• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام

دوستان من از اين مودم هاي ايرانسل خوشم نمياد . بد قبافه هستند

چه مودمي بخرم كه با شبكه اين ها مچ بشه و راحت كار كنه ؟
شما نمیتونید از مودم های دیگه در شبکه ایرانسل استفاده کنید. چون این شبکه روی MAC های مودم های فعلی بسته شده.

سه راه در آینده وجود داره. یکی اینکه ایرانسل مودم های جدیدی بیاره که باز خودش بخرید.

یکی دیگه اینکه بعدا اجازه بدن هر کاربر یه مودم دیگه ( یا چند تا مودم دیگه ) به ایرانسل معرفی کنه، ایرانسل MAC اونها رو ثبت کنه در شبکه و اجازه استفاده بده.

و راه سوم اینکه کلا این سیستم محدودیت روی mac رو برداره.

راه اول از همه نزدیک تره ... راه دوم هم احتمالا خیلی دور نیست ( با توجه به امکانات پنل کاربری و اینکه خودشون هم اعلام کرده بودند میشه اینکارو کرد بعد پشیمون شدند که مودم ها روی دستشون نمونه ! )

راه سوم هم کلا بعید هست.

راه چهارمی هم هست. که میشه یک مودم بگیرید، MAC اون رو به مک یک مودم ایرانسل تغییر بدید. که توصیه نمیشه این راه :D چون بد آموزی داره :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله فعال شده
اين عكس از پنل :
we1z21oaryop1veu8pk0.jpg

من مودم را روی Route تنظيم كردم . ميشه كلا در مورد تنظيمات مودم يه توضيح بديد ...
پیشنهاد میکنم اگر خیلی آشنا نیستید به تنظیمات مودم و اینها ... دست بهشون نزنید. همینطوری باهاش سر کنید ... چون اگر مشکلی براتون پیش بیاد ایرانسل در حل اون کمکتون نمیکنه ... چون اصلا جزو وظایف خودش نمیدونه و میگه اصلا شما نباید میرفتید اونجا.

در مورد این عکس از پنل کاربری تون هم ... پست‌های قبلی من در مورد نحوه حساب و کتاب وایمکس رو پیدا کنید و بخونید. اگر سرویس شما ۱۲۸ هست و تو « اینترنت همراه هم صفر هست » پس شما الان دارید هر گیگ ۱۰ هزار تومن پول میدید و از مانده حسابتون کم میشه. اگر یهو شد - ۰ - تعجب نکنید !

ولی اگر تو اینترنت همراه پول هست و داره از اون کم میشه، راحت باشید ! ‌:D

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
پیشنهاد میکنم اگر خیلی آشنا نیستید به تنظیمات مودم و اینها ... دست بهشون نزنید. همینطوری باهاش سر کنید ... چون اگر مشکلی براتون پیش بیاد ایرانسل در حل اون کمکتون نمیکنه ... چون اصلا جزو وظایف خودش نمیدونه و میگه اصلا شما نباید میرفتید اونجا.

در مورد این عکس از پنل کاربری تون هم ... پست‌های قبلی من در مورد نحوه حساب و کتاب وایمکس رو پیدا کنید و بخونید. اگر سرویس شما ۱۲۸ هست و تو « اینترنت همراه هم صفر هست » پس شما الان دارید هر گیگ ۱۰ هزار تومن پول میدید و از مانده حسابتون کم میشه. اگر یهو شد - ۰ - تعجب نکنید !

ولی اگر تو اینترنت همراه پول هست و داره از اون کم میشه، راحت باشید ! ‌:D
تایید میشه :D

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
خوب امروز صبح اصلا سرويس طرف ما تو اصفهان قطع بود و چراغ های مربوط به وايمكس اصلا روشن نميشد !!!
چيز پی ان هم ديشب تست كردم مشكلی نداشت و وصل شد ... :)

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
اگه از اين مودم های USB هم ايرانسل بياره خيلی خوب ميشه :

