• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کیفیت فیلم برداری ما بیش از پنج سال از دنیا عقب هست، چه توی تکرار صحنه های حساس، چه کیفیت تصویر دوربین ها و چه مکان قرار گیری دوربین....
از دو تا خیابون اونورتر میخوان صدا رو بفرستن صدا و سیمان میلی تا پخش کنه ، 35 بار صدا قطع میشه ، فقط اسمش لیگ جهانیه و الا این موارد در سطح لیگ محلاته ، اون بحث بزرگ هم سر جای خودش باقی . خانمهای محترم که امشب آه شون پاچه ی تیم ملی رو گرفت . :angrybirds3:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
از دو تا خیابون اونورتر میخوان صدا رو بفرستن صدا و سیمان میلی تا پخش کنه ، 35 بار صدا قطع میشه ، فقط اسمش لیگ جهانیه و الا این موارد در سطح لیگ محلاته ، اون بحث بزرگ هم سر جای خودش باقی . خانمهای محترم که امشب آه شون پاچه ی تیم ملی رو گرفت . :angrybirds3:
دلیلی که میارن چیه واسه بانوان؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دلیلی که میارن چیه واسه بانوان؟
بخدا به پیر به پیغمبر ما نفهمیدیم چی شده که تا دو سال پیش میرفتن سالن مثل بچه آدم بازیو میدیدن اما حالا اگه برن بازیو ببینن فردا عذاب خدا نازل میشه ...
چیزی که مشخصه فقط اینه که عده ای میخواستن بگن ما زورمون بیشتره و حرف ما باید به کرسی بشینه که نشست ، دیگه عفت و گناه و ... همش دستاویزه ...

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
دلیل نمیارن متاسفنه!
زوریه کلا
داداش اهت گرفت تیمو:))
ساعت 6 رسیدیم جا نبود بشینیم. اخرشم رو زمین نشستیم.
خداوکیلی ایران بد بازی کرد. لهستانم نامرد خعلی خوب سرویس زد.
اما همیشه باس پشت تیممون بمونیم. بعد بازیم همه واسه بچه ها دست زدن.(خوبه باز فرهنگش جا افتاده).
بعد بازی رفتیم ستارخان شام زدیم احساس میکنم رگای قلبم گرفته اینقد چرب بود:general208:

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
این حسینیه خیییییلی جکه والا.
اومده میگه تیم تیمه ایرانه همه میگن یا علی مدد.
سریع میگه بگین هو هو هو هو:general304::general304:

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
1 ) لهستان امتیازی نگیرد / ایران 6 امتیاز بگیرد
ایران در صورت کسب دو پیروزی 3-1 و لهستان در صورت پذیرفتن دو شکست 3-1 جدول را به شکل زیر در خواهند آورد.ایران بدون نیاز به ست شماری به مرحله بعد خواهد رسید.

2 ) لهستان امتیازی نگیرد / ایران 5 امتیاز بگیرد
لهستان اگر در بهترین حالت دوبازی را 3-1 ببازد بدون امتیاز خارج می شود و ایران با کسب 5 امتیاز که در بدترین حالت شامل یک پیروزی 3-2 و یک پیروزی 3-1 است به جدول زیر می رسد که در معدل ست برنده خواهد بود و صعود خواهد کرد.

3 ) لهستان یک امتیاز بگیرد/ ایران 6 امتیاز
لهستان در صورت یک شکست 3-2 و یک شکست 3-1 مقابل آمریکا با یک امتیاز به امتیاز 21 خواهد رسید و تیم ملی ایران مجبور است هر دو دیدار را در بدترین حالت با پیروزی 3-1 به پایان برساند. این هم سومین مسیر برای صعود ایران است.

