• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب این آقا که فقط نگران صندلی از دست رفته خودش هست

از صغیر و کبیر ایراد میگیره وقتی مسئول نیست ، وقتی خودش میاد همش تعریف میکنه و ماست مالی میکنه
عنایت حداقل اونقدر شجاع هست که ایرادهای داورهاش رو بگه

غیاثی ، یکی مثل مصطفوی از اون دسته کفتار منشهایی هستند که یا سایه اونها باید بالا سر فوتبال باشه یا اصولآ فوتبالی نباشه

ایران هم هر چی رشد داشته تو زمان اونها بوده باقی موارد فقط پسرفت داشتیم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
حرفاتون در مورد غیاثی درسته ولی حرفای غیاثی هم در مورد عنایت منطقیه!
این که داورها یه جای کارشون می لنگه به نظر من بعید نیست!
یه گل توی بازی راه آهن و مس بازیکنای راه آهن دقیقه 93 زدن قهرمانی گفت خطا بوده! اصلا هیچ توجیهی نداشت این صحنه! بعد میگه من ندیدیم اشتباه کردم. آخه اگه ندیدی چیو خطا گرفتی؟؟ اگه دیدی پس مطمئنا باید دیده باشی که اطراف بازیکنی که گل رو زد تا شعاع 1 متری کسی نبود!!!نکته اینه توی اون بازی مس بعد از چند هفته ناکامی به شدت به برد نیاز داشت تا از بحران در بیاد! تهمت نمیزنم ولی بعضی جاها آدم شک می کنه خیلی هم شک می کنه!:f34r:
واقعا می مونی دم خروس رو باور کنی یا قسم حضرت عباس رو!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من در این داوری ما فساد وجود داره شاید در حد خیلی کم اما وجود داره. نمونش همین مساله ای که دوست ما معرفی کرد. بازی راه اهن و مس.... واقعا برای اون خطا توجیهی نیست............

غیاثی هم ادم لجبازی هست که دومی نداره. کارشناسیهاش و بخصوص اون قضیه تکلش که ادم رو همیشه بخنده میندازه.
ادم وقتی اشتباه میکنه بهتره اعتراف کنه نه اینکه رو اشتباهش پافشاری کنه.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بخصوص اون قضیه تکلش که ادم رو همیشه بخنده میندازه.

اگه منظورتون اون قضیه تعریف تکل چیست؟ منظورتونه که اون شاهکار هوشنگ نصیرزاده بود!

فیروز کریمی یه تیکه خدا انداخت بهش گفت: خدا به خیر کنه با این تعریفی که آقای نصیر زاده از تکل ارائه کرد از حالا اول بازی کاپیتان دو تا تیم با هم دست میدن میگن تکله!!:lol:

به نظر من در این داوری ما فساد وجود داره شاید در حد خیلی کم اما وجود داره

آره منم با این که همچین چیزی وجود داره موافقم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من دقیقا قضیه بحث بین غیاثی و نصیرزاده رو بخاطر ندارم اما یادم هست که غیاثی خیلی پافشاری میکرد روی چیزی که اصلا برای من قابل قبول نبود.

یا در مورد جریان افشارین در بازی پرسپولیس و سایپا و اون دعوای علی دایی و شیث
راستش استدلال های غیاثی یه مقدار مسخره بود.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اجرای آئین نامه جدید كمیته های انضباطی و داوران
بركناري عنايت تاييد شد

رئیس فدراسیون فوتبال گفت : آئین نامه جدید كمیته های انضباطی و داوران به زودی اجرا می شود .
رئیس فدراسیون فوتبال درباره آئین نامه جدید كمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت : این آئین نامه در
دست بررسی است و پس از اینكه نظر كمیته فنی و توسعه اعلام شد ، نحوه اداره كمیته داوران تغییر
خواهد كرد.اين جملات رييس فدراسيون فوتبال دقيقا به بركناري عنايت و شيوه جديد اداره كميته داوران
اشاره دارد .علی كفاشیان افزود : یك هیئت 5 نفره در اساسنامه، كمیته داوران را اداره خواهند كرد و
علاوه بر این سیاست گذاری كمیته داوران هم از سوی این هیئت انجام می شود.او درباره آئین نامه
كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم گفت : این آئین نامه در حال تدوین است و هفته آینده آن را به
هیئت رئیسه ارجاع خواهیم داد و در این آئین نامه تغییرات زیادی داده شده است .رئیس فدراسیون فوتبال
ادامه داد : در آئین نامه جدید علاوه بر افزایش تنبیه های فوتبال ، باید عوامل خاطی شناسایی شوند و با
آن ها برخورد شود.كفاشیان گفت : در آئین نامه جدید كمیته انضباطی نحوه مجازات عوامل خاطی هم تغییر كرده است .

