amirpilevar
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 25
- لایکها
- 17
راستی یه سوال داشتم و اونم اینکه آیا میشه مثلا آدم یه سایت باکس بزنه و بعدشم شما بتونی با بالا بردن الکسای اون سایت ,اونو به قیمت زیاد بفروشی ؟
باکس نزنالان وضعیت درامد سایتهای باکس چطوریه به نظرت ؟
نخیر چون هیچکی اون قدر نادون نیست که بخواد با دیدن رتبه الکسا این قدر پول بدهراستی یه سوال داشتم و اونم اینکه آیا میشه مثلا آدم یه سایت باکس بزنه و بعدشم شما بتونی با بالا بردن الکسای اون سایت ,اونو به قیمت زیاد بفروشی ؟
فکرشم نمیکردم مکس پاپ اینقد خوب بشمره
واریزتون هم که حرف نداره
فقط ی مشکل هس که اونم همون کسر 500تومنه اگه بشه ی جوری اون برداشته شه خیلی خوب میشه:general606:![]()
مدیر مکس پاپ میثم و برادرش مالک هستندوست عزیز من گیج شدم لطفا راهنمایی کنید
مدیر مکس پاپ کی هستند؟ سایت تازه کار قبول میکنید یا نه؟ سایت مجله تفریحی هم مورد تاییده؟
دمت گرم خدا رحمتت کنه
داداش مسلما سایتم اولش از 100 هزار هم بیشتره ولی قول میدم روزانه بالای 2000 آی پی داشته باشه ولی میخوام از روز اول بشمرهعضو بشید سایت خود را اضافه کنید . در صورت لزوم تایید میشه
ببخش من باز دخالت کردم:general705:داداش مسلما سایتم اولش از 100 هزار هم بیشتره ولی قول میدم روزانه بالای 2000 آی پی داشته باشه ولی میخوام از روز اول بشمره
دوست عزیز هم آیپی ایران و هم آیپی خارجی محاسبه میشه .مکس پاپ اپ برای ایپی های ایران یک پاپ اپ باز میکنه ولی وقتی که با فیلتر شکن وارد سایت بشی متاسفانه 5-6 تا پاپ اپ باز میشه بعد هم که ایپی های اینطوری رو حساب نمیکنن . این رفتار اصلا جالب نیست .