• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز ملاک پینگ شما هم خیلی درست نیست.
یه سابت که نمیتونه ملاک پینگ باشه.، باید دی ان اس های معروف رو ملاک قرار بدید.و
مثل 8.8.8.8 که برای خود گوگل هست.
در مورد اون حرفی هم که زده من یک بار با بخش پشتیبانی وایمکس صحبت کردم به نظر خودم هم خیلی بد بودند.
ح

دوست عزیز خیلی از سایت ها اصلا یا لود نمیشه یا به زور لود میشه.
weather.com تا دیروز نصفه نیمه لود میشد امروز که اصلا لود نمیشه.
gmail هم به زور با basic میاد بالا.
google بعد از کلی معطل شدن باز میشه.
ویدیو آنلاین هم که کلا تعطیل!
speedtest نمیتونه لود کنه صفحه تست رو, اررور میده.
کاملا مشخصه که ظرفیت کرج و منطقه پره و هنوز دارن میفروشن!!! کما اینکه بعضی صبح ها سرعت خوبه بعد از اون داغونه!
اینجا Adsl فقط مخابرات میده که اونم جای خالی نداره! وگرنه صد در صد از اون میگرفتم. فرقش اینه که به ایرانسل باید ماهی 50 -60 تومن بدی ولی مخابرات 10-20 تومن!

امروز باز خیلی بهتر شده نسبت به دیروز.

این باز اولی نیست که این اتفاقات میفته!
16 ماه پیش که سرویس رو گرفتم عالی بود . میتونم بگم که توو 4 ماه شاید فقط یک بار قطع شده بود. از دی سال پیش تا الان داغونه!!!!!!!!!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوست عزیز خیلی از سایت ها اصلا یا لود نمیشه یا به زور لود میشه.
weather.com تا دیروز نصفه نیمه لود میشد امروز که اصلا لود نمیشه.
gmail هم به زور با basic میاد بالا.
google بعد از کلی معطل شدن باز میشه.
ویدیو آنلاین هم که کلا تعطیل!
speedtest نمیتونه لود کنه صفحه تست رو, اررور میده.
کاملا مشخصه که ظرفیت کرج و منطقه پره و هنوز دارن میفروشن!!! کما اینکه بعضی صبح ها سرعت خوبه بعد از اون داغونه!
اینجا Adsl فقط مخابرات میده که اونم جای خالی نداره! وگرنه صد در صد از اون میگرفتم. فرقش اینه که به ایرانسل باید ماهی 50 -60 تومن بدی ولی مخابرات 10-20 تومن!

امروز باز خیلی بهتر شده نسبت به دیروز.

این باز اولی نیست که این اتفاقات میفته!
16 ماه پیش که سرویس رو گرفتم عالی بود . میتونم بگم که توو 4 ماه شاید فقط یک بار قطع شده بود. از دی سال پیش تا الان داغونه!!!!!!!!!!

من کلی گفتم !!!
نخواستم از ایرانسل دفاع کنم که شما اشتباه متوجه شدید. من کلی گفتم ملاک پینگتون اشتباهه همین :)

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من به عنوان مدیر شبکه ی شرکت وایمکس 2مگابیت نامحدود گرفتم هیئت مدیره به شدت شاکی هست از وضعیت سرویس :|
با این کارشون دارن من رو بیکار میکنن :(

خدا لعنتشون کنه ...

• Like
Reactions: m1s

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
من به عنوان مدیر شبکه ی شرکت وایمکس 2مگابیت نامحدود گرفتم هیئت مدیره به شدت شاکی هست از وضعیت سرویس :|
با این کارشون دارن من رو بیکار میکنن :(

خدا لعنتشون کنه ...

قسمت آخر صحبتتون رو موافقم.(خدا ...)

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
قسمت آخر صحبتتون رو موافقم.(خدا ...)