61201725_2.jpg

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
سلام .
آقا توی ویندوز XP باید کار خاصی کرد تا بشه کانکت شد ؟ من توی 7 همینجوری مودم رو میزنم علی ا... میره تو اینترنت ولی تو xP ! نه . :D آی پی باید بدم خودم ؟ شایان جان ممنون میشم یه جوابی به ما بدی

ads

Registered User
لایک‌ها
6
سلام .
آقا توی ویندوز XP باید کار خاصی کرد تا بشه کانکت شد ؟ من توی 7 همینجوری مودم رو میزنم علی ا... میره تو اینترنت ولی تو xP ! نه . :D آی پی باید بدم خودم ؟ شایان جان ممنون میشم یه جوابی به ما بدی
نه تو xp هم مثل همون سون هستش فقط باید سوکت رو بزنی

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
نه تو xp هم مثل همون سون هستش فقط باید سوکت رو بزنی

والا من میزنم سوگت رو ولی بعد 1 دقیقه میگه no connectivity . چیه داستان :blink:

راستی اینم تست سرعتم :
735803256.png

:(

Last edited:

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان یک مشکلی دارم
یکی به من بگه چطوری میشه دستی وایمکس را نتظیم کرد (ip)
من دو روزه نمیتونم برم تو وایمکسم! و میخواهم دستی تنظیم کنم
(شبکه هم صفر صفرم لطفا دقیق توضیح بدید)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب یه توضیح کلی و کوتاه میدم در مورد وایمکس و مودم های داخلی ش ( خارجی هم باید همین باشه ... ولی چون تست نکردم اون رو مطمئن نیستم ).

اول اینکه پیشنهاد میکنم به تنظیمات مودم دست نزنید اگر فکر میکنید خیلی وارد نیستید ...

با تنظیمات پیش فرض، اولا که مودم رو باید صاف وصل کنید به کامپیوتر ( البته میشه اینطور نباشه ... ولی خب راه ساده و بی دردسر اینه ! ).

connection ـه LAN شما هم باید در قسمت IP هاش روی automatic باشه. یعنی به طور اتوماتیک IP بگیره. گوگل هم دوست ماست ! اگر توش بنویسید : config windows to get ip automatically

اولین سایتی که پیدا میکنه اینه :

http://uits.indiana.edu/page/aiyy

توش برای ویندوز xp و ویستا و ۲۰۰۰ یاد داده.

بعد حالا این کار رو که کردید ... مودم رو هم که وصل کردید ... کامپیوتر شما یک IP میگیره. برای اینکه ببینید IP شما چیه ؟ باز هم از دوست خوبمون گوگل کمک میگیریم. بهش میگیم که : how to find my ip address in windows

و باز هم اولین سایت کاملا بهمون یاد میده :

http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=30

حالا IP شما باید تو رنج ۱۷۲ باشه ... یعنی با این عدد شروع بشه. اگر اینطور بود ... پس همه چیز مرتبه !

دقت کنید ... این IP ی نیست که این مودم به عنوان یه روتر به شما داده باشه ... الان ( با تنظیمات پیش فرض این مودم ) فقط نقش واسطه رو بازی میکنه ... یعنی کامپیوتر شما یکهو از شبکه ایرانسل IP میگیره ... به قولی DHCP روی مودم شما الان خاموشه و یه جور bridge هست بین شما و شبکه ایرانسل !

حالا برای تست، یک browser باز کنید ... ( به حرف اونها هم گوش ندید که حتما IE باشه ... ) و بزنید توش irancell.ir ببنید سایت ایرانسل باز میشه یا نه. اگر باز بشه ، سرعت بسیار بسیار بالایی داره ... دانلود تو مایه‌های ۴۰۰ ، ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه هست ! ( یعنی یه ارتباطی تو مایه های ۴،۵ مگابیت ! ) خلاصه کیف کنید ! چون فقط تو این حالت این سرعت رو دارید.

بعد حالا بزنید مثلا www.google.com ببینید چی میشه. اگر همچنان همه چیز درست و مرتب باشه ... شما به جای گوگل، میرید به یک آدرس که یک IP هست. اون هم با ۱۷۲ شروع میشه. توش جای login کردن داره ...

