همین ، شبم که رسیدی خونه واسه ما تعریف کن :D

ادیت : نیش من همه ش بازه که :D

سلام .
آره خب ، با تاخیر انداختیم و داشت گند می خورد ، نمی انداختم چی می شد ... ؟
پس شما یه محبت کن ، یه جا که فروشنده اش از همه بهتره ، از این نظر که عین سگ ها نباشه طلب ارث پدر نداشته باشه ، اگه می شناسی معرفی کن (اینجا اگه نمی شه ، با پی ام ) دیگران هم اگه می شناسند ، بگند . مرسی
راستی چه وسایلی الآن اویلبل هست ، و کلا چی توصیه می شه ؟ کیف اش هست الآن ؟
مرسی
پ . ن : دوستان من الآن زنگ زدم ، همه پرشین تله کامی ها که می دند 740 ، همه یاس ها هم می دن 760 ، اما از شرکت یاس ، یه شماره گرفتم که اصلا تو سایت اش نبود ، اون می داد 730 . به نظر مشکوک نمی اد ؟
چی کار کنم همون 730 رو برم تو کارش ؟
مرسی

Last edited:

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
نمیدونم به این دستگاه بخندم یا به خودم؟:wacko: یکی که این دیاموند رو داره لطفا بگه چجوری عکس میگیره؟ :lol:منظورم اینه که چه قسمتی کار دکمه شاتر رو میکنه؟ ناویگیتور انگار فقط 4جهتو داره.وسطش هیچ کارست.:blink:
ما که هر کاری کردیم پیدا نکردیم:Dفوکوس میکنه ولی نمیگیره.یه دونه شانسی خودش گرفت نذاشت بفهمم چطوری گرفت!!!!!!!!!!!!!
اصلا اقا یکی بگه دکمه تایید یا اینتر یا سلکت تو این لامصب کدومه:grrr:

پ.ن:
(مردم از خجالت)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
نمیدونم به این دستگاه بخندم یا به خودم؟:wacko: یکی که این دیاموند رو داره لطفا بگه چجوری عکس میگیره؟ :lol:منظورم اینه که چه قسمتی کار دکمه شاتر رو میکنه؟ ناویگیتور انگار فقط 4جهتو داره.وسطش هیچ کارست.:blink:
ما که هر کاری کردیم پیدا نکردیم:Dفوکوس میکنه ولی نمیگیره.یه دونه شانسی خودش گرفت نذاشت بفهمم چطوری گرفت!!!!!!!!!!!!!
اصلا اقا یکی بگه دکمه تایید یا اینتر یا سلکت تو این لامصب کدومه:grrr:

پ.ن:
(مردم از خجالت)

دوست عزیز با همون کلید که فوکوس کردی عکس میگیره
کلید دوربین دو حالت داره به نام full press , یکی دیگه هم half press
یعنی وقتی کلید رو تا نصفه فشار بدی فوکوس میکنه و وقتی تا آخر فشار بدی عکس رو میگیره

که توی تنطیمات دوبین میتونی فوکوس دستی رو برداری وخودش همینحوری لنز رو عقب جلو کنه و عکس رو بگیره
که اصلا هم خوب نمیشه

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
دوست عزیز با همون کلید که فوکوس کردی عکس میگیره
کلید دوربین دو حالت داره به نام full press , یکی دیگه هم half press
یعنی وقتی کلید رو تا نصفه فشار بدی فوکوس میکنه و وقتی تا آخر فشار بدی عکس رو میگیره

که توی تنطیمات دوبین میتونی فوکوس دستی رو برداری وخودش همینحوری لنز رو عقب جلو کنه و عکس رو بگیره
که اصلا هم خوب نمیشه
مرسی.پیداش کردم.محافظ ال سی دی نمیذاشت اون وسط کلیک شه.مشکل اینجا بود.:lol:

میگم این فونت یا ایکونها بزرگتر از این نمیشن؟ توی p990 نسبت به فونتایی که تو گوشی میریختم متنها بولد یا بزرگتر و البته نوعش هم عوض میشد.برا ویندوز میشه اینکارو کرد؟

یه چیز دیگه اینکه pdf رو با این اصلا نمیشه خوند.خیلی ازار دهندست.کلا بیخیال Ebook شدم:(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

میگم این فونت یا ایکونها بزرگتر از این نمیشن؟ توی p990 نسبت به فونتایی که تو گوشی میریختم متنها بولد یا بزرگتر و البته نوعش هم عوض میشد.برا ویندوز میشه اینکارو کرد؟

یه چیز دیگه اینکه pdf رو با این اصلا نمیشه خوند.خیلی ازار دهندست.کلا بیخیال Ebook شدم:(

هنوز برنامه نریختی رو گوشی؟ که بشه landscape اش کرد؟

برای بزرگ کردن فونت ها برو
setting>system>screen>textsize
اونجا تنظیم کن که فونت ها بزرگ بشه

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
هنوز برنامه نریختی رو گوشی؟ که بشه landscape اش کرد؟