منبع

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم قبول دارم که بلاخره باید داورای خودمون اعتماد بنفس پیدا کنن ولی نه تو دربی. داورای خارجی هم که میان سوت زدنشون فرقی نداره با داورای خودمون، اونا اشتباه میکنن، داورای ما هم اشتباه میکنن. ولی خدا نکنه که داور ایرنی تو دربی یه اشتباه کوچیک بکنه اونوقته که مطبوعات و رسانه ها مخصوصا نود کاری بر سرش میارن که می خواد داوری رو ول کنه. همین فصل مرادی یه پنالتی رو نگرفت واسه پرسپولیس مقابل مس، دیدید با بنده خدا چیکار کردن...؟
حالا ببین اگه تو دربی اشتباه کنه چی میشه...
ولی اگه داوره خارجی اومد اشتباهم کرد 2 ساعت بعد بازی دیگه نیست که بخوان یقشو بگیرنو بیارنش نود و خرابش کنن.
همه ی داورای خارجی واسه پیشرفت تو کشور خودشون دربیا رو قضاوت میکنن ولی اینجا همه چیش فرق داره.. مخصوصا فوتبال.:wacko:

قضیه مرادی بخشیش مربوط به لجبازی خودش بود. اشتباهش رو قبول نمیکرد و میگفت کارشناس ها در حد داور درجه 3 نیستند.

حتی اگه کارشناسا خوب هم نبودند اما دیگه عبارت داور درجه 3 زیاد جالب نیست. اکثرا قبول دارند که ایشون اشتباه کرد اما خودش قبول نمیکرد و ادعاش زیاد بود.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مصوبه هاي جديد در فدراسيون فوتبال
اعضای کمیته داوران معرفی شدند
علي كفاشيان در مورد جلسه دیروزاعضاي هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال گفت: در جلسه راجع به 10 مورد اساسي بحث و گفت و گو كرديم و مصوباتي صورت گرفت. در مورد كميته داوران با معرفي اعضا اين كميته به تصويب رسيد. مسعود عنايت به عنوان رئيس كميته،مصطفي غلامرضا بهروان به عنوان نايب رئيس كميته، حميد خوشخوان و منوچهر نظري به عنوان اعضاي كميته داوران از سوي اعضاي هيات رئيسه انتخاب شدند. در مورد دبير كل فدراسيون نيز مصوب شد محمد مهدي نبي همچنان به عنوان دبير كل به كارش ادامه دهد.
علاوه بر اين در مورد بانوان، آئين نامه مدارس فوتبال و ليگ برتر ايران نيز تصويب شد.
كفاشيان گفت: براي جذب اسپانسر گزارشي را به مهدي تاج، رئيس فدراسيون دادم تا در اين زمينه با انجام هماهنگي هاي لازم براي جذب يك حامي ملي براي فدراسيون فوتبال ايران اقدام شود.

پ ن: می بینم که استاد عنایت همچنان سالم و سر حال در راس کمیته حضور دارند! به به !:)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اسامي داوران هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال
صالحي براي استقلال سوت مي زند؛ رحيمي مقدم براي پرسپوليس

خبرگزاري فارس: كميته داوارن فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته بيست و سوم ليگ برتر را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران هفته بيست و سوم ليگ برتر به شرح زير اعلام شد:

پنجشنبه3/11/87-ساعت 14:30-هفته بيست و سوم
مس كرمان-پرسپوليس-باهنر-كرمان
رحيم رحيمي مقدم-رضا سخندان-محسن فريماني-محمد رضا خداپرست

سايپا-داماش گيلان-انقلاب-كرج
غلامرضا جباري-محمد نجفي-محمد رضا اسحاقيان-فرهاد رستمي

