• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اینم یه سری بنچ مارک

showimage.php

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.
آقایون forum تون خیلی باحاله.من تازه به جمع ppc باز ها پیوستم و شروع کارم با diamond بوده. از این topic باحالی که گذاشتین واقعا ممنون.خیلی به درد بخور بود.من چند تا سوال دارم که ممنون میشم اگه کسی جواب بده.
1. از اون treak هایی که توی XDA forum هست،آیا کسی treak مربوط به افزایش cache رو امتحان کرده؟ مشکلی نداره؟ آخه به نظر میرسه باعث هنگ کردن گوشی میشه.
2. برای خوندن متنهای فارسی، با توجه به راهنمایی یکی از دوستان از Fee Jeibi Ein استفاده کردم. در نشون دادن متون فارسی خوبه(البته با opera خود گوشی خیلی سازگار نیست)در تایپ هم در محیط تایپ ایمیل مشکلی نیست اما در محیط sms مشکل داره. البته نیازی به تایپ فارسی نیست. فقط مشکل عمده اینه که از وقتی این نرم افزار رو ریختم، phone keypad گوشی در هنگام تایپ متنها دیگه کار نمیکنه!!! کسی راه حلی برای این مشکل داره؟؟
خواهشا اگه کسی از فارسی ساز دیگه ای استفاده کرد و مشکلی باهاش نداشت اون رو به همه معرفی کنه.
3 . خواهشا یه Antivirus خوب هم برای این گوشی معرفی کنین.

1-تغییر رجیستری برای افزایش catch دستگاه مشکلی درست نمیکنه و به خوبی هم کار میکنه.
2- FJE تقریبا میشه گفت به درد نمیخوره. من خیلی فارسی ساز امتحان کردم هیچکدوم مثل آدمیزاد کار نمیکنه. فقط باید منتظر رام عربی ارجینال یا رام عربی کوک شده درست و درمون موند. البته برنامه ای En2FaMail_1.53 که تو همین فروم معرفی شد مشکل خوندن sms فارسی رو تا حدودی حل میکنه (فقط یادت باشه برنامه رو رو خود گوشی نصب کنی نه internal Storage)
3- تا جایی که من اطلاع دارم هنوز ویروسی برای پلات فرم PPC طراحی نشده. من که هیچوقت از antivirus استفاده نمیکنم. اما برنامه درخواستیتون رو میتونید تو نرم افزار های PPC همین پرشین تولز پیدا کنید.

siyavash_61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-3- تا جایی که من اطلاع دارم هنوز ویروسی برای پلات فرم PPC طراحی نشده. من که هیچوقت از antivirus استفاده نمیکنم. اما برنامه درخواستیتون رو میتونید تو نرم افزار های PPC همین پرشین تولز پیدا کنید.
خودايي يه لحضه هم فكر نكردي كه اگه ويروسي نيست آنتي ويروس واسه چيه ؟؟!!!
ميتوني چند تاشونو اينجا ببيني
هر سيستم عاملي ميتونه ويروس داشته باشه ويروس ها در اصل يه برنامس ديگه اما يه برنامه مخرب مثلا شما ميتوتي فرض كني برنامه اي واسه مسيج باشه اما مسيج رو جوري بزنه كه رو صفحه چيزي نياد شما چيزي نميفهمي حلا اگه برنامه محتوايه مسيجش دفتر تلفن شما باشه اين به نظر كار سختي يه ؟؟! اما ....
بعضي انتي ويروسها كه رو پي سي نصب ميشه قبليت شناسايي ويروسهاي wince رو داره كاسپر يكي از ايناست و از اونجا كه معمولا برنامه ها رو از تو pc صب ميكنيم درصد خطر كم ميشه ولي در مورد برنامه ها و فايلهايي كه با بلوتوث ميگيرين موضوع فرق ميكنه
يكي از ويروسا كه خيلي مرسومه همين هك بلوتوثه​

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
Last edited:

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من دایموندم انگار باگ داره واسه sms .. ساعت رو اشتباه می ذاره و برا همین sms ها درست چینده نمی شن و مثلا اونی که قدیمی تره میاد شماره یک و می مونه. یا مثلا بعضی دلیوری ها رو تو تاچ فلو نشون نمیده و می زنه sms جدید دارم و باید All messeg رو بزنم و اونها رو dissmiss یا delete کنم. این مشکل برا رام دستگاست؟ کسی داره این مشکلو دوستای دایموند دار؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
اینم یه سری بنچ مارک

showimage.php
آقا داستان این بنچ مارک چیه ؟ منم با spb از P525 بنچ مارک گرفتم ولی اعداد و ارقام قابل مقایسه با این نیست . من با همون نسخه رایگان spb بنچ مارک گرفتم. یعنی نتیجه بنچ مارک قیافش این شکلی نبود. به غیر از فایل سیستم بقیه خیلی بالاتر از دایامونده.
CPU Index: 2221
Graphic Index: 5835
File System: 189
یعنی انقدر داغونه یا فاکتورهای بنچ مارکش فرق میکنه ؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بچه ها من دایموندم انگار باگ داره واسه sms .. ساعت رو اشتباه می ذاره و برا همین sms ها درست چینده نمی شن و مثلا اونی که قدیمی تره میاد شماره یک و می مونه. یا مثلا بعضی دلیوری ها رو تو تاچ فلو نشون نمیده و می زنه sms جدید دارم و باید All messeg رو بزنم و اونها رو dissmiss یا delete کنم. این مشکل برا رام دستگاست؟ کسی داره این مشکلو دوستای دایموند دار؟
فقط براي ي نفر اينجوريه؟ آخره براي من چند روز پيش براي يكي اينجوري نشون ميداد اس ام اس هارو. كه الان دست شده. بنظرم مجابرات قاط زده بود... :blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا داستان این بنچ مارک چیه ؟ منم با spb از P525 بنچ مارک گرفتم ولی اعداد و ارقام قابل مقایسه با این نیست . من با همون نسخه رایگان spb بنچ مارک گرفتم. یعنی نتیجه بنچ مارک قیافش این شکلی نبود. به غیر از فایل سیستم بقیه خیلی بالاتر از دایامونده.
CPU Index: 2221
Graphic Index: 5835
File System: 189
یعنی انقدر داغونه یا فاکتورهای بنچ مارکش فرق میکنه ؟