حالا ! یکی از اساسی ترین و احمقانه ترین کارهای مهندسین غیور ایرانسل همین صفحه هست ! این دوستان که قبلا هم گفته بودم کارهاشون مثل کارهای مهندسی میوه فروش سر کوچه ماست، به خودشون زحمت ندادن برای این پنل login شون، یک SSL بگیرن. بعد حالا خواستن زوری امن کنن این صفحه رو، زوری شمارو میفرستن رو https ( همون ssl ) بعد حالا تکنسین خیلی جدی بهتون میگه دوست عزیز شما با IE برید این صفحه ... صفحه باز نمیشه ... بعد اون لینکی که کنارش آیکن قرمز داره رو بزنید ... بعد ...................

خلاصه ... با هر browser ی هستید، عذر خواهی کنید ازش که این کار احمقانه رو ایرانسل کرده ... و بگید که میدونم این صفحه certificate درست و حسابی SSL نداره ... شما رضایت بده با مسئولیت خودم بذار صفحه رو ببینم.

بعد username و password خودتون رو میزنید. اگر حساب شما مشکل نداشته باشه، میره به یک صفحه سفید ( !!! ) و یک popup هم باز میشه ( شما بلاکش کنید ... چیز مهمی نیست و از هنرهای مهندسین غیوره ) و بعد هم IP شما ... MAC شما ... خلاصه یه چیزی تو شبکه ایرانسل ثبت میشه یعنی شناسونده میشید به شبکه و میتونید از اینرنت استفاده کنید.

پی همونطور که دیدید ... این سیستم هیچ ارتباطی با سیستم عامل شما نداره ! تمام کارها تو مودم شما انجام میشه و بعد از اون هم که شبکه هست ... حالا شما چه نوع ویندوزی دارید ... یا اصلا mac هستید یا linux یا چیز دیگه مهم نیست.

به عنوان نمونه، مودم من داخل شبکه هست. من بارها با iPhone هم تو این صفحه login کردم یا تو پنل مودم رفتم یا هر کار دیگه ... منظورم اینه که شما فقط یک کامپیوتر متصل به مودم و یک سیستم عامل که browser داشته باشه میخواید. اگر یک سیستم شما مشکل داره و وصل نمیشه علت رو تو همون سیستم جستجو کنید چون ارتباطی با ایرانسل یا مودم و ... نداره.

garrin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بر دوستان گرامی
من یکی از فریب خوردگان تبلیغات وایمکس ایرانسل هستم ، چندی پیش تحت تاثیر تبلیغات این شرکت ثبت نام کردم و یک کاربر 128 کیلو بیتی دائمی ایرانسل شدم .
اول محاسبه کردم که 110 هزار تومان پول مودم هزینه زیادی نیست و پس از ثببت نام اولیه دیدم که مبلغ 172000 تومان برایم فاکتور فرستاده اند بدون اینکه هیچ چیزی در مورد این هزینه اعلام کنند گفتم گور پدر ضرر به حسابشان ریختم و منتظر شدم .
حدود 10 روز طول کشید تا مودم را دریافت کنم ، تکنسینشان هم با وقت خودش می آید نه با وقت شما پس مجبور شدم یک روز هم از کارم بزنم تا تکنسین ایرانسل تشریف بیاورند و مودم را تحویل دهند تنها کاری که ایشان کردند کابل شبکه مودم را به پورت شبکه کامپیوتر وصل نمودند و ایرانسل 8000 تومان بابت این کار بسیار تخصصی هزینه فاکتور کرده بودند که البته از آن 172000 تومان حساب کرده بودند بعد هم ریز قرار داد را به من دادند و دیدم که یک قرار داد یک طرفه به نفع ایرانسل نوشته شده و بنده هم امضا کردم .
سرتان را درد نیاورم همه ی اینها را به امید اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت و رها شدن از شر اینترنت تلفنی تحمل کردم . قرار شد 24 ساعت پس از نصب مودم اینترنتم فعال شود اما می توانستم به سایت ایرانسل بروم و با شوق و ذوق و برای امتحان سرعت آن پس از اینکه تکنسین تشریف بردند یک فایل راهنمای وایمکس را به ظرفیت حدود 2.8 مگابایت از سایت ایرانسل دانلود کردمسرعت وحشتناک بود حدود 150 کیلوبایت در ثانیه و تنها در چند ثانیه این فایل دانلود شد خیلی ذوق زده شده بودم و تا فردا که اس ام اس فعال سازی برایم رسید انتظار سختی کشیدم اما خوشی ها همینجا تمام شد . ساعت حدود 5بعد از ظهر به اینترنت وصل شدم و دیدم که سرعت دانلود در حد 4 تا 5 کیلوبایت در ثانیه است خودم را دل داری دادم که حتماً اوایل کار است و بهتر می شود اما از ساعت حدود 6 بعد از ظهر تا ساعت 2 نیمه شب که از خستگی و ناامیدی خوابم برد دیگر نتوانستم از طریق وایمکس ایرانسل به اینترنت وصل شوم صبح روز بعد حدود ساعت 4 صبح بیدار شدم تا ببینیم وقتی اکثر کاربران خوایب هستند سرعت بهتر می شود یا نه و البته چشمتان روز بد نبیند با سرعت 1 تا 2 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کردم شب بعد هم همین قضیه تکرار شد و تازه فهمیدم که ایرانسل چه کلاهی سرم گذاشته است بلافاصله با خدمات این شرکت تماس گرفتم و تقاضای فسخ قرارداد به علت ترافیک بیش از اندازه شبکه را نمودم و البته با خونسردی به من پاسخ دادند که دریافت پولتان دو هفته طول می کشد اینجا بود که کلاهبرداری عظیم ایرانسل را تا ته خواندم 10 روز ثبت نام و انتظار و 14 روز هم برای بازپس گیری هزینه ام امیدوارم دیگر دوستان فریب این تبلیغات را نخورند و اگر تجربه ای دارند برای همه بنویسند تا وقت و هزینه ی آنها به هدر نرود.