ملوان-فولاد مباركه سپاهان-تختي-انزلي
شاهين حاج بابايي-جهانگير حيدري-فتحعلي رضايي تبار-عليرضا اكرمي

جمعه: 4/11/87-ساعت:14:30-هفته بيست و سوم
پيكان قزوين-راه آهن-رجايي-قزوين
البرز حاجي پور-كيانوش داوود زاده-سخاوت سليمان نژاد-هادي حاج عباسي

ذوب آهن-ابومسلم -ذوب آهن-فولاد شهر
خداداد افشاريان-سعيد شمس-مجيد زارع-عباس نام بخش

مقاومت سپاسي-استقلال اهواز-حافظيه-شيراز
محمد حسين اسدي-حسين عباسي-رسول استاد زاده-سعيد فاضل

فولاد خوزستان-برق شيراز-تختي-اهواز
تورج حق وردي-حسين خانبان-رامين عرفانيان-علي صمديان مجرد

پيام مشهد-پاس همدان-ثامن الائمه-مشهد
نويد مظفري-مرتضي كريمي-بابك داوري-حسين كاظميان

استقلال تهران-صباي قم-آزادي-تهران
سيد احمد صالحي-حسن كامراني فر-داوود رفعتي-امير حسين فتاحي

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
نكته جالبي در ليست داوران اين هفته وجود داره ، اينكه براي سومين هفته پياپي اسم سعيد مظفري زاده در ليست داوران ليگ برتر وجود نداره . معلوم نيست دليل ندادن داوري به ايشان چيه ؟
نكته جالب ديگه در ليست داوران اين هفته انتخاب صالحي به عنوان داور بازي حساس استقلال - صبا هست.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
دیدین داور بازی دیشب رئال و اوساسونا رو 2 جلسه محروم کردن به خاطر دو تا پنالتی مسلمی که برای اوساسونا نگرفت.
اینجا هم داورا سرنوشت یه تیم رو تغییر میدنو کسی هم کاری بهشون نداره. منظورم کمیته داورانه...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دیدین داور بازی دیشب رئال و اوساسونا رو 2 جلسه محروم کردن به خاطر دو تا پنالتی مسلمی که برای اوساسونا نگرفت.
اینجا هم داورا سرنوشت یه تیم رو تغییر میدنو کسی هم کاری بهشون نداره. منظورم کمیته داورانه...

قبلآ نداشت اما همین امسال قهرمانی چند جلسه محروم شد و یه مدتی هم رفت لیگ یک (حالا مدتش رو یادم نیست شما یک هفته فرض کنید) خوبی عنایت اینه که وقتی داوری اشتباه میکنه به صحرای کربلا نمیزنه و قبول میکنه

کارت قرمز بازیکن رو هم برگردوندن؟! این کاری هست که من بارها دیدم تو فوتبال اروپا اما تو ایران مرسوم نیست

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
کارت قرمز بازیکن رو هم برگردوندن؟! این کاری هست که من بارها دیدم تو فوتبال اروپا اما تو ایران مرسوم نیست

آره این خیلی کار جالبیه اگه توی ایران هم اجرا بشه. متاسفانه تو ایران میگن اشتباه کردیم ولی حکم محرومیت اجرا میشه!ما نفهمیدیم این یعنی چی؟!:blink: اینجا ایرانه دیگه! از قدیم گفتن مرد است و حرفش! چون داور یه حرفی زده باید اجرا بشه!:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
متاسفانه برخی داوران لیگ برتراضافه وزن دارند/ ازکدام جریان حرف می زنند

رئیس کمیته داوران فدارسیون فوتبال با پذیرفتن این واقعیت که " برخی داوران درجه اول ایران اضافه وزن دارند" باز هم در دفاع از عملکرد آنها برآمد و گفت: متاسفانه برخی مربیان می خواهند شکست هایشان را گردن داور بیندازند.

حضور در سمینارهای داوری AFC، انتخاب داور دربی، اعتراضات بی پایان به داوری، تشکیل کمیته داوران و... مهمترین مواردی بود که در گفتگوی خبرنگار مهر با مسعود عنایت، رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال مطرح شد. گفتگوی خبرنگار مهر با رئیس کمیته داوران را می خوانید:

خبرگزاری مهر: آقای عنایت، شما چند روز در ایران نبودید؟

مسعود عنایت: 14 روز برای ماموریت خارج از ایران بودم.