برای بزرگ کردن فونت ها برو
setting>system>screen>textsize
اونجا تنظیم کن که فونت ها بزرگ بشه

واه چه حرفا ! برنامه بریزم که چیکار کنه ؟:blink:
بابا من خیلی ناشیتر از این حرفام.راستش یکی از بچه ها گفت اکثر برنامه ها رو قبول نمیکنه منم جرات نکردم چیزی نصب کنم.البته گشتم اموزش نصب انگار تو p.t نیست.منظورم اموزش برا تازه کاراست.فعلا منتظرم ببینم تکلیف این فارسیساز چی میشه .با کمک شما و اساتید گرامی یواش یواش دارم راه میافتم.
راستی ممنون از راهنماییت.text size رو نگا کردم ماکزیموم بود.بیشتر جاها فونتا کوچیکن و اذیت میکنه این.
یه چیز دیگه:
ترفند یا برنامه ای هست که بشه بعضی فولدرا رو هایدن کرد.اگه هست ممنون میشم راهنماییم کنی.
فک کنم یکم زیاد پرسیدم.:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

Adobe Reader LE که روی خودش هست قربان ، خیلی راحت می شه توی وی جی ای ایبوک خوند ، یه کم بگید مشکل کجاست در خوندن شاید بشه کاری کرد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
واه چه حرفا ! برنامه بریزم که چیکار کنه ؟:blink:
بابا من خیلی ناشیتر از این حرفام.راستش یکی از بچه ها گفت اکثر برنامه ها رو قبول نمیکنه منم جرات نکردم چیزی نصب کنم.البته گشتم اموزش نصب انگار تو p.t نیست.منظورم اموزش برا تازه کاراست.فعلا منتظرم ببینم تکلیف این فارسیساز چی میشه .با کمک شما و اساتید گرامی یواش یواش دارم راه میافتم.
راستی ممنون از راهنماییت.text size رو نگا کردم ماکزیموم بود.بیشتر جاها فونتا کوچیکن و اذیت میکنه این.
یه چیز دیگه:
ترفند یا برنامه ای هست که بشه بعضی فولدرا رو هایدن کرد.اگه هست ممنون میشم راهنماییم کنی.
فک کنم یکم زیاد پرسیدم.:D

قربان ترد راهنمای جامع که در امضا من هست ، راه بدی برای مبتدی ها نیست ، کلی بچه ها براش زحمت کشیدن ، بعضی از تاپیک هاش قدیمی ست ولی یک سری راهنمای کامل داره برای کرک برنامه و ریختن شون

در ضمن از دوستان اینجا خواهش دارم یک روش استاندارد برای مقایسه باطری ش با دستگاه های دیگه ارایه بدهند ، مثلا بگویند که با صدای کاملا بلند ، یک ساعت ام پی تری چقدر از فول شارژ رو خالی می کنه ، یا مثلا 1 ساعت کار با وای فای چقدر
ممنون

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان .
دیروز هر چی منتظر شدم که جواب من بد بخت رو بدید ، ندادید و من هم دل رو زدم به دریا و رفتم همون نمایندگی و یک واحد الماس ، به قیمت 720 تومان با گارانتی یاس ابتیاع شد.
انتظاری از من نیست و انتظاری هم ندارید ، این اولین بار هست که با یه ppc دم خور می شم ، هیچی بلد نیستم شدیدا احتیاج به یه فرهنگ لغات دارم که بتونم کمی با این کوچولو کار کنم ، رفتم به اون لینکی که دوستان داده بودند (xda) برای اعمال توئیک لیست ، اما اصلا نمی دونستم که این جاهایی که اونجا نوشته ، کجا هست ...
اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم ، برای منی که کلا 2 سال گوشی دستم بوده و اون هم اس ای بوده ، چه انتظاری می ره ؟
بگید کجا ها رو باید بخونم ...
مرسی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان .
دیروز هر چی منتظر شدم که جواب من بد بخت رو بدید ، ندادید و من هم دل رو زدم به دریا و رفتم همون نمایندگی و یک واحد الماس ، به قیمت 720 تومان با گارانتی یاس ابتیاع شد.
انتظاری از من نیست و انتظاری هم ندارید ، این اولین بار هست که با یه ppc دم خور می شم ، هیچی بلد نیستم شدیدا احتیاج به یه فرهنگ لغات دارم که بتونم کمی با این کوچولو کار کنم ، رفتم به اون لینکی که دوستان داده بودند (xda) برای اعمال توئیک لیست ، اما اصلا نمی دونستم که این جاهایی که اونجا نوشته ، کجا هست ...
اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم ، برای منی که کلا 2 سال گوشی دستم بوده و اون هم اس ای بوده ، چه انتظاری می ره ؟
مرسی

مبارکه قربان
عرض شود که در امضای من ترد راهنمای جامع رو دنبال کنید مطالبی مفید داره هنوز
در مورد دستگاه ، بهتر هست که از مسایلی ابتدایی تر شروع کنید ، نترسید ، اگر دست به ریختن رام های کاستوم نزنید هیچ حالتی نیست که بتوانید به دستگاه تان اسیب بزنید
در آخر باید عرض کنم که صبر داشته باشید ، با گذشت زمان از تصمیم خود پیشمان نخواهیدشد
موفق باشید