* جداول کپی نکردم
منبع: عصر ایران

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دلیل نمیارن متاسفنه!
زوریه کلا
بخدا به پیر به پیغمبر ما نفهمیدیم چی شده که تا دو سال پیش میرفتن سالن مثل بچه آدم بازیو میدیدن اما حالا اگه برن بازیو ببینن فردا عذاب خدا نازل میشه ...
چیزی که مشخصه فقط اینه که عده ای میخواستن بگن ما زورمون بیشتره و حرف ما باید به کرسی بشینه که نشست ، دیگه عفت و گناه و ... همش دستاویزه ...
ارزنی منطق داشتن اینکار رو نمیکردن! :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اینجا ایران است بازی ها هم سه حالت داره
یا برد با اقتدار و غرور آفرین
یا تساوی که اندازه برد ارزش داره
یا باختی که چیزی از ارزش های ما کم نمیکنه
دقیقاً بعد از خوندن این پست حسی دارم که در موقع اولین پستم در این تاپیک داشتم!
@mahdiv در جریانه! :D

bbaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
آقا دقت کردین تیم وقتی میبره میگن تیم ملی جمهوری اسلامی
ولی وقتی میبازن میگن تیم ایران

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
تئوری توطئه دروغ نیست واقعیته دنیا پر از زد و بنده و این زد و بندها و زیرآب زنی ها خیلیاش رو نمیشه پشت صحنه انجام داد به خصوص توی دنیای فیزیکی ورزش که من هم آشنایی کمی باهاش ندارم این جواب دوستیه که مارو چغندر فرض کرده و شکلک پای حرفامون گذاشته شبت خوش با :|

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
فقط نميدونم چرا کواچ ظریف و بازی نداد در صورتی که ظریف مصدوميتی نداشت حتی قبل از بازی با آمریکا تو يه برنامه تی وی گفته بود مصدوميتی نداره و کاملا آماده، این حمزه زرینی هم بازی نداد تا تو يه ست حساس اونم وقتی عقب بودیم یا چرا معنوی نژاد و بازی نداد، کاش از غفور بیشتر استفاده میکرد تو اين بازی ها
حرف دل منو زدی. من هنوز متوجه نشده ام چرا غفور توی این بازیها استفاده نشد. مشکلی داره؟ مصدومه؟

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
فقط یه کورسوی امید داریم و اونم اینه که برخلاف تصور ما، آمریکا اتفاقا بیاد بازیش با لهستان رو خیلی هم جدی بگیره و با همه توان بازی کنه. به این دلیل که خود اونام میدونن که تیمی مثل ایران بره بالا و لهستان حذف بشه، خیلی واسه همه (از جمله خود آمریکا) بهتره، تا برعکسش.
چون اگه لهستان بره بالا، بالاخره توی مسیر قهرمانی یه جایی اون بالاها دوباره حتما به آمریکا خواهد خورد.
تنها امیدمون اینه فعلا!

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
تئوری توطئه دروغ نیست واقعیته دنیا پر از زد و بنده و این زد و بندها و زیرآب زنی ها خیلیاش رو نمیشه پشت صحنه انجام داد به خصوص توی دنیای فیزیکی ورزش که من هم آشنایی کمی باهاش ندارم این جواب دوستیه که مارو چغندر فرض کرده و شکلک پای حرفامون گذاشته شبت خوش با :|
باهات موافقم اساسی. من هم فکر میکنم این تئوری توهم توطئه رو خود همونهایی که توطئه کرده اند از خودشون درآورده اند.
شاید مثلا 700 سال پیش چیزی بنام تئوری توطئه بی معنی و مسخره بود، اما توی این دنیای پیچیده امروزی که یه کشوری از
هزاران مایل اونور زمین لشکرکشی میکنه حکومت یه کشور ضعیف و داغونی که اصلا در ظاهر هیچ ربطی بهش نداره رو با
ناو هواپیمابر و موشک هدایت شونده سرنگون میکنه، مسلمه که ماجرا چیزی فراتر از اونیه که من و شما در ظاهر تصور میکنیم.
پول و قدرت نظامی و اقتصادی شون رو صرف شکست و حذف کامل تمدن ها و ملل دیگه ای که بنظرشون مخالف یا تهدیدی براشون
به شمار میان میکنن. دیگه اینکه جلوی چشممونه و عیانه.
اینو گفتم یاد آهنگ The Bravery Of Being Out Of Range از آلبوم Amused to Death راجر واترز افتادم خیلی قشنگه. مضمونش مسخره کردن قدرت نظامی آمریکاست. توش ارتش آمریکا رو به سخره میگیره که مثلا طرف نشسته توی ناو هواپیمابر و با فشردن یه دکمه موشک کروز رو شلیک میکنه و روی صفحه رادار شاهد اینه که چه جوری میره و 1000 کیلومتر اونورتر فرود میاد روی فلان پایگاه یا تاسیسات نظامی دشمن، بعد اسمش هم میذارند پیروزی قهرمانانه در جنگ! راست هم میگه. افتخار و شجاعت در جنگ و قهرمانی در نبرد هم مال قدیما بود، که دو طرف تن به تن و در حالیکه همدیگه رو از نزدیک میدیدند و صدای نفس های همو میشنیدند با هم میجنگیدند و یکی از دو طرف با جرات و شهامت بیشتر و دلاوری دیگری رو با شمشیر یا گرز به خاک میافکند. اونزمان ها حداقل حتی طرف پیروز هم به دشمن شکست خورده و کشته شده در برابرش احترام میذاشت.
توی این آلبوم کلا حرف بر سر اینه که دنیا به سمت مسخره و بی معنی ای داره پیش میره.