* در این مدت چه برنامه‌هایی در خارج از کشور داشتید؟

- حضور در سمینارهای مختلف کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا از مهمترین برنامه‌های ما در کوالالامپور بود. کلاس مدرسان و ناظران داوری، دوره داوران الیت آسیا، انتخاب داوران برگزیده قاره و ...

* در دوره داوران الیت آسیا چند نفر حضور داشتند؟

- از کل آسیا 70 داور در این دور شرکت کرده بودند که 6 نفر از آنها در آزمون‌های مختلف مردود شدند و چهار نفر از شرکت در مراحل تست به دلیل نداشتن آمادگی لازم انصراف دادند. این 10 داور باید در تاریخ 11 مارس 2009 با هزینه شخصی خود به کوالالامپور سفر کرده و مجددا در آزمون‌های AFC حضور یابند.

* داوران ما که در بین مردودی‌ها نبودند؟

- هر شش داور ایرانی در تست‌ها خوب بودند و همگی از سوی AFC تایید شدند. ما در حال حاضر 6 داور الیت در آسیا داریم که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود. پیش از این مسعود مرادی، هدایت ممبینی و محسن ترکی در جمع داوران برگزیده قاره بودند که به این جمع سعید مظفری‌زاده، علیرضا فغانی و یدالله جهانبازی نیز اضافه شدند. از 46 عضو کنفدراسیون فوتبال آسیا ایران و ژاپن تنها کشورهایی هستند که 6 داور الیت دارند. امارات نیز 5 داور الیت دارد که یکی از آنها در آزمون‌های دوره اخیر مردود شد. تعداد داوران الیت ما از کره جنوبی، عربستان و استرالیا بیشتر است.

* حضور این تعداد داور برگزیده می تواند بازتاب خوبی برای ما در کنفدراسیون فوتبال آسیا داشته باشد.

- در روز پایانی سیمنار داوری آقای بن همام در جمع داوران آسیایی حضور یافت و از آنها قدردانی کرد. در ادامه اسامی داوران تک تک خوانده شد و آنها گواهی پایان دوره خود را دریافت کردند. اینکه شش بار نام ایران در سالن برده شد برای ما یک موفقیت محسوب می شود. بن همام در این مراسم با ابراز خرسندی از پرورش این تعداد داوران برجسته در فوتبال آسیا تاکید کرد از این پس داوران خارج از قاره آسیا برای قضاوت در دیدارهای مهم به این قاره نمی آیند و امکان ندارد AFC حتی قضاوت حساس‌ترین دیدارهای خود را به داوری غیر آسیایی بسپارد. رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکید داشت به هیچ عنوان زیر بار قضاوت داوران اروپایی و آمریکایی جنوبی نخواهیم رفت.

* با این شرایط و تاکید بن همام دیگر امکان قضاوت داور غیر آسیایی در دربی ایران امکان‌پذیر نیست؟

- نه! منظور بن همام بازیهای رسمی در سطح قاره آسیا بود. مانند مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، AFC کاپ، مقدماتی جام جهانی و ... . برای مسابقات داخلی هر کشور کمیته داوران آن کشور می تواند بنا به ملاحظاتی داوری دیدارهای حساس داخلی خود را به هر داوری که تمایل دارد بسپارد.

* دیروز هم اسامی داوران کاندیدای قضاوت در دربی را اعلام کردید. چه زمانی رسما نام داور این مسابقه اعلام می شود؟

- یک هفته قبل از دربی جلسه ای در کمیته داوران فدراسیون فوتبال برگزار می شود و طی آن از بین محسن ترکی، خداداد افشاریان و سعید مظفری زاده یک نفر برای قضاوت دربی انتخاب می شود. در این مدتی سعی می کنیم این سه داور قضاوت دیدارهایی که یک طرف آن استقلال و پرسپولیس هستند را قضاوت نکنند.