به نظرم کاملا طبیعی هست:)

چی بکم از سری 270 اینتل آخههههههههه:blush:

البته بغیر از این os خود گوشی خیلی مهم هست :)

sms prob.
بچه ها من دایموندم انگار باگ داره واسه sms .. ساعت رو اشتباه می ذاره و برا همین sms ها درست چینده نمی شن و مثلا اونی که قدیمی تره میاد شماره یک و می مونه. یا مثلا بعضی دلیوری ها رو تو تاچ فلو نشون نمیده و می زنه sms جدید دارم و باید All messeg رو بزنم و اونها رو dissmiss یا delete کنم. این مشکل برا رام دستگاست؟ کسی داره این مشکلو دوستای دایموند دار

من بعضی اوقات رو اتمم این مشگل رو دارم فکر کنم از رام خودمون باشه، البته میشه الگوریتم نشون دادن sms رو عوض کرد ولی باز این یه مشگل هست ، من خودم تو 2 تا گوشی این مشگل رو دیدم و یادم یکی از بچه های همین جا این مشگل رو داشت (نشون میداد که sms آمده و یک sms نخونده وجود داره ولی وقتی توش میرفت چیزی نبود:blink:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

برای منم اینجوریه. ساعت ها رو چت میزنه.

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
منم عصر میرم بگیرم.
امیدوارم انتخاب خوبی باشه و پشیمون نشم.
دوستان تایید میشه هنوز یا نه.....................؟;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اگر با مشکلات مطرح شده و قیافش مشکلی نداری با اجازه بزرگتر ها بعـــــــــــــــــــله:دی

البته اگر کمی میخوای صبر کنی که بنده توصیه نمیکنم داداش این مدل هم تو راهه به زودی میبینیش.
http://www.theunwired.net/?item=pho...-o2-xda-diamond-pro-windows-mobile-smartphone

البته این مدل او2 تاچ پرو هست (به اسم دیاموند پرو!!) که فقط نور کی بردش آبی شده و کی بوردش کیوورتز(کیوورتی آلمانی)

راستی یه چیز دیگه هم یادت باشه . برای بنده مسجل شده که برای کریسمس شاهد وین مو7 خواهیم بود. حاظرم روش شرط ببندم کسی نیست؟:دی

-----------------------

پ.ن به علت نزدن پست اضافه:D
من اینجوریم یا شما هم وقتی ایکس وان رو کنار تاچ پرو میبینین از اچ تی سی زده میشین؟
o2_xda_diamond_pro_se_xperia_x1_side.jpg

Last edited:

ferijackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره آقا گوشی منم برای sms هاش ساعتها رو چرت میزنه.
توی فروم xda یه treak نوشته بود که gps mode رو برای دوربینش فعال کرد.کسی میدونه کار این mode چیه؟ من فکر می کردم که موقعیت gps جایی رو که ازش عکس میگیری توی مشخصات عکس میزنه.اما این طوری نبود.
اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
اگر کسی Touch diamond داره لطف کنه بگه که اس ام اس فارسی می گیره یا نه؟

'گرفتن رو که میگیره دوست عزیز

مشگل اینجا الان فرستادن ، مشگل خوندن هم مثل اینکه با برنامه دوست خوبمون روزبه حل:)

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها هنوز خبری از رام کوک شده عربی برا دیاموند نیست؟؟؟؟؟ :(
اگه کسی سراغ داره زحمت لینکش رو بکشه. از رام های دیوتی باشه که نور علی نوره.

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
منم گرفتم.البته به لطف راهنماییهای دوستان.;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آره آقا گوشی منم برای sms هاش ساعتها رو چرت میزنه.
توی فروم xda یه treak نوشته بود که gps mode رو برای دوربینش فعال کرد.کسی میدونه کار این mode چیه؟ من فکر می کردم که موقعیت gps جایی رو که ازش عکس میگیری توی مشخصات عکس میزنه.اما این طوری نبود.
اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده.

بله به این کارgps tagging می گویند ، بعد اگر عکس را مثلا در فلیکر آپلود کنید ، در گوگل مپ موقعیت محل عکس گرفتن را نشان می دهد
ایتن ایکس800 این وضعیت برایش فعال ست ولی باید دقت کنید که جی پی اس شما ، فعال شده باشد ، یعنی وقتی می خواهید عکس بیاندازید ، یکی را دست گرمی بگیرید تا این گزینه فعال شود ، عکس بعدی تگ می شود دقیق
برای اطلاع از این که شده یا نه ، می توانید با ACDSEE چک کنید
موفق باشید

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من بالاخره امتحانات لعنتی ام تموم شد و برای آخر این هفته یا هفته بعد می ریم برای خرید این الماس کوچولو ...
می خوام ببینم از کجا خرید کنم بهتره ؟ چه گارانتی ؟ خلاصه بگید از کی بخرم ؟ (رو که نیست :دی)
موقع خرید ، بفرمایید که چه تست هایی رو باهاش باید انجام بدم ؟
مرسی

بالا