جالب اینه که تا بهشون گفتم قراداد رو فسخ کنن در کمتر از یک ساعت ارتباط من رو با همون لاکپشت سوپراکسپرسشون ( وایمکس ) قطع کردن ولی برای برگردودندن سپرده من دو هفته زمان اعلام کردن ، متاسفانه این شرکت ها هیچ گونه حق و حقوقی برای مصرف کننده و مشتری قائل نیستن و فقط تبلیغات و شعار می دن ، من زنگ زدم به خدماتشون که همین مطلب رو بپرسم که چرا ارتباط من رو فریز کردن اول به اجبار دو دقیقه یک پیام ضبط شده تبلیغاتی رو باید گوش کنین که حال آدم ابه هم می خوره بعد هم یک پیام دیگه گفت الان نمی تونیم به شما پاسخ بدیم !!
واقعا موندم از این همه مشتری مداری و حق و حقوق مشتری !

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
مشکل کانکت شدن من حل شد.
راستش ویندوز من نو بود و هیچ تغییری هم در تنظیمات مودم انجام نداده بودم . امروز از خواب پاشدم دوباره تست کردم کانکت شد .
نتیجه اخلاقی : هر وقت به همچین مشکلی برخوردی به اطلاعات خودت شک نکن بدون که مشکل از ایرانسله !!؟

از همه دوستانی که به مشکلم پاسخ دادن ممنونم زیاد .

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
الان کامپیوترم رو ریست کردم دوباره همون مشکل پیش اومد . وقتی LAN رو فعال میکنم . به من IP توی رنج 168.254.144 میده . داستان چیه . به پشتیبانی هم علاقه ای ندارم زنگ بزنم با توضیحاتی که آقا شایان داده .
status هم Limited or no Connectivity هستش . نمیدونم والا چه کنم ؟ repair زدم 10 بار enable/disable کردم مودم رو خاموش روشن کردم هیچ فرقی نمیکنه . فقط همون یه بار که بالا گفتم تونستم کانکت بشم .
مثل اینکه هر وقت یه آی پی درست حسابی بهم داد دیگه نباید کامپیوتر رو خاموش کنم !!