* چرا سه داور؟ یعنی در فوتبال ما بیش از این تعداد داور واجد شرایط برای قضاوت دربی نبودند؟

- ما سعی کردیم بهترین و آماده ترین داوران را انتخاب کنیم. اینها بهترین‌ها بودند، البته بعضی از داوران هم تمایلی به قضاوت در این بازی نداشتند.

* نظر شورای تامین استان تهران تا چه اندازه در انتخاب داور موثر است؟

- من رئیس کمیته داوران هستم و زیر نظر فدراسیون فوتبال فعالیت می کنم. طرف حساب من شورای تامین استان نیست. ما هر سیاستی که فدراسیون فوتبال داشته باشد را تامین می کنیم. در این بین اگر فدراسیون بخواهد داور ایرانی بازی را قضاوت کند یک داور ایرانی را معرفی می کنیم در غیر این صورت داوری خارجی دربی را قضاوت خواهد کرد.

* در شرایط فعلی احتمال دارد داور خارجی دربی را قضاوت کند؟

- همه چیز احتمالش هست. شما (رسانه ها) کمک کنید که یک داور ایرانی دربی را قضاوت کند ما هم بهترین گزینه را انتخاب می کنیم.

* آقای عنایت، شما و 6 داور برجسته فوتبال کشور دو هفته در ایران نبودید و در این مدت تعدادی از داوران جوان به همراه داوران باتجربه قضاوت دیدارهای لیگ را برعهده داشتند. ارزیابی شما از عملکرد داوران طی این مدت چیست؟ آیا داوران درجه دوم ایران نظر شما را تامین کردند؟

- قضاوت‌ها در مجموع خوب بود!

* اما اعتراض‌ها زیاد بود.

- همین که من می گویم قضاوت ها خوب بود می دانم دوباره برخی‌ها به من می تازند. من بازهم تاکید می کنم هیچ داوریی بدون اشکال نیست. شما دیشب بازی یوونتوس - فیورنتینا را دیدید؟ در این بازی کمک داور مسابقه به اشتباه گل تساوی تیم فیورنتینا که در خانه یوونتوس به ثمر رسیده بود را مردود اعلام کرد. شما دیدید که بازیکنان فیورنتینا اعتراض کنند؟ آیا بازیکنان، مربیان و مسئولان تیم فیورنتینا جار و جنجال به پا کردند؟ در لیگ ایتالیا 20 تیم حاضر هستند و هر هفته 10 بازی برگزار می شود که در این بین فقط ما یک یا دو بازی از لیگ این کشور را می بینیم. در همین دیدارهای سطح بالا هم بیشتر اوقات اشتباهات تاثیرگذار رخ می دهد، این تازه مسابقاتی که ما می بینیم. در لیگ ایتالیا هستند بازیهای که با اشتباهات داوری نتیجه مسابقه عوض می شود.

* شما مشکل را از کجا می بینید؟

- آستانه تحمل در فوتبال ما پایین است. مدیر، مربی، بازیکن و... تحمل شکست ندارند. به محض اینکه شکست می خورد همه چیز را زیر سئوال می برد. همین آقای ملاحی، مدیرعامل صبای قم. ایشان تیمش به هر شکل مغلوب استقلال شده است. متاسفانه مدیرعامل صبا داور را باعث شکست تیمش خوانده و حتی مدعی شده است که می خواهند یک تیم خاص قهرمان لیگ شود. کدام جریان؟ کدام تیم؟ ما از این حرف‌ها زیاد شنیده‌ایم. دو فصل پیش در پایان بازی برگشت سایپا - پرسپولیس آقای دایی، سرمربی وقت تیم سایپا پس از آنکه تیمش در آخرین دقایق بازی پرسپولیس را با تساوی عوض کرد، مدعی شد فدراسیون می خواهد یک تیم خاص قهرمان شود. در پایان آن فصل سایپا قهرمان شد. آیا ادعای دایی درست بود؟ همین آقای ملاحی که امروز اعتراض می کند در بازی رفت صبای قم - استقلال، تیمش با اشتباهات سهوی داوری برنده شد. در شرایط که داور پنالتی مسلم مدافع صبا را ندید این تیم توانست با نتیجه 3 بریک مهمان خود را مغلوب کند. چرا آنجا آقای ملاحی چیزی نگفت؟ چرا آنجا از باشگاه صبا کسی معترض نبود. اگر منظور آقای ملاحی استقلال است که ما می خواهیم قهرمانش کنیم، باید خدمت ایشان عرض کنم همین استقلال در بازی مقابل سپاهان از یک پنالتی آنهم به دلیل اشتباه داوری محروم ماند. البته مربیان استقلال هم مانند دیگر تیم‌ها وقتی می بازند اعتراض می کنند. آقای قلعه نویی هر وقت تیمش شکست می خورد، پای داوری را به میان می آورد.