Last edited:

signul

Registered User
لایک‌ها
938
فقط نميدونم چرا کواچ ظریف و بازی نداد در صورتی که ظریف مصدوميتی نداشت حتی قبل از بازی با آمریکا تو يه برنامه تی وی گفته بود مصدوميتی نداره و کاملا آماده، این حمزه زرینی هم بازی نداد تا تو يه ست حساس اونم وقتی عقب بودیم یا چرا معنوی نژاد و بازی نداد، کاش از غفور بیشتر استفاده میکرد تو اين بازی ها
اصلا این علیزاده در حد تیم ملی نیست به خدا
من نمی فهمم چرا ظریف رو نمی آره این علیزاده رو بندازه بیرون
دو ست آوردش تو زمین کلا باختیم رفت
معنوی نژاد مصدوم هست و به جای معنوی نژاد حمزه زرینی رو آوردن توی تیم تا مصدومیت معنوی نژاد بهبود یابد
واقعا کاش از غفور بیشتر استفاده می شد
مشکل ما اینکه یکی که خوب بازی می کنه تا تهش نگهش می داریم نمی گیم آقا خسته می شه نمی شه

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
اصلا این علیزاده در حد تیم ملی نیست به خدا
من نمی فهمم چرا ظریف رو نمی آره این علیزاده رو بندازه بیرون
دو ست آوردش تو زمین کلا باختیم رفت
معنوی نژاد مصدوم هست و به جای معنوی نژاد حمزه زرینی رو آوردن توی تیم تا مصدومیت معنوی نژاد بهبود یابد
واقعا کاش از غفور بیشتر استفاده می شد
مشکل ما اینکه یکی که خوب بازی می کنه تا تهش نگهش می داریم نمی گیم آقا خسته می شه نمی شه
اتفاقا دیشب خبرنگارا همین سوال رو در مورد علیزاده از کواچ پرسیدند,گفته علیزاده در تمرینهای توپگیری خیلی خوب عمل میکرده برای همین بهش بازی داده
از غفور استفاده نکردند چون محمودی تا الان داشت کاملا خوب جواب میداد که هیچ در هر بازی هم امتیازآورترین بازیکن تیم میشد,دلیلی نداشت غفور بیاد,ازون طرف اخم و گرفتگی غفور رو هم دیدیم دیشب,چرا؟ چون بازیش ندادند,عین بچه ها که بازیشون نمیدن قهر میکنن,یکی نیست بگه برادر من بچه بازی که نیست تیم ملیه هرکی بهتر و آماده تر باشه در ترکیب قرار میگیره
غفور خیلی خوبه ولی ایرادایی داره که باعث های لایت شدن محمودی میشه,یکیش اینکه وقتی میخواد اسپک بزنه میپره چشماش رو میبنده و یا علی مدد,میکوبه,ولی محمودی امتیازهای منفی روی تورش به مراتب پایین تر از غفوره در حالی که قدشم کوتاه تره
دیشب تعویض های پیاپی بازیکنها رو دیدیم,ولی یکی از یکی بدتر بازی کردند!
همین غفور اومد توی بازی گند زد رفت بیرون,عبادی پور داغون,میرزاجان پور داغون,موسوی داغون,دریافتها انقدر بد بود که معروف دیگه کلافه شده بود,حتی پاس رو هم نمیتونستند دریافت کنن چه برسه به اسپک و سرویس

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
دیروز تیم پاسور نداشت!
معروف کشید بیرون غفور رو اورد!
خیلی جالب بود

بالا