ایرانسل بهترهمبین نت بهتره یا وایمکس ایرانسل ؟؟؟
سلام دوستان کسی امار نداره کلا راه اندازی وایمکس با مودم و اکانت 3 گیگ ماهانه چند در میاد ؟
WiFi نداره و آنتن دهیش هم ضغیفتره چه با تقویت کننده چه بدون و تو مناطقی که آنتن ضعیفه بدرد نمیخوره.سلام
دوستان کسی این مودم USB رو امتحان کرده ؟ همونی که با تقویت کننده میفروشنش .
این Wi-Fi هم داره ؟ در مقایسه با Fmm130 و 105 آنتن دهیش چطوره ؟
ممنونم
هستند جاهایی که تبدیل کنند ولی من میخوام خودم تبدیل کنم کسی هست راهنمایی کنه و بگه به چه صورته؟
هنوز هم قبول نمی کنید که حرفتون بی منطق و اشتباه است دوست عزیز !؟
بابا به خدا اینترنت همه مملکت از مخابراته !!! پارس آنلاین هم از مخابرات می خره به من و شما می فروشه..
خب قطعا اینترنت شرکت سرچشمه ارزون و Decent است... با سرعت اسمی و کیفیت قابل قبول... شما میری پارس آنلاین میگیری پول بیشتر میدی برا چی ؟
که مثلا رو 4 مگ بسته شده باشی... شما به من بگو که چه فرقی می کنن این دوتا ؟ پارس آنلاین با مخابرات !؟؟؟؟ یه مثال بزن ! اینم از مخابرات پورت می خره به من و شما میفروشه. خود اینترنتش مال مخابراته !
من یو اس بی را امتحان کردم ولی فلش مودمی بگیرید که از تکنولوژیه HSPA+ پشتیبانی کنه چون با سیم کارت رایتل سرعتش تا دو مگ هم می رسه.سلام
دوستان کسی این مودم USB رو امتحان کرده ؟ همونی که با تقویت کننده میفروشنش .
این Wi-Fi هم داره ؟ در مقایسه با Fmm130 و 105 آنتن دهیش چطوره ؟
ممنونم
من یو اس بی را امتحان کردم ولی فلش مودمی بگیرید که از تکنولوژیه HSPA+ پشتیبانی کنه چون با سیم کارت رایتل سرعتش تا دو مگ هم می رسه.
ولی در کل با سیم کارت ایرانسل بد نیست تا حدود بیست کیلو بایت سرعت داره ولی بازم می گم با رایتل سرعتش دو مگ هم می شه
قیمتش هم من خودم هفتاد خریدم ولی الان گویا گرون شده و بالای نود تومنه
... به اعصاب و روان آدم!!!!!!
زنگ زدم میگه شما 512 دارین. سرعت دانلود شما باید بین 8 تا 64 باشه . این یعنی اینکه نرماله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توو سایت تنظیم مقررات هم قید شده این نکته!!!!!!!!!!!!!!
کثافتا.
Pinging Google [74.125.230.48] with 32 bytes of data
Reply from 74.125.230.48: bytes=32 time=608ms TTL=44
Reply from 74.125.230.48: bytes=32 time=528ms TTL=44
Reply from 74.125.230.48: bytes=32 time=550ms TTL=44
Reply from 74.125.230.48: bytes=32 time=574ms TTL=44