• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیچ جا مکس پاپ آپ نمیشه !

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
امکان نداره دوست عزیز
زمان بروی 3 ثانیه تنظیم شده . شاید آیپی شما پروکسی بوده !!!

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
تا دیروز خوب بود نسبتا ولی
امروز مکس پاپ آپ افتضاح شده دقیقا درامد من نصف شده

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
درامد منم کمتر شده
اگر درست نشه کدهارو برمیدارم این چند روز کاربرا بدون پاپ آپ حال کنن

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
در تعجبم برترین سایت ها روی مکس پاپ آپ هستند صداشون در نمیاد . لینکتون رو بدین بنده چک کنم .

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
تا دیروز خوب بود نسبتا ولی
امروز مکس پاپ آپ افتضاح شده دقیقا درامد من نصف شده
ببین بازدیدت نصف نشده؟ نه تغییر خاصی دادیم و نه نرخ پایین آوردیم و نه تایمر رو بالا بردیم . همه تنظیمات مانند قبله.
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه . چون ما اجازه میدیم در کنار ما از پاپ آپ های دیگر استفاده کنید ، سیستم های پاپ آپ دیگر کاری کرده اند که پاپ اپ ما بالا نیاد .
ممنون میشم خودتون هم بررسی کنید .

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
نه عزیز هیچ تغییری تو بازدید من رخ نداده در ضمن سایت من فکر میکنم یه تنه ۳۰ درصد ایپی هاتون رو شامل میشه ;)
اینو برای این گفتم که لفظ اومدین گفتین برترین سایتهای ایران باهاتون کار میکنن :D

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
نه عزیز هیچ تغییری تو بازدید من رخ نداده در ضمن سایت من فکر میکنم یه تنه ۳۰ درصد ایپی هاتون رو شامل میشه ;)
اینو برای این گفتم که لفظ اومدین گفتین برترین سایتهای ایران باهاتون کار میکنن :D
چند تا از سایتهای خوب که با ما کار می کنند رو نام بردم شما هم یوزرتون رو بگید ببینم در آمدتون کم شده یا نه و در ضمن بقیه رو نگفتم ، شما هم یوزرتون رو بگید ببینم نصف شدن در امد شما مثل آقا پوریا هست که گفته بود در آمدم نصف شده در حالای که 100 تا تک تومانی کم شده بود!!! اونم به خاطر تعطیلاته چون بازدیدها کم میشه هیچ مشکلی در شمارش نیست .من تمام سایتهای پربازدیدم رو نگاه کردم دیدم که افت نداشتن بعضی ها هم افزایش داشتن حالا شما لطفا یوزرتون رو بگید براتون در سایت توضیح میدهم

Last edited:

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
درامد منم کمتر شده
اگر درست نشه کدهارو برمیدارم این چند روز کاربرا بدون پاپ آپ حال کنن[/QUOTE
درامد منم کمتر شده
اگر درست نشه کدهارو برمیدارم این چند روز کاربرا بدون پاپ آپ حال کنن

100 تا تک تومانی میشه نصف !!! در آمد روزانه شما بین 3500 تا 3700 بوده دیروز شده 3400 حالا میگید نصف شده !!!!

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
100 تا تک تومانی میشه نصف !!! در آمد روزانه شما بین 3500 تا 3700 بوده دیروز شده 3400 حالا میگید نصف شده !!!!

من گفتم نصف شده؟!!
توی سایت جواب پیامتون رو دادم و گفتم چند درصد افزایش بازدید بوده و چقدر درامد کم شده!

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
رضایت کاربران برای ما خیلی مهمه . توی تجربه ای که این چند سال در زمینه ایمیل مارکتینگ داشتم ، همه مشتریانم از کیفیت کارم راضی بودند . همین عامل باعث میشد مشتری ، مشتری بیاره .
همین روند رو روی مکس پاپ آپ پیاده کردیم . رضایت مشتری یا کاربران سایت برای ما حکم تبلیغات رو دارند .
پس همون اول از پشتیبانی سایت موضوع رو پیگیری میکردین بهتر نبود؟ تا برای دیگران سوء تفاهم پیش نیاد !!!

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
الان چنده نرخ هر ای پی؟؟

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
من کدهای مکس آپ رو از دیروز برداشتم .... درآمدم از این سایت روند کاهشی داشت تا اینکه درآمد در روز آخر به 2000 تومن رسید. لازم به ذکر است از روزی که من کار با این سایت رو شروع کردم , روزانه 20 تومن درآمد داشتم

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
من کدهای مکس آپ رو از دیروز برداشتم .... درآمدم از این سایت روند کاهشی داشت تا اینکه درآمد در روز آخر به 2000 تومن رسید. لازم به ذکر است از روزی که من کار با این سایت رو شروع کردم , روزانه 20 تومن درآمد داشتم
در حال حاضر بطور موقت نرخ رو بدلیل کاهش فروش پایین آوردیم . لینک سایتتون رو میدین بررسی کنیم ؟

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
این سیستم افتضاح شده شمارشش و دیگه اصلا کار باهاش به صرفه نیست مخصوصا دیروز که دیگه نوبرشو آوردن
دیروز درامد من نسبت به روز اول 60 درصد کم شده بود با ایپی مشابه !!!

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
حالا یکی دور روز سیستم مشکل داشته دلیل بر بد بودن سیستم نیست الان سیستم طبق روال همیشه کار می کنه پورسانت هم به دلیل افت شدید فروش پایین اوردیم

بالا