نمیدونم دوستان در حال حاضر وضعیت سرویس هاشون به چه صورت هست ولی من فروردین با سرویس وایمکس پینگ عالی ای داشتم (با ثبات و بدون دراپ و بدون نوسان) که آلمان رو روی حدود 170ms بود و آمریکا روی 250ms حالا با این وضعیت خودتون پینگ داخل ایران رو تصور کنین که چقدر عالی بوده حالا من پینگ داخل ایرانم شده 170ms و پینگ اروپا شده 350~500 با نوسان به شدت زیاد و همراه با دراپ شدید آمریکا رو که بماند که اصلا نمیشه در موردش صحبت کرد.

میدونی جالب اینه که اون گوسفندهایی که توی 714 (شماره مشترکین تجاری هست) نشستن جیگرش رو ندارن بگن یه شبه تصمیم گرفتن که 1/8 کنن.
کارشناس اومد سرویس ما رو صورتجلسه کرد و گفت از 4 مورد 3 مورد حق با شماست.

کیفیت سیگنال ما به شدت عالی هست و RSSI و CINR مون -42 , +35 هست ! خود طرف کف کرده بود ولی بازم جیگر نداشت بگه که 1/8 کردن و مثل بز سرش رو زیر انداخت رفت.

از اونطرف خیلی قیافه میگیرن که آره ما آخرشیم ولی یه ایمیل به همه مشترکین ارسال نکردن که بگن سیاست های کلی ایرانسل در زمینه وایمکس تغییر کرده ضریب اشتراک ها افزایش داشته.

اگه خیلی فکر میکنن حرفه ای هستن و مشتری مداری میکنن سرویس های دوره ای شبکه شون رو اطلاع بدن یا وقتی لینک های بین المللی شون دچار مشکل میشه یه پیغام بفرستن که کاربر گرامی لینک های بین المللی دچار اختلال شده و در سریعترین زمان ممکن بر طرف خواهیم کرد.
این رو به همون راحتی که روی سرویس هاشون پایان اعتبار رو فعال کردن و صفحه ecare رو نمایش میدن میتونن روی سرویس هاشون پیاده سازی کنن

به خدا زشته که یه شرکت ارتباطی اینقدر توی همچین زمینه هایی ضعیف عمل کنه ...

من دیگه بیجا بکنم تمدید کنم ...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
نمیدونم دوستان در حال حاضر وضعیت سرویس هاشون به چه صورت هست ولی من فروردین با سرویس وایمکس پینگ عالی ای داشتم (با ثبات و بدون دراپ و بدون نوسان) که آلمان رو روی حدود 170ms بود و آمریکا روی 250ms حالا با این وضعیت خودتون پینگ داخل ایران رو تصور کنین که چقدر عالی بوده حالا من پینگ داخل ایرانم شده 170ms و پینگ اروپا شده 350~500 با نوسان به شدت زیاد و همراه با دراپ شدید آمریکا رو که بماند که اصلا نمیشه در موردش صحبت کرد.

میدونی جالب اینه که اون گوسفندهایی که توی 714 (شماره مشترکین تجاری هست) نشستن جیگرش رو ندارن بگن یه شبه تصمیم گرفتن که 1/8 کنن.
کارشناس اومد سرویس ما رو صورتجلسه کرد و گفت از 4 مورد 3 مورد حق با شماست.

کیفیت سیگنال ما به شدت عالی هست و RSSI و CINR مون -42 , +35 هست ! خود طرف کف کرده بود ولی بازم جیگر نداشت بگه که 1/8 کردن و مثل بز سرش رو زیر انداخت رفت.

از اونطرف خیلی قیافه میگیرن که آره ما آخرشیم ولی یه ایمیل به همه مشترکین ارسال نکردن که بگن سیاست های کلی ایرانسل در زمینه وایمکس تغییر کرده ضریب اشتراک ها افزایش داشته.

اگه خیلی فکر میکنن حرفه ای هستن و مشتری مداری میکنن سرویس های دوره ای شبکه شون رو اطلاع بدن یا وقتی لینک های بین المللی شون دچار مشکل میشه یه پیغام بفرستن که کاربر گرامی لینک های بین المللی دچار اختلال شده و در سریعترین زمان ممکن بر طرف خواهیم کرد.
این رو به همون راحتی که روی سرویس هاشون پایان اعتبار رو فعال کردن و صفحه ecare رو نمایش میدن میتونن روی سرویس هاشون پیاده سازی کنن

به خدا زشته که یه شرکت ارتباطی اینقدر توی همچین زمینه هایی ضعیف عمل کنه ...