* رقابت بین تیم‌ها نزدیک است و صحنه‌های مشکوک در مسابقات زیاد. همین عوامل باعث می شود که تیم‌ها اعتراض کنند.

- نمی دانم منظور مسئولان باشگاه صبای قم از اینکه پنالتی شان نادیده گرفته شده است چیست؟ آنچه تلویزیون نشان داد کاملا گویا نبود.

* در بازی مس کرمان - پرسپولیس هم نسبت به گل مس اعتراضاتی مطرح شد.

- بازیکن مس توپ را با دست خود وارد دروازه تیم پرسپولیس نکرد و توپ به دستش خورد. هر توپی که به دست بخورد که هند نیست. حال سئوال من این است که اگر توپ به دست بازیکن پرسپولیس می خورد داور باید پنالتی می گرفت؟ اگر آن توپ هند بود باید عکس‌اش صادق باشد. اگر رحیمی مقدم پنالتی می گرفت، آیا همه او را محکوم نمی کردند که چرا پنالتی گرفته است؟

* آقای عنایت، برخی از داوران شما اضافه وزن دارند. شما این مورد را قبول دارید؟

- بله متاسفانه برخی داوران ما اضافه وزن دارند. آقای X و Y که مدنظر شما هستند اضافه وزن دارند. مگر آنها بچه اند؟ مگر آنها نمی دانند که داور باید چه شرایط بدنی داشته باشد؟ مگر من "له له" داوران هستم که باید همه چیزشان را زیر نظر بگیرم. یک داور باید اصول بدنسازی و تغذیه را رعایت کند. داور باید وزن خود را کنترل کند، هر غذایی را نخورد و... . من که نمی توانم بگویم چه چیزی بخور و چه کار انجام بده. متاسفانه بعضی از داوران ما نمی گویم بی خیال هستند اما تعهد لازم را نسبت به حرفه خود ندارند.

* در غیاب شما اعضا کمیته داوران انتخاب شدند. می گویند شما مخالف این انتخاب ها هستید؟

- بر اساس اساسنامه فدراسیون فوتبال رئیس و اعضا کمیته داوران فدراسیون فوتبال از سوی رئیس فدراسیون انتخاب و برای تایید به هیئت رئیسه معرفی می شوند. آقای کفاشیان به من لطف کرده و درخواست کرد اعضا کمیته داوران را انتخاب کنم که من هم سه نفر از شاخص ترین داوران بازنشسته کشور را به ایشان معرفی کردم. آقای غلامرضا بهروان، حمید خوشخوان و منوچهر نظری سه نفر از استخوان خرده کرده های داوری کشور هستند که پس از کناره‌گیری از دنیای داوری یا مسئولیتی در بخش داوری کشور داشته‌اند یا اینکه ناظر و مدرس داوری بوده‌اند. آقای بهروان که امروز عضو هیئت رئیسه فدراسیون و کمیته داوران است، پیش از این مدرس و ناظر داوری بوده و مسئولیت هیئت فوتبال استان مازندران را برعهده داشته است. آقای منوچهر نظری 6 سال رئیس کمیته داوران کشور بوده که از حیث مدت ریاست بر این کمیته در کشور سرآمد دیگر روسای کمیته داوران است. حمید خوشخوان نیز سالها سابقه در داوری کشور دارد و از فوتبال و داوری حتی یک روز هم جدا نبوده است. این سه نفر از جنس داوری بوده، میادین مختلف را دیده اند و اتفاقا تشکیلات داوری را در سطوح مختلف اداره کرده‌اند. انتخاب اعضا جدید کمیته داوران در پاسخ به کسانی بود که ادعا می کردند، این کمیته وزنش پایین است. به اعتقاد من پس از انقلاب هیچ گاه کمیته داوران چنین وزن و اعتباری نداشته است.

