آره این چند وقت هم شمارش واقعا خوب بودهدوستانی که کار میکنن هنوز معتبره این سیستم؟
ایدین جان وقتی می بینی شمارش میاد پایین اطلاع بدهید اینجا جار نزنید اطلاع بدهید مشکل رفع بشهجالبه هر وقت از این سایت تعریف و تمجید می شه ... شمارش و محاسبات این سایت افتضاح می شه. واسه من از امروز صبح تاکنون 2 تومن محاسبه کرده! در حالی که روالش اگه درست بود بایستی 9 تومن می انداخت
این سایت درست به بشو نیست ...
کار این سایت شل کن سفت کن شده ... من کدهامو کلا بر می دارم.
بله مجددا وضعیت بدشده چندوقتی بود خیلی خوب میشمردجالبه هر وقت از این سایت تعریف و تمجید می شه ... شمارش و محاسبات این سایت افتضاح می شه. واسه من از امروز صبح تاکنون 2 تومن محاسبه کرده! در حالی که روالش اگه درست بود بایستی 9 تومن می انداخت
این سایت درست به بشو نیست ...
کار این سایت شل کن سفت کن شده ... من کدهامو کلا بر می دارم.
عزیز اگه عقل و شعورت بکشه تو تایپیک دیگران تبلیغ نمی کنند!!!پاپ آپ ادز با شمارش بسیار عالی و بی دردسر - واریزی در کمتر از 12 ساعت تضمینی - سرعت بی نظیر سایت ( زیر سرور های ایران ) هستش.
الان هم به نظرم تو ایران برترین سایت پاپ آپ هست . من نزدیک 6 ماه میشه دارم ازش استفاده میکنم . میتونید کنارش از یه سیستم دیگه استفاده کنین
popupads.ir
ایشالله درآمدتون بیشتر بشهمن کد مکس پاپ رو برداشتم خودم رو از برشکستگی نجات دادم .
الآن هر آی پی 40 ریال میدید یا 30 ریال؟؟؟
تو سایت یه چیزی گفتید این جا یه چیز دیگه
چرا جواب تیکت ها رو نمیدید؟
واریزی ها رو هم که با تاخیر زیاد انجام میدید چرا ؟
الآن چند روزی هست که تیکت زدم ولی جوابی ندادید دوباره تیکت زدم بازم جواب ندادیدجواب تیکت ها همیشه داده میشه در ضمن واریزی هم هر هفته انجام میشه