نتایج عالیند اگر از همین الان تمام بازی ها رو هم 3-0 ببازیم باز هم نتایج عالی بودن
امیدوارم تا آخر مسابقات همه هنوز یادشون باشه ما اومده بودیم که 3-2 ژاپن و مصر رو ببریم 3-1 چین رو ببریم و فوقش یک ست از بقیه تیمها بگیریم و برگردیم! نتایج همین روزهای اول ما رو اونقدر متوقع کرده که باختن دو سه به آرژانتین برامون سنگینه
اما الان ما داریم میبریم! شانسی هم اصلآ نمیشه گفت هست! تیمی که چندتا تیم رو میبره اصلآ شانسی نیست.
بازی های آسون تر (چین و مصر) هنوز نیومدن احتمالآ ما اونها رو با سه امتیاز میبریم جامون تغییر میکنه!
تیمهای باقی مونده غولهای والیبال هستند! ایتالیا ، برزیل ، روسیه و حتی امریکا تیمهای خیلی بزرگی هستند گرفتن یک امتیاز از اینها شاید اندازه برد های قبلی ارزش داشته باشه!
من جدآ امیدوارم از ولاسکو مثل یک قهرمان استقبال بشه و مثل یک قهرمان هم بدرقه بشه.
کاملا تایید می کنم. نتایج چیزی ورای فراتر از حد انتظار بوده!
از یاد نبریم که تا 15- 10 سال پیش ما حداکثر مقامی که در آسیا کسب می کردیم مقام ششمی بود, اما حالا قدرت برتر دنیا از جلوی تیم ما قرار گرفتن دارند به وحشت می افتن. این دستاورد فوق العاده ای بوده.
نقش رؤسای فدراسیون به خصوص یزدانی خرم که رشد والیبال بدون شک مرهون مدیریت قوی و شایسته او بوده قابل چشم پوشی نیست. بعد هم داور زنی راه او رو ادامه داد و اونها موفق شدند در فضایی بدون تنش و آرام کارهای اساسی و ریشه ای رو در والیبال انجام بدهند و وقتی زمین حاصلخیز وجود داشته و آبیاری ها هم به موقه و خوب انجام شده باشه دیگه اومدن یک باغبان خوب تر مثل ولاسکو سناریو رو تکمیل می کنه. مسلما ولاسکو هم در این پیروزی ها و ایجاد اشتیاق شدید به پیروزی در بازیکنان نقش پررنگ و صد در صدی داشته.
نتایج هم همونطور که اشاره کردید هرگز نمی تونه شانسی باشه! شانس اصولا در مسابقاتی در این سطح هیچ وقت نمی تونه نقشی داشته باشه!
درود بر علی عزیز
این رو خوندم یاد اتفاقی افتادم که توی فرودگاه دیدم
اون روزی که اینا اومدن تهران من هم فرودگاه بودم و برای استقبال از یکی از دوستانم رفته بودیم اونجا
بعد دیدیم کلی آدم فوتبالی جمع شدن اونجا
خلاصه اینکه فهمیدیم کی روش میخواد بیاد
تو همون پرواز بوده یا پرواز دیگه ای خلاصه اینکه همزمان ولاسکو هم اومد
یک نفر از طرف فدراسیون والیبال اومده بود دنبالش :|
نه استقبالی نه عکاسی نه خبرنگاری
همه دور کی روش حلقه زده بودن
از اونجایی که حدود ده دوازده سال هست والیبال حرفه ای دنیا رو دنبال میکنم ولاسکو رو شناختم و به همین دلیل متوجه شدم که توی اون شلوغی اون هم اومده
خلاصه که نشد بریم یک عکسی باهاش بندازیم
کسی که صد برابر کی روش توی دنیا ارزش و شناخته شدن داره اونجوری ازش استقبال کردیم
امیدوارم این دفعه درست ازش تقدیر کنیم و ارزش کاری که کرده رو بدونیم
به نکات مهم و البته دردناکی اشاره کردید.
شما ببینید نحوه پوشش خبری مسابقات همین فوتبال در پیت باشگاهی ما چطوریه و اطلاع رسانی و پوشش خبری مسابقات
جام جهانی والیبال! چگونه است! تفاوت از کجا تا به کجاست؟؟!
آخر چه خیری از این فوتبال دیده ایم؟!
من نمی گویم به فوتبال نپردازند یا کم بپرددازند, نه این حماقت هست. فوتبال ما می تواند و باید رشد کند. این سر جای خودش؛ ولی کار ارزشمند سایر رشته ها مثل والیبال و بسکتبال و هند بال و ... رو نباید دست کم بگیرند و
حق شون رو بهشون بدهند. این بازیکن ها حق شون هست که پول خوب بگیرند و در رفاه و آسایش کامل بتونند به بازی های رشته تخصصی خودشون بپردازند.
همین احسان حدادی که امید زیادی به کسب مدال او در المپیک داریم, چه بلایی سرش آوردیم که اومد در تلوزیون و گله گذاری کرد و هر چه گفت حق داشت... آخر چقدر تبعیض؟؟!
یک روز یک جمله ای روز از یکی از بازیکنان نسبتا مطرح فوتیال شنیدم که شدیدا حرص خوردم! (قضیه مال دو سال پیش هست)
گزارشگر از این فوتبالیست (حسین کعبی) پرسید شما فکر نمی کنید این پول هایی که در فوتبال می گیرید یک مقدار زیاد باشه؟ جواب داد من زحمت می کشم و حقم رو می گیرم, این حق منه! گزارشگر پرسید: به نظر تو امثال هادی ساعی و سایر قهرمانان المپیک که موفق شده ند در بالاترین سطح مسابقات جهانی مئدال کسب کنند, زحمت نمی کشند که همچین پول هایی رو بهشون نمی دهند؟؟! در این لحظه بود که کعبی کم آورد و نتونست جواب بده...
امیدوارم مسؤولان دست از این جفاکاری ها بردارند و این تیم ارزشمند والیبال و سرمربی شایسته و مقتدر اون رو به نحو مطلوب استقبال کنند و مزد زحمات شون رو به اندازه بزرگی افتخار و در حد زحماتی که متحمل شدند, به اونها بدهند.