به عزیزانی که درباره بازیکنانی همچون امیر غفور اظهار نظر کودکانه و و جاهلانه (از ریشه جهل و ندانستن) و غیر متعهدانه و غیر متخصصانه !!!! و ... میکنن باید بگم که شما اصلا قدرت شناخت افراد رو نداری و فقط از روی تیپ، افراد رو به بوته نقد میکشی .
تا حالا با یکی از بازیکنان تیم ملی صحبت کردید ؟!
حداقل اینه که بنده خیلی بیشتر از همه اونایی که دارن توی این سایت و سایتای دیگه حرف از والیبال میزنن بازیکنا مخصوصا امیر غفور میشناسم... ایشون به هیج وجه چنین اخلاقی که شما فرمودید نداره ...
هممون اون موقع که تیم نوجوانان بود همه برد ها رو مدیون امیر غفور هستیم .
نمیدونم چرا دوستان فکر میکنن هر چقدر که تعداد سطر های نوشته های تحلیلی شون بیشتر بشه،معلوم میشه که از والیبال بیشتر سر در میارن !!!
نه بخدا ، تحلیل والیبال با جملات زیبا و قشنگ نیست .
هی میان حرف از امتیاز آورترین میزنن ... خوب آقای عزیز تو باید بدونی که قاعدتا "باید" پست غفور یا محمودی امتیاز آورترین بشه ... حالا هر کی باشه توی این پست .
آقا من که پشت تلویزیون نشستم دارم خودمو میکشم از ناراحتی که تیم داره به فنا میره ،حالا غفور بیاد اونجا بخنده خوبه ؟؟؟
یکی نیست بگه برادر من بچه بازی که نیست تیم ملیه هرکی بهتر و آماده تر باشه در ترکیب قرار میگیره
تیم ملی بچه بازی نیست !!؟؟ با این حرف داداشم معلومه که اصلا والیبال نگاه نمیکنی !
غفور چنتا بازی ملی داشته ؟؟ چنتا درخواست داشته ؟؟ به اندازه موهای سرت بازی ملی داشته گلم .
آماده تر ؟؟ ،خیلی خوب:
عزیزانی هستن تا میگن عبادیپور ، نمیدونم چی میشه حس عشق به هموطنت گل میکنه و شروع میکنی که عبادیپور سنش کمه و تا این حد هم خوبه و فلان و بهمان...
حالا غفور با اون همه تجربه (که شما هیج اطلاعاتی ندارید انگار) ، بدرد ترکیب تیم نمیخوره ???
چشم ها را باید شست *** جور دیگر (کلا یه جور دیگه) باید دید
در این نوشته قصد توهین یا ناراحتی هیچ کس مدنظر بنده نبوده و نیست
یاعلی (ع)