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان .
مرسی

قبل از این که بخواین توئیک اعمال کنین یا رام کوک شده آپدیت کنین یا هر کار دیگه ای (غیر از نصب برنامه) که موجب از بین رفتن دستگاهتون بشه بهتره اینجـــــــا رو خوب بخونین از ابتدا تا انتها تا با همه مفاهیم اولیه و تخصصیه Pocket Pc ها آشنا (تر) بشین
موفق باشید.
(دانی جان شرمنده ... پست هامون تقریبا هم زمان بود .... ما هم بعد عمری اومدیم 2 باره شروع به فعالیت کنیم ... LOL )

Last edited:

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
Adobe Reader LE که روی خودش هست قربان ، خیلی راحت می شه توی وی جی ای ایبوک خوند ، یه کم بگید مشکل کجاست در خوندن شاید بشه کاری کرد
نخست اینکه بله ایبوک رو با برنامه خودش باز میکنه اما متن اینقدر ریزه که حتما باید زوم زیادی کرد که برا خوندن یه سطر 50 بار باید به راست و چپ حرکت کرد.نمیدونم شاید من توقعم برا ایبوک زیاده و ملت همینجوری استفاده میکنن.و لند اسکیپ هم نمیشه متاسفانه.
دوم هم اینکه راستش یه ترد واسه اموزش مبتدیها(کلاس اول مثل من) من که ندیدم .شاید درست نیگا نکردم.دوباره میگردم.مثلا دسترسی به رجیستری چطوریه؟ ندیدم.
البته زحمات شما و دوستان تو این فروم واقعا جای تشکر بسیار داره.من در مورد ppc زیاد گشتم و هیچ فرومی که قابل مقایسه با اینجا باشه (البته فارسی) پیدا نکردم.

یه کیبرد فارسی بود نصب کردم فارسی میکرد اما کیپدها ریز شدن و مجبور به انینستال شدم.جیبی ع هم هرچی دانلود کردم خراب میومد.

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
بجه ها تو این خرتوخری امتحانا رفتم سیم کارت رو عوض کردم برای مشکل کیفیت صدای مکالمه. حل شد. کسی مشکل داشت باید بره دفتر خدماتی. 7 چوق هم پیاده می شید رو قبض. 4-5 ساعته هم وصل می شه.

راستی یه سوال. این الماس من (به قول دوستان :p) یه نمور قاب پشتش بد جا میره. یعنی یه کم فاصله داره. بهه نظرتون ببرم گارانتی عوض می کنه؟! گارانتی پرشین تله کام و یه ماه تعویض. ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بجه ها تو این خرتوخری امتحانا رفتم سیم کارت رو عوض کردم برای مشکل کیفیت صدای مکالمه. حل شد. کسی مشکل داشت باید بره دفتر خدماتی. 7 چوق هم پیاده می شید رو قبض. 4-5 ساعته هم وصل می شه.

راستی یه سوال. این الماس من (به قول دوستان :p) یه نمور قاب پشتش بد جا میره. یعنی یه کم فاصله داره. بهه نظرتون ببرم گارانتی عوض می کنه؟! گارانتی پرشین تله کام و یه ماه تعویض. ؟
تا یه ماه نشده هر کاری که میتونی بکن :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نخست اینکه بله ایبوک رو با برنامه خودش باز میکنه اما متن اینقدر ریزه که حتما باید زوم زیادی کرد که برا خوندن یه سطر 50 بار باید به راست و چپ حرکت کرد.نمیدونم شاید من توقعم برا ایبوک زیاده و ملت همینجوری استفاده میکنن.و لند اسکیپ هم نمیشه متاسفانه.
دوم هم اینکه راستش یه ترد واسه اموزش مبتدیها(کلاس اول مثل من) من که ندیدم .شاید درست نیگا نکردم.دوباره میگردم.مثلا دسترسی به رجیستری چطوریه؟ ندیدم.
البته زحمات شما و دوستان تو این فروم واقعا جای تشکر بسیار داره.من در مورد ppc زیاد گشتم و هیچ فرومی که قابل مقایسه با اینجا باشه (البته فارسی) پیدا نکردم.

یه کیبرد فارسی بود نصب کردم فارسی میکرد اما کیپدها ریز شدن و مجبور به انینستال شدم.جیبی ع هم هرچی دانلود کردم خراب میومد.

بله ای بوک رو به حال لنداسکیپ بخونید بهتره
خیلی هم زوم نکنید ،طوری که مثلا در ردیف افقی نیاز به اسکرول نباشه.
عرض کردم که در امضای من نگاه کنید ، هدف اون ترد مبتدی تر ها بوده.راهنمای جامع پی دی ای
کی بورد هم چون وی جی ای نبوده ، حروف ریز شده
موفق باشید

بالا