باور کنید سعی ما در کمیته داوران این است که مسابقات با کمترین اشتباه و خطا قضاوت شود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
والا من نمیدونم ...

90 رو ببینید .... خودتون قضاوت کنید و کاری به کار این فنائی نداشته باشید .... توی هر بازی 2 یا 3 تا اشتباه تاثیرگذار توسط داور انجام میشه که ریدن توی فوتبال ایران ....

حالا هی اصرار دارن که داور داربی یه ایرانی باشه ....

موقعی که گند به داربی زده شد دیگه جای جبران کردن نیست ....

اینا اصلا انگار براشون مهم نیست که به این راحتی از اشتباهات واقعا مسخره ی داورها میگذرن !!!!!

داور بازی اوساسونا با رئال مادرید به خاطر قضاوت بدش محروم شده و بعد از طی محرومیتش تازه باید بره از لیگ 2 اسپانیا شروع کنه ... توی ایران که خیلی دیگه شورش در اومده .... راحت یه تیم رو توی یه بازی به باد میدن ... بعدش هم میان توی 90 میگن آره پنالتی بوده .... گل صحیح بوده .... داور نباید گل رو قبول میکرد .... یا وقتی هم که دیگه خیلی تابلو میشه صحنه های 100 % واضح رو که داور اشتباه کرده میگن درست گرفته ...

دوستان راهی نداره که به عادل بفهمونیم SMS بعدی 90 رو در مورد موافقت ایرانیا با داور ایرانی داربی بذارن ؟

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
دوستان راهی نداره که به عادل بفهمونیم SMS بعدی 90 رو در مورد موافقت ایرانیا با داور ایرانی داربی بذارن

فکر کنم توی خود سایت نود قسمت مربوط به پیشنهائات یا یه همچین چیزی بهترین راه باشه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اسامی داوران هفته بیست و چهارم لیگ برتر اعلام شد/ بازگشت داوران "الیت"
از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داورانی که در هفته بیست و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور قضاوت خواهند کرد، اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال بازگشت داوران "الیت" از سمینار داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا از این هفته شاهد قضاوت آنها در مسابقات لیگ خواهیم بود.

- اسامی داوران دیدارهای هفته بیست و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
جمعه -11/11/87
* ملوان بندرانزلی - پیکان قزوین، ساعت 14:30، ورزشگاه تختی انزلی
داور: محسن قهرمانی، کمک‌ها: مسعود فرح نیا و بهرام نقوی، داورچهارم: بابک وسیله بر، ناظر داوری: زاهد بحرینی

* ابومسلم مشهد - فولاد خوزستان، ساعت 14:30، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
داور: سعید بخشی زاده، کمک‌ها: علی یزدانی و بهرام کیانی، داورچهارم: مختار مهدوی، ناظر داوری: سعید بطائی

* راه آهن شهرری - داماش گیلان، ساعت 14:30، ورزشگاه اکباتان تهران
داور: محسن ترکی، کمک‌ها: علی موغلی و مهدی عالیقدر، داورچهارم: محمدحسین مرادی، ناظر داوری: عبداله با عزم

شنبه - 12/11/87
* استقلال اهواز- استقلال تهران، ساعت 13:30، ورزشگاه تختی اهواز
داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: رسول فروغی و حسین خانبان، داورچهارم: اسماعیل عامری، ناظر داوری: محمد تولائی

* پاس همدان - مس کرمان، ساعت 14:30، ورزشگاه قدس همدان
داور: هدایت ممبینی، کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و منوچهر بیات، داورچهارم: بهروز رنجبر، ناظر داوری: ایرج نظری

* صبای قم - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 14:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
داور: سعید مظفری زاده، کمک‌ها: صادق نوری و حمید غمزه، داورچهارم: عبدالحسین ایازی، ناظر داوری: ابراهیم میرزا بیگی

* برق شیراز - سایپا کرج، ساعت 14:30، ورزشگاه حافظیه شیراز
داور: سعادت باغبان، کمک‌ها: صفدر احمدی و حمید نظری، داورچهارم: محمد حسن شهریارپناه، ناظر داوری: نادر جعفری