Last edited:

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کم کم دارم به یک راه حل خوب می رسم
و اونم اینکه یک پتکی کلنگی چکشی چیزی ور دارم بزنم این مودمرو( مودم وایمکس ایرانسل) خوردش کنم راحت شم! پول مودمم صدقه سرم.
بعدم عین بچه های خوب با دایل آپ وصلشم( مثل الان که وصل شدم)

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
کم کم دارم به یک راه حل خوب می رسم
و اونم اینکه یک پتکی کلنگی چکشی چیزی ور دارم بزنم این مودمرو( مودم وایمکس ایرانسل) خوردش کنم راحت شم! پول مودمم صدقه سرم.
بعدم عین بچه های خوب با دایل آپ وصلشم( مثل الان که وصل شدم)

بیخیال حیفه . شما یه کاری کن مرام بزار زنگ بزن 707 ببین اون کارشناسای !!! ایرانسل چیزی میدونن یا نه . نتیجشو به منم بگو که مشکل ما هم حل شه . دمت گرم /
پ.ن. ولی فکر کنم اینا این کارو کردن که ملت قدر آی پی یی که بهشون میدن رو بدونن بیخودی کامپیوترو یا مودمو خاموش نکنن . :(

پ. ن .2 . خودم زنگ زدم همون چیزی بود که شایان گفت و انتظار میرفت هیچ راهنمایی نتونست بکنه برام فرم پر کرد شماره داد .
من فقط توی XP این مشکل رو دارم ها و گرنه تو لپ تاپم 7 هست راحت کانکت میشه . چی بگم ...

Last edited:

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا حیف منم که سه روزه پیر شدم
زنگ بزنم ۶ ساعت بگذارنم پشت خط بعد هی بگه ۴ دقیقه تا تماس با اپراتور بعد از اون یک ۳۰ دقیقه ای الاف باشم . بعد بگه کد ملیتو بده بعد بگم الان دم دست نیست بعد دوباره قطع کنم کد ملی را پیدا کنم دوباره ۷ ساعت طول بکشه که وصل بشه به اپراتور بعد بگه کد پستیتو بده اونم بدم میگه اسم بابای بابا بزرگت چیه؟ بعد از اینکه تمام سوالات و تست هوش و...... را جواب بدم تازه میگه خوب مشکلت چیه بعد ۲ ساعت توضیح میدی بعد میگه خوب من براتون یک فرم پر میکنم بعد هم پایان ۱۴ ساعت تلاش شبانه روزی و بی نتیجه
والا من سه تا کامپیوتر دارم یکیش xp یکش ویستاست یکیشم ۲۰۰۰ و ۹۸ ولی رو هیچکدام جواب نمیده
اگه مشکل با نصب یک ویندوز ۷ حل خوب برم یک ویندوز ۷ بریزم .
ولی بعید میدونم این آی پی که فرستنده اونا میده الکی و گرنه کامپیوتر من که خل نیست یک بار آی پی ۱۷۲ بده یک بار آی پی ۱۶۹ حالا این شانس شماست که هر وقت با ۷ میای بالا کار میکنه
( بیخیال من رفتم کلنگ پیدا کنم.آخه با کلنگ کیفش بیشتر با اون لبه تیزش میزنی وسط مودم ( اونجایی که نوشته ایرانسل! چه حالی میده:D)

یک نکته جالب دیگه من دقیقا زیر دکل ایرانسل هستم یعنی دو تا خونه اونورتر ما یک دکل ایرانسل هست ولی چرا اینجوری نمی فهمم

Last edited:

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
والا حیف منم که سه روزه پیر شدم
زنگ بزنم ۶ ساعت بگذارنم پشت خط بعد هی بگه ۴ دقیقه تا تماس با اپراتور بعد از اون یک ۳۰ دقیقه ای الاف باشم . بعد بگه کد ملیتو بده بعد بگم الان دم دست نیست بعد دوباره قطع کنم کد ملی را پیدا کنم دوباره ۷ ساعت طول بکشه که وصل بشه به اپراتور بعد بگه کد پستیتو بده اونم بدم میگه اسم بابای بابا بزرگت چیه؟ بعد از اینکه تمام سوالات و تست هوش و...... را جواب بدم تازه میگه خوب مشکلت چیه بعد ۲ ساعت توضیح میدی بعد میگه خوب من براتون یک فرم پر میکنم بعد هم پایان ۱۴ ساعت تلاش شبانه روزی و بی نتیجه
والا من سه تا کامپیوتر دارم یکیش xp یکش ویستاست یکیشم ۲۰۰۰ و ۹۸ ولی رو هیچکدام جواب نمیده
اگه مشکل با نصب یک ویندوز ۷ حل خوب برم یک ویندوز ۷ بریزم .
ولی بعید میدونم این آی پی که فرستنده اونا میده الکی و گرنه کامپیوتر من که خل نیست یک بار آی پی ۱۷۲ بده یک بار آی پی ۱۶۹ حالا این شانس شماست که هر وقت با ۷ میای بالا کار میکنه
( بیخیال من رفتم کلنگ پیدا کنم.آخه با کلنگ کیفش بیشتر با اون لبه تیزش میزنی وسط مودم ( اونجایی که نوشته ایرانسل! چه حالی میده:D)

خب اینترنت خرج داره دیگه باید همه ی این تست هوش ها رو جواب بدی تا بتونی کانکت بشی شما وقتی اسم پدر پدر بزرگتو نمیدونی اینترنت میخوای چیکار ؟!:blink: .
عیب نداره من به جای شما این کار رو کردم که حداقل وجدانم در عذاب نباشه که ایرانسل رو از مشکل با خبر نکردم. فکر کنم اونا هم خودشون یه چیزایی میدونن چون گفت برو Status ببین IP چیه . گفتم که با 169 شروع میشه .
به هر حال هم هنوز هم با اون 7 که مسوول ایرانسل بهش دست زده میتونم کانکت بشم . ولی با این پی سی بدبخت XP فقط یه بار اونم دمه صبح که همه خواب بودن کامکت شدم . فکر کنم به این سیستمای پیر مثل ماله من فقط صبح ها ای پی میدن .

در مورد مودمت چرا میخوای خوردش کنی :D سلیقه به خرج بده بشین با آبرنگ رنگش کن قرمز بزن آبی بزن . روی لوگوی ایرانسل هم عکس گل بکش . خرجشم کمتره :(

amirali_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا اون یارو که اومد برا من وصل کرد هیچکاری نکرد فقط سیم زد داخل لن و خداحافظ تا چند روز پیشم کار می کرد عین بنز ولی الان ترکیده
چیزی که کار نکنه باید خورد بشه والا من کلنگ گیر نیوردم دارم میرم یک تنفنگ بادی پیدا کنم بگذارمش نشونه:blush:

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام
مشکل ip ست شدن تو سیستما با رنج 172 روی بیشتره سرویسهای فروخته شده هستش و خوده ایرانسلیها هم الان درگیره همین مشکلن تا حالا هم که اینطور که آمار گرفتم فعلا تا دوسه روز دیگه درست نمیشه .بسته به شانستون یه موقع سیستمتون میگیره یه موقع هم

نه .بطور خلاصه DHCP که وظیفه اون ارسال اتوماتیک IP ها با رنج 172 داده شده بهش به مودم شمااست و همینطور انتقال اون از مودم به کانکشن شما ، این مورد انجام نمیگیره و سرویس گیرنده خود بر حسب ویژگیهای ویندوز یک IP مثلا با رنج 169 روی کامپیوتر شما ست

میکنه و این یعنی هیچ.

البته این احتمال رو من میدم ولی چیزی که نمیگن این چینیا. چون بعضی از مواقع یک سری IP درست یعنی رنج 172 میگیرن و بقیه نه یعنی DHCP کارش رو درست انجام میده ولی ساپورت کننده DHCP کار خودش رو درست انجام نمیده و اون عدم دادن IP آدرسهای صحیح و یا

عدم وجود ip آدرسهای صحیح است .که احتمالا مواقعی که شلوغه همین مشکل پیش میاد.راه چاره اش هم افزایش حوزه IP آدرسهای تعریف شده بر روی سیستم میباشد،که شرکت ایرانسل باید خیلی وقت پیش فکر اینجاشو میکرد.

Last edited:
بالا