me-pc
Registered User
زمان شمارش؟!
برا من باز شد و کامل لود شد و بعد بستم ولی محاسبه نشد!
برا من باز شد و کامل لود شد و بعد بستم ولی محاسبه نشد!
ببین بازدیدت نصف نشده؟ نه تغییر خاصی دادیم و نه نرخ پایین آوردیم و نه تایمر رو بالا بردیم . همه تنظیمات مانند قبله.تا دیروز خوب بود نسبتا ولی
امروز مکس پاپ آپ افتضاح شده دقیقا درامد من نصف شده
چند تا از سایتهای خوب که با ما کار می کنند رو نام بردم شما هم یوزرتون رو بگید ببینم در آمدتون کم شده یا نه و در ضمن بقیه رو نگفتم ، شما هم یوزرتون رو بگید ببینم نصف شدن در امد شما مثل آقا پوریا هست که گفته بود در آمدم نصف شده در حالای که 100 تا تک تومانی کم شده بود!!! اونم به خاطر تعطیلاته چون بازدیدها کم میشه هیچ مشکلی در شمارش نیست .من تمام سایتهای پربازدیدم رو نگاه کردم دیدم که افت نداشتن بعضی ها هم افزایش داشتن حالا شما لطفا یوزرتون رو بگید براتون در سایت توضیح میدهمنه عزیز هیچ تغییری تو بازدید من رخ نداده در ضمن سایت من فکر میکنم یه تنه ۳۰ درصد ایپی هاتون رو شامل میشه
اینو برای این گفتم که لفظ اومدین گفتین برترین سایتهای ایران باهاتون کار میکنن![]()
درامد منم کمتر شده
اگر درست نشه کدهارو برمیدارم این چند روز کاربرا بدون پاپ آپ حال کنن[/QUOTE
درامد منم کمتر شده
اگر درست نشه کدهارو برمیدارم این چند روز کاربرا بدون پاپ آپ حال کنن
امکان نداره دوست عزیز
زمان بروی 3 ثانیه تنظیم شده . شاید آیپی شما پروکسی بوده !!!
آهان... توی یه اس ام اس گفتید شده 0 منم فکر کردم 0 هست...
پس درسته![]()
100 تا تک تومانی میشه نصف !!! در آمد روزانه شما بین 3500 تا 3700 بوده دیروز شده 3400 حالا میگید نصف شده !!!!
در حال حاضر بطور موقت نرخ رو بدلیل کاهش فروش پایین آوردیم . لینک سایتتون رو میدین بررسی کنیم ؟من کدهای مکس آپ رو از دیروز برداشتم .... درآمدم از این سایت روند کاهشی داشت تا اینکه درآمد در روز آخر به 2000 تومن رسید. لازم به ذکر است از روزی که من کار با این سایت رو شروع کردم , روزانه 20 تومن درآمد داشتم