من دیگه بیجا بکنم تمدید کنم ...

این موضوع ربطی به 1 به 8 شدن نداره! بعید میدونم به ایرانسل 2تا لینک جدا داده باشن یکی داخلی و اونیکیم بین المللی پس در نتیجه وقتی سرعت داخل خوبه و خارج افتضاحه این مشکل از زیرساخته اما ایرانسل از طرف تمام کاربرا مسئوله که پیگیری کنه و خسارت بگیره و به کاربرا هم خسارت بده اما اینجا ایرانه و زهی خیال باطل!

من یک پرووایدر وای فای به اسم کیان نت اینجا پیدا کردم فردا میرم ازشون سرویس میگیرم اگه خوب بود بلافاصله برای قطع سرویس آشغال مکس ایرانسل اقدام میکنم!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
این حرفی که میزنی یه بخشیش درسته ولی اینجا غیر از وایمکس سرویس ADSL هم داریم که به عنوان پشتیبان ازش استفاده میشه حالا چرا سرعت روی ADSL کمتر که نشده هیچ بهتر هم شده.
تو این کم شدن اخیر ایرانسل از همه شرکتها بدتر بوده

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این حرفی که میزنی یه بخشیش درسته ولی اینجا غیر از وایمکس سرویس ADSL هم داریم که به عنوان پشتیبان ازش استفاده میشه حالا چرا سرعت روی ADSL کمتر که نشده هیچ بهتر هم شده.
تو این کم شدن اخیر ایرانسل از همه شرکتها بدتر بوده

برای منم سواله این که چرا فقط ایرانسل و adsl مخابرات به این بلا دچار شدن؟
البته من یک وی پی اس ایران هم دارم اولا سرعت ۵مگ بود الان شده ۱-۲ مگ

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

من از شاتل اینترنت داشتم به ناچار مجبور شدم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم و بازم به ناچار بدیلیل نداشتن نامه و ... سرعت 128 ایرانسل را خریدم

ولی سرعتش فوق العاده خرابه خیلی خیلی پائینه دایل اپ که خیلی بهتر از اینه

واقعا" نمیدونستم به این بدی است

البته همین الان اینترنتم وصل شد ممکنه از این باشه که تازه وصل شده اینقدر کم باشه ؟؟؟

و از دوستان کسی اشنا تو شرکت چیزی نداره یه نامه بما بده که سرعت بالاتر از 128 بگیریم ؟ اینکه خیلی ستمه خدایش

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
وای سرعت دانلودم بین 2 تا 6 است این یعنی آخر فلاکت :wacko:

سرعت شاتل ما بین 150 تا 250 بود

اگه کسی بتونه ما رو با یک نامه نجات بده دست بوسشم میشیم

mj_heydari

Registered User
لایک‌ها
10

دوست عزیز سه سوت با فتو شاپ ردیف کن بره .....کی به کیه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

سرعت 2 از نظر اونا نرماله چون میگن ضریب سرویس 8 هست 16/8=2 :-|

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
عزیزم سرعتت پایین نیست
سرعت ۱۲۸ ایرانسل همون اسمی هست یعنی بالاتر نمیده مثل بقیه
۱۲۸ حداکثر ۱۶ داری
بالاتر بخوای باید نامه ببری !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
واقعا امروز سرعت افتضاح بود
یه سوال: اینترنت من هر چند دقیقه یکبار یک علامت میاد روی کانکشن سمت راست پایین و دیگه کلا نت قطع میشه ولی وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم وصل میشه !
قضیه چیه؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
از امروز پینگ در طول روز هم خوب شده و همچنین سرعت!
احتمالا آخر ماه از ترس تمدید نکردن خوبه فعلا بعد که تمدید کردیم دوباره همون آش و کاسه!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من مشکلم توی سرعت دانلود برطرف شده ولی پینگ همون آش هست و همون کاسه :|

بالا