* سپاهان اصفهان - ذوب آهن، ساعت 14:30، ورزشگاه فولاد شهراصفهان
داور: یداله جهانبازی، کمک‌ها: جواد تقی پور و حیدر شکور، داورچهارم: مهرداد ذهبی، ناظر داوری: محمد فنایی

* پرسپولیس - پیام خراسان، ساعت 15:45، ورزشگاه آزادی تهران
داور: علیرضا فغانی، کمک‌ها: علیرضا کهوری و مجید ویشگاهی، داور چهارم: رضا کرمانشاهی، ناظر داوری: بهرام مهر پیما

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوشنبه صبح تو برنامه جهان فوتبال گوینده به طعنه می گفت : با وجود اشتباهات عجیب و غریب داوری تو هفته های اخیر تازه تو صحنه هائی که داور نزدیک صحنه هم هست ! بهتره از داوران بغیر از تست بدنی تست بینائی هم به عمل بیاد !!

امروز به این نتیجه رسیدم که واقعا درست گفته ! اون از استاد مرادی ! با اون پنالتی که گرفت این هم از شاهکار داوری که تو بازی پرسپولیس و پیام شکل گرفت !!

خطای نیکبخت حداکثر اخطار داشت چون پیراهن بازیکن حریف رو خیلی کشید .. ولی بازیکن پیام تو صورت نیکبخت زد !! بقول خودشون حرکت خشن بدون توپ و 100 درصد اخراج داشت ولی داور به اون اخطار داد و نیکبخت رو اخراج کرد !!! :blink:

اونوقت میگن داور داربی باید ایرانی باشه !!!!! فرض کنید همچین داستانی تو داربی اتفاق بیفته و یکی از طرفین با همین سوتها ببازه !!

درسته اشتباه داوری هم جزو فوتباله ولی این دیگه ببخشید کور بودن داوره !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوشنبه صبح تو برنامه جهان فوتبال گوینده به طعنه می گفت : با وجود اشتباهات عجیب و غریب داوری تو هفته های اخیر تازه تو صحنه هائی که داور نزدیک صحنه هم هست ! بهتره از داوران بغیر از تست بدنی تست بینائی هم به عمل بیاد !!

امروز به این نتیجه رسیدم که واقعا درست گفته ! اون از استاد مرادی ! با اون پنالتی که گرفت این هم از شاهکار داوری که تو بازی پرسپولیس و پیام شکل گرفت !!

خطای نیکبخت حداکثر اخطار داشت چون پیراهن بازیکن حریف رو خیلی کشید .. ولی بازیکن پیام تو صورت نیکبخت زد !! بقول خودشون حرکت خشن بدون توپ و 100 درصد اخراج داشت ولی داور به اون اخطار داد و نیکبخت رو اخراج کرد !!! :blink:

اونوقت میگن داور داربی باید ایرانی باشه !!!!! فرض کنید همچین داستانی تو داربی اتفاق بیفته و یکی از طرفین با همین سوتها ببازه !!

درسته اشتباه داوری هم جزو فوتباله ولی این دیگه ببخشید کور بودن داوره !!

دیدی فرزاد جان. بخاطر حفظ جان داور هم که شده باید داور خارجی بذارن. یه دونه از اشتباهات امروز مرادی یا فغانی در دربی دیده بشه رسما داور و خانوادش در معرض خطر هستند.:)

البته این حقیقت تلخی هست اما خب واقعا سطح داوری ما پایین هست. نمیخوام بگم پسرفت داشتیم اما هر چی که هست به نسبت پیشرفت سطح لیگ و فوتبال ، در داوری پیشرفت نداشتیم.
به قول تو تست بینایی هم باید بدن. بعید نیست به زودی داور ها مثل ادگارداویدز عینک بزنن بیان تو زمین:p

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:blink:

تو اخبار گفت ظاهرا بازیکن پیام هم اخراج شده ؟! ولی تو تلوزیون که فقط بازیکنی رو از پیام نشون داد که کارت زرد گرفت !

در هر صورت من هنوزم معتقدم فول نیکبخت اخراج نداشت و برای داربی

داور ایرانی = جنجال و حرف و حدیث !

بالا