omidsmart
Registered User
- نوشتهها
- 1,726
- لایکها
- 897
اره کم شد امروز..
همزمان با پی پاپ میشه یک پاپ آپ دیگه هم استفاده کرد ؟اره کم شد امروز..
من برگشتم روی سیستم پی پاپ ..!!!!
لازم نی بری ایران پاپ اپ یه سر به امضای من بزندیگه 1 تومن خیلی کم ادم میره irpopup شمارش هم خیلی خوبی 15 ریال پاپ اپ اول 10 ریال پاپ اپ دوم
باید یه 6 ماهی پیام بدید برای واریزیت ا ؟ مشکلی نداری ؟لازم نی بری ایران پاپ اپ یه سر به امضای من بزن
شمارشش خیلی بهتر از ایران پاپ اپه
من ماکسمیموم از مکس به حدود11 تومن رسیده الان رسیده 4-5 اون آدرس رو که 12 حساب میکنه برات برا پ.خ کن بی زحمت:general306:من الان 2 هفته می شه به عناوین محتلف رصد می کنم .... پاپ آپ رو از ساعت خاصی فعال می کنم .... بعد از 2 دقیقه تو صفحات ورودی آمار 2 دقیقه مشخصه و همچین مبلغ محاسبه شده هم مشخصه ... برای هر پاپ آپ 10.5 ریال حساب میکنه
در ضمن من الان از یه پاپ آپ دیگه استفاده می کنم ... اون هم ادعای 2 تومن و یک تومن می کنه ... چطور از این سایت روزانه 12 تومن درآمد دارم ولی از مکس روزانه 4 تومن؟
کجا زده 10 ریال ؟؟؟ 20 ریال ، بگید ما هم بدونیم بجای اینجا تیکت دادن از پشتیبانی بپرسیدمکس پاپ آپ قیمت هر پاپ آپ رو به 10 ریال کاهش داده!
از پشتیبانی می پرسیدید جوابتون رو می دادن بعضی مواقع پاپ آپ اول قاطی می کنه با پاپ آپ دوم اطلاع بدهید از پشتیبانی متوجه می شیم درست می کنیمظهر (13:30 - 1393/08/03 ) دوباره کد مکس رو تو سایتم قرار دادم . محاسبه قیمت درست شده و به ازای هر پاپ آپ 20 ریال محاسبه میکنه. تا الان هم شمارش خوب بوده